326 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆2 Κυρ Σεπ 01, 2013 5:48 am
kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εεεε και καμιά φορά και οι μαμάδες...
Της αγοράζει παιχνίδια????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δεν φανταζεσε ποσες μπαρμπι εχουμε θα το βγαλω φωτο μια μερα και θα τις ανεβασω.Εγω την καλοπιανω στο φαι περισσοτερο.Α ξεχασα απο το κινητο πως περναω φωτο εδω γιατι τις αλλες τις κανω αντιγραφη απο το φειςμπουκkat_laz έγραψε:εεεε και καμιά φορά και οι μαμάδες...
Καλα το πολυ πολυ τη βαζω στο φεις και την περναω εδω καμια σχεση δεν εχουν ποιοτικος πλεον.ειναι πιο ελαφριες μου φαινετε.Και εμεις τις εχουμε σε κουτια μονο 5 6 απλες τις εχουμε ανοιχτες οποτε φανταζεσε.Ο αντρας μου εχει ακομα τα τζι αι τζο αμα κανει ποτε γιο να του τα δωσει μια κουτα εχει η πεθερα μου.Εμενα μου χει απομεινει η μπουσουλιτσαkat_laz έγραψε:Αχ το κορίτσι μου το καταλαβαίνω...!!!!
Θα σου πω ένα παράδειγμα. όταν πήγα στη μαμά μου στο πατρικό μου κατέβηκα στην αποθήκη και βρήκα όλες μου τις barbie και παρακαλώ η καθεμιά στο κουτί της μ'όλα της τα αξεσουάρ.... Ψυχοπαθής έτσι??????
Από κινητό δεν ξέρω....
Χαχαχαχα μακαριkat_laz έγραψε:Και εγώ γι αυτό τις κρατάω...... Ελπίζω δηλαδή να χρησιμοποιηθούν...
ΑΑΑ τελεια πολυ ωραιο και εμας ακουει ξενα ετοιμα δεν λες τιποταkat_laz έγραψε:έτοιμα για τα κλαμπάκια τα καμάρια μας!!!!!!!!!!
Ο Λάζαρος την βρίσκει με
https://www.youtube.com/watch?v=cxzCVLnSN8I
Περιττο να σου πω οτι βαλαμε το ιδιο εεε χαχαχαχαχ
ΧΑΧΑΧΑΧ σσσσ ξεσηκωσαμε κοσμο ειμαστε djkat_laz έγραψε:ώπα στα ξένα..??????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης