176 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆2 Τρι Αυγ 27, 2013 12:44 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Να κ ένα καλό της πάνας! Είναι φορητή τουαλέτα! Καλημερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εχει μια λογικη αυτο π λες και εμενα κοιμαται 11μιση 12 αλλα δεν μ πειραζει γιατι αμα κοιμηθει πιο νωρις ξυπναει απ τις 6 οποτε καλυτερα αργα αλλα μεσημερι παντα υπνο,εγω της δινω το νουνου κιντ κ το νεσλακ πως το λενε δεν θυμαμαι αν της δοσω τ πινει.πριν γινει 2 της εδινα το αντβανςkaatrin έγραψε:Adore μακάρι να τον πάρουν να ηρεμησετε ομαδικώς...
Ο δικός μου αν κοιμηθεί μεσημέρι όπως σας έχω ξανάγράψει το βράδυ κοιμάται αργά...τι να κανείς;
Λένε για αυστηρή ρουτίνα μες στη μέρα κάποιοι αλλα εφόσον εγώ η ίδια δεν είμαι κ τόσο του προγράμματος κ είμαι γενικά χύμα πως θα επιβάλλω στο παιδί το πρόγραμμα; Μην όνειροβατουμε κιόλας, ε;
Ποιο γάλα τους δίνετε;
Πωπω κουραση τ να κανεις ρε συ αρμεγε καατριν αρμεξτε γιατι χανομαστε χαχαχα.ο γιωργος θα παει η οχι σχολειοkaatrin έγραψε:Θέλω να οργανώσω ένα σωρό πράγματα προτού πάω στη δουλειά κ βαριέμαι!!! Κ πρώτα από όλα την τράπεζα γάλακτος που πρέπει να ξεκινήσω άμεσα.είμαι σίγουρη πως θα χρειαστεί κ συμπλήρωμα.θα δείξει!
Ωστόσο ο γκωγκος όλο λέει σχολείο κ σχολείο! Ευτυχώς που ξυπνάει αργά κ δε θα με βλέπει να φεύγω.
Εμενα μου λες το νοιωσα χαχαχαχα και ξυπνησε με μια γκρινια τωρα αλλο πραμα ουτε φαι θελει ουτε τπτkaatrin έγραψε:Ζέστη κ ποδόσφαιρο τέλειος συνδυασμός!
Τα παιδιά όμως πάντα έχουν όρεξη!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης