201 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆2 Τετ Αυγ 28, 2013 4:44 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Αυτή η γκρίνια!!! Κουράγιο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ωχ! Με έκανες χάλια τώρα!!!Catty έγραψε:mamagoriou29 έγραψε:Ευτυχώς με τη βροχή εχει δροσιά. Γιατι μερικές φορές η ζέστη γίνεται χειρότερη!
"Η πρωτη σταγόνα βροχής
Σκότωσε το καλοκαίρακι"
Ναι καατριν μου και στις 12 να κοιμηθει το ματι τεντα στις 8 το πολυ αχχχ νταξει συνηθεια ειναι ετσι και αλλιως ξυπνουσα νωρις εγω πανταkaatrin έγραψε:Νατάσσα τέτοιες βάρβαρες ώρες σε ξυπνάει;
Ο δικός μου κοιμααααααται κ θα κοιμάται ως τις 10+...
Το μωρό με ξυπνησε για θηλασμό.
Άντε καλημέρα!
Κατερινακι κ εγω απο τα φαρσαλα ειμαι με τους γνωστους χαλβαδες χαχαχαχα κ εμενα κοιμαται με 2 αρκουδακια απο μικρη και εχουμε φαι κολλημα με τις μανστερ χαι κατι τερατουλες που δεν το ηξερα και τις εβγαζε η εταιρια τις μπαρμπι ο αντρας μ με ενημερωσε χαχαχαχα.Ο χαζομπαμπας εχουμε γεμισει κουκλες και 2 τερατουλεςkat_laz έγραψε:Καλημέρα!!!!!!!
Ναι Νατάσσα στη Λάρισα είμαστε (είναι ο άντρας μου από δω και φέτος πήρε και μετάθεση εδώ).
Καλά βλέπω τα παιδιά σας με τα μπουτάκια τους έξω στη θάλασσα και θέλω να τα τσιμπήσω!!!!!! Φτου φτου
Εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε με το σκουπιδιάρικο των playmobil αγκαλιά, καθότι καινούριο...
Και μετά απ αυτόν τον ύπνο ξύπνησα με πόνους και αδιαθέτησα! Άιντε και πάλι καλημέρα!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης