301 Απ: Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 Τρι Αυγ 27, 2013 6:30 am
Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Τέλεια!να,πεις να μας πεις τα καμώματα της Ροζουλας!ioazon έγραψε:Μου άλλαξε το ραντεβού η γιατρός και πάω στις 7!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τέλεια!να,πεις να μας πεις τα καμώματα της Ροζουλας!ioazon έγραψε:Μου άλλαξε το ραντεβού η γιατρός και πάω στις 7!!!
Μήπως φταίει που είσαι 7 μηνών έγκυος με καύσωνα και νοτιά;sophia έγραψε:Ωραία τα νέα από τις ζαργανες περιμένουμε κ από το χταπόδάκι τώρα!
Αστέρακι όλα καλά λοιπόν!
Βρε κορίτσια τι εχω παθει στάζω λέμε! Εγώ που λατρευα τη ζεστή!
bini έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΠΙΠΙΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΩΣΩ ΠΙΠΙΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ?
ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΚΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΣ...ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΡΙΓΕ ΩΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΛΕΚΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!
Γιούπιιιιι!!! Τέλεια νέα!Πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας για το βάρος πάντως!!!Άντε με το καλό και στο επόμενο ραντεβού με την Ροζούλα....Καλέ μην το λες το παιδί χταπόδι λέμε!!!ioazon έγραψε:Χταπόδι 1100 γραμμάρια
Ζωηρή ήταν! Κουνιόταν όλη την ώρα! Όλες οι μετρήσεις τέλειες! Και το αμνιακό μια χαρά και η κυκλοφορία στις φλέβες και η αιμάτωση του πλακούντα! Η πίεσή μου λίγο πεσμένη: "αν αποζητάς το αλατάκι, να το τρως μην το φοβάσαι" αλλά εγώ αισθάνομαι τούρμπο!
Μου έγραψε και το χαρτί για την άδεια κύησης για τη δουλειά!
Επόμενο ραντεβού σε 1 μήνα!
Ζήτωωωωωωω!
ioazon έγραψε:Και μου είπε και μπΔάβο που 'χω πάρει μόνο 5 κιλά και αιστάνθηκα όπως τότε στην δευτέρα δημοτικού που άμα ήταν τέλεια η ορθογραφία μου μου έβαζε η δασκάλα μου μία σφραγιδούλα με τη Στρουμφίτα!
Με γεια καλοφορετο!bini έγραψε:ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΚΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΣ...ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΡΙΓΕ ΩΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΛΕΚΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!
Μπράβο η Ροζουλα,μεγάλωσε!ioazon έγραψε:Χταπόδι 1100 γραμμάρια
Ζωηρή ήταν! Κουνιόταν όλη την ώρα! Όλες οι μετρήσεις τέλειες! Και το αμνιακό μια χαρά και η κυκλοφορία στις φλέβες και η αιμάτωση του πλακούντα! Η πίεσή μου λίγο πεσμένη: "αν αποζητάς το αλατάκι, να το τρως μην το φοβάσαι" αλλά εγώ αισθάνομαι τούρμπο!
Μου έγραψε και το χαρτί για την άδεια κύησης για τη δουλειά!
Επόμενο ραντεβού σε 1 μήνα!
Ζήτωωωωωωω!
Μπράβο κ στη μαμα για τα κιλα της!ioazon έγραψε:Και μου είπε και μπΔάβο που 'χω πάρει μόνο 5 κιλά και αιστάνθηκα όπως τότε στην δευτέρα δημοτικού που άμα ήταν τέλεια η ορθογραφία μου μου έβαζε η δασκάλα μου μία σφραγιδούλα με τη Στρουμφίτα!
Πραγματικά είμαι!κ μετα τα βάζουμε στον υπολογιστη κ τα βλέπουμε κ χαζογέλαμε!ioazon έγραψε:Γεια σου, χαζομανούλα!!!!
Με το καλό και στο σπίτι!Maimou2009 έγραψε:Πραγματικά είμαι!κ μετα τα βάζουμε στον υπολογιστη κ τα βλέπουμε κ χαζογέλαμε!ioazon έγραψε:Γεια σου, χαζομανούλα!!!!
Ο άντρας μου εχει χαζεψει περισσότερο!
Coco mat me κοκοφοίνικα και λάτεξ και κάτι άλλα....175 ευρά!ioazon έγραψε:Εγώ την πέφτω για νάνι γιατί και λαϊκή και μαγειρική και έλλειψη σιέστας και ραντεβού με την κόρη σήμερα, εξαντλήθηκα....
Τι στρωματάκι παρήγγειλες τελικά;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης