Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 39]

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕΙ...
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
Κ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙ Κ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΜΑ ΟΥΤΕ ΜΠΑΜΠΑ Κ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ...
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΧ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ... ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΟΠΟΤΕ
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΒΑΖΟΥΜΕ... (ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ)
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ...
ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα!!

Μαιμού σε ευχαριστώ πολύ!Αύριο το πρωί θα πάρω τηλ.Λογικά στη Θεσ/νικη είναι το πιο κοντινό μου.

Μαρία-λαρ να ζήσετε!!!Πάντα ευτυχισμένοι να είστε!!!Του χρόνου θα γιορτ'ασετε το καμάρι σας αγκαλιά!!

Κάθισμα ανάποδο και εμείς.Το Britax.Στον χρόνο θυμάμαι το αλλάξαμε και βάλαμε το επόμενο(πάλι Britax)
Υπάρχει ειδικός καθρέπτης που τα βλέπεις τα παιδιά που κάθονται ανάποδα.

Άσχετο:η libero και η proderm(μαζί τα είχαν) έφεραν δείγματα στο νοσοκομείο.Τα κουπόνια τους ήταν ληγμένα απο τον 6ο του ΄12 affraidaffraid 

Πήγαμε είδαμε την μικρή!!
Έφτασε τα 1220!!!!!!!!!!

zini

zini
κοριτσια συγνωμη εκ των πρωτερων που χωνομαι στη συζητηση σας σαν την σφηνα, απλα διαβασα το θεμα σας για το καθισμα του αυτοκινητου. Μεχρι και τους πρωτους μηνες το μωρο θα πρεπει να καθεται σε καθισματακι που να κοιταει προς τα πισω (υπαρχει και ειδικο καθρεφτακι για να βλεπουμε το μωρο). Σας παραθετω και το λογο: Ο λόγος που τα καθίσματα που κοιτάνε προς τα πίσω είναι πιο ασφαλή είναι απλή φυσική. Καταρχάς τα κεφάλια των παιδιών είναι αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα μεγαλύτερα από αυτά των ενηλίκων. Άρα το κεφάλι και ο αυχένας είναι πιο ευάλωτα σε τραυματισμούς που έχουν σχέση με κίνηση όπως είναι τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα.
Η σπονδυλική στήλη των παιδιών είναι πολύ πιο ευαίσθητη από αυτή των ενηλίκων. Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους σε μία μετωπική σύγκρουση είναι η κίνηση και η πορεία που ακολουθεί το κεφάλι του παιδιού.
Τα καθίσματα που κοιτάνε προς τα πίσω στηρίζουν όλο το σώμα του παιδιού, έτσι η ενέργεια της σύγκρουσης απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο τους το σώμα. Τα καθίσματα που κοιτάνε προς τα εμπρός δεν προσφέρουν τέτοια προστασία. http://www.ursafe.gr/giati-ta-paidika-kathismata-aytokinitoy-prepei-na-koitane-pros-ta-piso.

στην Αγγλια δε θεωρουν οτι το παιδι μεχρι 4 ετων πρεπει να καθεται σε καθισμα που να κοιταει προς τα πισω αν και οσο μεγαλωνει το παιδι δεν ειναι πρακτικο κατι τετοιο πιστευω. 

Δεν εχει σημασια αν κανουμε κοντινη η μακρινη αποσταση με το αυτοκινητο, ουτε η συχνοτητα που ενα μωρο μπαινει στο αυτοκινητο. Οι κανονες ασφαλειας πρεπει να τηρουνται κατα γραμμα γιατι η "κακια στιγμη" δεν υπολογιζει το οτι το παιδι μπαινει σπανια στο αυτοκινητο, ουτε το οτι δεν εχει συνηθισει το καθισματακι. (και η δικια μου μπαινει σπανια στο αυτοκινητο, και δυσανασχετει με το καθισμα, οποτε καταλαβαινω τη δυσκολια της καταστασης) επησεις απαγορευεται να ειναι σε αγκαλια ενηλικου αντι για το καταλληλο καθισματακι.

Συγνωμη για το σεντονι, και για την παρεμβαση, αλλα ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητη στα θεματα οδικης ασφαλειας που δυστυχως στην Ελλαδα δεν τηρουνται απο ολους ειτε απο αγνεια ειτε απο ανευθυνοτητα (βλεπε παιδια στο πισω καθισμα χωρις ζωνη κλπ).

Να σας ζησουν τα παιδακια σας οσες εχετε, και με το καλο να ερθουν τα μπεμπε που περιμενετε! Very Happy

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για τα ανάποδα καθίσματα:
είναι αρκετά ψηλά το μπεμπέ. Ουσιαστικά βλέπει που πας από γύρω-γύρω, είναι αρκετά ψηλά τα καθίσματα. Μα καλά, το "είμαι μαμά" δεν το διαβάζετε καθόλου; Wink 
Ιδού
http://www.eimaimama.gr/2012/01/na-kanw-mia-euxi.html
http://www.eimaimama.gr/2013/05/o-arxelaos-egine-7-minon.html
http://www.eimaimama.gr/2013/08/o-kosmos-anapoda-2.html
http://www.eimaimama.gr/2011/03/blog-post_7866.html
http://www.eimaimama.gr/2011/08/sinepivatis.html
Άμα θέτε, διαβάστε και τις συζητήσεις από κάτω.

Για να το βλέπεις, υπάρχουν καθρέφτες που προσαρμόζονται στο πίσω κάθισμα, όπως
αυτός

Γενικά, κορίτσια, είναι και όπως τα μάθεις τα παιδιά. Εγώ δεν θα βάλω ποτέ το παιδί στο αυτοκίνητο χωρίς το κάθισμα. Δεν το ρισκάρω. Αν συμβεί κάτι.... (τα γράφει και η zini)

maria-lar,
ωραία η νέα κοιλούμπα!
Πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι με τον άντρα!

mamageorge,
μεγαλώνει η μικρή!!!! Μπράβο!!!

maimou,
η XaroulaTs μάλλον σπάει την πλάκα της....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioazon στις Κυρ Σεπ 01, 2013 8:22 am, 1 φορά

sophia

sophia
Κορίτσια είναι θέμα συνήθειας....αν το παιδί μάθει από μωρό ποια είναι η θέση του στο αυτοκινητο δεν διαμαρτύρεται.

Εγώ δεν το διαπραγματεύομαι....πολλές φορές με ρωτάει γιατί αυτό το παιδάκι κάθεται χωρίς καρέκλακι η γιατί αυτα τα παιδάκια είναι στο μηχανάκι κτλ κ η απάντηση είναι μια εμένα με απασχολεί η ασφάλεια σου αν αυτό το μπαμπά δεν τον ενδιαφέρει είναι λάθος!

Ψέματα δε θα πω όμως δεν την εχω ανάποδα ακόμα όταν αλλάξαμε καρεκλακι αλλάξαμε κ φορά.
Το τριανταφυλλακι πρώτα ο Θεός ανάποδα θα το βάλω!

ifi

ifi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μαράκι συντοπιτισσα Χρόνια Πολλά, να ζήσετε!!! Δύσκολη η χωριστή επέτειος...

Evini ευχαριστώ πολύ για την συνταγή αλλά δεν έχω σιμιγδάλι για την ώρα, θα την φτιάξω αύριο μάλλον..

mamageorge λίγο ακόμα κ θα την πάρετε σπίτι σας τη μικρή!!!

Κ εγώ αρψικά ανάποδα θα τη βάλω κ μετά το ίδιο καθισματάκι γυρνά κ μπροστά.
Συμφωνώ οτι ειναι θέμα συνήθειας εως ένα βαθμό, είναι κ ο χαρακτήρας του παιδιού που παίζει ρόλο. Τα ανηψάκια μου ενώ ο μεγάλος απο την αρχή δεν είχε ποτέ θέμα, η μικρή  σχεδόν 1,5 χρονών, δεν της αρέσει απο μηνών. Τη βάζουν εννοείται αλλά κλαίει στα 3/4 της εκάστοτε διαδρομής, δεν πτοείται με τίποτα αυτό το κορίτσι...!!!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου για τις ευχές!
Με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά! Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 834918 
Mamageorge μεγαλώνει η μικρούλα σου. Με το καλό να την πάρετε σπίτι!
Εγώ τελείωσα με το πλύσιμο. Κάτι λίγα θέλω ακόμα να στεγνώσουν και μετά Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 517142 
Ευτυχώς έχω τη μαμά μου και την αδερφή μου και τη βγάζω καθαρή. Wink 
Για το καθισματάκι και εγώ πιστεύω ότι ανάποδα είναι πιο ασφαλές.

tsiritri

tsiritri
Μα και εγώ στην αρχή για τους πρώτους μήνες ανάποδα θέλω να την βάλω.
Απλά δεν ξέρω όσο μεγαλώνει κατά πόσον θα είναι εφικτό και θα κάθεται τελικά.
Βλέποντας και κάνοντας...

Επίσης έχω να δηλώσω ότι δε μου αρέσει καθόλου που άρχισε να νυχτώνει νωρίς Sad  Άσχετο!!!!!!!!!!

Evinaki πως πήγε η χτεσινή μασαμπούκα?
Ευχαριστήθηκε ο Ολλανδός?
Εσύ οκ ή παιδεύτηκες πολύ?

Ααα και κάτι ακόμα, για προδέρμ που πήρε το μάτι μου.
Χτες είχαμε πάει στον αδερφό του άντρα μου.
Πάνω σε μια συζήτηση μας είπαν ότι τα προδέρμ δεν είναι στην πραγματικότητα καθόλου "ιδανικά" για μπεμπουλίνια αφου έχουν πάραμπενς όπως τα κανονικά απορυπαντικά και μάλιστα ένα συγκρεκριμένο χημικό (δεν θυμάμαι πως μας το είπαν) που δεν κάνει για μωράκια. Ήταν υπέρ planet και αρκαδιού κλπ. Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει, δεν το έψαξα να πω την αλήθεια αλλά μιας και το θυμήθηκα σας το αναφέρω.

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamageorge έγραψε:Καλησπέρα!!

Μαιμού σε ευχαριστώ πολύ!Αύριο το πρωί θα πάρω τηλ.Λογικά στη Θεσ/νικη είναι το πιο κοντινό μου.

Μαρία-λαρ να ζήσετε!!!Πάντα ευτυχισμένοι να είστε!!!Του χρόνου θα γιορτ'ασετε το καμάρι σας αγκαλιά!!

Κάθισμα ανάποδο και εμείς.Το Britax.Στον χρόνο θυμάμαι το αλλάξαμε και βάλαμε το επόμενο(πάλι Britax)
Υπάρχει ειδικός καθρέπτης που τα βλέπεις τα παιδιά που κάθονται ανάποδα.

Άσχετο:η libero και η proderm(μαζί τα είχαν) έφεραν δείγματα στο νοσοκομείο.Τα κουπόνια τους ήταν ληγμένα απο τον 6ο του ΄12 affraidaffraid 

Πήγαμε είδαμε την μικρή!!
Έφτασε τα 1220!!!!!!!!!!
Μεγαλώνουν πολυ γρήγορα τα ατιμα!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 654316 

despoinaro

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ioazon έγραψε:ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ!
ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!
Maimou2009 ΓΕΝΝΗΣΗ 14/8 (32w3d) ΚΤ δίδυμα κοριτσάκια (βάρος 1500 & 1400) Ιασώ (Λάρισας) ΠΗΤ 4/10
mamageorge ΓΕΝΝΗΣΗ 20/8 (31w5d) ΚΤ κοριτσάκι (βάρος 1110) Ιπποκράτειο (Θεσσαλονίκη) ΠΗΤ 3/10
pely ΓΕΝΝΗΣΗ 30/8 (38w2d) ΚΤ αγοράκι (βάρος 3500) ΠΗΤ 11/9

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΕΕΕΣΣ!!!
julie85 23/9 κοριτσάκι Γ.Ν. Καβάλας
klaramaria 26/9 αγοράκι
popisofia 28/9 αγοράκι Γ.Ν.Μυτιλήνης
maraki85 5/10 αγοράκι
bini 7/10 αγοράκι Γ.Ν. Τρικάλων
eua9 12/10 κοριτσάκι Γαία
paramythenia 11/10 κοριτσάκι Γ.Ν. Ζακύνθου
mariathess 12/10 κοριτσάκι Έλενα
evini 7 18/10 κοριτσάκι ΛΗΤΩ
marpap 20/10 κοριτσάκι μάλλον Έλενα
maria-lar 21/10 κοριτσάκι ΠΓΝ Λάρισας
asteraki1989 30/10 αγοράκι Ρίο (Πάτρα)
maraki27 3/11 αγοράκι ΠΓΝΛάρισας
evaevaki 6/11 κοριτσάκι Ρέα
ifi 8/11 κοριτσάκι ΓΝ Λάρισας
triritri 8/11 κοριτσάκι ΙΑΣΩ
maroula 11/11 κοριτσάκι Γενική (Θεσ/νικη)
sophia 11/11 κοριτσάκι ΡΕΑ
maraki_Iraklio 12/11 κοριτσάκι Μητέρα Κρήτης
siliaki 18/11 αγοράκι Γένεσις (Θεσ/νίκη)
ioazon 23/11 κοριτσάκι Μητέρα
Ιωάννα με ξέχασες εμένα; .... Έχω καιρό να μπω αλλα προσπαθώ να σας διαβάζω όταν μπαίνω!!!! Smile

Πητ 19/11 Αλεξάνδρα κοριτσάκι

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
despoinario,
με το μπαρδόν, όσο έλειπα στις διακοπές δεν έκανα προσθήκες. Σε βάνω τώρα!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ!
ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!
Maimou2009 ΓΕΝΝΗΣΗ 14/8 (32w3d) ΚΤ δίδυμα κοριτσάκια (βάρος 1500 & 1400) Ιασώ (Λάρισας) ΠΗΤ 4/10
mamageorge ΓΕΝΝΗΣΗ 20/8 (31w5d) κοριτσάκι (βάρος 1110) Γενική Κλινική (Θεσσαονίκη) 3/10
pely ΓΕΝΝΗΣΗ 30/8 (38w2d) ΚΤ αγοράκι (βάρος 3500) ΠΗΤ 11/9

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΕΕΕΣΣ!!!
julie85 23/9 κοριτσάκι Ελευθώ (Καβάλας)
klaramaria 26/9 αγοράκι
popisofia 28/9 αγοράκι Γ.Ν.Μυτιλήνης
maraki85 5/10 αγοράκι
bini 7/10 αγοράκι Γ.Ν. Τρικάλων
eua9 12/10 κοριτσάκι Γαία
paramythenia 11/10 κοριτσάκι Γ.Ν. Ζακύνθου
mariathess 12/10 κοριτσάκι Έλενα
evini 7 18/10 κοριτσάκι ΛΗΤΩ
marpap 20/10 κοριτσάκι μάλλον Έλενα
maria-lar 21/10 κοριτσάκι ΠΓΝ Λάρισας
asteraki1989 30/10 αγοράκι Ρίο (Πάτρα)
maraki27 3/11 αγοράκι ΠΓΝΛάρισας
evaevaki 6/11 κοριτσάκι Ρέα
ifi 8/11 κοριτσάκι ΓΝ Λάρισας
triritri 8/11 κοριτσάκι ΙΑΣΩ
maroula 11/11 κοριτσάκι Γενική (Θεσ/νικη)
sophia 11/11 κοριτσάκι ΡΕΑ
maraki_Iraklio 12/11 κοριτσάκι Μητέρα Κρήτης
siliaki 18/11 αγοράκι Γένεσις (Θεσ/νίκη)
despoinario 19/11 κοριτσάκι Αλεξάνδρα
ioazon 23/11 κοριτσάκι Μητέρα

Popisofia

Popisofia
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΓΕΜΙΣΕ ΡΟΖ Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ...

ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΛΙΓΟ ΕΝΙΩΘΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝ...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑ... ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?
ΑΧ ΣΤΙΣ 5/9 ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ... ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ...

evini7

evini7
Ax Ποπακι εσυ τωρα απο μέρα σε μέρα περιμένεις ε;;;

Τσιριτρι ολα ΟΚ με dinner χθες, φαγαμε, ηπιαμε,μιλήσαμε,γελασαμε, ολα όμορφα!
Τον στείλαμε κ στα νησιά σήμερα, το επόμενο ΣΚ τωρα....
Οσο για το απορρυπαντικο ρούχων το έχουμε αναλύσει αρκετα εδω σαν θεμα. Καταλήξαμε οτι λίγο πολυ ολα χημικά έχουν, το μάστερ στο θεμα αυτο το έχει η Bini!
Εγω κατέληξα στο baby planet.

Mamageorge μεγαλώνει η μπεμπουλα σου.
Αχ μανουλες μαιμου και mamageorge κουράγιο. Περνάνε οι μέρες και θα έρθουν σπίτι οι κουκλιτσες σας! Εμείς οι γυναίκες είμαστε δυνατές απο βρέφη!

Maimou2009

Maimou2009
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evini7 έγραψε:Ax Ποπακι εσυ τωρα απο μέρα σε μέρα περιμένεις ε;;;

Οσο για το απορρυπαντικο ρούχων το έχουμε αναλύσει αρκετα εδω σαν θεμα. Καταλήξαμε οτι λίγο πολυ ολα χημικά έχουν, το μάστερ στο θεμα αυτο το έχει η Bini!

Αχ μανουλες μαιμου και mamageorge κουράγιο. Περνάνε οι μέρες και θα έρθουν σπίτι οι κουκλιτσες σας! Εμείς οι γυναίκες είμαστε δυνατές απο βρέφη!
Εμενα μου φαινεται σαν να χει σταματήσει ο χρόνος.δεν περνάνε οι μερες με τίποτα!

Popisofia

Popisofia
evini7 έγραψε:Ax Ποπακι εσυ τωρα απο μέρα σε μέρα περιμένεις ε;;;

ΑΧ ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...........
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ-ΜΕΣΗ ΚΑΘΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩ...
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΣΟ...

Julie85

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου τι κανετε????εμεις γυρισαμε κατα τις 9 απο το χωριο και μετα ηρθε η μία (εκ των δυο) μελλουσα νονά της μπεμπας και πιασαμε τη κουβεντουλα ως τωρα!!!!
Λοιπον εγω περισσοτερο απο όλες σας ειμαι υπερ του παιδικου καθισματος(εχω μαζεψει και παιδικά αρκουδάκια απο οδοστρωμα μαζι με όλα αυτά που εχουν δει τα ματια μου)...αναποδα πρεπει να ειναι εωσοτου γινει το παιδι 9-10 κιλά.μετά μπορεις να το γυρισεις προς τα μπροστα.μετά βασικά ειναι το προβλημα που εχει χρονισει πανω κατω και βαριεται και νιωθει και μοναξια,οποτε και θελει να κοιταει μπροστά πια και αντιδραει!!!επισης (ποπακι μου νομιζω εσυ το ειπες και θα σε μαλωσω) αυτος ο φοβος του τροχονομου μπορει και να με τρελανει!!!! μη φοβιζετε τα παιδια...οι τροχονομοι δεν ειναι μπαμπουλες ουτε θελουν το κακό τους....τους καλλιεργειτε αρνητικά συναισθηματα Razz
Επισης για τα απορρυπαντικά, εμενα με το προδερμ εως τωρα δε μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα δοξα τω θεω...εγω πιστευω να μη το ψαχνουμε τοοοοοοοοοοσο ενδελεχως για τα χημικά γτ θα τρελαθουμε στο τελος....ολα λιγο πολυ εχουν τα σκ@τάκια τους μεσα...
Ποπακι με αγχωνεις που χρονομετρας.... λες να εχουμε τιποτα απροοπτο???εσυ μπηκες στο μηνα σου ,ε??Ιωαννα βαλτην πρωτη στη λιστα πάνω απο μενα σε παρακαλω...χαχαχαχχααχΦθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 215994 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 215994 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 215994 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 215994 
Μαιμουδιτσα μην ανησυχεις....θα περασουν γρηγορα οι μερες!!!! θυμασαι που ησουν και συ εγκυουλα???και τωρα εισαι μανουλα εδω και 2 ολοκληρες βδομαδες....ειδες ποσο γρηγορα περναει ο καιρος???συντομα θα τις παρετε σπιτι!!

εντιτ! επισης στο θεμα με τα καθισματακια, δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να εχεις το παιδι αγκαλια μες σταμαξι...σε ενδεχομενο τροχαιο ατυχημα-η εστω δυνατο φρεναρισμα το σωμα του μωρου γινεται αεροσακος για αυτον που το κραταει. και επειδη η απαντηση ολων οσων κρατανε το μωρο αγκαλια ειναι "το κραταω γερά.δε θα παθει τιποτα", η ορμη και η σφοδροτητα ενος τροχαιου πεταει σωματα 80-100 κιλών εξω απο τ αμαξι...φανταστειτε το σωματακι ενος μωρου. δυστυχως τετοιες ωρες δε μπορεις να συγκρατησεις ουτε το ιδιο σου το σωμα....ποσο μαλλον ενα μωρο που δεν ειναι δεμενο. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ...!!! καλα, για τα παιδια πανω σε μηχανακι δε θελω ΚΑΝ να το σχολιασω.οσο και αν προσεχεις εσυ, δυστυχως δε μπορεις να προβλεψεις ποτέ την οδηγική συμπεριφορά των υπολοιπων χρηστών της οδου. και στο μηχανακι εισαι απο παντου απροστατευτος...βαζουν ενα κρανος (ποδηλατου) στο παιδι και νιωθουν καλυμμενοι...
Συγνωμη για το σεντονι, αλλα επρεπε να τα πω... Embarassed 

Popisofia

Popisofia
ΙΩΑΝΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ...
ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ ΤΟ JULAKI ΜΑΣ!!!
ΠΟΝΑΩ ΛΕΣ Κ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΑΠΑΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΩ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...
ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ? ΕΧΕΙΣ?
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΝΟΩ...
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ... ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΣΩ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΣΩ...

sophia

sophia
Σίγουρα παιζει ρόλο κ ο χαρακτήρας του παιδιού! Θεωρώ όμως πως αν εξ αρχής έχει γίνει συνήθεια κ δεν έχουμε λυγίσει κ εμείς δεν παρουσιάζεται θέμα!

Αν κανεις το λάθος κ δουν ότι τα παίρνει το έχασες το παιχνίδι!

Γενικότερα όμως εγώ εχω κάποια θέματα πως πχ καρέκλακι , συζήτηση, φαγητό κ.α. που τρωω κόλλημα κ δεν διαπραγματεύομαι! Πότε μα πότε δεν κρίνω καμία άλλη μανούλα....η καθεμιά έχει τον τρόπο της.....άρα κ εγώ μπορώ να εχω τον δικό μου:-)

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα εγκυούλες και μανούλες! Τι κάνετε;
Έχει δροσούλα σήμερα. Τι θα μαγερέψετε; Εγώ λέω να κάνω φακές.
Δε μου λέτε βρε κορίτσια, τα μωράκια σας έχουν κάθε μέρα λόξυγγα; Η δικιά μου έχει 2-3 εβδομάδες τώρα κάθε μέρα από 2 φορές.

Πολλά πολλά Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 315810 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 315810 Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 315810  σε όλες!

Paramythenia

Paramythenia
Καλημέρες κοριτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Μαράκι Λαρισαίο αν και καθυστερημένα να τα χιλιάσετε κοριτσάκι μου!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 417472  Του χρόνου θα είστε 3 στην επέτειο!!!

Εγώ δεν καταλαβαίνω το λόξυγγα του μωρού, μήπως επειδή το κεφαλάκι της είναι κάτω; Δεν το έχω αντιληφθεί ποτέ...Crying or Very sad 

Καθισματάκι αυτοκινήτου ε; Ανάποδα και όσο χρειαστεί. Στην αρχή θα κάθεται και η μανούλα πίσω για να βλέπει το μωράκι, αργότερα η μαμά θα καθίσει μπροστά και υπάρχουν τα καθρεφτάκια που λέγατε για να βλέπουν οι γονείς το μωρό.

Όσο για τα απορρυπαντικά, το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα. Προδέρμ, planet όλα από κάτι έχουν, ας μη γινόμαστε όμως υστερικές... Κάθε άλλο παρά θα ωφελήσει το μωρό...

Ελπίζω να περάσατε ένα ωραίο ΣΚ και να ξεκουραστήκατε.

Εμείς ξεκινήσαμε την εσωτερική μετακόμιση  αλλά έχουμε ακόμη μέλλον...

Φιλάκια πολλά πολλά!

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Paramythenia έγραψε:Καλημέρες κοριτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Μαράκι Λαρισαίο αν και καθυστερημένα να τα χιλιάσετε κοριτσάκι μου!Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 417472  Του χρόνου θα είστε 3 στην επέτειο!!!

Εγώ δεν καταλαβαίνω το λόξυγγα του μωρού, μήπως επειδή το κεφαλάκι της είναι κάτω; Δεν το έχω αντιληφθεί ποτέ...Crying or Very sad 

Καθισματάκι αυτοκινήτου ε; Ανάποδα και όσο χρειαστεί. Στην αρχή θα κάθεται και η μανούλα πίσω για να βλέπει το μωράκι, αργότερα η μαμά θα καθίσει μπροστά και υπάρχουν τα καθρεφτάκια που λέγατε για να βλέπουν οι γονείς το μωρό.

Όσο για τα απορρυπαντικά, το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα. Προδέρμ, planet όλα από κάτι έχουν, ας μη γινόμαστε όμως υστερικές... Κάθε άλλο παρά θα ωφελήσει το μωρό...

Ελπίζω να περάσατε ένα ωραίο ΣΚ και να ξεκουραστήκατε.

Εμείς ξεκινήσαμε την εσωτερική μετακόμιση  αλλά έχουμε ακόμη μέλλον...

Φιλάκια πολλά πολλά!

Καλημέρα Παραμυθένια μου! Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι με το κεφάλι κάτω η μικρή μου και καταλαβαίνω αμέσως ότι έχει λόξυγγα (σαν χτυπηματάκια ρυθμικά για 2-3 λεπτά).
Όλα τα απορρυπαντικά κάτι έχουν μέσα κι ας γράφουν ότι θέλουν στην ετικέτα.
Καλές δουλίτσες!

ioazon

ioazon
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!

Popisofia,
πόσα δίνεις για να μην σε βάλω πρώτη-πρώτη με μεγάλα χρωματιστά γράμματα στη λίστα; Razz 
Μη λες "χειροτερεύω", ντε! Αφού πονάς για να προετοιμαστείς για τον τοκετό, ντε! Πες κάτι πιο ουδέτερο!

sophia, maria-lar, paramythenia,
Καλημερούδια!

Εψές είπα να κάνω μερικές ιντερνετικές αγορές (γιατί εγώ δεν εξαφανίζομαι χωρίς λόγο από το θεματάκι μας):
πήρα λοιπόν
***έναν ακόμα υπνόσακο (και έναν δώρο για τη φιλενάδα μου που γεννάει όπου να 'ναι, 39η εβδομάδα είναι)
*** τα μουρλοαυτοκολλητάκια μας
*** αυτό το βιβλίο που μου εκθείασε η φιλενάδα μου (είναι της Αμερικάνικης Παιδατρικής Ακαδημίας)
*** το μπανάκι που μου το σύστησε άλλη φιλενάδα και έχει τρομερές κριτικές (γιατί θα λείπει κάποια απογεύματα ο αγάπης μου και πρέπει να την κάνω και μόνη μου μπάνιο τη μπουμπού)
*** μία αλλαξιέρα της Fisher Price γιατί οι τιμές που είδα στα μαγαζιά ήταν εξωφρενικές (45€ Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 606100 )
*** Επειδή είπα να κάνω και τη λαλακία μου παρήγγειλα και τον θκατοκάδο για αποφυγή βρωμοπούφ!

Και τα ξεμυαλιστήρια που παρήγγειλα:
*** wrap για να τυλίγω τη μπουμπού
*** παιχνιζάκι ανανάς
*** και παιχνιζάκι καπετάνιος καλαμάρι Laughing Laughing Laughing

maria-lar

maria-lar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioazon έγραψε:Καλημερούδια!

Popisofia,
πόσα δίνεις για να μην σε βάλω πρώτη-πρώτη με μεγάλα χρωματιστά γράμματα στη λίστα; Razz 
Μη λες "χειροτερεύω", ντε! Αφού πονάς για να προετοιμαστείς για τον τοκετό, ντε! Πες κάτι πιο ουδέτερο!

sophia, maria-lar, paramythenia,
Καλημερούδια!

Εψές είπα να κάνω μερικές ιντερνετικές αγορές (γιατί εγώ δεν εξαφανίζομαι χωρίς λόγο από το θεματάκι μας):
πήρα λοιπόν
***έναν ακόμα υπνόσακο (και έναν δώρο για τη φιλενάδα μου που γεννάει όπου να 'ναι, 39η εβδομάδα είναι)
*** τα μουρλοαυτοκολλητάκια μας
*** αυτό το βιβλίο που μου εκθείασε η φιλενάδα μου (είναι της Αμερικάνικης Παιδατρικής Ακαδημίας)
*** το μπανάκι που μου το σύστησε άλλη φιλενάδα και έχει τρομερές κριτικές (γιατί θα λείπει κάποια απογεύματα ο αγάπης μου και πρέπει να την κάνω και μόνη μου μπάνιο τη μπουμπού)
*** μία αλλαξιέρα της Fisher Price γιατί οι τιμές που είδα στα μαγαζιά ήταν εξωφρενικές (45€ Φθινοπωρινες Μανουλες 2013 Νο 11 - Σελίδα 36 606100 )
*** Επειδή είπα να κάνω και τη λαλακία μου παρήγγειλα και τον θκατοκάδο για αποφυγή βρωμοπούφ!

Και τα ξεμυαλιστήρια που παρήγγειλα:
*** wrap για να τυλίγω τη μπουμπού
*** παιχνιζάκι ανανάς
*** και παιχνιζάκι καπετάνιος καλαμάρι Laughing Laughing Laughing

Πολύ ωραία όλα Ιοάζον. Με γειά σας!!! Να τα χαρεί η μπέμπα σας!

Popisofia

Popisofia
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΦΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ...
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΓΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ...

ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ!!!
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΩΤΗ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ... ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΜΟΥ!!!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΝΟΥΟΥΟΥΣΑ...
Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΝΑΩ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ????????????

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΤΕ?????????
Η ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ???
JULAKI ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις