776 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #14 Παρ Σεπ 13, 2013 11:25 am
pennytol
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μα πραγματικά στο καλύτερο!!!
άντε πότε θα τελειώσουν οι διαφημίσεις;;;
άντε πότε θα τελειώσουν οι διαφημίσεις;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eleen στις Παρ Σεπ 13, 2013 11:41 am, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Ανορθόγραφοτ9)
Και αυτη ποτε δεν θα σε δει σαν μάνα....kaatrin έγραψε:Κ τώρα έρχεται το χειροκρότημα! Λες κ έβλεπα ελληνική ταινία!! Οι ιφτα θανάσιμες πεθερές!!
Το συμπέρασμα είναι ένα: την νύφη σου ΠΟΤΕ Δε θα την δεις σαν κόρη σου...( τι με περιμένει)..
Κ εγω το εχω ακουσει αυτο για τις φυτικες,καποιοι λενε κανει,αλλοι παλι δεν συμγ=φωνουν...κ η ριζα εχει φτασει στο σαγονι.!!! Κ εμενα η μικρη μου ειχε θεμα με τα κακακια.Ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι ηταν απο το συμπληρωμα που της εδινα τοτε,λογο ικτερου.Της ειχαμε κανει 2 φορες κλισμα,δεν γινοταν αλλιως.Αλλαξαμε παιδιατρο κ οταν εφτασε παλι η 3η φορα για κλισμα μου ειπε η παιδιατρος να της δωσω χαμομηλι,αντι για 50ml που της εδινα οταν εφτανε κ η πεμπτη μερα χωρις κακακια να της δωσω 100ml.Μετα απο 2-3 ωρες εκανε.!Απο τοτε,οταν βλεπω κ φτανει τις 3μερες,της δινω χαμομηλακι,50ml,προληπτικαkaatrin έγραψε:Αν μπορεις αποφύγε την βαφή.λένε ότι οι φυτικές επιτρέπονται .εγώ δε τις εμπιστεύομαι ούτε αυτές.
ένα αγόρι κ ένα Κορίτσι είναι τα ανίψια μου.
Ο μπεμπης σήμερα συμπληρώνει μια εβδομάδα χωρίς κακά.τετάρτη, πέμπτη, Παρασκευή του έδωσε κ ξένο η μαμά μου από αυτο για την δυσκοιλιότητα κ τίποτα
αληθεια ειναι αυτο με την βαφη; δεν το ηξερα κ σχεδιαζα να τα σκουρυνω . πφφφφφφ κριμα! γαμωτη μου!kaatrin έγραψε:Αν μπορεις αποφύγε την βαφή.λένε ότι οι φυτικές επιτρέπονται .εγώ δε τις εμπιστεύομαι ούτε αυτές.
Ο μπεμπης σήμερα συμπληρώνει μια εβδομάδα χωρίς κακά.τετάρτη, πέμπτη, Παρασκευή του έδωσε κ ξένο η μαμά μου από αυτο για την δυσκοιλιότητα κ τίποτα
Χαρα στο κουραγιο σου...Εγω μια μερα δοκιμασα να κανω οργανο εδω στο σπιτι...30' κ αυτα με πολυ ζορισμα.Εκανα κ τις επομενες δυο μερες κ αυτο ηταν.!Απο τοτε,το βλεπω,το χαιρεταω κ συνεχιζω τον δρομο μου προς το ψυγειο.!!!peristeraki έγραψε:ωχ το καημενουλι σου παλι! εμεις παμε την ανηψια-βαφτιστήρα να παρει σχολικα (νηπιακα δλδ)! κ εγω χαιρομαι λες κ ειναι για μενα! μετα γυμναστηριο κ μετα θα κανω προταση να φαμε εξω. για να βαλω φαγητο θα πρεπει να μην παω γυμναστηριο! αμ δε... κορμαρα θα γινω!
Χαμομήλι το ίδιο που πίνουμε κ εμείς;anatoligew έγραψε:Κ εγω το εχω ακουσει αυτο για τις φυτικες,καποιοι λενε κανει,αλλοι παλι δεν συμγ=φωνουν...κ η ριζα εχει φτασει στο σαγονι.!!! Κ εμενα η μικρη μου ειχε θεμα με τα κακακια.Ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι ηταν απο το συμπληρωμα που της εδινα τοτε,λογο ικτερου.Της ειχαμε κανει 2 φορες κλισμα,δεν γινοταν αλλιως.Αλλαξαμε παιδιατρο κ οταν εφτασε παλι η 3η φορα για κλισμα μου ειπε η παιδιατρος να της δωσω χαμομηλι,αντι για 50ml που της εδινα οταν εφτανε κ η πεμπτη μερα χωρις κακακια να της δωσω 100ml.Μετα απο 2-3 ωρες εκανε.!Απο τοτε,οταν βλεπω κ φτανει τις 3μερες,της δινω χαμομηλακι,50ml,προληπτικαkaatrin έγραψε:Αν μπορεις αποφύγε την βαφή.λένε ότι οι φυτικές επιτρέπονται .εγώ δε τις εμπιστεύομαι ούτε αυτές.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης