Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
EGW EXW KORITSAKI...VASIKA KORITSAKI HTHELA NA PW KAI THN AMARTIA MOU..OXI VEVAIA OTI AMA HTANE AGORI THA KAKOPEFTA!!!! ESY TI THELEIS PERISSOTERO?

vasoulagal

vasoulagal
eva evaki έγραψε:EGW EXW KORITSAKI...VASIKA KORITSAKI HTHELA NA PW KAI THN AMARTIA MOU..OXI VEVAIA OTI AMA HTANE AGORI THA KAKOPEFTA!!!! ESY TI THELEIS PERISSOTERO?
εγω να την πω την αμαρτια μου αγορακι ηθελα... τα εχω αδυναμια καθως εχω και το βαφτηστηρι μου αγορι που ειναι ενας κουκλος.. αλλα απο την αυχενικη και μετα που μου μπηκανε ιδεες προσπαθησα να συμφυλιωθω και με την ιδεα του κοριτσιου... αφου μου τα εχωσε και ο γιατρος μου Razz  τι να κανεις γερο να ναι και ας ειναι οτι θελει Very Happy 

efaki32

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ να πω την αμαρτία μου και γω κοριτσάκι θα ήθελα αλλά αρχίζω και τον αποδέχομαι σιγά σιγά και το μπεμπάκο χαχαχα θα περιμένω στις 23 που έχω ραντεβού με τη γιατρό να το επιβεβαιώσουμε για να ξέρω και τι να κοιτάω σιγά σιγά ..και γω με την αυχενική όλα εντάξει πήρα και το papp a και εκείνο παρα πολύ καλό οπότε κάνουμε το σταυρό μας και συνεχίζουμε Very Happy Very Happy Very Happy εχω να πάω και σε γάμο σήμερα και σκέφτομαι πως θα τη βγάλω τη βραδιά Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes αν και έχω ρίξει τους ύπνους μου πάλι είναι πολλές οι ώρες αλλά τι να κάνω ???

vasoulagal

vasoulagal
efaki32 έγραψε:Αχ να πω την αμαρτία μου και γω κοριτσάκι θα ήθελα αλλά αρχίζω και τον αποδέχομαι σιγά σιγά και το μπεμπάκο χαχαχα θα περιμένω στις 23 που έχω ραντεβού με τη γιατρό να το επιβεβαιώσουμε για να ξέρω και τι να κοιτάω σιγά σιγά ..και γω με την αυχενική όλα εντάξει πήρα και το papp a και εκείνο παρα πολύ καλό οπότε κάνουμε το σταυρό μας και συνεχίζουμε Very Happy Very Happy Very Happy εχω να πάω και σε γάμο σήμερα και σκέφτομαι πως θα τη βγάλω τη βραδιά Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes αν και έχω ρίξει τους ύπνους μου πάλι είναι πολλές οι ώρες αλλά τι να κάνω ???
εγω εφακι εχω παει σε 4 γαμους κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και περιμενα πως και πως να ερθει το γλυκο να φυγω Laughing Laughing Laughing  δεν βολευομουν μετα απο λιγη ωρα Razz Razz  οποτε παντα εφευγα νωρις

eva evaki

eva evaki
oxi epeidh exw koritsaki alla ola ta pragmatakia pou pernoume siga siga..einai toso gluka...kai hlikrina den sygkrinonte me ta agoristika tha to deite... ...ase pou sta agoristika den exei eidiaiterh poikilia opws ta koritsistika! alla goysta einai ayta...fysika oti na einai gera na einai..to kathe ena exei thn xarh toy...apla ta koritsia menoun panta dipla stoys goneis xwris na thelw na pw kati gia ekeines pou perimenoun agorakia! mhn parexighthw!

Popisofia

Popisofia
eva evaki έγραψε:oxi epeidh exw koritsaki alla ola ta pragmatakia pou pernoume siga siga..einai toso gluka...kai hlikrina den sygkrinonte me ta agoristika tha to deite... ...ase pou sta agoristika den exei eidiaiterh poikilia opws ta koritsistika! alla goysta einai ayta...fysika oti na einai gera na einai..to kathe ena exei thn xarh toy...apla ta koritsia menoun panta dipla stoys goneis xwris na thelw na pw kati gia ekeines pou perimenoun agorakia! mhn parexighthw!
ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ...
ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΩΣΑ ΕΒΑΚΙ ΜΟΥ...

ΚΑΛΕΣ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

vasoulagal

vasoulagal
Popisofia έγραψε:
eva evaki έγραψε:oxi epeidh exw koritsaki alla ola ta pragmatakia pou pernoume siga siga..einai toso gluka...kai hlikrina den sygkrinonte me ta agoristika tha to deite... ...ase pou sta agoristika den exei eidiaiterh poikilia opws ta koritsistika! alla goysta einai ayta...fysika oti na einai gera na einai..to kathe ena exei thn xarh toy...apla ta koritsia menoun panta dipla stoys goneis xwris na thelw na pw kati gia ekeines pou perimenoun agorakia! mhn parexighthw!
ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ...
ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΩΣΑ ΕΒΑΚΙ ΜΟΥ...

πω πω οταν βλεπω αυτες τις κοιλιτσες σας τρελενομαι Very Happy Very Happy  με εναν πονο κοριτσια μου με το καλο να τα αγκαλιασετε τα νινακια σας ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 417472 

eva evaki

eva evaki
vasoulagal έγραψε:
Popisofia έγραψε:
ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ...
ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΩΣΑ ΕΒΑΚΙ ΜΟΥ...ti epathes re popaki????den exw dikio se auto pou lew?exei perissoterh poikilia sta koritsistika genika apo ta agoristika esy pou exeis eidh ena koritsaki prepei na to katalavaineis kai symfwna me tis agwres pou kaneis gia agoraki!Rolling Eyes 

πω πω οταν βλεπω αυτες τις κοιλιτσες σας τρελενομαι Very Happy Very Happy  με εναν πονο κοριτσια μου με το καλο να τα αγκαλιασετε τα νινακια σας !  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 417472 
eyxaristoyme vasoulalag...kai esy na exeis mia omorfh kai teleiomynh egkymosunh agaph!

efaki32

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[/quote]εγω εφακι εχω παει σε 4 γαμους κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και περιμενα πως και πως να ερθει το γλυκο να φυγω Laughing Laughing Laughing  δεν βολευομουν μετα απο λιγη ωρα Razz Razz  οποτε παντα εφευγα νωρις [/quote]
Και όμως την έβγαλα την βραδιά Βασούλα μου τελικά !!! Με το ζόρι κρατιόμουν να μην σηκωθώ να χορέψω μεγάλη πίκρα κορίτσια αλλά κάποια στιγμή δεν άντεξα και λύγισα χαχαχα το καταευχαριστηθηκα αλλά ο μικρός είχε άλλη γνώμη και με πέθανε μετά σήμερα έχει μόνο ξεκούραση και ξάπλα Wink Wink 

Στον άνθρωπο είναι Ευάκι μου αυτό δεν έχει να κάνει με το φύλο ..π.χ ο βαφτισιμιός μου είναι πολύ πιο χαδιαρης και ζουζουνιάρης απο την αδερφούλα του που δεν θέλει να την αγκαλιάζουν να την φιλάνε κτλ και αυτά από μωρό έτσι ??σίγουρα στα κοριτσάκια είναι πιο φρου φρου τα πράγματα αλλά και τ αγοράκια έχουν τις χάρες τους !! ( αυτό μου το είπε η κολλητη μου που όταν έμαθε ότι περιμενει στο δευτερο αγορακι έκλαιγε για μία εβδομάδα αλλά τώρα δεν τον αλλάζει ούτε για 20 κορίτσια !!)

vasoulagal

vasoulagal
μπραβο βρε εφακι αφου το ευχαρηστηθηκες!! βεβαια εγω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα δεν σηκωθηκα σε κανεναν γαμο για χορο οσο και να το ηθελα Laughing  ποτε εχεις γιατρο ??

eva evaki

eva evaki
εγω εφακι εχω παει σε 4 γαμους κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και περιμενα πως και πως να ερθει το γλυκο να φυγω Laughing Laughing Laughing  δεν βολευομουν μετα απο λιγη ωρα Razz Razz  οποτε παντα εφευγα νωρις [/quote]Και όμως την έβγαλα την βραδιά Βασούλα μου τελικά !!! Με το ζόρι κρατιόμουν να μην σηκωθώ να χορέψω μεγάλη πίκρα κορίτσια αλλά κάποια στιγμή δεν άντεξα και λύγισα χαχαχα το καταευχαριστηθηκα αλλά ο μικρός είχε άλλη γνώμη και με πέθανε μετά σήμερα έχει μόνο ξεκούραση και ξάπλα Wink Wink 

Στον άνθρωπο είναι Ευάκι μου αυτό δεν έχει να κάνει με το φύλο ..π.χ ο βαφτισιμιός μου είναι πολύ πιο χαδιαρης και ζουζουνιάρης απο την αδερφούλα του που δεν θέλει να την αγκαλιάζουν να την φιλάνε κτλ και αυτά από μωρό έτσι ??σίγουρα στα κοριτσάκια είναι πιο φρου φρου τα πράγματα αλλά και τ αγοράκια έχουν τις χάρες τους !! ( αυτό μου το είπε η κολλητη μου που όταν έμαθε ότι περιμενει στο δευτερο αγορακι έκλαιγε για μία εβδομάδα αλλά τώρα δεν τον αλλάζει ούτε για 20 κορίτσια !!)
[/quote] O KATHENAS TO PAIDI TOY KAI TO KATHE ENA APO TA PAIDIA TOY DEN YPARXEI PERIPTOSH NA MHN TA LATREYEI...PAIDIA TOY EINAI OTI KAI AN EINAI AGORIA KORITSIA OPWS KAI OI NONES ME TA VAFTISTIRIA OPWS OI THEIES ME TA ANYPSIA AYTO POU EXOUN TO AGAPANE PERISSOTERO ..EGW OMWS ANAFERW THN PERIPTWSH KYRIOS TOY ROUXISMOU..KAI TWN PRAGMATWN TWRA EIMAI STO PSAXIMO GIA TO MWRO KAI EKTO ORAGMATWN TA KORITSISTIKA POIKILOUN SE SXESEI ME TA AGORISTIKA KAI EXW MIA GNWSTH POU DOULEYEI STA HRA KAI OTAN EIXAME TETOIA SYZHTYSEI MOU APANTHSE OTI STIS PARALABES EINAI PANTA PERISSOTERA TA KORITSISTIKA?! AYTO! TWRA OSO AFORA TO "FYLOTIMO" SIGOURA DEN XWRIZONTE PANTA STA FYLA ALLA EGW EXW AKOUSEI PERISSOTERES FORES APO ENA GIO ENA"AI SIXTIR RE MANA" PARA APO MIA KORH! TO KATHE PAIDI EXEI TIS ARXES TOY DEN ANTILEGW... KAI TON XARAKTIRA TOY EMPEIRIA SAS LEW MONO KAI MIA APOPSH KOUVENTOYLA NA GINETE!Razz Razz Razz 

vasoulagal

vasoulagal
για το χαρακτηρα κατα πλιοψηφια αυτο συμβαινει αλλα για μενα οχι επειδη δεν σε αγαπανε το ιδιο με τα κοριτσια απλα πειστευω οτι τα αγορια ειναι πιο ψυχρα με τους γονεις και εκφραζονται διαφορετικα. αλλα ειναι κι αυτο που λενε απο την κορη θα δεις κι ενα ποτηρι νερο Razz  αλλα οσο αφορα τη γκαμα δεν το συζητω τα κοριτσιστικα υπερεχουν καταπολυ των αγοριων αυτο ειναι αληθεια Razz  δεν ξερεις τι να προτοπαρεις ενω εγω οταν ειναι να ψωνισω για τον βαφτησηνιο μου γυρναω ολο τον τοπο χαχαχαχ Laughing Laughing 

eva evaki

eva evaki
PW..PW...NAI TO EXW PATHEI NA GYRNAW WRES GIA NA VRW KATI POU NA MOU ARESEI KAI DEN EIMAI DYSKOLH..TO IDIO SYMVAINEI KAI STA PAIXNIDIA..!ISOS EPIDEI EIMASTE GYNAIKES DEN EXOUME POLY IDEA..ALLA KAI O ANTRAS MOU DYSKOLEYETAI PERISSOTERO! ANTE..ANTE NA MATHETE TI PERIMENETE...ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 654316 

vasoulagal

vasoulagal
κοριτσια μου πως ειστε ολες??? εγω σημερα ειχα γιατρο και ειδαμε επιτελους το φιλο !! εχουμε μπεμπουλα Very Happy  εσεις τι κανετε? κανενα νεο απο τα μωρακια σας?

eva evaki

eva evaki
vasoulagal έγραψε: κοριτσια μου πως ειστε ολες??? εγω σημερα ειχα γιατρο και ειδαμε επιτελους το φιλο !! εχουμε μπεμπουλα Very Happy  εσεις τι κανετε? κανενα νεο απο τα μωρακια σας?
AX!MPRAVO SAS...ME TO KALO..TO KORITSAKI SOU...MEGALWSE? E?

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kαλημέρα και απο μένα! Πήγα και γώ στον γιατρό και μου είπε με επιφύλαξη ότι είναι κοριτσάκι! Η κόρη μου τρελάθηκε απο την χαρά της, της είπε όμως ο γιατρός μας ότι τον άλλο μηνα θα το δουμε σίγουρα!!! Να πω την αλήθεια, θέλω αγοράκι μωρε...... Anyway υγεία να έχουμε και τίποτα άλλο!...

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μανούλες αυτές είμαστε μέχρι στιγμής!
Άντε να μαζευόμαστεεεεεε!!!

vasoulagal---24/02/2014 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 337404 !!!
pangio-------27/02/2014 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 49454 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 567772 ???
sofia2012----28/03 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 49454 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 567772 ???
vasiliapap07--05/03/2014 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 49454 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 567772 ???
stalitsa2012-- 05/03/2014 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 337404  !!!
efaki32-------- 09/03/2014 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 386913  !!!

efaki32

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vasoulagal έγραψε: κοριτσια μου πως ειστε ολες??? εγω σημερα ειχα γιατρο και ειδαμε επιτελους το φιλο !! εχουμε μπεμπουλα Very Happy  εσεις τι κανετε? κανενα νεο απο τα μωρακια σας?

Αχχχ τι όμορφα Βασούλα μου τελικά η μπεμπούλα σας την έκανε την έκπληξη έτσι παρόλο που θέλατε όλοι αγοράκι ?? Δεν πειράζει μωρέ αυτή είναι και όλη η μαγεία !!Ελπίζω τη Δευτέρα να το επιβεβαιώσουμε και εμείς για να ξέρω τι να κοιτάω σιγά σιγά αν και το έχω ψιλοπάρει απόφαση τελικά χαχαχα

vasiliapap07 έγραψε:Kαλημέρα και απο μένα! Πήγα και γώ στον γιατρό και μου είπε με επιφύλαξη ότι είναι κοριτσάκι! Η κόρη μου τρελάθηκε απο την χαρά της, της είπε όμως ο γιατρός μας ότι τον άλλο μηνα θα το δουμε σίγουρα!!! Να πω την αλήθεια, θέλω αγοράκι μωρε...... Anyway υγεία να έχουμε και τίποτα άλλο!...

Συγχαρητήρια και σε σας Βασιλεία μου για τη μπεμπούλα βλέπω ότι μάλλον θα υπερτερήσουν τα κοριτσάκια αυτό το μήνα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 893968 

vasoulagal

vasoulagal
μωρε , να πω την αληθεια μου κι εγω αγορακι ηθελα ... αλλα δεν με ενοιαξε και πολυ Laughing  χιχιχι στο επομενο !! αντε βασιλια μου και εσενα για κοριτσακι σε βλεπω δεν θα φενοτανε τπτ αν ηταν αγορακι? χαχα Razz  Embarassed  μεγαλωσε ευακι πηγαμε 170 γρ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Σελίδα 3 215994 

vasoulagal

vasoulagal
χαχα ναι εφακι ειδες ? μας την εφερε η μπεμπαρα ! κι εγω τωρα που θα παω αθηνα σε καμια εβδομαδα θα κανω μια περατζαδα στα μαγαζια Very Happy  δεν θα παρωτπτ βεβαια ακομα αλλα θα ριξω μια ματια Smile

efaki32

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μπόρεσε και ζύγισε το βάρος του Βασούλα ?? Από ποια εβδομάδα γίνεται αυτό ?? Τώρα να ρωτήσω κάτι κουλοχαζό εγώ : υπάρχει περίπτωση στη 14η εβδομάδα να αρχίσεις να αισθάνεσαι το μωρό ?? οχι κλωτσιές χτυπήματα κτλ εννοείται ,αλλά πεταρίσματα στην κοιλιά και κάτι σαν φούσκα να σκάει Embarassed ( χαζή η παρομοίωση αλλά έτσι το κατάλαβα )

vasoulagal

vasoulagal
efaki32 έγραψε:Μπόρεσε και ζύγισε το βάρος του Βασούλα ?? Από ποια εβδομάδα γίνεται αυτό ?? Τώρα να ρωτήσω κάτι κουλοχαζό εγώ : υπάρχει περίπτωση στη 14η εβδομάδα να αρχίσεις να αισθάνεσαι το μωρό ?? οχι κλωτσιές χτυπήματα κτλ εννοείται ,αλλά πεταρίσματα στην κοιλιά και κάτι σαν φούσκα να σκάει Embarassed ( χαζή η παρομοίωση αλλά έτσι το κατάλαβα )
εφακι μου δεν ξερω κι εμενα τωρα μου ειπε πρωτη φορα το βαρος ! εγω αρχισα να την καταλαβαινω απο την 16... μου φενεται πολυ νωρις 14 εβδομαδα αλλα δεν ειναι και απιθανο θεωρω Smile

efaki32

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vasoulagal έγραψε:
εφακι μου δεν ξερω κι εμενα τωρα μου ειπε πρωτη φορα το βαρος ! εγω αρχισα να την καταλαβαινω απο την 16...  μου φενεται πολυ νωρις 14 εβδομαδα αλλα δεν ειναι και απιθανο θεωρω Smile

Βασικά το σκέφτηκα αυτό επειδή μας είπε πως ως προς την ανάπτυξη του είμαστε 9 μέρες μπροστά οπότε έτσι όπως τα υπολογίζω φαίνεται πως είναι κοντά στην 16η εβδομάδα και άρα κάτι μπορεί να γίνεται αντιληπτό ...τεσπα θα ρωτησω και τη γιατρό μου τη Δευτερα να δούμε τι θα μου πει..εσύ πως το ένιωσες τις πρώτες φορές ??

vasoulagal

vasoulagal
efaki32 έγραψε:
vasoulagal έγραψε:
εφακι μου δεν ξερω κι εμενα τωρα μου ειπε πρωτη φορα το βαρος ! εγω αρχισα να την καταλαβαινω απο την 16...  μου φενεται πολυ νωρις 14 εβδομαδα αλλα δεν ειναι και απιθανο θεωρω Smile

Βασικά το σκέφτηκα αυτό επειδή μας είπε πως ως προς την ανάπτυξη του είμαστε 9 μέρες μπροστά οπότε έτσι όπως τα υπολογίζω φαίνεται πως είναι κοντά στην 16η εβδομάδα και άρα κάτι μπορεί να γίνεται αντιληπτό ...τεσπα θα ρωτησω και τη γιατρό μου τη Δευτερα να δούμε τι θα μου πει..εσύ πως το ένιωσες τις πρώτες φορές ??
οπως το περιεγραψες.. σαν κατι μπουρμπουριθρες χιχιχ Very Happy  και δεν ημουν σηγουρη οτι ηταν αυτο δλδ ακομα δεν ειμαι 100% αλλα οσο περνανε οι μερες και δεινει το παρον σηγουρευομαι Very Happy αντε θα εχει κι εσυ νεακια την δευτερα !! απο κοιλιτσα πως παει??

eva evaki

eva evaki
SYNXARHTHRIA KOUTSOUNES MOU GIA TA NINAKIA SAS....THA DEITE POU SE LIGO KAIRO THA BLETE..TI HTHELA AGORAKI?????????????DEN THA TA ALAZETAI GIA KANENAN LOGO..EGW XARIKA PERISSOTERO POU EXETE KORITSAKIA EIMAI POLU KORITSOMANA..AXXAXA:P Razz Razz PWW..PW..MWGALOSATE MWRE...VASOULA..NOMIZW EFAKI ESY RWTHSES GIA TO AN MPOREIS NA AKOUSEIS TO MWRO APO 14 EBDOMADA?DEN THUMAMAI KALA...H ALHTHEIA XERETE POIA EINAI TWRA MHN SAS APOGOHTEYSW...STATISTHKA KAI APOPSHGIATROY..OXI DEN EINAI DYNATON..OYTE STIS 16..STHN PERIPTWSH POU EISAI DEYTEROMANOULA MPOREI KATI STIS 16...EMENA H GIATROS MOU EIXE NEYRIASEI OTAN THN EIXA RWTHSEI..Rolling Eyes GT KAI EGW KATHE FORA POY ENIWTHA AERIA H ENTERAKIA H OTIDHPOTE ELEGA TO MWRO..Razz MOU EIPE OTI FYSIOLOGIKA APO THN 18-20 EVDOMADA MPOREIS NA EISAI SIGOYRH GIA TO MWRAKI POIO PRIN EINAI FANTASIA..AYTO POU MOU EIPANE SAS LEW!MH ME DYRETE E..?Laughing Laughing Laughing 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις