Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
714 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 714 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Ρουλακι

Ρουλακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
snoopy οντως στο νηπιο δεν ταιζουνε. Κι εμας η δικια μας δασκαλα τους ειπε να παρουν τις τσαντουλες του και να βγαλουν τα ταπερακια τους. Η δικια μου το εβγαλε, το ανοιξε και μετα το ξαναεκλεισε. Η δασκαλα απλως τι ειπε γιατι δεν τρως φαε κι εσυ. Ελεγα μηπως να της εβαζα κατι πιο λαχταριστο, που να μην μπορουσε να αντισταθει. Εσενα ειναι και νηστικο απο το πρωι το ψυχουλακι μου...Εγω τουλαχιστον το πρωι της εδωσα ενα σκετο γαλα, για να φαει το δεκατιανο της υποτιθεται στο σχολειο...κοιτα πιστευω οτι θα προσαρμοστουνε , δεν μπορει, θα πεινασουνε μια δυο τρεις θα φανε...εγω να σου πω φοβαμαι απο μενα...οταν ειχα παει νηπιο το ειχα σκασει πολλες φορες και με ψαχνανε (γι αυτο σημερα περιμενα μιση ωρα να κλειδωσουν την εξωπορτα, και ειχα δικιο γιατι πηγε να την κοπανησει κι η κορη μου) κι ενω ειχα παει στρουμπουλο κοριτσακι, στο τελος της χρονιας απο την αφαγια ημουν σαν σπιρτοξυλο (γυριζα 16.00 σπιτι και ημουν θεονηστικη).Dori κι εσυ κανε υπομονη, προσπαθησε να τον ενθουσιασεις,να πατε να αγορασετε τα πραγματακια που ζηταει η δασκαλα, να τους παινευουμε τα πραγματα τους, να τα ρωταμε, να τα ενθαρρυνουμε! Εγω ειχα πιασει οποια μανα εβρισκα απεξω και της επιανα κουβεντα, ποια ειναι τα παιδακια τους κτλ, ωστε την επομενη μερα να γνωριστουνε μπας και κανουνε παρεα!

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερα!γυρισα απο το σχολειο τωρα και μαζευα τον εμετο της Ζωης μαζι με την καθαριστρια στην αυλη!δεν ξερω ωρες ωρες ειλικρινα απελπιζομαι και αλλες οσο και να κλαιει λεω ειμαι αναισθητη...δεν αντεχω το μαρτυριο αυτο καθε πρωι κλαματα και εμετος.Θα περασει μου ειπε η δασκαλα τωρα αλλα ποτε??η κακομοιρα η ζωη ρωταει συνεχεια τη δασκαλα κλαιγοντας ''θα συνηθησω ε?''Crying or Very sadστεναχωριεμαι παρα πολυ.οσο ημουν εκει αυτο ελεγε.αντε να δουμε..
Καλημερα μανουλες ξανα

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μανουλες εμας μας εχει γινει ασχημη εμμονη το σχολειο.απο χτες της εξηγησαμε οτι σαββατο και κυριακη δεν θα παει και ομως απο το βραδυ ρωταει συνεχεια με φοβο αν θα παει σχολειο.ξυπνησε γυρω στις 7 παλι τα ιδια.ξανακοιμηθηκε και μετα απο μια ωρα ξανα μανα.της ειπαμε οτι θα παμε βολτα και ετσι ηρεμησε και κοιμηθηκε.με το που σηκωθηκε παλι να ρωταει.και μεχρι τωρα οταν το θυμαται παλι τα ιδια.τα δικα σας εχουν τους ιδιους φοβους η μονο η δικια μου εχει παθει τετοια φοβια?????

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
snoopy έγραψε:μανουλες εμας μας εχει γινει ασχημη εμμονη το σχολειο.απο χτες της εξηγησαμε οτι σαββατο και κυριακη δεν θα παει και ομως απο το βραδυ ρωταει συνεχεια με φοβο αν θα παει σχολειο.ξυπνησε γυρω στις 7 παλι τα ιδια.ξανακοιμηθηκε και μετα απο μια ωρα ξανα μανα.της ειπαμε οτι θα παμε βολτα και ετσι ηρεμησε και κοιμηθηκε.με το που σηκωθηκε παλι να ρωταει.και μεχρι τωρα οταν το θυμαται παλι τα ιδια.τα δικα σας εχουν τους ιδιους φοβους η μονο η δικια μου εχει παθει τετοια φοβια?????
μην αγχωνεσαι κοπέλα μου κι εμένα τα ίδια κάνει.ξυπναει και ρωτάει αν εχει σχολείο.κι εγω αισθάνομαι πολυ άσχημα γιατι τον υποχρέωνω να κάνει κατι που δεν θέλει.ομως τι να κάνουμε αν δεν επιμείνουμε δεν θα πανε ποτε σχολείο.και ξέρω οτι τη Δευτέρα θα εχω παλι μεγάλο προβλημα γιατι θα εχει ξεμαθει 2 μέρες και θα του φανεί βουνό!

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dori έγραψε:
snoopy έγραψε:μανουλες εμας μας εχει γινει ασχημη εμμονη το σχολειο.απο χτες της εξηγησαμε οτι σαββατο και κυριακη δεν θα παει και ομως απο το βραδυ ρωταει συνεχεια με φοβο αν θα παει σχολειο.ξυπνησε γυρω στις 7 παλι τα ιδια.ξανακοιμηθηκε και μετα απο μια ωρα ξανα μανα.της ειπαμε οτι θα παμε βολτα και ετσι ηρεμησε και κοιμηθηκε.με το που σηκωθηκε παλι να ρωταει.και μεχρι τωρα οταν το θυμαται παλι τα ιδια.τα δικα σας εχουν τους ιδιους φοβους η μονο η δικια μου εχει παθει τετοια φοβια?????
μην αγχωνεσαι κοπέλα μου κι εμένα τα ίδια κάνει.ξυπναει και ρωτάει αν εχει σχολείο.κι εγω αισθάνομαι πολυ άσχημα γιατι τον υποχρέωνω να κάνει κατι που δεν θέλει.ομως τι να κάνουμε αν δεν επιμείνουμε δεν θα πανε ποτε σχολείο.και ξέρω οτι τη Δευτέρα θα εχω παλι μεγάλο προβλημα γιατι θα εχει ξεμαθει 2 μέρες και θα του φανεί βουνό!
ποσο ''χαιρομαι''(χωρις παρεξηγηση)που εχεις τα ιδια.το πιστευεις οτι εγω σκεφτομαι πιο πολυ την δευτερα απ'οτι η Ζωη???να επιμεινουμε ομως ετσι?αν κανουμε το λαθος και μας τουμπαρουν τελος.

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
snoopy έγραψε:
Dori έγραψε:
ποσο ''χαιρομαι''(χωρις παρεξηγηση)που εχεις τα ιδια.το πιστευεις οτι εγω σκεφτομαι πιο πολυ την δευτερα απ'οτι η Ζωη???να επιμεινουμε ομως ετσι?αν κανουμε το λαθος και μας τουμπαρουν τελος.
ναι μωρε κι εγω στεναχωριεμαι πολυ και με πιάνει πανικός καθε φορά που τον ξυπναω για σχολείο γιατι δεν μπορω να τον βλέπω ετσι.ομως προσπαθώ να ειμαι σκληρή για να μην του αφήσω περιθώρια να με τουμπαρει γιατι αν το κάνει μια φορά μέτα το χάνεις το παιχνίδι.εγω ειλικρινα εχω την εντύπωση οτι δεν θα το ξεπεράσει ποτε!

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ακριβως το ιδιο αισθανομαι!οτι δεν θα συνελθει!φοβαμαι μην παθει και το στομαχι της απο τους εμετους!το καλο ειναι οτι την υπολοιπη μερα τρωει κανονικα.ελεγα τωρα στον αντρα μου οτι αν ειναι να την κανω χειροτερα απο πριν και να της δημηουργησουμε προβλημα να την σταματησουμε και με λεει τρελη!τι να πω..ξερω μιλαει το αγχος μου τωρα αλλα ποσο ζηλευω τα παιδακια που παιζουν στο σχολειο και η δικια μου η θα κλαιει η θα ειναι κατσουφιασμενη!!

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμένα αντιθέτως αν αναλάμβανε ο άντρας μου να τον πηγαίνει σχολείο και τον έβλεπε τι κάνει, δεν θα τον πήγαινε ποτε.κι εγω στεναχωριεμαι γιατι δεν τρώει τίποτα στο σχολείο ολη μέρα ουτε τουαλέτα πηγαίνει.μολις έρχεται σπιτι τοτε τρώει και κάνει τσισα.τα κρατάει ολη μέρα.ασε σου λέω σκέφτομαι τη Δευτέρα και με πιάνει άγχος!τι να κάνουμε υπομονη......

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις εχουμε πεσει σε καταθλιψη απο σημερα για αυριο...οσο σκεφτεται οτι πλησιαζει η δευτερα για να παει σχολειο γινεται μελαγχολικη.κλειστηκε στο δωματιο της και εκλαιγε πριν.ποσο στεναχωριεμαι γιατι τη βλεπω οτι δεν σκεφτεται τιποτα αλλο..αλλα ειπαμε υπομονη.τα λεω για να τα ακουω εγω!Rolling Eyes 

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω πριν του είπα οτι αύριο έχουμε σχολείο και μου είπε εντάξει.βεβαια ξέρω οτι αύριο θα εχουμε πόλεμο το πρωι γιΑυτο θα τον ξυπνησω νωρίτερα για να μην πάμε παλι αργοπορημενοι.ενταξει τι να κάνουμε θα συνηθίσουν.αλλωστε καθε φορα που παω να τον πάρω παντα υπαρχουν 2-3 παιδάκια που κλαίνε.δεν είμαστε οι μόνοι.μια ανιψουλα μου πήγαινε και πέρσι σχολείο και της άρεσε πολυ.φετος ομως δεν το θέλει με τίποτα παρόλο που ειναι με τις ίδιες δασκάλες και τα ίδια παιδιά.γενικα τα παιδιά ειναι απρόβλεπτα.

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μωρε μακαρι εστω ο δικος σου να ειναι καλυτερα αυριο να μου δωσετε κουραγιο.η μικρη ειναι διπλα μου εχει αγκαλια το σεντονι της και θλιμμενα ματιαCrying or Very sad δεν εχω κατι να της πω.εχω στερεψει και δεν πιανει τιποτα κι'ολας

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και καλη εβδομαδα στους μικρους μαθητες μας!!!καλο κουραγιο στις μανουλες και γερα στομαχιαΞεκινησαμε σχολειο με Χαρες και Κλαματα μαζι! - Σελίδα 2 417472 

gwgw100

gwgw100
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Kαλημέρα.Ξεκινήσαμε κ εμείς χθές παιδικό σταθμό.Την πρώτη μέρα μπήκε χωρίς κλάμματα αλλα όταν έφυγα μετά απο 1 ώρα άρχισε να κλαίει κ να με ζητάει.Με πηραν τηλ κ πήγα κ τον πήρα.Σημερα μόλις μπήκε μέσα κ ήρθε η δασκάλα να τον πάρει γαντζώθηκε πάνω μου κ έκλαιγε κ δεν ήθελε να φύγω.Εφυγα κ τον άκουγα απ έξω που έκλαιγε.Αυτός έκλαιγε μέσα κ εγώ έκλαιγα έξω!!!!!!Χάλια νιώθω.Ξέχασα να σας πώ οτι είναι 3,5 χρονών.ουφφφφ.Σέ λίγο θα πάω να τον πάρω.

bell

bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Διαβάστε το! Θεωρώ ότι είναι ενδιαφέρον!

Παιδαγωγοί και ψυχολόγοι συνιστούν κάποιες στρατηγικές που θα πρέπει να εφαρμόσουμε ώστε να κάνουμε πιο εύκολες τις στιγμές του αποχωρισμού και να βοηθήσουμε το παιδί να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στο νέο του περιβάλλον.

ΝΑΙ: Αποχαιρετήστε το με τρυφερότητα αλλά και αποφασιστικότητα. Έτσι, θα καταλάβει ότι εμπιστεύεστε την ικανότητα του να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

ΟΧΙ: Μην περιφέρεστε τριγύρω του. Το παιδί θα καταλάβει το άγχος σας και θα δυσκολευτεί να ηρεμήσει.

ΝΑΙ: Βάλτε στην τσάντα του ένα αγαπημένο αντικείμενο από το σπίτι (ζωάκι, κούκλα, ή βιβλίο).

ΟΧΙ: Μη φεύγετε στα κρυφά. Έτσι, θα ξέρει ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί.

ΝΑΙ: Καθιερώστε μια όμορφη και τρυφερή ρουτίνα αποχαιρετισμού.

ΟΧΙ: Μην το εμποδίζετε να εκφράσει τα συναισθήματα του

ΝΑΙ: Δώστε του ξεκάθαρα μηνύματα. Το παιδί θα πρέπει να ξέρει ότι θα πάει στο σταθμό, όσο κι αν κλαίει και χτυπά τα πόδια του στο πάτωμα.

ΟΧΙ: Μην υποχωρείτε ποτέ, όσο έντονες κι αν είναι οι αντιδράσεις του. Αν υποχωρήσετε μια φορά, θα μάθει ότι μ’ αυτόν τον τρόπο μπορεί να πετυχαίνει αυτό που θέλει.

ΝΑΙ: Καλέστε στο σπίτι παιδιά που πάνε στο ίδιο Νηπιαγωγείο, θα το βοηθήσετε να αποκτήσει φίλους και έτσι θα διευκολυνθεί η προσαρμογή του.

ΟΧΙ: Μη δείξετε ποτέ ότι είστε θυμωμένοι με το σχολείο, τους δασκάλους και τους φίλους του. Αν είστε θετικοί για το νέο του περιβάλλον θα το βοηθήσετε να αισθανθεί ασφάλεια.

ΝΑΙ: Αν έχει μεγάλο πρόβλημα να σας αποχωριστεί, καλό θα είναι να ζητήσετε από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας να αφήνει το παιδί στο Νηπιαγωγείο για λίγες μέρες.

ΟΧΙ: Μη συζητάτε με τη δασκάλα του τα προβλήματα και ό, τι άλλο προκύπτει στο σχολείο, μπροστά στο παιδί.

ΝΑΙ: Να έχετε καλή επαφή και επικοινωνία με τους δασκάλους του παιδιού. Είναι καλό να ξέρετε ότι έχετε ένα σύμμαχο που θα σας βοηθήσει στην προσαρμογή του παιδιού στο σχολείο.

ΟΧΙ: Μην εκπλαγείτε αν, εκεί που νομίζατε ότι λύσατε το πρόβλημα, αυτό επανεμφανιστεί μετά από διακοπές ή κάποια ασθένεια που κράτησε το παιδί μακριά από το σχολείο.

ΝΑΙ: Να πιστέψετε και να του δείξετε ότι εμπιστεύεστε την ικανότητα του να κάνει θετικές αλλαγές.
Καλό θα είναι το σχολείο που θα επιλέξετε για το παιδί σας, να συνεργάζεται με Ψυχολόγο με ειδικότητα στα παιδιά.

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δυστυχως αυτα εχει το δημοσιο.εκει που λεγαμε να μπουμε σε σειρα τεταρτη και πεμπτη απεργια.!!και καπακι η Ζωη ειναι αρρωστη.και ποσο της αρεσει που ειναι αρρωστη και δεν θα παει ουτε αυριο σχολειο μπορειτε να φανταστειτε!κριμα παλι πισω θα παμε με ολα αυταSad 

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμείς μια απο τα ίδια με τις απεργίες!την Δευτέρα πήγαμε με κλάμα, την Τριτη ηταν κάπως καλυτερα έκλαψε μονο την ώρα που τον άφησα.και πάνω που λέω οτι επιτέλους συνηθίζει ξεκίνησαν οι απεργίες.οποτε αυριο παλι απο την αρχή πιστευω θα ξεκινήσουμε.

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μανουλες!καιρο εχουμε να τα πουμε..πως τα πανε τα μικρουλακια σας????

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Snoopy μπηκα για εσένα να μάθω νέα... διαβάζω τι γράφεις και είναι λες και ξαναζω τα ίδια πράγματα 2 φορές με τα παιδιά μου! απο εμετους απο αψυχολογητο πυρετο απο φοβία του σ/κ αν θα παω αυριο σταθμο... ξυπνήματα το βράδυ να μην πάει στο σταθμό, αναστεναγμοί οταν τα έπερνα μπορω να σου γράφω σειρές ολόκληρες......... ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ δεν μπορει να κάνει διαφορετικά. Υπομονή χρειάζεται και στους γονείς γιατί και εμείς περνάμε τα αντίστοιχα

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bublesoaps έγραψε:Snoopy μπηκα για εσένα να μάθω νέα... διαβάζω τι γράφεις και είναι λες και ξαναζω τα ίδια πράγματα 2 φορές με τα παιδιά μου! απο εμετους απο αψυχολογητο πυρετο απο φοβία του σ/κ αν θα παω αυριο σταθμο... ξυπνήματα το βράδυ να μην πάει στο σταθμό, αναστεναγμοί οταν τα έπερνα μπορω να σου γράφω σειρές ολόκληρες.........  ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ δεν μπορει να κάνει διαφορετικά. Υπομονή χρειάζεται και στους γονείς γιατί και εμείς περνάμε τα αντίστοιχα
σ'ευχαριστω πολυ που μου τα γραφεις ολα αυτα.ειλικρινα μου τα λενε και αλλες μαμαδες απο το σχολειο οτι θα στρωσει κλπ.ειναι ηδη καλυτερα.εχει κανει μεγαλη προοδο μπορω να πω.βεβαια εμετο που και που κανει ακομα.ααα και δεν τρωει τιποτα σχολειο αλλα μου ειπαν οι δασκαλες οτι δεν ειναι η μονη και οτι ειναι νωρις ακομα.οτι αλλο εχεις να μου λες!!καλο μου κανει.το θεμα ειναι οπως λες και συ εμεις να το εχουμε παρει αποφαση.η δασκαλα μου ειπε οτι οι γονεις πρεπει να ειναι ετοιμοι να το περασουν ολο αυτο αλλιως δεν γινεται!

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να σε ρωτησω και κατι αλλο,αν και ξερω οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο.στα δικα σου ποσο καιρο πηρε αυτη η κατασταση μεχρι να συνηθησουν?

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
snoopy έγραψε:να σε ρωτησω και κατι αλλο,αν και ξερω οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο.στα δικα σου ποσο καιρο πηρε αυτη η κατασταση μεχρι να συνηθησουν?

ο μεγαλος.......... 2μηνες!!!!!!!!
η μικρη 15 μερες. Ο μεγάλος αρνείται ακόμα να τρωει εκεί για να καταλάβεις. Η μικρή μπορεί να έστρωσε πιο γρήγορα ας πουμε αλλα ειναι πολύ δύσκολο παιδί ασε... το θέμα ειναι να περάσουμε μέσα μας και στο υποσυνηδειτό μας ότι αυτο που κάνουμε είναι το σωστο για το παιδι και οτι οι δασκάλες τα αγαπάνε τα φροντίζουν και δεν είναι άσχετες ή στριμένες για να μπορέσουμε να το μεταφέρουμε στο παιδί. Καθεται όλες τις ώρες ή λιγες ώρες ?

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι δεν καθεται ολες τις ωρες.παει γυρω στις 9 παρα τεταρτο και 12 παρα την περνω.και αυτο γιατι μου ειπαν οτι επειδη στις 12 τους βγαζουν φαγητο θα πιεστει αρκετα και ουτε προκειται να φαει.καλο ειναι να μην την κοβω απο τα αλλα παιδακια αλλα σκεψου ειναι απο το πρωι νηστικη με εμετο(νερο βγαζει σκεψου)και δεν τρωει πρωινο εκει.δεν θελει.αρα την περνω νωρις ακομα μεχρι να συνελθει για να την ταιζω κατι γιατι πειναει σαν τρελη μετα!

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
snoopy έγραψε:οχι δεν καθεται ολες τις ωρες.παει γυρω στις 9 παρα τεταρτο και 12 παρα την περνω.και αυτο γιατι μου ειπαν οτι επειδη στις 12 τους βγαζουν φαγητο θα πιεστει αρκετα και ουτε προκειται να φαει.καλο ειναι να μην την κοβω απο τα αλλα παιδακια αλλα σκεψου ειναι απο το πρωι νηστικη με εμετο(νερο βγαζει σκεψου)και δεν τρωει πρωινο εκει.δεν θελει.αρα την περνω νωρις ακομα μεχρι να συνελθει για να την ταιζω κατι γιατι πειναει σαν τρελη μετα!
κοιτα με το θέμα του φαγητού καλο ειναι να μην την πιέζουν . Το κάνει απο αντίδραση. Αν δεν θέλει ας μην φαει θα φάει σπίτι και μάλιστα με όρεξη. Μην αγχώνεσαι για το φαγητό ή για τον ύπνο. Εμενα πχ ο μεγάλος δεν έτρωγε και ούτε ήθελε να κοιμηθεί. Τις παρακάλεσα να μην τον πιέζουν γιατι με το φαγητό ουτως η άλως έχω θέμα και με τα 2 είναι κακόφαγα και αδύνατα και επίσης αν θέλει να κοιμηθεί ας μην κοιμηθεί . Ετσι και εγινε . Βέβαια εκ των υστέρων έμαθα απο το παιδί αλλα το είδα και μόνη μου ότι δεν ήθελε να κοιμηθεί γιατι κατέβαζαν τα ρολά και ήταν σκοτάδι και ο μικρός φοβόταν

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις