1 πεθερα ,κουνιαδες, και σοι για κλαματα!!!!!!! Τετ Μάης 21, 2014 6:11 pm
μπρουσκο
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα κοριτσια και απο εμενα!!!εγω εχω σοβαρο προβλημα με ολο το σοι του αντρα μου!θα σας πω οσο πιο περιληπτικα μπορω την δικη μου ιστορια!οταν ημασταν ζευγαρι με τον αντρα μου και συζουσαμε ολα ηταν μελι γαλα...μετα αρχησε η πεθερα να λεει καθε λιγο και λιγακι ποτε θα μου κανετε εγγονακι και εσεις ..εχει ενα μεγαλυτερο εγγονι απο την μικρη της κορη..και τωρα οπως ελεγε θελει να δει απο τον μεγαλο γιο..γιατι απο την μεσαια κορη δεν βλεπει προκοπη...φαγωθηκε να ερθει να με ζητησουν ενω οι γονεις μου ηταν καθετοι στο να περιμενουμε λιγο ακομα να γνωριστουμε καλυτερα γιατι ημασταν 1.5 χρονο μαζι..επισης ειχαν πει εξαρχης οι γονεις μου πως αυτη την περιοδο δυσκολευονται οικονομικα και πως δεν ειναι καλη ιδεα για γαμους και πανηγυρια, εγω και ο αντρας μου θελαμε να δωσουμε λογο και ετσι πεισαμε τους γονεις μου οτι το θελουμε πολυ...και ετσι λογοδοθηκαμε...λιγους μηνες μετα...εμεινα εγκυος..και τοτε αρχισαν τα παρατραγουδα...σταματω την δουλεια γιατι ειχα αποκολληση και επρεπε να κατσω στο κρεβατι 4 μηνες και μπηκα ταμειο ανεργειας..ευτυχως δηλαδη για καλη μας τυχη..γιατι εκεινη την περιοδο χανει και ο αντρας μου την δουλεια του...και τοτε....τα πεθερικα μου αρχιζουν αλλο παραμυθι..δεν βοηθουσαν πουθενα..ενω ειχαν πει στους γονεις μου οταν με ζητησαν οτι εμεις οτι και αν χρειαστουν τα παιδια εμεις θα τα βαλουμε..αρκει να δεχτειτε να κανουμε τον αρραβωνα...περασαμε 5 μηνες εφιαλτικους..οι γονεις μου που ειχαν πει οτι δυσκολευονται οικονομικα...αφησαν τις δικες τους υποχρεωσεις στην ακρη και πληρωναν δικους μας λογαριασμους και εξετασεις...υπερηχους σουπερ μαρκετ τα παντα...ολη την προικα του μωρου μου την αγορασαν οι γονεις μου γιατι η πεθερα μου καθε 15 μερες θελει να πηγαινει εκδρομες και δεν μπορουσε να λεει να τις στερηθει και οτι δεν τις περισευαν χρηματα..4 μηνες εκατσα στο κρεβατι..ημουν μονη στο σπιτι ολοι δουλευαν και ο αντρας μου ετρεχε απο εδω και απο εκει για μεροκαματα..και η πεθερα μου και οι κοινιαδες μου ηρθαν 2 φορες να με δουν...και με σηκωναν και απο το κρεβατι για να μαγειρεψω εγω..να φαμε γιατι ελεγαν πως καμια απο τις 3 δεν ξερει να μαγειρευει..και στο τελος μου αφηναν τα πιατα απλυτα ωσπου μια μερα πηγα να τους φτιαξω καφε και με επιασαν δυνατοι πονοι..δεν επρεπε να σηκωνομαι απο το κρεβατι και ειδα παλι αιμα πηγα εντρομη στο νοσοκομειο και μο ειπαν να μην ξανασηκωθω απο το κρεβατι..στο μεταξυ ολο μου την ελεγαν,,και καλα για πλακα...οτι ειμαι αρκετα αδυνατη για εγκυος και αλλα υποτιμητκα σχολεια..επειδη στην εγκυμοσυνη πηρα μονο 3 κιλα....για το μωρο το μονο δωρο της πεθερας ηταν μια πιπιλα..ολη την προικα του μωρου το καροτσι το παρκοκρεβατο μπιμπερο απιστειρωτη καθησμα αυτοκινητου τα παντα εκτος απο την κουνια και την αλλαξιερα που πηρα εγω με τον αντρα μου τα αγορασαν οι γονεις μου γιατι εβλπαν πως δεν επροκειτο να κανουν τιποτα με αποτελεσμα οι γονεις μου να μην τους θελουν πλεον για την αδιαφορια τους ...ειχα συχνα καβγα με τον αντρα μου γιατι ηθελε ολο να τρεχουμε στους γονεις του ενω αυτοι δεν ερχοντουσαν ποτε να μας δουν..για να μην χαλανε βενζινη ενω για εκδρομες καθε μηνα ειχαν ...το τελειοτικο χτυπημα ηταν οτι ειχαν πει στους γονεις μου οτι τα χρηματα για την γεννα θα τα βαλουν μισα μισα..2 μηνες πριν γεννησω ανακοινωσαμε οτι την κορη μας θα την βγαλουμε το ονομα της μητερας μου ...και η πεθερα μου τσινισε..και της απαντησα οτι ειχαμε πει εξαρχης με τον γιο της πως αν ηταν αγορι θα βγει ο πεθερος μου και πως αν βγει κοριτσι η μητερα μου..και μου λεει η κουνιαδα μου δεν θα βγαλεις την μανα μου??και της απαντησα εσυ ειχες ταξει στην μαμα σου πως θα βγαλεις το ονομα της για να την τιμησεις και στην κολυμπηθρα αποφασησες να την βγαλεις αλλο ονομα εσυ δεν τιμησες την δικη σου μητερα..εγω ομως θελω να την τιμησω γιατι και εγω εχω ψυχη και θελω να βγαλω την μητερα μου..και δεν απαντησε καμια!οταν ηρθε η μερα να γεννησω τα πεθερικα μου ειχαν παει εκδρομη...δεν ηταν στην γεννα..ηρθαν 3 μερες μετα...και οταν ηρθε η μερα της πληρωμης του γιατρου την μερα που θα εβγαινα ειπε στον αντρα μου πως τελικα δεν θα δωσει χρηματα για την γεννα οπως ειχε υποσχεθει γιατι πηγε εκδρομη και τα χαλασε ολα...μετα απο ολο αυτο οι γονεις μου πληρωσαν την γεννα μονη τους και της ειπαν πως δεν θελουν καθολου χηματα πως το κανουν δωρο για την εγγονη τους!και εγω με τον αντρα μου πληρωσαμε το νοσοκομειο...απο τοτε οι γονεις μου δεν θελουν ουτε να τους ξαναδουν ζωγραφιστους..γιατι ουτε βοηθησαν σε τιποτα ουτε στην γεννα ηταν ουτε εδωσαν τα χρηματα που ειχαν ταξει στους γονεις μου οτι θα μπουν μισα μισα..ο αντρας μου τσακωθηκε μαζι της ..αλλα 2 μερες μετα τα ξανβρηκε..ομως δεν την εχει βαλει στην θεση της..εμαθα ργοτερα απο γνωστους οτι με βριζουν οικογενειακος πισω απο τν πλατη μου..δεν θελω να πηγαινω σπιτι τους αλλα αναγκαστικα για να μην στεναχωρησω τον αντρα μου!τον αλλο μηνα παντρευομαστε και θα κανουμε και την βαφτιση μαζι και μου ειπε ο αντρας μου πως αν κανουμε 2 παιδι θα βγαλει διπλο ονομα και της μανα του και του πατερα του και εγινα εξω φρενων γιατι πραγματικα δεν τους αξιζει να βγει το ονομα τους ....κατα την αποψη μου μου εχουν κανει πολλα.....και του ειπα αφου λοιπον εχεις σκοπο να βγαλεις και τα 2 ονοματα τοτε θα βγαλω και εγω την μικρη την μανα μου και τον πατερα μου γιατι το ηθελα εξαρχης και επειδη ο μπαμπας μου εχει τρελλη αδυναμια στην μικρη το σκεφτομουν καιρο αλλα δισταζα να το πω στον αντρα μου...να εβγαζα και τα 2 ονοματα απο την δικη μου πλευρα..και συμφωνησαμε να γινει ετσι...ομως τα πεθρικα μου δεν το ξερουν οτι θα την βαφτισουμε και με τα 2 ξερουν μονο για την μητερα μου...και σκεφτομαι τις αντιδρασεις....και τα σχολια παλι..ομως θελω πολυ να βγαλω και τους 2 γιατι το αξιζουν!!!τι να κανω με την πεθερα???να της το πουμε απο πριν??η να το ακουσει το ονομα κατευθειαν στην εκκλησια????βοηθειααααα