Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
239 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 239 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Areti2 έγραψε:Τι λέτε καλέ; Σε ποιον εκθέτει η κοπέλα τα πεθερικά της; Αφού μιλάει ανώνυμα  Rolling Eyes 

Επιπλέον εδώ είναι φόρουμ και η συμμετοχή είναι προαιρετική. Σε όποιον δεν αρέσει, ας την κάνει με ελαφρά. Δεν χρειάζεται να μας ζαλίζει τα ούμπαλα.

Καλά ρε κοπέλα μου, δεν καθόμαστε και στο κεφάλι σου όσες διαφωνούμε για κάτι.Αν νομίζεις ότι είναι ωραίο να λέει κάποιος ότι τα πεθερικά του άλλου είναι μαλάκες τότε έχε την άποψη σου αλλά μην την γενικεύεις και μην την ορίζεις και για τους άλλους.Έχεις ούμπαλα και δεν το ξέρουμε ; Εμείς ζαλιστήκαμε από το "αντιπεθερικό ψήφισμα" της κυρίας και από τους χαρακτηρισμούς ότι είναι μαλάκες τα πεθερικά της.Από που το συμπεραίνει ότι είναι μαλάκες; Τους ξέρει προσωπικά ή επειδή βγήκε η άλλη και παραθέτει ότι θέλει εκείνη να γράψει και να πει για τα πεθερικά της, η άλλη έτρεξε να κατηγορήσει και να θάψει ; Ότι είναι φόρουμ το ξέρουμε δεν χρειαζόμαστε να μας το πεις.Ο καθένας λέει την άποψη του αλλά όχι και να λέει η άλλη ότι είναι μαλάκες τα πεθερικά της άλλης και να το δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα όλες,έτσι;

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Nα μπει μια ψηφοφορία για το αν είναι ή όχι μαλάκες?

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
margdimitra έγραψε:Nα μπει μια ψηφοφορία για το αν είναι ή όχι μαλάκες?

Χαχααχα να σου πω δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα.Με τέτοιο υψηλό επίπεδο θέματος και απαντήσεων άκρη δεν βγαίνει οπότε μια ψηφοφορία που είναι και της μόδας θα ήταν ότι έπρεπε.Καλημέρα σου και από εδώ.Διάβασες για την αθερίνα-καρχαρία στις ελληνικές ακτές;Μιλάμε για φρίκη,πέθανε από δάγκωμα ένας 65 ετών γράφει το άρθρο.

maeve

maeve
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σύλβια,συμφωνώ μαζί σου σχεδόν σε ολα.Δεν συμφωνώ στο οτι εκνευριζεσαι με τη διαχείριση και απαιτείς και έλεγχο.Δημοκρατία εχουμε,η κοπέλα(αν κ δε δε με βρίσκουν σύμφωνη τα οσα λέει)εξέφρασε την όποια άποψή της.show what?Να την κρεμάσουμε?Αυτο είναι ενα φορουμ με θέματα ποικίλης ύλης.Ας μη γινόμαστε και αστυνόμοι,υπάρχουν αλλοι για αυτη τη δουλειά.Δε στο λέω με κακία,ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Wink 

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maeve έγραψε:Σύλβια,συμφωνώ μαζί σου σχεδόν σε ολα.Δεν συμφωνώ στο οτι εκνευριζεσαι με τη διαχείριση και απαιτείς και έλεγχο.Δημοκρατία εχουμε,η κοπέλα(αν κ δε δε με βρίσκουν σύμφωνη τα οσα λέει)εξέφρασε την όποια άποψή της.show what?Να την κρεμάσουμε?Αυτο είναι ενα φορουμ με θέματα ποικίλης ύλης.Ας μη γινόμαστε και αστυνόμοι,υπάρχουν αλλοι για αυτη τη δουλειά.Δε στο λέω με κακία,ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Wink 

Καλέ ναι δεν το συζητώ,έχεις δίκιο αλλά ίσως να φάνηκε ότι εννοούσα κάτι τέτοιο ενώ δεν το εννοούσα,απλά πήρα φόρα.Η κοπέλα έχει το πρόβλημα της,το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορεί μετά να της λέει η άλλη ορθά κοφτά ,ξερά,κυνικά ,όπως θέλεις πες το ,ότι τα πεθερικά της είναι μαλάκες.Καταλαβαίνω πως το λες αλλά θα στο πω διαφορετικά.Αν εγώ έγραφα το πρόβλημα μου με τα πεθερικά μου ,αν είχα πρόβλημα γιατί δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί τους, δεν θα ήθελα κάποια να μου γράφει ότι είναι μαλάκες,συγνώμη δηλαδή.Μαλάκες μπορεί να είναι τα δικά της πεθερικά αλλά όχι και να λέμε μαλάκες τα πεθερικά του καθενός επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα.Τα προβλήματα λύνονται και το αν είναι μαλάκες ή όχι δεν έχει σχέση ειδικά όταν το λέει άσχετο άτομο χωρίς να τους ξέρει.Αν λοιπόν εσύ έγραφες οτι έχεις ένα πρόβλημα με τη πεθερά σου ή τον πεθερό σου, νομίζω δεν θα ήταν σωστό να έβγαινα εγώ να έγραφα ότι είναι μαλάκο ή μαλάκας ή μαλάκες,δε νομίζεις ότι έχω δίκιο ;

Κορνηλια

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
χαχαχαχα γύρισες και ζωντανέψαμε εδώ μέσα λιγάκι!!πεθερα ,κουνιαδες, και σοι για κλαματα!!!!!!! - Σελίδα 2 215994 

keep up the good work που λέμε και στο χωριό μου! Very Happy Very Happy Very Happy 

roodie

roodie
Κορνηλια έγραψε:χαχαχαχα γύρισες και ζωντανέψαμε εδώ μέσα λιγάκι!!πεθερα ,κουνιαδες, και σοι για κλαματα!!!!!!! - Σελίδα 2 215994 

keep up the good work που λέμε και στο χωριό μου! Very Happy Very Happy Very Happy 

Κορνηλία μου κι εγώ έχω τρελαθεί απ' τη χαρά μου τρεις μέρες τώρα. Ξέρεις έχω μια απορία! Ποιος είναι σε χειρότερη μοίρα? Ο βλάκας ή αυτός που νομίζει οτι το παίζει βλάκας και δεν καταλαβαίνει οτι ειναι πανίβλακας??? Επειδή ομως ίσως και να μην μου λυθεί η απορία, κάθομαι και το απολαμβάνω τόσες μέρες.....Κι αν επέμβει η διαχείριση, εγώ θα κάνω δημοψηφισμα διαμαρτυρίας. Θα βγω με πανό στο Σύνταγμα κι όπου αλλού χρειαστεί. Χαίρομαι πάντως που συγκλίνουν οι απόψεις μας σ' αυτό το θέμα...  Laughing Laughing Laughing Laughing 

Κορνηλια

roodie έγραψε:
Κορνηλια έγραψε:χαχαχαχα γύρισες και ζωντανέψαμε εδώ μέσα λιγάκι!!πεθερα ,κουνιαδες, και σοι για κλαματα!!!!!!! - Σελίδα 2 215994 

Κορνηλία μου κι εγώ έχω τρελαθεί απ' τη χαρά μου τρεις μέρες τώρα. Ξέρεις έχω μια απορία! Ποιος είναι σε χειρότερη μοίρα? Ο βλάκας ή αυτός που νομίζει οτι το παίζει βλάκας και δεν καταλαβαίνει οτι ειναι πανίβλακας??? Επειδή ομως ίσως και να μην μου λυθεί η απορία, κάθομαι και το απολαμβάνω τόσες μέρες.....Κι αν επέμβει η διαχείριση, εγώ θα κάνω δημοψηφισμα διαμαρτυρίας. Θα βγω με πανό στο Σύνταγμα κι όπου αλλού χρειαστεί. Χαίρομαι πάντως που συγκλίνουν οι απόψεις μας σ' αυτό το θέμα...  Laughing Laughing Laughing Laughing 

Θεωρώ ότι η διαχείρηση θα πρέπει να επέμβει μόνο για να του δώσει χαρτζιλίκι γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά...ήρθε και πήρε φωτιά το φόρουμ!!

Εγώ τρελαίνομαι για τα "έχω μια φίλη που έχει ένα μπατζανάκη του οποίου η κουνιάδα έχει γνωρίσει τον Αντώνη..μπλά μπλά μπλά Χολαργό-Παπάγου μπλά μπλα μπλα ΕΣΠΑ μπλα μπλα μπλα ολες εκαναν επιθεση στον Αντώνη και δε νομίζω να ξαναμπεί ούτε αυτός ούτε η γυναίκα του"!!Λιώνω λεμέεεεεεεεε πεθερα ,κουνιαδες, και σοι για κλαματα!!!!!!! - Σελίδα 2 328109  πεθερα ,κουνιαδες, και σοι για κλαματα!!!!!!! - Σελίδα 2 328109  πεθερα ,κουνιαδες, και σοι για κλαματα!!!!!!! - Σελίδα 2 328109 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ παλι ανυπομονω να διαβάσω αυτό "ο κύριος Αντώνης"που τόσο πολύ το έγραφε!!!επίσης γουσταρω τρέλα που εκεί που το παιζει γαλήνια κύρια εκεί αν του πεις το αντίθετο που αρχίζει και φορτωνει-φορτωνει και μέχρι να αρχίσει παλι το παραλήρημα. γι αυτή τη στιγμη ζω και αναπνέω!!!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορνηλια έγραψε:Θεωρώ ότι η διαχείρηση θα πρέπει να επέμβει μόνο για να του δώσει χαρτζιλίκι γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά...ήρθε και πήρε φωτιά το φόρουμ!!

Εγώ τρελαίνομαι για τα "έχω μια φίλη που έχει ένα μπατζανάκη του οποίου η κουνιάδα έχει γνωρίσει τον Αντώνη..μπλά μπλά μπλά Χολαργό-Παπάγου μπλά μπλα μπλα ΕΣΠΑ μπλα μπλα μπλα ολες εκαναν επιθεση στον Αντώνη και δε νομίζω να ξαναμπεί ούτε αυτός ούτε η γυναίκα του"!!Λιώνω λεμέεεεεεεεε πεθερα ,κουνιαδες, και σοι για κλαματα!!!!!!! - Σελίδα 2 328109  πεθερα ,κουνιαδες, και σοι για κλαματα!!!!!!! - Σελίδα 2 328109  πεθερα ,κουνιαδες, και σοι για κλαματα!!!!!!! - Σελίδα 2 328109 

Το αυτο!! Laughing Laughing 

roodie

roodie
Εγώ λέω ένα βράδυ να μαζευτούμε όλο το fun club του Αντώνη και να πιούμε σφηνάκια στην υγειά του. Σιγά σιγά κι αφού κάνουμε κεφαλάκι ν' αρχίσουμε να διαβάζουμε τα παλιά διπλοσέντονα που έστελνε μπας και βγάλουμε άκρη με το αγόρι. Τι λέτε????

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Εγώ λέω ένα βράδυ να μαζευτούμε όλο το fun club του Αντώνη και να πιούμε σφηνάκια στην υγειά του. Σιγά σιγά κι αφού κάνουμε κεφαλάκι ν' αρχίσουμε να διαβάζουμε τα παλιά διπλοσέντονα που έστελνε μπας και βγάλουμε άκρη με το αγόρι. Τι λέτε????

Εγω συμφωνω! Δεν διναμε την καταλληλη σημασια στα υπερδιπλα σεντονια του και τελικα εκει μεσα μπορει να κρυβεται θησαυρος!!
Απο που λες να αρχισουμε;;
Και τι σφηνακια θα πιουμε;
Το καπνισμα επιτρεπεται;

margdimitra

margdimitra
Σφηνάκια και ξενύχτη...
Αυτά είναι. Θα τον κλάψουμε τον μακαρίτη!!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Σφηνάκια και ξενύχτη...
Αυτά είναι. Θα τον κλάψουμε τον μακαρίτη!!!

Ποιον μακαριτη;;
Οι...ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ που λεγαμε...

Ζομπι! και δεν ειναι και χορτοφαγο...

Mimine

Ωχ, μεταλλάχτηκε πάλι ο πυροβολημένος; Όχι, ρε παιδιά, δεν τον αντέχω!!!

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπρουσκο έγραψε:καλησπερα κοριτσια και απο εμενα!!!εγω εχω σοβαρο προβλημα με ολο το σοι του αντρα μου!θα σας πω οσο πιο    περιληπτικα μπορω την δικη μου ιστορια!οταν ημασταν ζευγαρι με τον αντρα μου και συζουσαμε ολα ηταν μελι γαλα...μετα αρχησε η πεθερα να λεει καθε λιγο και λιγακι ποτε θα μου κανετε εγγονακι και εσεις ..εχει ενα μεγαλυτερο εγγονι απο την μικρη της κορη..και τωρα οπως ελεγε θελει να δει απο τον μεγαλο γιο..γιατι απο την μεσαια κορη δεν βλεπει προκοπη...φαγωθηκε να ερθει να με ζητησουν ενω οι γονεις μου ηταν καθετοι στο να περιμενουμε λιγο ακομα να γνωριστουμε καλυτερα γιατι ημασταν 1.5 χρονο μαζι..επισης ειχαν πει εξαρχης οι γονεις μου πως αυτη την περιοδο δυσκολευονται οικονομικα και πως δεν ειναι καλη ιδεα για γαμους και πανηγυρια, εγω και ο αντρας μου θελαμε να δωσουμε λογο και ετσι πεισαμε τους γονεις μου οτι το θελουμε πολυ...και ετσι λογοδοθηκαμε...λιγους μηνες μετα...εμεινα εγκυος..και τοτε αρχισαν τα παρατραγουδα...σταματω την δουλεια γιατι ειχα αποκολληση και επρεπε να κατσω στο κρεβατι 4 μηνες και μπηκα ταμειο ανεργειας..ευτυχως δηλαδη για καλη μας τυχη..γιατι εκεινη την περιοδο χανει και ο αντρας μου την δουλεια του...και τοτε....τα πεθερικα μου αρχιζουν αλλο παραμυθι..δεν βοηθουσαν πουθενα..ενω ειχαν πει στους γονεις μου οταν με ζητησαν οτι εμεις οτι και αν χρειαστουν τα παιδια εμεις θα τα βαλουμε..αρκει να δεχτειτε να κανουμε τον αρραβωνα...περασαμε 5 μηνες εφιαλτικους..οι γονεις μου που ειχαν πει οτι δυσκολευονται οικονομικα...αφησαν τις δικες τους υποχρεωσεις στην ακρη και πληρωναν δικους μας λογαριασμους και εξετασεις...υπερηχους σουπερ μαρκετ τα παντα...ολη την προικα του μωρου μου την αγορασαν οι γονεις μου γιατι η πεθερα μου καθε 15 μερες θελει να πηγαινει εκδρομες και δεν μπορουσε να λεει να τις στερηθει και οτι δεν τις περισευαν χρηματα..4 μηνες εκατσα στο κρεβατι..ημουν μονη στο σπιτι ολοι δουλευαν και ο αντρας μου ετρεχε απο εδω και απο εκει για μεροκαματα..και η πεθερα μου και οι κοινιαδες μου ηρθαν 2 φορες να με δουν...και με σηκωναν και απο το κρεβατι για να μαγειρεψω εγω..να φαμε γιατι ελεγαν πως καμια απο τις 3 δεν ξερει να μαγειρευει..και στο τελος μου αφηναν τα πιατα απλυτα  ωσπου μια μερα πηγα να τους φτιαξω καφε και με επιασαν δυνατοι πονοι..δεν επρεπε να σηκωνομαι απο  το κρεβατι και ειδα παλι αιμα πηγα εντρομη στο νοσοκομειο και μο ειπαν να μην ξανασηκωθω απο το κρεβατι..στο μεταξυ ολο μου την ελεγαν,,και καλα για πλακα...οτι ειμαι αρκετα αδυνατη για εγκυος και αλλα υποτιμητκα σχολεια..επειδη στην εγκυμοσυνη πηρα μονο 3 κιλα....για το μωρο το μονο δωρο της πεθερας ηταν μια πιπιλα..ολη την προικα του μωρου το καροτσι το παρκοκρεβατο μπιμπερο απιστειρωτη καθησμα αυτοκινητου τα παντα εκτος απο την κουνια και την αλλαξιερα που πηρα εγω με τον αντρα μου τα αγορασαν οι γονεις μου γιατι εβλπαν πως δεν επροκειτο να κανουν τιποτα με αποτελεσμα οι γονεις μου να μην τους θελουν πλεον για την αδιαφορια τους ...ειχα συχνα καβγα με τον αντρα μου γιατι ηθελε ολο να τρεχουμε στους γονεις του ενω αυτοι δεν ερχοντουσαν ποτε να μας δουν..για να μην χαλανε βενζινη ενω για εκδρομες καθε μηνα ειχαν ...το τελειοτικο χτυπημα ηταν οτι ειχαν πει στους γονεις μου οτι τα χρηματα για την γεννα θα τα βαλουν μισα μισα..2 μηνες πριν γεννησω ανακοινωσαμε οτι την κορη μας θα την βγαλουμε το ονομα της μητερας μου ...και η πεθερα μου τσινισε..και της απαντησα οτι ειχαμε πει εξαρχης  με τον γιο της πως αν ηταν αγορι θα βγει ο πεθερος μου και πως αν βγει κοριτσι η μητερα μου..και μου λεει η κουνιαδα μου δεν θα βγαλεις την μανα μου??και της απαντησα εσυ ειχες ταξει στην μαμα σου πως θα βγαλεις το ονομα της για να την τιμησεις και στην κολυμπηθρα αποφασησες να την βγαλεις αλλο ονομα εσυ δεν τιμησες την δικη σου μητερα..εγω ομως θελω να την τιμησω γιατι και εγω εχω ψυχη και θελω να βγαλω την μητερα μου..και δεν απαντησε καμια!οταν ηρθε η μερα να γεννησω τα πεθερικα μου ειχαν παει εκδρομη...δεν ηταν στην γεννα..ηρθαν 3 μερες μετα...και οταν ηρθε η μερα της πληρωμης του γιατρου την μερα που θα εβγαινα ειπε στον αντρα μου πως τελικα δεν θα δωσει χρηματα για την γεννα οπως ειχε υποσχεθει γιατι πηγε εκδρομη και τα χαλασε ολα...μετα απο ολο αυτο οι γονεις μου πληρωσαν την γεννα μονη τους και της ειπαν πως δεν θελουν καθολου χηματα πως το κανουν δωρο για την εγγονη τους!και εγω με τον αντρα μου πληρωσαμε το νοσοκομειο...απο τοτε οι γονεις μου δεν θελουν ουτε να τους ξαναδουν ζωγραφιστους..γιατι ουτε βοηθησαν σε τιποτα ουτε στην γεννα ηταν ουτε εδωσαν τα χρηματα που ειχαν ταξει στους γονεις μου οτι θα μπουν μισα μισα..ο αντρας μου τσακωθηκε μαζι της ..αλλα 2 μερες μετα τα ξανβρηκε..ομως δεν την εχει βαλει στην θεση της..εμαθα ργοτερα απο γνωστους οτι με βριζουν οικογενειακος πισω απο τν πλατη μου..δεν θελω να πηγαινω σπιτι τους αλλα αναγκαστικα για να μην στεναχωρησω τον αντρα μου!τον αλλο μηνα παντρευομαστε και θα κανουμε και την βαφτιση μαζι και μου ειπε ο αντρας μου πως αν κανουμε 2 παιδι θα βγαλει διπλο ονομα και της μανα του και του πατερα  του και εγινα εξω φρενων γιατι πραγματικα δεν τους αξιζει να βγει το ονομα τους ....κατα την αποψη μου μου εχουν κανει πολλα.....και του ειπα αφου λοιπον εχεις σκοπο να βγαλεις και τα 2 ονοματα τοτε θα βγαλω και εγω την μικρη την μανα μου και τον πατερα μου γιατι το ηθελα εξαρχης και επειδη ο μπαμπας μου εχει τρελλη αδυναμια στην μικρη το σκεφτομουν καιρο αλλα δισταζα να το πω στον αντρα μου...να εβγαζα και τα 2 ονοματα απο την δικη μου πλευρα..και συμφωνησαμε να γινει ετσι...ομως τα πεθρικα μου δεν το ξερουν οτι θα την βαφτισουμε και με τα 2 ξερουν μονο για την μητερα μου...και σκεφτομαι τις αντιδρασεις....και τα σχολια παλι..ομως θελω πολυ να βγαλω και τους 2 γιατι το αξιζουν!!!τι να κανω με την πεθερα???να της το πουμε απο πριν??η να το ακουσει το ονομα κατευθειαν στην εκκλησια????βοηθειααααα

gia na katalauo esy aravoniasthkes ephdh h8ele h pe8era ? k t paei n pei sou eipe t e3oda ts klinikhs misa misa dika sou podia dn exeis n stirixtis ? (egw genisa sto dhmosio giati dn eixa gia kliniki dn akosa kanenan otan mou dika mas t e3oda oute se gamo oute vaftish oute gia t paidi) k giati einai anagkasmenh k t pe8erika sou k h goneis sou n paroun sto paidi ? k t perimeneis n sou poun h gonis sou otan vlepoun oti kaneis oti 8elei h pe8era sou ? k o antra sou kalos h kakos exei mana k patera dn mporei n stamathsh ka8e epafh gia sena esy 8a enio8es kala an t ekanes auto gia xarh tou antra sou ? k onoma einai t ligotero . afou eprepe n eisai sto krevati giati eprepe n magireyeis esy gia ytes st diko sou spiti k giati dn erxontan otan htan k o antra s n ts magire3i autos? k gia na sou apantiso se olla t ekanan giati esu me t dikosou tropo tous les t koroido einai edw elate . an 8es n me akouseis stamata na dexese oikonomikh voh8ia hte apo ts dikousou eite apo pai8erika . stamata na perimeneis oti sou tazoun . k dio3outous ollous apo t spiti sou se ena spiti menei t zeygari k t padia oxi k soi mazi k otan 8es n timhshs kapoion tou pas dwro h tn voh8as dn vgazeis onomata sto paidi sou k dn einai tipota ena onoma mprosta stn hgya tou paidiou .k esy epele3es n travas ollo auto . k t simenei oti mikri 27 xronon gaidoura egw pou eimai 24 t eimai dhladh aniliko? anelave tn zwh sou k mn perimeneis apo tous allous

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις