626 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Παρ Οκτ 04, 2013 11:49 pm
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου που ειστα ολες οι υπολοιπες;;;;;;σας πλακωσε το παπλωμα ή εχει πρωινη σαββατιατικη βολτουλα;;;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα βασουλα μου.....γιατι με μελαγχολια;;;;;κανε κατι που θα σε κανει χαρουμενη...........vasoulagal έγραψε:καλημερα κοριτσια μου ! ελιν μου μεγια τα ψωνια και καλοφορετα ! εγω κοριτσια ξυπνησα με μια μελανχολια σημερα... ακουω τραγουδακια χαζευω κατι φωτο.... χωρευουν οι ορμονες πρωι πρωι
καλα ειμαι και εγω ειρηνακι μου.....κοιμηθηκα για λιγο και πριν λιγο σηκωθηκα....αυτο το ξεδιαλεγμα το εκανα εγω χθες και σε πληροφορω ειναι πολυ λιγα αυτα που μου κανουν.....και αυτα για κανα μηνα ακομα θα ειναι......πρεπει επειγοντως να ψωνισω και εγω.....irenehr έγραψε:Καλά είμαι Βίκυ μου!
Είχα κάτι δουλειές το πρωί και τώρα χαλαρώνω με βλέποντας κάτι σειρές στον υπολογιστή!
Επίσης σκέφτομαι ότι πρέπει σιγά σιγά να δοκιμάσω τι μου κάνει από τα χειμερινά αλλά βαριέμαι...
Εσύ όλα καλά?
elin1 έγραψε:Δεν ξερω βρε ντινα μου ο γιατρος μου δε μου ειπε...στη β΄επιπεδου ζυγιζε 320 γρ και ηταν πριν ενα μηνα...τωρα ποσο να ζυγιζει αραγε...
δεν εχουν πεσει οι τιμες στα μεταχειρισμενα? σε καμια ιστοσελιδα σχετικη κοιταξες? αλλα θα μου πεις που να ξερεις και σε τι θα πεσεις...
Ναι σε καινούργιο αναφέρθηκα.elin1 έγραψε:
καλη τιμη πιστευω ειναι και θα ειναι και καινουριο! εχεις σκεφτει για υγραεριο?
Το έκανα και τεστ drive...Εσύ μιλάς για άλλη κατηγορία αυτοκινήτου.Εμείς έχουμε ένα 1400 κυβικά και είπαμε να πάρουμε και ένα 1000άκι για μένα γιατί χρειάζεται...Κάτσε να σου στείλω λίνκ να ρίξεις μια ματιά...300 ευρώ οι πινακίδες + 150 έξοδα φακέλου + 350 ευρώ αν δεν έχεις αυτοκίνητο να αποσύρεις.Αυτά τα θέλει "ντούκου"...Τα υπόλοιπα 7830 δόσεις.irenehr έγραψε:Μια χαρά φαίνεται για την τιμή του! Εμένα η αλήθεια μ'αρέσουν το seat ibiza και το peugeut 208 αλλά είναι πιο ακριβά (γύρω στα 13.000 τελική) γι αυτό κάπως το άφησα μέχρι να δω τι έξοδα θα κάνουμε τώρα και να το πάρω με το νέο έτος. Το είδες από κοντά το alto? 8000 είναι τελική τιμή?
Εγώ θα πάω τη Δευτέρα να κάνω αίτηση για χρηματοδότηση. Το πήρα απόφαση...Άσε που έπρηξα και τον άντρα μουirenehr έγραψε:Είδα φωτογραφίες απλά δεν έτυχε να το δω από κοντά. Θα πάω σίγουρα να ρίξω μια ματιά στην αντιπροσωπεία! Έλεγα για αυτήν την κατηγορία πριν μείνω έγκυος (ήμουν στο τσακ να πάρω). Τώρα το ανέβαλλα λίγο και με τα extra έξοδα τα 8600€ δεν ακούγονται καθόλου άσχημα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης