651 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #2# Σαβ Οκτ 05, 2013 9:05 am
irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Άντε με το καλό!! Να μας πεις και εντυπώσεις!! Εγώ μάλλον θα πάρω αρχές του έτους οπότε θα περιμένω νέα σου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Βρε ξέρεις πόσα εκατοστά είναι περίπου τώρα;;;Κάπου 35!!!Και συνεχίζει Ναι θα πάω στο γιατρό,θα κάνω τις εξετάσεις του μήνα και σε μικροβιολογικό έξω θα κάνω την καμπύλη.Όταν βγούν τα αποτελέσματα απλά τα δείχνω στον άλλο μου το γιατρό που είναι βοηθός του γιατρού μου και μένουμε στην ίδια πολυκατοικία!!!irenehr έγραψε:Δευτέρα θα πας? Και στο γιατρό πότε έχεις ραντεβού για υπέρηχο? Πάλι Δευτέρα?
Εγώ σκέφτομαι να πάω Τρίτη για την καμπύλη σακχάρου για να έχω τα αποτελέσματα μέχρι την Πέμπτη που έχω ραντεβού με τη γιατρό να δούμε αν πλησιάσαμε το κιλό ή ακόμα
Τυχαίνει κάποιες μέρες να είναι πιο ήσυχες από κάποιες άλλες...δεν νομίζω να μην έχει χώρο από τώρα!
Ο γιατρός μου είναι στο νοσοκομείο.Δεν έχει έξω ιατρείο!!!Και όλες τις εξετάσεις τις κάνω εκεί.Τώρα για την καμπύλη επιλογή μου είναι να πάω σε μικροβιολογικό που μου φαίνεται πιο οικείο το περιβάλλον με λιγότερη βαβούραirenehr έγραψε:Τις μικροβιολογικές εξετάσεις του μήνα τις κάνεις στο γυναικολόγο? Εγώ θα πάω στο μικροβιολόγο για όλες τις εξετάσεις και μετά γυναικολόγο για υπέρηχο. Α εσύ κάνεις και κόλπα, έχεις γιατρό στην πολυκατοικία
Ωραία θα περιμένουμε νέα λοιπόν τη Δευτέρα!!
Μα γιατί να έχει ιατρείο;Δεν είναι από εδώ...Εδώ τον διόρισαν!Μάλλον δεν έχει σκοπό να μείνει!!!irenehr έγραψε:Περίεργο που δεν έχει ιατρείο! Καλά κάνεις και πας έξω για την καμπύλη γιατί αν πρέπει να είμαστε εκεί 2 ώρες καλό είναι να είναι κάπως πιο ήσυχα...
Καλέεεε!Εμένα με ξεχάσατε από την λίστα σας....viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου......τι κανετε;;;;
εγω κοριτσια μου ειχα απο πριν μικρο αμαξακι......ενα matizaki 850 κυβικα......
εργαλειακι και λογω μεγαθους το εχω ονομασει λιμουζινα..... το εχουμε πιο πολυ για την πολη γιατι του αντρα μου ειναι 1600 κυβικα....
gallida μου μπραβο για τις εξετασεις σου που ειναι καλες....μην αγχωνεσαι και ο τραχηλος καλος θα ειναι......
irenehr έγραψε:Καλημέρα Βασούλα!!
Τέλεια η κοιλίτσα σου!!
Και εγώ έκανα κυτταρίτιδα δυστυχώς
Είχα από πριν λίγο αλλά τώρα χειροτέρευσε...
Πάω για καφεδάκι τώρα και τα λέμε μετά!
Φιλιά σε όλες!!
vasoulagal έγραψε:εγω μονο μια φορα την επιασα να εχει τουρλωσει το κεφαλι της δεξια στην κοιλια μου και μολις την χαιδεψα επανηλθε στο "κεντρο" χαχαχαχ μου χε φανει πολυ αστειο οντος ! εγω παλι ντινακι θα φερω τον συζηγο ... χαχαχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης