Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
266 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 266 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 1:24 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pangio έγραψε:
pangio έγραψε:Καλημέρα
Είμαι στην 17η εβδομάδα και εχθές συζητήσαμε με τον γιατρό μου  ο οποίος είναι στο ΜΗΤΕΡΑ σχετικά με την αμοιβή του.
Μας ζήτησε 1700 ευρώ ,συν 300 η μαία του. Να σας πω ότι οι επισκέψεις του χρεώνονται 50 ευρώ χωρίς απόδειξη και μέχρι τώρα έχουμε δώσει 300 ευρώ (που σημαίνει ότι μέχρι το τέλος της κύησης θα διπλασιαστεί)και ότι έχουμε αποφασίσει να πάμε σε τρίκλινο (δηλ περίπου 1400 ευρώ)…γενικά δεν έχω θέμα μαζί του
Σύνολο αμοιβής περίπου 2600 …είναι πολλά ή μου φαίνεται?
Θα ήθελα τις δικές απόψεις και εμπειρίες.!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ....
ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΔΩΣΑΤΕ?
1500:bang: Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 679259 Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 679259 

27Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 1:26 am

IoliAtore

IoliAtore
Εγώ πάντως να πω τη μαύρη αλήθεια, αν με το καλό φτάσω ως εκεί, φλερτάρω και με την ιδέα να πάω Παπαγεωργίου. Όχι μόνο για το οικονομικό, αλλά κυρίως διότι έχω πάει δύο φορές (μία για γυναικολογική επέμβαση και μία για την διακοπή με πρόκληση πέρσι) και έμεινα. Είναι πεντακάθαρο, οι γιατροί είναι οι καλύτεροι, ο αναισθησιολόγος (που μου έτυχε) τζιμάνι, οι μαίες και νοσοκομες πάρα πολύ ευγενικές και οι συνθήκες πολύ καλές. Από ό,τι είδα έχουν 1 μονόκλινο, αρκετά δίκλινα, και μία ή 2 μεγάλες αίθοσες με πολλά κρεβάτια (μπορεί να τύχεις σε δίκλινο πχ).

Και το κυριότερο - έχει καλή νεογνολογική οπότε αν χτυπα ξύλο κάτι υπάρχει με τα μωρά είναι ακριβώς δίπλα το τμήμα τα πάνε εκεί. Ιδίως με δίδυμα που κατά πασα πιθανότητα είναι προωρα και συχνά χρειάζονται ΜΕΝΝ γιατί να πας στην κλινική και μετά να διακομιστούν στο Νοσοκομείο, και δεν πας κατευθείαν στο Νοσοκομείο;

Βέβαια να δούμε κιολας γιατί πρέπει να δεχθεί και η γιατρός μου και να εφημερεύει το Νοσοκομειο - αλλά νομίζω στην καισαρικη το κανονίζεις. Δεν ξέρω βεβαια

Αλλιως Γένεσις που επίσης νομίζω ότι είναι καλο και έχω την αίσθηση πιο φτηνό από τη Γενική. Τα 1400 Φ.Τ. 3κλινο μου φαίνονται πολλά...δεν ξέρω.. φαντάσου πόσα είναι με καισαρική..

28Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 1:34 am

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 1500 € ΣΥΝΟΛΙΚΑ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ....ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 20 € ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΝ ΤΑ 1500 € ΑΜΟΙΒΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ 2Ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. ΤΟ ΡΕΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΕΟΠΥΥ 1130 €.
ΠΑΝΤΨΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 60 € ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, 2000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ 200 € ΤΗ ΜΑΙΑ ΤΗΣ....ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!

29Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 2:23 am

IoliAtore

IoliAtore
Να τη χαίρεσαι elitsa!! Smile

30Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 3:27 am

iouliana

iouliana
εγω θα γεννησω στο ιπποκρατειο, γιατι προτιμω την ασφαλεια ενος καλου νοσοκομειου για μενα και το παιδι
και εκτος απο αυτο δε δινω ουτε 0,50 ευρω σε κλινικη για το απολυτο τιποτα που προσφερουν

31Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 3:51 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγώ γέννησα πέρυσι τον Απρίλιο σε κλινική και έδωσα σύνολο επισκέψεις,αμοιβή γιατρού,αναισθησιολόγο,νεογνολόγο,με καισαρική 2.400Ε!Απλά εμείς δεν έχουμε ΕΟΠΥΥ τα δώσαμε όλα και μετά πήραμε πίσω από το ταμείο!Μου φαίνονται πάρα πολλά τα χρήματα που σου ζητάει!Ellitsa να σου ζήσει η μπέμπα!!Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 215994 Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 215994 

32Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 6:38 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια γεια σας...εγω ειμαι απο κρητη..μου φαινονται απιστευτα τα χρηματα π σας ζητανε..εμεις εδω δε πληρωνουμε τ γιατρο η τ επισκεψη καθε μηνα..απλα κλεινουμε ραντεβου και παμε..(δημοσιο)..ρωτησα για τ χρηματα π δινω στ γεννα επδ εχω ικα..μ ειπαν λοιπον πως δε δικαιουμαστε πλεον τ εφαπαξ που περναμε παλια πισω και απλα τρ δικαιολογει τ εξετασεις ,φαρμακα κ ολα αυτα..κ στ νοσοκομειο που θα γεννησω θα παει τ ποσο που κανονικα θα περναμε αν δε τ αλλαζαν τ πραγματα..τ οποιο ειναι 950 ευρω..κ εγω απλα δινω συμπληρωμα γυρω στ 300 ευρω..περιπου τοσα..κ τ γιατρο δ ειναι απαραιτητο να τ πληρωσουμε ουτε τ μαια ουτε κανενα γτ πληρωνονται απ τ νοσοκομειο..αν θελουμε φυσικα δινουμε κατι ετσι γ τ καλο..αυτα μ ειπαν...ελπιζω καποια στιγμη να σταματησουν να περνουν τοσα χρηματα..

33Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 7:07 am

efaki32

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε κοριτσάκια μου έχουν πέσει τα μαλλιά από τις τιμές που διαβάζω !!! Για τη Γενική κλινική σκεφτομουν εγώ αλλά είχα την εντύπωση πως το ταμείο μου που είναι στον ΕΟΠΠΥ θα κάλυπτε τα 900 ευρώ που κοστίζει π.χ. το τρίκλινο και από εκεί και έπειτα θα πλήρωνα εγώ οποιαδήποτε άλλη διαφορά θα προέκυπτε και όχι πως θα πλήρωνα άλλα 900 από την τσέπη μου !!! Ουτε σουίτα στις Μπαχάμες να αγόραζα πια !!!!!

34Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 7:18 am

nanakaboubou

nanakaboubou
efaki32 έγραψε:Ρε κοριτσάκια μου έχουν πέσει τα μαλλιά από τις τιμές που διαβάζω !!! Για τη Γενική κλινική σκεφτομουν εγώ αλλά είχα την εντύπωση πως το ταμείο μου που είναι στον ΕΟΠΠΥ θα κάλυπτε τα 900 ευρώ που κοστίζει π.χ. το τρίκλινο και από εκεί και έπειτα θα πλήρωνα εγώ οποιαδήποτε άλλη διαφορά θα προέκυπτε και όχι πως θα πλήρωνα άλλα 900 από την τσέπη μου !!! Ουτε σουίτα στις Μπαχάμες να αγόραζα πια !!!!!
τοσο ειναι κοριτσι μου γεννησα φεβρουαριο ηταν 900 το τρικλινο που ποτε μου ειπαν δεν βαζουν τριτο ατομο μεσα για λογως υγειηνης οποτε σαν δικλινο 300 αναισθησιολογος και +200 αν ηταν με καισαρικη και συν αμοιβη γιατρου. ο δικος μου το εκανε ως εξης σε καθε επισκεψη δεν μου κρατουσε λεφτα και με ελεγε αν θες αφηνε απο τωρα λεφτα για το τελος οποτε στο τελος ειχαν μεινει υπολοιπο 500 εμενα με βγηκε ολο το μαλλι 2.700...
αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι ολα ηταν στην εντελεια και ειδικα σε οσον αφορα την προστασια των εμβρυων καθε φορα που θηλαζαμε εβγενε φυλακας και εδιωχνε τους παντες αγνωστους ανοιγαμε μιση ωρα τα παραθυρα και μετα μας εφερναν τα μωρα.. ωραιο φαγητο πολυ ευγενικες μαιες...

35Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 7:47 am

efaki32

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τοσο ειναι κοριτσι μου γεννησα φεβρουαριο ηταν 900 το τρικλινο που ποτε μου ειπαν δεν βαζουν τριτο ατομο μεσα για λογως υγειηνης οποτε σαν δικλινο 300 αναισθησιολογος και +200 αν ηταν με καισαρικη και συν αμοιβη γιατρου. ο δικος μου το εκανε ως εξης σε καθε επισκεψη δεν μου κρατουσε λεφτα και με ελεγε αν θες αφηνε απο τωρα λεφτα για το τελος οποτε στο τελος ειχαν μεινει υπολοιπο 500 εμενα με βγηκε ολο το μαλλι 2.700...
αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι ολα ηταν στην εντελεια και ειδικα σε οσον αφορα την προστασια των εμβρυων καθε φορα που θηλαζαμε εβγενε φυλακας και εδιωχνε τους παντες αγνωστους ανοιγαμε μιση ωρα τα παραθυρα και μετα μας εφερναν τα μωρα.. ωραιο φαγητο πολυ ευγενικες μαιες...[/quote]
Είχες δίκιο τελικά Νανά μου πήρα τηλέφωνο στην κλινική και όντως αυτό μου είπαν !!Πολλά λεφτά ρε μαμώτο για να τα δώσεις για 3 μέρες ..σαν κλινικη την ξέρω γιατι έχουν γεννησει φιλες μου εκει αλλά πολύ εμπόριο ρε παιδί μου !!! και η γιατρός μου δεν ειναι σε δημοσιο μονο σε κλινικες ξεγεννάει ...ουφφφφφφφ

36Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 8:18 am

nanakaboubou

nanakaboubou
efaki32 έγραψε:τοσο ειναι κοριτσι μου γεννησα φεβρουαριο ηταν 900 το τρικλινο που ποτε μου ειπαν δεν βαζουν τριτο ατομο μεσα για λογως υγειηνης οποτε σαν δικλινο 300 αναισθησιολογος και +200 αν ηταν με καισαρικη και συν αμοιβη γιατρου. ο δικος μου το εκανε ως εξης σε καθε επισκεψη δεν μου κρατουσε λεφτα και με ελεγε αν θες αφηνε απο τωρα λεφτα για το τελος οποτε στο τελος ειχαν μεινει υπολοιπο 500 εμενα με βγηκε ολο το μαλλι 2.700...
αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι ολα ηταν στην εντελεια και ειδικα σε οσον αφορα την προστασια των εμβρυων καθε φορα που θηλαζαμε εβγενε φυλακας και εδιωχνε τους παντες αγνωστους ανοιγαμε μιση ωρα τα παραθυρα και μετα μας εφερναν τα μωρα.. ωραιο φαγητο πολυ ευγενικες μαιες...
Είχες δίκιο τελικά Νανά μου πήρα τηλέφωνο στην κλινική και όντως αυτό μου είπαν !!Πολλά λεφτά ρε μαμώτο για να τα δώσεις για 3 μέρες ..σαν κλινικη την ξέρω γιατι έχουν γεννησει φιλες μου εκει αλλά πολύ εμπόριο ρε παιδί μου !!! και η γιατρός μου δεν ειναι σε δημοσιο μονο σε κλινικες ξεγεννάει ...ουφφφφφφφ[/quote]
εμενα που ξεγενουσε μονο εκει????? τι κανεις???

37Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Πεμ Σεπ 12, 2013 10:06 am

Leda Leda

Leda Leda
Καλησπέρα και από μένα!!Εγώ αρχικα ήμουν εντελώς κάθετη και ήθελα να γεννήσω στο Μητέρα γιατί ζω στην Πάτρα λόγω του άντρα μου (εγώ είμαι από Αθήνα) και εδώ το δημόσιο είναι άθλιο..Μετά από προτροπή της μαμάς μου που δουλεύει σε φαρμακείο και είναι μέσα στα πράγματα αποφάσισα να επισκεφτώ ένα γιατρό στο Έλενα που μου είπαν ότι είναι πολύ καλός..Επίσης η διευθύντρια μονάδας εντατικής θεραπείας νεογνών του νοσοκομείου αυτού είναι φίλη της μαμάς μου και της είπε επίσης καλά λόγια τόσο για το γιατρό όσο και για το νοσοκομείο..Πήγα και γω λοιπόν αν και ήμουν σίγουρη ότι θα είναι τα ίδια χάλια με την Πάτρα και έμεινα και εγώ και ο άντρας μου!!Ήταν πεντακάθαρα και ο γιατρός και το προσωπικό ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι (κάτι που στην Πάτρα δε συμβαίνει ούτε κατά διάνοια-εδώ λες και σου κάνουν χάρη που σε εξετάζουν!!). Κάθε επίσκεψη γίνεται μέσα στο νοσοκομείο και κοστίζει 36 ευρώ με απόδειξη εννοείται και νομίζω μπορείς να κλείσεις και πρωινό ραντεβού με 5 ευρώ (δεν είμαι σίγουρη γιατί εγώ πηγαίνω απογεύματα αλλά ξέρω ότι αυτό ισχύει). Ο γιατρός για τη γέννα δεν παίρνει τίποτα θα του δώσουμε εμείς ότι νομίζουμε.Το δίκλινοτο καλύπτει εξ¨ολοκλήρου το ικα (νομίζω γιατί δεν έδωσα και πολύ σημασία). Για να μην είμαι μαζί με καμιά τσιγγάνα και για να μπορώ να ξεκουραστώ έστω και λίγο όταν θα κοιμάται το μωράκι μου που θα το έχω συνέχεια μαζί μου (γιατί στο δίκλινο μπορεί να έχει η άλλη κόσμο όταν κοιμάται το δικό μου μωράκι ή να είναι ξύπνιο το δικό της και να μην έχω καθόλου ευκαιρία για ξεκούραση) θα πάω σε μονόκλινο που κοστίζει 55 ευρώ την ημέρα με το ικα. Επίσης υπάρχει και το λουξ μονόκλινο με plasma, πολυθρόνα θηλασμού και τέτοια αλλά οκ είπαμε 3 μέρες θα μείνουμε!!Sorry για το τεράστιο μύνημα ελπίζω να βοήθησα λιγάκι..Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 654316 

38Αμοιβή Ιατρού.... - Σελίδα 2 Empty Απ: Αμοιβή Ιατρού.... Δευ Οκτ 14, 2013 6:45 am

melaxrini

melaxrini
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμενα ο γυναικολογος μου θελει 1000 συν της επισκευψης που ειναι 50 ευρω το μηνα. και μετα ξεχωριστα παει η κλινικη. και μιλαω για θεσ/νικη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις