51 Απ: κουραζεστε τοσο πολυ οσο και εγω Τετ Σεπ 18, 2013 2:25 pm
XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Επικοινωνω με οποιες θελω, ΚΑΙ σε αλλα "καναλια", αυτο ειναι νομιζω αυτονοητο.. Μην ξεχνας οτι υπηρξαμε συμφορουμιτισες για εναν περιπου μηνα, σε ενα αλλο φορουμ, τον Μαρτιο-Απριλιο.. Θελω ομως να μπαινω κι εδω, το διαδκεδαζω.mhtsaina έγραψε:
Λοιπόν, σου έχω λύση. Αφού αναγκάζεσαι να μπαίνεις στο φόρουμ σφίγγοντας τα δόντια, μπορείς να δοκιμάσεις να κρατήσεις επαφές με τις κοπέλες που θέλεις μέσω άλλων καναλιών, π.χ. το facebook, το twitter, έστω και με απλά e-mail, για να μην ζορίζεσαι κι εσύ.
Επίσης, είναι ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου, με δεδομένο ότι εδώ μέσα μπαίνεις α) για να κράξεις το alter ego σου β) για να κράξεις κάποια άλλη κοπέλα που γράφει. Οπότε πραγματικά μου κάνει εντύπωση τι χαρά βρίσκεις στα κεκάκια της οικοδέσποινας...
Και για να μην κοροιδευόμαστε, το διαίρει και βασίλευε που πας να εφαρμόσεις είναι το 5 κόκκινο κι αν πας να ποντάρεις σε αυτό θα χάσεις. Εντάξει τώρα; Έγινα σαφής;
Δεν έχω μάθει να αποφεύγω να απαντήσω σε κανέναν, θεωρώ ότι πράττοντας έτσι θα έδινα άθελά μου περισσότερη αξία στον άλλον. Ούτε και μου λείπουν ποτέ οι απαντήσεις.
Οσο για alter ego μου, δεν υπαρχει. Επιμενεις, ανοητα και ανουσια, αλλα δεν με απασχολει πλεον.
Επιπλεον, δεν ειμαι η μονη που "κραζω".. γιατι σκαλωσες μαζι μου?
Για το 5 κοκκινο, και το διαιρει και βασιλευε εσυ μπορει να ησουν απο αρκετα σαφης, εως σαφεστατη, αλλά εγω ως χαζοβιολα (ή απονηρευτη), δεν καταλαβα Χριστό!!
Ενιγουεϊ, ματαιη η κουβεντα μαζι σου, δεν θα ξανακανω καν τον κοπο..