Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
417 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 417 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κι από μένα! Στον ΟΑΕΔ είναι να πας όταν έχουν απεργία. Εξυπηρετείσαι αμέσως pirat 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα στη περιοχη μου και με απεργια ενα ατομο εχουν δεν ξερω γιατι.Ηταν 4στις καρτες μαλλον διωξανε.Ξερετε τι εχω παθει 3μερες η χριστινα δν τρωει τπτ μονο το γαλα.Η 3ησημερα ειναι,αν δω οτι και αυριο δν τρωει θα τη παω στο γιατρο.Αλλα μου ζηταει σκατολοιδια,και μου πε ενας φιλος πως το εκανε η κορη του πιο μικρη και δν της δινανε και αρχισε να τρωει παλι.Γιατι ουτε πρισμενες ειναι οι αμυγδαλες της ουτε πεσμενη ψυχολογικα τωρα δν ξερω θα δω.Λιγο γκρινιαζει αλλα κλασικα για τα ρουχα κοκκαλακια τετοια.

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας!!!!!! Τι κάνετε?????
Κατριν πολύ όμορφη η τούρτα!!!!!! Μπράααβο!!!! Αύριο όμως θα σου ευχηθώ για το αντράκι σου!! Very Happy  Εμένα πάντως πάντα με γιόρταζαν και γιορτές και γενέθλια (μέχρι και όταν έγινα 18 έκανα γενέθλια με τούρτα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing  ) Μ'αρέσουν και γι αυτό κάνω τα κάνω και εγώ στο μικρό.
Α! Νατάσσα και μενα μου τα έκανε αυτά για να τον λυπάμαι και στο τέλος να του δίνω ότι θέλει για να φάει!! Καθαρματάκια!!!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω κατ τη λυπαμαι οντως,αλλα εχουμε φαι που το τρωει εχουμε και τα γιαουρτακια τοστ μελι ας κατσει να φαει.Τι κολπα ειναι αυτα τα σκατουλια,και εγω εχω φωτο που μαι 2ετων και πανω πολυ πλακα ειχα χαχαχα.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μήπως βγάζει δόντια; Εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο (μέχρι στιγμής) οπότε δεν ξέρω τι να σκεφτώ.

Την απεργία την ανέφερα όχι επειδή εξυπηρετούν περισσότερα άτομα, αλλά επειδή έχει λιγότερο κόσμο. Στην τελευταία απεργία της ΑΔΕΔΥ πήγα σε δύο ΟΑΕΔ και ήταν και οι δύο άδειοι (μπήκα-βγήκα σε 2 λεπτά) αλλά την επόμενη μέρα είχαν ουρές μέχρι έξω.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμας την προηγουμενη εβδομαδα που ειχαν και πηγα ειχε κοσμο αλλα εξυπηρετηση μηδεν παλι.Ασε Αρετη ταλαιπωρια,τα δοντια τα εχει ολα απο 15 μηνων τωρα σκεφτομαι μηπως κανας τραπεζιτης τιποτα και δεν εχει βγει καλα.

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν, όντως κατάλαβα παρόλη την κούραση που δεν είχα καμία ενέργεια κ που στις 9 είπα άντε να φύγουν να τελειωνουμε ότι θα του τα κάνω τα γενέθλια κάθε χρόνο.μπορεί την ώρα που έσβησαν τα κεράκια να έβαλε τα κλάματα άλλΑ το χάρηκε γενικώς.
Το μωρό δε ξέρω γιατί ξυπνάει.με τα κακά τα ίδια αλλα δε δυσανασχετεί.το πήρα απόφαση όπως μου είχε πει κ η ελεεν.
Νατάσσα πήγαινε κ στησου να πάρεις αριθμό! Α ρε Ελλαδάρα! Χώρα της ταλαιπωρίας...

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το τικερακι θα συνέχιζει αυτόματα το μέτρημα μετά ως τα 3; Απορία!!! Ντοην!!!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι μωρο μου πρεπει να το αλλάξεις...

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυριο εγω θα ανοιξω τν οαεδ θα με παειο ο μπαμπας μου 8ακριβως χιχιχι.Twisted Evil Twisted Evil 

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νατασσα έγραψε:Αυριο εγω θα ανοιξω τν οαεδ θα με παειο ο μπαμπας μου 8ακριβως χιχιχι.Twisted Evil Twisted Evil 
8 ανοίγει; Αν ανοίγει 8, καλύτερα να πας νωρίτερα, κατά τις 7:30-7:45 είναι καλά. Πάρε κανένα βιβλίο ή περιοδικό για να περνάει η ώρα. Και καλή τύχη!

Όσο για τα δόντια κι εγώ για κανένα τραπεζίτη σκεφτόμουν επειδή κι εμένα ο μικρός τελευταία θέλει συνέχεια πιπίλα και βλέπω ότι τη βάζει στο πλάι και προς τα πίσω, οπότε έχω σκεφτεί μήπως τον ξύνουν τα ούλα του (δεν έχει όλους τους τραπεζίτες ακόμα).

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα απο τις 7θα μαι ετοιμη και ενα τεταρτο νωριτερα καλα θα ναι Αρετη καλα λες.Εμενα τα χει βγαλει ολα αλλα πρεπει το ενα αποτι ειδα σημερα να μην εχει σκασει ολο.Θα δειξει.

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Catty έγραψε:Οχι μωρο μου πρεπει να το αλλάξεις...
Ουουου...χαζομάρα!
Λοιπόν θα κάνω ένα τικεράκι με την ηλικία μου.θα κολλήσω στα 32... Μετά δε θα το αλλάξω.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kaatrin έγραψε:Λοιπόν θα κάνω ένα τικεράκι με την ηλικία μου.θα κολλήσω στα 32... Μετά δε θα το αλλάξω.
Θεά! Προσκυνώ σε!!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να κανω τικερακι με την ηλικία μου, η ηλικία μου ειναι σαν όριο ταχύτητας σε κατοικημένη περιοχή...

kat_laz

kat_laz
εεεεεεπ!!!!! τι κάνετε?????
Πραγματικά αν το πλυντήριο είχε χέρια θα με είχε πλακώσει στο ξύλο!! Το τι είναι μαζεμένο για σίδερο! Τι είναι απλωμένο για στέγνωμα και τι περιμένει στο καλάθι Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 7 679259 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 7 679259 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 7 679259 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 7 679259 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 7 679259 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 7 679259 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 7 679259 
Νατάσσα εγώ αύριο έχω νομαρχία!! Θα πούμε το μεσημέρι τις εμπειρίες μας! Very Happy  Αν και νομίζω πως εσύ θα χρειαστείς περισσότερη υπομονή!

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ το πολύ σίδερο το έχω κόψει. Μόνο τα απαραίτητα σιδερώνω πλέον και μόνο αν έχω χρόνο. Για μπλουζάκια, εσώρουχα, πυζάμες, νυχτικά, σεντόνια, παιδικά ρούχα δεν έχω σχεδόν ποτέ χρόνο Razz 

kat_laz

kat_laz
Αρετη μου φαίνεται πως θα συνεχίσω στο δρόμο που χάραξες!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy 
Η γιαγιά μου μια φορά μου είχε πει να σιδερώνω και τις κάλτσες του άντρα μου!!!!!!
Ναι της είπα! Θα της σιδερώνω εγώ με τσάκιση για να τις φοράει με τα άρβυλα!!!!!! Mad Shocked 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα η γιαγια μου έλεγε: παντρεύτηκες; Χεστηκες! Εννοώντας οτι απο τη στιγμη που παντρεύεται η ζωη σου γινεται λιγο Σκ...
Σοφή γυναικα πάντως...

kat_laz

kat_laz
Respect 

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α κ.μενα η δικιά μου μου έλεγε ο άντρας πριν το γάμο να με γνωρίσει από τη μέση κ πάνω .πιο κάτω ποτέ! αν της έλεγα ότι παντρεύτηκα έγκυος θα με εκραζε;
Σας χαιρετώ κ εσάς! Αμάν αυτό το διπλό ταμπλό! Δε μπορώ...πρέπει να κάνουμε κοινή ομάδα .αφού όλες τα λέμε κ στα δύο θέματα!! Ωχουυυυ!

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kat_laz έγραψε:Αρετη μου φαίνεται πως θα συνεχίσω στο δρόμο που χάραξες!!!!!!!!!!!!!  Very Happy Very Happy Very Happy 
Δεν θα το μετανιώσεις, να είσαι σίγουρη! Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 7 328109 

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Areti2 έγραψε:
kat_laz έγραψε:Αρετη μου φαίνεται πως θα συνεχίσω στο δρόμο που χάραξες!!!!!!!!!!!!!  Very Happy Very Happy Very Happy 
Δεν θα το μετανιώσεις, να είσαι σίγουρη! Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 7 328109 
Εγώ αυτό το κάνω χρόνια ολακερα! κ προ παιδιών!

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ! Twisted Evil

(μόλις πήρα το πρώτο μου αστέρι!) cheers 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδω οαεδ εδω οαεδ,καλημεραα πολυ κοσμο κοριτσια ελεος και ειναι 7μιση κ περιμενουμε απεξω.Ευτυχως εχει φρι ιντερνετ.χαχαχαχα,Εγω τα σιδερονω ολα ολα,αλλα μαρεσει κιολας.Κατ το μεσημερι λεπτομεριες χεχεχε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις