Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
591 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 591 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορα απο τη κανονική ζάχαρη αλλα εχει λεει λίγες θερμίδες. Επίσης μου αρεσει και το κουτι! 
Κουτι κουτι κουτι κουτι 
Θελω οταν με το καλο πάτε παιδικο να δεις τι απογινε η γριά στο κάγκελο 
Οπως κατάλαβες το μυαλο μου κολλάει σε χαζα και ΔΕΝ ξεκολλαει!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο μπαμπας μου (πατριος μου μπαμπα τν λεω να ξερετδ)εχει κανει επεμβαση στη καρδια καστανη και καντερελ περνει.Επισης να σας πω αν παρετε στεβια ποτε μια κουταλια ισοδυναμη με 3 ζαχαρης και εριξα στον καφε και δν πινοταν.3 ολοκληρες,και ενας φιλος βαρεμενος οικολογος μας το πε.Επρεπε να βλεπατε πολυ γελιο.

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α !
καλε εχω ξεχάσει να σας πω οτι την ώρα που τα βγάζουμε στην αυλή να παίξουν είναι κάτι γιαγιάδες εξω απο τον παιδικό .κρυμμένες πίσω από κάτι φυλλωσιές που υπάρχουν κ παρακολουθουν τα εγγόνια τους. Απο τις τρύπες που δημιουργούν οι φυλλωσιές . εμείς βέβαια πάμε κ τις ρωτάμε:θέλετε κάτι?
Οχι η γιαγιά του τάδε είμαι κ ήρθα να δω πως παίζει!

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπον με τη ζαχαρη τα ξερω καλα...αν σε ενδιαφερει να μην εχει καθολου θερμιδες (περιπου μηδεν), τοτε παιρνεις υποκαταστατα οπως ζαχαρινη (βλεπε canderel)..
Η στεβια τωρα επισης δεν εχει θερμιδες, ειναι φυσικο προιον ομως κοστιζει αρκετα
Ολες οι αλλες καστανες, μαυρες, πιο ανοιχτες πιο σκουρες ειναι κανονικη ζαχαρη με τις θερμιδες της απλως δεν ειναι επεξεργασμενη γι αυτο και το χρωμα της ειναι σκουρο.
Εγω βαζω ζαχαρινη..και εχω βαρεθει να με ρωτανε οταν δενεχουν αν θελω μαυρη ..απανταω οχι διοτι με νοιαζουν οι θερμιδες που ειναι ιδιες οποιο χρωμα και να εχει η ζαχαρηRolling Eyes 
Α, η φρουκτοζη εχει ιδιες θερμιδες με τη ζαχαρη "ανα γραμμαριο" αλλα πολυ μεγαλυτερη γλυκαντικη ικανοτητα, αρα χρειαζεσαι λιγοτερη ποσοτητα για το ιδιο αποτελεσμα..οποτε κατα αυτη την εννοια παιρνεις λιγοτερες θερμιδες γιατι βαζεις μικροτερη ποσοτητα. Αυτα αν σε ενδιαφερουν οι θερμιδες..ανσε ενδιαφερει να προσεχεις το ζαχαρο, τοτε πρεπει μονο υποκαταστατα...Ελπιζωνα σε κατατοπισα λιιγοWink 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaatrin έγραψε:Α !
καλε εχω ξεχάσει να σας πω οτι την ώρα που τα βγάζουμε στην αυλή να παίξουν είναι κάτι γιαγιάδες εξω απο τον παιδικό .κρυμμένες πίσω από κάτι φυλλωσιές που υπάρχουν κ παρακολουθουν τα εγγόνια τους. Απο τις τρύπες που δημιουργούν οι φυλλωσιές . εμείς βέβαια πάμε κ τις ρωτάμε:θέλετε κάτι?
Οχι η γιαγιά του τάδε είμαι κ ήρθα να δω πως παίζει!
Θα πάω με αυτο το μαραφετι που έχουν οι μελισσοκομοι να ψεκασω τις φυλωσιες ντεμεκ να ψηφίσουν τα έντομα!!!

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Αύριο θα πάω να πάρω Canderel! Very Happy Very Happy 
Catty δεν την ξαναείδα. Σήμερα τον πήγα. Δεν έκλαψε σήμερα καθόλου. Φοβόμουν λίγο μην κάνει χαζά λόγω αποχής 4 ημερών αλλά με εξέπληξε!!Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 6 654316 
Εντάξει! Δηλαδή Κατριν παντού υπάρχει το φαινόμενο!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και ναι γιάγιαδες comeback.χαχανα η λατρεια της καττυ.Λοβ ενδιαφερον αυτο γιατι παντα νομιζα πως η καστανη ειναι πιο απαχη.Εμενα δν με νοιαζει και τοσο αλλα ειναι καλο να ξερω,θα το πω λι στν μπαμπα μου.Το στεβια ειναι ακριβο εμας μας το εφερε ο βιολογος οικολογος φιλος ασε ακομα το θυμαμαι.

kat_laz

kat_laz
Λίγωσες Νατασσάκι??????????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ενταξει δν περιγραφετε,και λιγοθηκα και πικραθηκα δν ξερω πως να το περιγραψω.ΧαχαχαχαχαVery Happy Very Happy 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτοι με τα σούπερ foods μου τη δίνουν στα νεύρα. Σου λεει ο άλλος φαε ιπποφαες
Δεν θελω
Μα ειναι σαν ζυμαρικά  στη γεύση 
Ε τότε να φάω τορτελινια
Το ίπποφαες δίνει ενέργεια 
Δεν θελω
Μα γιατι ειναι σούπερ food
Δε γουστάρω ρε φίλε τις ιπποφακες και τα φαγητα του σούπερ μαν 
.....
.....

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω παλι πολλα δοκιμαζω αλλα μαγικα δε βλεπω πουθενα..πχ το ποσιμο κολλαγονο το πολυδιαφημισμενο..πηρα ενα μπουκαλι..δεν ειδα ΚΑΜΙΑ διαφορα...τι να πω η ολα πανω μου δουλευουν τελεια και δεν επιδεχονται ουτε λιγη βελτιωση η ειναι ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ που οτι και να παρω μια απο τα ιδιαRolling Eyes Rolling Eyes 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα δν φανταζεστε το τι τσακωμο εχει ριξει ο αντρας μου με το παιδι αυτο για το φαι,με πιανουν και μενα τα επιστημονικα μου χαμος μιλαμε.Εμενα αν μαρεσει κατι το τροω.Μου δωσε και δοκιμασα γαλα αμυγδαλου,νταξ ελεεινο.Το κρανα μαρεσε σαν σταφίδα είναι.Οτι να ναι αφήστε το,εγω καπου εδω αποχορω,καληνυχτα κοριτσια μου.Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 6 850933

kat_laz

kat_laz
Ααα εμένα ο άντρας μου πήγε και πήρε ιπποφαές, goggi berry, blue berry (δεν ξέρω και πως γράφονται!!!) και τα τρώει με το κουτάλι της σούπας!!!!!!!! Επίσης η μάνα μου (άλλη από εκεί! αν δεν ταιριάζανε πεθερά και γαμπρός δεν θα συμπεθεριάζανε!!) μου έχει πάρει κους κους με ιπποφαές για να τρώμε....
Τι να πω...

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ το ιπποφαές δεν ξέρω καν τι είναι Embarassed πάντως η Canderel είναι ασπαρτάμη, για την οποία έχουν κατά καιρούς ακουστεί διάφορα. Προσωπικά στο παιδί μου δεν θα έδινα ασπαρτάμη, καλύτερα είναι πιστεύω να βάλεις λιγότερη ζάχαρη ή να μην φας καθόλου γλυκό (μεγάλα λόγια βέβαια αυτά...) Razz 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ξυπνηστεεεε χαχαχα καλο Σκ να εχουμε.Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 6 417472 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα νήπιο μανουλες καλο ήρεμο και ευχάριστο Σκ να εχουμε !

kat_laz

kat_laz
Καλημέρααααα!!! Καλό ΣΚ κορίτσια μου!!!!!
Λοιπόν ακούω τι θα μαγειρέψετε σήμερα μήπως κλέψω καμιας την ιδέα!!!!! Very Happy Very Happy 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατ εγω θα τηγανισω σημερα λουκανικα πατατουλες αυγουλακια απλα πραγματακια.

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα και απο μενα!
Εμεις σημερα εχουμε γεματη μερα, ολο εξω, σουπερ , παρτυ κλπ οποτε κατι εξω μας βλεπω να τρωμε...
Αρετι εννοειται οτι δε δινουμε χωρις λογο στα παιδακια καντερελ..για μας τους μεγαλους μιλησα..αν και τωρα τελευταια οι ερευνες δε δειχνουν ενοχοποιητικα στοιχεια για την ασπαρταμη..
Καλο σκ σε ολες..Smile 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μολις εκατσα και απο το πρωι ακουω ειδησεις ηρθε και λιγο η μανουλα μου και με βοηθησε με τη μικρη.Λοβ ωραια γεματη μερα μερα εμενα το μαγειρμα σημερα μου αφησε λιγα εγκαυματα στο χερι απο βλακεια δικια μου να ναι καλα η μπεπανθολSad Sad Sad 

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν ησσασταν 2 ετών, οι γονείς σας σας είχαν κάνει Πάρτυ; Εμένα πάντως όχι. εμείς γιατί τους κάνουμε;
έχω κάνει ένα σωρό δουλειές είμαι πτώμα γιατί εδώ κ δύο εβδομάδες ο μπεμπης ξυπνάει μες στη νύχτα .κ που είσαι ακόμα!!!
θα είμαστε μόνο οι παππούδες κ οι θείοι( τα αδέρφια μας) κ έχουμε μαζευτεί ήδη 20 άτομα.είμαστε πολλοί από μόνοι μας.δηλαδή αν θα ξεκινήσουν κ τα σχολεία τι θα γίνει; Που θα τους χωράω στα 70 τετραγωνικά σόι κ συμμαθητές ;
Καλά ως τότε ...αν ζούμε.....μπορεί να είμαστε πλούσιοι .να έχουμε κερδίσει το λαχείο κ να τα κάνουμε σε παιδότοπο.

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παπούλη μου ξέρω οτι τα εχει παίξει αλλα οταν θα σβήσει  το κεράκι και πάρεις τα συγχαρητήρια για την τούρτα και άντρας και παιδι φουσκώσουν απο περήφανια για την Μαμα, θα πεις χαλάλι!
Καλα μπορείς να πεις ειμαι και ενα χαλί 
Εγώ του χρόνου επειδη οι κόρες μου έχουν γενέθλια με μια μερα διαφορα θα κανω ενα πάρτυ και για τις δυο με δυο τούρτες!
Να μαστε καλα θα ξεκουραστουμε οταν φύγουν φοιτητές!!
Το μωρο γιατι ξυπνά; Με τα κακα πως παει;

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατριν σιγουρα εχεις κουραστει αλλα φανταζομαι χαρα που εχει ο Γιωργος σου.Αυτο μετραει ολα τα αλλα τι να κανεις μερα ειναι θα περασει.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kaatrin έγραψε:Όταν ησσασταν 2 ετών, οι γονείς σας σας είχαν κάνει Πάρτυ; Εμένα πάντως όχι. εμείς γιατί τους κάνουμε;
Τώρα που το λες όχι... οι πρώτες φωτογραφίες που έχω να σβήνω κεράκια είναι στα 3. Και στα 4 οι μόνοι καλεσμένοι ήταν η αδερφή του πατέρα μου με τον άντρα της και τα παιδιά τους. Πάντως θυμάμαι τα ανήψια μου που είχαν κάνει γενέθλια 1 και 2 χρονών πριν από 20 χρόνια. Άρα δεν είναι τόσο καινούρια η συνήθεια.

Ή μπορεί να μας είχαν κάνει κι εμάς γενέθλια όταν είμασταν μωράκια, απλά να μην είχαμε βγάλει φωτογραφίες Laughing

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερααα τι κανετε?Κυριακη σημερα αυριο παλι οαεδ εχω πω μονο που το σκεφτομαι νευριαζω.Τα νηπιακια σας καλα?Τα βρεβη σας κυριες μου.Η κορη μου φωναζει απο τη διαφημιση παει η σημαια πολυ γελιο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις