καλημέρα!!!!!!! καλά εχω πεθάνει στα γέλια! τι κάνετε ρε στους αντρες σας! πωπω θα τους στειλετε! (κ εγω τετοια του κανω) αχαχαχαχαχαχα
εμεις ξεκινησαμε τις προσπαθειες χωρις να το πολυσυζηταμε μεταξυ μας, χαλαρα, ουτε γονιμες ουτε τιποτα. δεν εχω σταθερο κυκλο λογω πολυκυστικων ωοθηκών. τον Αυγουστο αδιαθετω κανονικα χωρις ομως να στεναχωρηθω! μια χαρα ολα! τον Σεπτεμβρη περιμενα, περιμενα , τιποτα (σαμπως ηξερα κ ποτε να περιμενω
ετοιμαζομουν για νυχτερινη βαρδια. ο αντρας μου υπηρεσια, κ εχει ερθει μια φιλη σπιτι. εγω με μια φουντωση αλλο πραγμα! δεν κανεις μου λεει μια χοριακη ; μπα της λεω δεν ειμαι σε mood σημερα. φευγω, παω για δουλεια. κατα της 5 το πρωι κανω την αιμοληψια κ πριν το στειλω παιρνω τα εργαστηρια.
Π-καλημερα ειμαι η ταδε απ'τον ταδε οροφο
Μ-καλημερα (αγουροξυπνημενος στανταρ)
Π-μμμ να σου πω, θελω να στειλω μια χοριακη, σε ποση ωρα θα εχω αποτελεσμα;
Μ-ε, μου λεει κανενα μισαωρο, 3/4
Π-και αν σε παρω τηλ θα μου τα πεις τηλεφωνικα η θα ψηθω μεχρι να σχολασω να τα παρω μονη μου;
Μ-(γελια) οχι, θα στα πω!
Π- ευχαριστωωωωωωωωωωωω (μεχρι να τελειωσω την φραση, το δειγμα ειχε ηδη φτασει)
ξεκιναω μετα απο λιγο τη νοσηλεια. ντριιιιιιιν (τηλεφωνο)
απο την ακρη του διαδρομου βλεπω την συναδελφο να πηγαινει στο τηλεφωνο. τα παραταω ολα, τρεχω τρεχω τρεχω προλαβαινω το σηκωνω! αναφερομαι στο τηλ (ετσι κανουμε παντα)
Μ-ελα ! μου λεει
Π-ελα ! του λεω
Μ-ειναι θετικη μου λεει!
Π- ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;;;;;; (πρεπει να ξυπνησα τον μισο οροφο) σχολωντας,
πηγα στα εργαστηρια χοροπηδωντας σαν τα παιδακια που κατουριουνται αλλα δεν πανε να κατουρησουν! πηρα τα αποτελεσματα κ ετρεμα! 5 εβδομαδων! πηγα σπιτι, εκανα μπανιο, που να κοιμηθω! ερχεται ο αντρας μου απο την υπηρεσια, μπαινει κανει μπανιο, ελα να κοιμηθουμε του λεω . ερχεται, κοιμαται, εγω μουγκα. καποια στιγμη κατα τις 11 τον ξυπναω,
Π-ψιτ , ψιτ, τι να μαγειρεψω;
Χ-τιποτα μου λεει, να κοιμηθεις εσυ, να μαγειρεψω εγω!
Π-μμμ οχι, λεω να φτιαξω σουπα αλλα θα αργησει να γινει.
Χ-...(τον ειχε αναπαρει ο υπνος)
Π-εεειιιι αγαπη μου! ξυπνα! θα φτιαξω σουπα μωρο κ θα γινει σε 8 μηνες!
Χ- τι λες μωρε!
Π- ετοιμαζω στο τσουκαλακι μου (σ.σ κοιλια μου) σουπα μωρο!
Χ-.............
μολις ξεπερασε το σοκ αγκαλιες, φιλια....
ωχ πολλα εγραψα ε;