301 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 Παρ Οκτ 04, 2013 12:37 am
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Naι να ανοιξει το ματακι μας χαχαχα. Αυτο θα συζητησουν μαλλον αποτι καταλαβα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Και γιατί δεν της λέτε ότι όταν βάλατε το πετρέλαιο πέρισυ εσείς είχατε βγάλει φωτό τη στάθμη στο λέβητα, κι επίσης ότι βγάλατε φωτό κι όταν έριξε εκείνη μέσα το δικό της πετρέλαιο, και ότι αν δεν σας επιστρέψει τουλάχιστον την αξία του πετρελαίου που σας πήρε θα την πάτε δικαστικώς; Ρίξτε άδεια για να πιάσετε γεμάτανατασσα έγραψε:Να μαι και εγω.Λοιπόν ο Σπαλιαρας ειπε στον αντρα μου οτι απο τη στιγμη που εχουμε χασει την αποδειξη δεν γινετε τιποτα.Προφανως λεει αυτη τα κανει ολα σκοπιμα,μας εξηγησε πως ειναι προφιλ κακου σπιτονυκοκυρη.Αμα εχεις στην ακρη λεφτα του λεει ψαξε για κατι αλλο γιατι οτι χαλαει φυσικη φθορα θα τα βαζει μαζι σας.Του ειπα οτι καθε 3κ λιγο ερχετε να δει αν το εχω καθαρο και μου πε να μην την ξαναφησω 1φορα το μηνα επιτρεπετε μονο βασει νομου.Αυτη εκανε καταχρηση μην την ξανα φησεις μου λεει.
Για πες του Σπαλιάρα, το γράφει μέσα στο συμφωνητικό που το νοικιάσατε ότι σας το παραδίδει με πετρέλαιο στον καυστήρα, το οποίο είναι δικό της;νατασσα έγραψε:Μητσαινα παραδεχτηκε οτι το πηρε αυτη,αλλα οτι ηταν δικο της απο πριν το νοικιασουμε εμεις θεοκουλο το θυμηθηκε μετα απο ποσους μηνες τι να πω.Ο Σπαλιαρας μου πε να μη δινουμε γενικα ψευδη στοιχεια οτι αυτη θα χανει ενοικιαστες ετσι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mhtsaina στις Παρ Οκτ 04, 2013 4:09 am, 1 φορά
Με κολακεύει πολύ που με βλέπεις σαν περιστεράκινατασσα έγραψε:Οχι απλη περιστερακι,για να μου κοψει αλλη φαινετε στο μπλοκ αφου ειναι θεωρημενο απο την εφορια τι θα πει ξεχασα να κοψω του μαρτη ας πουμε.Δεν αναγραφετε τιποτα το δε και Ο Σπαλιαρας πω θα τν πω ετσι καμια μερα και θα γινω ρεζιλι.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης