651 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 Τετ Οκτ 16, 2013 5:20 am
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Το θυμαμαι καττυ μου,θα φαει ματινακι μου μην αγχωνεσε σιγα σιγα.Ινε λες?Ειδα και το φορεμα σημερα αλλα δεν ξερω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
κατυ τι εγινε κ γω δεν ειχα ιντερνετ τοτε παρεξηγηθηκε τοσο που δεν μπαινει?Catty έγραψε:Η ελεεν έφυγε απο μια κοταρα
Συγνώμη Catty μου που θέλω να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου, καθώς πρόσφατα κατάλαβα τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε η Ελεεν και στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα, διότι γράφω και στο θέμα του καφέ και μιλάω και με την κοπέλα που έκανε το σχόλιο που τελικά οδήγησε την Ελεεν να αποχωρήσει. Απλώς ήθελα να πω κάτι που θυμάμαι από όσα διάβασα, όταν σου έγραψε η άλλη κοπέλα προειδοποιητικά, μεταξύ άλλων στη δική σου απάντηση Catty έγραφες πως εν πάση περιπτώσει, δε βλέπεις κανέναν άλλον να ενδιαφέρεται τόσο να διαβάσει τα γραπτά σου όσο αυτή. Σε εκείνο το σημείο νομίζω ότι πετάχτηκε η δεύτερη κοπέλα κι έγραψε το ατυχές σχόλιο. Και εγώ, χωρίς να έχω καμία δικαιοδοσία ούτε διάθεση να λειτουργήσω ως μεσάζοντας, σκέφτομαι με το μυαλό μου ότι ίσως η δεύτερη κοπέλα να νόμιζε ότι αυτό που έγραψες είχε αρνητική χροιά για την πρώτη και ως φίλες που είναι στο καφέ, να θέλησε έστω κι έτσι να πει κάτι υπέρ της.Catty έγραψε:Μιλούσα για την περίοδο που κατσικωθηκε η πεθερα και η Κουνιαδα και ο γαμπρός στο σπίτι όπου τα νεύρα μου είχαν γίνει κροσια. Να πω εδω οτι έγραφα μόνο στις μαιομανουλες και αφου πρώτα ρωτούσα τα κορίτσια αν έχουν όρεξη να διαβάσουν τα κατεβατα μου.
Μια μερα μου λεει μια κοπέλα εντελώς φιλικά μήπως γράφεις πολλα μήπως εκτίθεσαι. Η ίδια είχε ξαναγράψει σε εμάς και πιο πολυ μου έγραψε προειδοποιητικα. Της λέω και εγώ εντάξει μιλάω με τα κορίτσια δεν νομίζω οτι έχουν όρεξη όλοι να διαβάζουν τα κατεβατα που γράφω
Και απο το πουθενά ρε φίλε πετάγεται μια κοταρα απο το πουθενά χωρις γεια χωρις τιποτα και λεει "ναι που βρίσκεις την όρεξη να τα διαβάζεις ολα αυτα"
Τα παίρνει κρανία η ελεεν και της λεει πετάγεσαι στο θέμα μας χωρις να μας ρωτήσεις και αφήνεις και την πορδιτσά σου. Είπε οτι η ίδια οταν έγραφε στο καφε σεβόταν το γεγονός οτι ηταν φιλοξενούμενη σε άλλη ομάδα. Μέτα της είπε η ελεεν οτι και που της μιλάει πολυ της ειναι και οτι ειναι κατινα και τέτοια. Δυστυχώς στο τέλος μας ευχαρίστησε ολες για την παρέα και μας αποχαιρέτησε....
και να επαιρνε πιπιλα δεν νομιζω να σταματαγε το κλαμα τουλαχιστον ο δικος μου ειχε αφηνιασει..οσον αφορα τον θηλασμο μιαμιση ωρα πριν την εκκλησια ταισε την ...πιστεψε με μονο γαλα δεν θα θελει εκεινη την ωρα ...μονο για παρηγορια αργοτερα..με το καλο κ παλι μετα απο ολο αυτο θα χαλαρωσεις εγω τουλαχιστον νιωθω οτι ξεμπερδεψα οπως λεει κ η κατυ!!pennytol έγραψε:ευχαριστώ ματ!!!αν και δε νομίζω να το ευχαριστηθώ γιατί ηδη αγχωνομαι που θα κλαιει το μωρό και δεν παίρνει πιπίλα να σταματήσει το κλάμα!!!
σταματάει με αγκαλιά... κι αν θελήσει να θηλάσει τι θ την κάνω;;; ουφ!
Όλα καλά θα πάνε όμως!!! no stress!!!
Πολυ καλο χαχαχα παλαβιαρα.Εγω θα τσηριζα σαν τρελλη.kat_laz έγραψε:http://www.newsbomb.gr/blogs/story/358575/treli-farsa-pontiki-sto-dokimastirio
και εγώ θέλωωωωω!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης