Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
340 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 340 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το θυμαμαι καττυ μου,θα φαει ματινακι μου μην αγχωνεσε σιγα σιγα.Ινε λες?Ειδα και το φορεμα σημερα αλλα δεν ξερω

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Catty έγραψε:Η ελεεν έφυγε απο μια κοταρα
κατυ τι εγινε κ γω δεν ειχα ιντερνετ τοτε παρεξηγηθηκε τοσο που δεν μπαινει?

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλούσα για την περίοδο που κατσικωθηκε η πεθερα και η Κουνιαδα και ο γαμπρός στο σπίτι όπου τα νεύρα μου είχαν γίνει κροσια. Να πω εδω οτι έγραφα μόνο στις μαιομανουλες και αφου πρώτα ρωτούσα τα κορίτσια αν έχουν όρεξη να διαβάσουν τα κατεβατα μου. 
Μια μερα μου λεει μια κοπέλα εντελώς φιλικά μήπως γράφεις πολλα μήπως εκτίθεσαι. Η ίδια είχε ξαναγράψει σε εμάς και πιο πολυ μου έγραψε προειδοποιητικα. Της λέω και εγώ εντάξει μιλάω με τα κορίτσια δεν νομίζω οτι έχουν όρεξη όλοι να διαβάζουν τα κατεβατα που γράφω 
Και απο το πουθενά ρε φίλε πετάγεται μια κοταρα απο το πουθενά χωρις γεια χωρις τιποτα και λεει "ναι που βρίσκεις την όρεξη να τα διαβάζεις ολα αυτα"
Τα παίρνει κρανία η ελεεν και της λεει πετάγεσαι στο θέμα μας χωρις να μας ρωτήσεις και αφήνεις και την πορδιτσά σου. Είπε οτι η ίδια οταν έγραφε στο καφε σεβόταν το γεγονός οτι ηταν φιλοξενούμενη σε άλλη ομάδα. Μέτα της είπε η ελεεν οτι και που της μιλάει πολυ της ειναι και οτι ειναι κατινα και τέτοια. Δυστυχώς στο τέλος μας ευχαρίστησε ολες για την παρέα και μας αποχαιρέτησε....

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Catty έγραψε:Μιλούσα για την περίοδο που κατσικωθηκε η πεθερα και η Κουνιαδα και ο γαμπρός στο σπίτι όπου τα νεύρα μου είχαν γίνει κροσια. Να πω εδω οτι έγραφα μόνο στις μαιομανουλες και αφου πρώτα ρωτούσα τα κορίτσια αν έχουν όρεξη να διαβάσουν τα κατεβατα μου. 
Μια μερα μου λεει μια κοπέλα εντελώς φιλικά μήπως γράφεις πολλα μήπως εκτίθεσαι. Η ίδια είχε ξαναγράψει σε εμάς και πιο πολυ μου έγραψε προειδοποιητικα. Της λέω και εγώ εντάξει μιλάω με τα κορίτσια δεν νομίζω οτι έχουν όρεξη όλοι να διαβάζουν τα κατεβατα που γράφω 
Και απο το πουθενά ρε φίλε πετάγεται μια κοταρα απο το πουθενά χωρις γεια χωρις τιποτα και λεει "ναι που βρίσκεις την όρεξη να τα διαβάζεις ολα αυτα"
Τα παίρνει κρανία η ελεεν και της λεει πετάγεσαι στο θέμα μας χωρις να μας ρωτήσεις και αφήνεις και την πορδιτσά σου. Είπε οτι η ίδια οταν έγραφε στο καφε σεβόταν το γεγονός οτι ηταν φιλοξενούμενη σε άλλη ομάδα. Μέτα της είπε η ελεεν οτι και που της μιλάει πολυ της ειναι και οτι ειναι κατινα και τέτοια. Δυστυχώς στο τέλος μας ευχαρίστησε ολες για την παρέα και μας αποχαιρέτησε....
Συγνώμη Catty μου που θέλω να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου, καθώς πρόσφατα κατάλαβα τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε η Ελεεν και στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα, διότι γράφω και στο θέμα του καφέ και μιλάω και με την κοπέλα που έκανε το σχόλιο που τελικά οδήγησε την Ελεεν να αποχωρήσει. Απλώς ήθελα να πω κάτι που θυμάμαι από όσα διάβασα, όταν σου έγραψε η άλλη κοπέλα προειδοποιητικά, μεταξύ άλλων στη δική σου απάντηση Catty έγραφες πως εν πάση περιπτώσει, δε βλέπεις κανέναν άλλον να ενδιαφέρεται τόσο να διαβάσει τα γραπτά σου όσο αυτή. Σε εκείνο το σημείο νομίζω ότι πετάχτηκε η δεύτερη κοπέλα κι έγραψε το ατυχές σχόλιο. Και εγώ, χωρίς να έχω καμία δικαιοδοσία ούτε διάθεση να λειτουργήσω ως μεσάζοντας, σκέφτομαι με το μυαλό μου ότι ίσως η δεύτερη κοπέλα να νόμιζε ότι αυτό που έγραψες είχε αρνητική χροιά για την πρώτη και ως φίλες που είναι στο καφέ, να θέλησε έστω κι έτσι να πει κάτι υπέρ της.
Και πάλι είναι μόνο η προσωπική μου γνώμη και δε θέλω να προκαλέσω καμία αντιπαράθεση, ήθελα μόνο να πω αυτό που σκέφτομαι, μήπως έτσι λυθεί και η παρεξήγηση μεταξύ των δύο ομάδων κι επιστρέψει και η Ελεεεν. ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ, ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μήτσαινα εγώ το εχω ξαναπεί οτι απο τη στιγμη που γράφω ειμαι ανοιχτή σε κριτική. Ετσι όπως τα λες ναι θα μπορούσαμε να πούμε οτι ήθελε να υπερασπίσει τη φίλη της. Πετάγεται όμως με αγενεστατο τροπο σε ενα θέμα που δεν είχε ξαναγράψει ποτε, δεν την ξέρει καμμια μας και λεει τη μαλακια της χωρις καν να πει ενα "συγνώμη που πεταγομαι αλλα η φίλη μου εχει δίκιο" και ειλικρινά την εχω γραμμένη την κακια της αλλα μου στοίχισε την ελεεν και αυτο με νευριαζει. Ούτε θα τα έγραφα ολα αύτα αλλα  με ρώτησε η ματ-mommy και όπως εχω ξαναπεί εμείς δεν ανταλλάσσουμε π.μ
Αν ξαναγυρισει η ελεεν θα τα βάλω ολα ενα Χί και απο τη χαρα μου θα ξανα μιλήσω και με την κοταρα!!!
Αλλα μέχρι τότε Twisted Evil Twisted Evil

mhtsaina

mhtsaina
Δεκτό και κατανοητό. Απλώς όταν μπαίνω σε μια παιδική χαρά να παίξω με τους φίλους μου, δε θέλω οι μισοί να είναι τσακωμένοι

(φοβερό επιχείρημα, ε;;Wink Very Happy Razz Razz Razz 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο που είπες με τις ομάδες μητσαινα εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εγώ ποτε δεν είπα μην γράφετε στο καφε. Ποια ειμαι εγώ; η αρχηγός; Αρχηγούς εμείς δεν εχουμε. Είπα οτι ΕΓΩ θελω να γράφω μόνο στις Μαΐου και στο 11, ετσι μου αρεσει εμένα γιατι το νιώθω πιο οικείο περιβάλλον. Ο καθένας μπορει να γράφει όπου θέλει. Εμένα μου αρεσει εδω 
Ελεεν γυρνα πίσω η έστω τηλεφωνα!!!

kat_laz

kat_laz
Ανατολή συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια, ειδικά η Νατάσσα έγραψε ακριβώς ότι σκεφτόμουν!
Ινε ωραία τα ψαράκια σας (αν και εγώ δεν τα θέλω τα κατοικίδια)
Μαντ θα φάει ο μπουμπούκος σου! Καθε αρχή και δύσκολη!
Κατυ δηλαδή εννοείς πως με την βουτυρόκρεμα θα είναι νόστιμα ή εμφανίσιμα? Μια διευκρίνιση.
Επίσης να σχολιασω κάτι... Στην αρχή, πριν το καταλάβω για τα καλά πως είμαι μαζί σας στις ομάδες (κι ας έχω μεγαλύτερο παιδί), χάζευα και τα άλλα θέματα. Τον τελευταίο καιρό μπαίνω κατευθείαν στα 2 δικά μας και δεν με νοιάζει κιόλας να δω και τα υπόλοιπα. Έστω και διαδικτυακά, κόλλησα με εσάς!Very Happy 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πιστεύω ότι στη μαγειρικη μπορείς να αλλάξεις τα υλικα της συνταγής με βάση τα γούστα. Στη ζαχαροπλαστικη όμως αν δεν σου αρεσει ενα υλικό της συνταγής, καλύτερα να αλλάξεις τη συνταγη γιατι η ζαχαροπλαστικη ειναι χημεία! Το περιστέρακι ήθελε να κανει προφιτερολ με διαφορετική κρέμα απο αυτη του προφιτερολ καλύτερα να ψάξει για άλλη συνταγη γιατι δεν θα βγει καλο όπως το οριτζιναλ
Γνώμη μου παντα αλλα η ζαχαροπλαστικη ειναι δύσκολη γκομενα

kat_laz

kat_laz
Με κάνεις πάντα να σκέφτομαι από μια άλλη οπτική γωνία...
Εκπαιδευτικός ε? Φαντάσου τι κάνεις από κοντά!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυχαριστω για τη φιλοφρονηση κατ η ζαχαροπλαστικη ειναι χημεια οπως λεει και η καττυ,και ο φιλος παρλιαρος χαχχαχα. Και εγω εδω κολλημενη με εσας ειναι η χημεια βλεπετεVery Happy Very Happy Very Happy Very Happy Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 417472 

pennytol

pennytol
Τι κάνετε κορίτσια;;;Very Happy Very Happy Very Happy 
Λοβ να τη χαίρεστε, να είναι γερή και δυνατή και να την καμαρώνετε!
Ανατολή συμφωνώ με όσα σου είπαν τα κορίτσια! Τσιμουδιά μέχρι την Κυριακή!
Περιστεράκι ωραία του το ανακοίνωσες!

Εγώ σήμερα πήρα φόρεμα για τη βάφτιση...μάλλον θα αγοράσω κορσέ για να νιώθω πιο...αδύνατη! Απογοητεύτηκα λίγο...δεν περνάει κι αυτός ο μήνας που μετά θα είμαστε συλφίδες...!!!

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τον αλλο μηνα κορμαρες αντε με το καλο...κατυ σκηνικο μεγαλο σορυ που στα θυμισα,,

mhtsaina

mhtsaina
Μα γιατί σου φάνηκε παράξενο αυτό που έγραψα για τις ομάδες; Το ξέρω ότι δεν έδωσες ποτέ γραμμή να μη γράφουν στο καφέ, ούτε υπονοησα κάτι τέτοιο. Άλλωστε από πλευράς μου ειδικά, που με καλωσορίσατε ενώ δεν ανήκω στην ομάδα σας τεχνικώς, θα ήταν αχάριστο και χαζό να υποστηρίξω κάτι τέτοιο. Εγώ μιλούσα έχοντας στο μυαλό μου τα συγκεκριμένα δύο θέματα αν θες (ας μην τις πω πάλι ομάδες και γίνει μπέρδεμα) όπου έτυχε να γίνει η συγκεκριμένη παρεξήγηση, συνέβη να είναι μεταξύ μιας κοπέλας που γράφει στο καφέ τακτικά και.μιας κοπέλας που έγραφει στο θέμα σας τακτικότερα. Το φόρουμ το αντιμετωπίζω σαν ένα ωραίο πολυθεματικο πάρκο, όπου μου αρέσει να περνάω μια βόλτα από πολλές γωνιές. Κι απλά εγώ προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα, το προτιμώ ας πούμε, όταν όλοι είναι καλά κι
ευχαριστημένοι κατά το μέτρο του δυνατού πάντα

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα αφού το πρωί σας έγραψα γιατί δε βρίσκω την δημοσίευση μου.τελοσπαντων..καλησπέρα! Μαγειρεύω Ρεβίθια για αύριο.

lne

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ εγω δεν τα ηξερα για την ελεεν ακου ρε παιδι μου με τι ασχολειται η αλλη ευτυχως η ομαδα κραταει γερα!!!!!ελλεεεεεννν γυρναααα!!!!!κατ λαζ μεγαλη ιστορια το ενυδρειο εχει παρει το 3 βραβειο πανελληνιως!ματ μην σκας θα φαει σιγα σιγα !!πενυ ποτε με το αλο η βαφτιση??

pennytol

pennytol
Στις 27 είναι η βάφτιση Ινε! ισα ου προλαβαινω να χασω κανενα κιλό!Razz 

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πενυ με το καλο κοπελα μου..ολα να πανε τελεια κ να το ευχαριστηθεις γιατι εγω δεν μπορεσα Sad Sad 

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλααααα εγραφα μια ωρα κ σβήστηκαν ολα! πφφφφφφ
συνοπτικα: Μητσαινα πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να λεγονται κακιες ποσο μαλλον σε ενα θεμα που δεν σε υποχρεωνει κανεις να διαβασεις κ να συμμετεχεις. ειναι διαφορετικο το να εχεις μια αντιθετη αποψη κ να την παραθετεις, κ διαφορετικο το να πετας μια κακια κ να φευγεις.
εμενα ο μπομπ παλι μαστορευει! Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 534787 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 534787 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 534787 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 534787 

kat_laz

kat_laz

pennytol

pennytol
ευχαριστώ ματ!!!αν και δε νομίζω να το ευχαριστηθώ γιατί ηδη αγχωνομαι που θα κλαιει το μωρό και δεν παίρνει πιπίλα να σταματήσει το κλάμα!!!
σταματάει με αγκαλιά... κι αν θελήσει να θηλάσει τι θ την κάνω;;; ουφ! Mad Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 534787 Mad Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 534787 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 534787 
Όλα καλά θα πάνε όμως!!! no stress!!!

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pennytol έγραψε:ευχαριστώ ματ!!!αν και δε νομίζω να το ευχαριστηθώ γιατί ηδη αγχωνομαι που θα κλαιει το μωρό και δεν παίρνει πιπίλα να σταματήσει το κλάμα!!!
σταματάει με αγκαλιά... κι αν θελήσει να θηλάσει τι θ την κάνω;;; ουφ! Mad Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 534787 Mad Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 534787 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 534787 
Όλα καλά θα πάνε όμως!!! no stress!!!
και να επαιρνε πιπιλα δεν νομιζω να σταματαγε το κλαμα τουλαχιστον ο δικος μου ειχε αφηνιασει..οσον αφορα τον θηλασμο μιαμιση ωρα πριν την εκκλησια ταισε την ...πιστεψε με μονο γαλα δεν θα θελει εκεινη την ωρα ...μονο για παρηγορια αργοτερα..με το καλο κ παλι μετα απο ολο αυτο θα χαλαρωσεις εγω τουλαχιστον νιωθω οτι ξεμπερδεψα οπως λεει κ η κατυ!!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat_laz έγραψε:http://www.newsbomb.gr/blogs/story/358575/treli-farsa-pontiki-sto-dokimastirio

και εγώ θέλωωωωω!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 
Πολυ καλο χαχαχα παλαβιαρα.Εγω θα τσηριζα σαν τρελλη.

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Penny καλύτερα να ξέρεις οτι ειναι τραυματικη εμπειρία παρά να περιμένεις οτι θα συγκινήθεις και να φας την πατάτα
Εμένα σαν να μη μου έφταναν ολα είχα και τη μάνα μου η οποία δεν ηταν σε μέρα διαυγειας και μου έβγαλε το λάδι. Σε καποια φάση σηκώθηκε μονη της απο το τραπέζι χωρις να ξέρει την πόλη πηγαίνοντας προς άγνωστη κατεύθυνση Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 27 38176

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καττυ πιστευω πως μονο σε εσενα κ εμενα ετυχαν τα κουλα αν μπορω να τα πω ετσι.Εγω ειχα συγκινηθει περα των αλλων που ετυχαν.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις