Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
242 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 242 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

lne

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερες!!!νατασσα να τα εατοστησετε με πολλα αγαπη αναμεσα σας!!!κ την κορουλα σας βεβαειως βεβαιως!!!κατ εγω δεν μπορω να σε συμβουλευσω γιατι τα εχω κανει σκατα με 2 φιλες λεω σημερα να επιχειρησω να παρω τηλ!!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολλοί  καβγάδες στην ομάδα μήπως ειναι ακόμα τα νεύρα μας κροσια απο τις ορμονες 
Μήπως;;;;;Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 34 38176 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 34 38176 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 34 38176

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Catty έγραψε:Πολλοί  καβγάδες στην ομάδα μήπως ειναι ακόμα τα νεύρα μας κροσια απο τις ορμονες 
Μήπως;;;;;Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 34 38176 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 34 38176 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 34 38176
κατυ συμβαινει κατι σοβαρο αυτην την φορα με εμενα και τον αντρα μου δεν μπορω να πω πολλα..εμπλεκεται ο αντρας μου και ο αδερφος μου ενω ειχε δικιο ο αντρας μου το εχασε εντελως μαυτο που εκανε ...ηταν παρα πολυ σοβαρο δυστηχως ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που σκεφτομαι τον χωρισμο..ο αντρας μου παραλογιζεται εντελως δεν τον εχω ξαναδει ετσι...ειναι που λενε καλα εγω αυτον τον ανθρωπο παντρευτηκα δεν τον αναγνωριζω,,,εδω και μια βδομαδα ειμαστε σκατα ζουμε σαν συγκατοικοι...αν δεν παραδεχτει οτι αυτο που εκανε ηταν σοβαρο και δεν προσπαθησει να το διορθωσει ειμαι ετοιμη να τα τιναξω ολα στον αερα.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστω πολυ ολες.Καττυ ερχομαι και εγω για ποτο ανετα.Wink Wink Wink

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να έχει μόνο wi fi το μαγαζί για να μιλάμε μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Μαντ δεν ξέρω εγώ τι να σου πω, μόνο ψυχραιμία.
Την πήρα τηλ. Της μίλησα και έφυγαν όλα από μέσα μου. Μου ζήτησε συγνώμη και ότι ήταν λάθος. Της ευχήθηκα και εγώ, της είπα επίσης πως τα είχα σαν παράπονο και προτιμούσα να της το πω απ το να τα λέω από πίσω της. Πραγματικά με το που της μίλησα έφυγαν όλα από μέσα μου και αισθάνομαι μόνο χαρά για εκείνην. Έπρεπε τελικά να το έκανα απ την αρχή. Πραγματικά νομίζω ότι πηρα θάρρος από χθες το βράδυ και την πήρα!! Very Happy Very Happy Very Happy 
Νατάσσα να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!!!! Περαστικά στην κούκλα με τα γοητευτικότατα μάτια! Τα είδα τα βιντεάκια σου. Τα είχα δει και στο παρελθόν και μου έμπαιναν ιδέες!!!
Μια φορά που με είχε πάει ο Σάκης στο μπαμπά μου για κεράκι με έτρωγε ο κ@@@@ μου αλλά λέω άντε τρελή σεβασμός!!!!!!!!!1 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινα φυσικά και δεν θα μπεις σε λεπτομέρειες αλλα εχω καταλάβει οτι τα σόγια είτε απο τη μια πλευρά είτε απο την άλλη κανουν κακο στο γάμο! Όσες φορες εχω σκοτωθεί με τον άντρα μου ηταν επειδη μας ανακατεψε μια μάνα, ενας αδερφός, ενα ανηψι  και δεν συμμαζευεται. 
Δεν ειναι κρίμα αυτο; Να μαλωνουμε για τρίτους; Εγώ πάντως στις μεγαλύτερες κρισαρες στη σχεση μας κατάπια τον εγωισμό μου και έκανα εγώ το πρωτο βήμα ακόμα και αν είχα δίκιο και εσπασα και τον πάγο και ζήτησα και συγνώμη. Μπορει να φαινεται οτι χάνεις αλλα κερδίζεις. 
Τη λέξη χωρισμός θα την αφαιρέσεις για παντα απο το λεξιλόγιο σου!!!

kat_laz

kat_laz
Πόσο δίκιο έχεις Κάτυ.
Να ζητήσω συμβουλή? Τι εννοείς κερδίζεις? Το καταλαβαίνει ο άλλος από μόνος του το λάθος?

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απλα θα αφησω τον χρονο να δειξει τι θα γινει ...δεν εχω την διαθεση να λυσω κατι η να φτιαξω κατι απτην στιγμη που εχω να κανω με εναν παραλογο ανθρωπο μηδεν επικοινωνια χαζα πραματα χαζες απαντησεις...αυτην την στιγμη με νοιαζει το παιδακι μου κ πραγματικα χαλαρωνω μονο που το βλεπω το σκατουλι μου

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εννοώ οτι χάνεις σε εγωισμο αλλα κερδίζεις στη σχεση,στη ζωη, σε ψυχικη ηρεμία σε ολα!
Ματινα δεν Ζούμε μόνο για/με τα παιδια μας... 
Εγώ προτείνω να το ξεχάσεις. Μη νιώθεις άσχημα μεσα σε ενα γάμο δυστυχώς οι γυναικες ξεχνάμε πολλα... 
Εκτός απο κερατο/τζόγο/ποτο/ξύλο

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καττυ πολυ ωραια αυτα που λες.Ματινακι μου σκεψου τα καλα του εγω αυτο εκανα καποτε.Και φυσικα δν σηκωνω τα παραπανω που ειπε η καττυ.Σας ευχαριστω για τις ευχες σας να ειστε ολες ευτυχισμενες με την οικογενεια σας.Κατ ευχαριστουμε για το κοπλιμαν

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα.!!Νατασα χρονια σας πολλα,παντα ευτυχισμενοι να ειστε.!!mad μην κανεις τετοιες σκεψεις,οι σχεσεις ειναι δυσκολες.Δωστου λιγο χρονο να σκεφτει κ να ηρεμησεις κ εσυ κ ολα καλα θα πανε.!Κατ μπραβο!Πολυ χαιρομαι που μιλησατε κ πηγαν ολα καλα.!!Εγω παλι ξυπνησα με μια φοβεροτατη πεινα σημερα... :/

kat_laz

kat_laz
τι μαγειρεύετε για σήμερα??
Γίγαντες εγώ. (μπλιααααχ!)

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λατρευω γιγαντες.!!! <3 Εμεις μαλλον φακες θα φαμε,τις λιγουρευομαι απο εχθες.!!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ χτες έκανα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο. Το κοτόπουλο που περισσεψε το ξεψαχνισα και το έκανα με κόκκινη σάλτσα και έβρασα και μακαρόνια απο δίπλα. Δεν πρεπει να πετάμε φαγητο!

kat_laz

kat_laz
Κάτυ χθες είχα κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο και περίσσεψε λίγο. Οπότε εγώ μάλλον απ αυτό θα τσιμπήσω!!
Ο Λάζαρος έχει αρχίσει πάλι τα χαζά του με το φαγητό. Έχει 3 μέρες δεν πίνει ούτε γάλα το πρωί πριν απ το σχολείο.

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! εχω να μπω απο χθες κ εγινε χαμος!
Κατ, καλα εκανες κ πηρες τηλ
Ματινάκι, ξεχνα το κ προχωρα κ οπως λεει ο βαφτησιμιος μου (5 χρ.).... εεεε παρ'το αλλιως θα βρεις!
Νατασσακι, να ζησετε ευτυχισμενοι 1000 χρονια!
Καττυ, εκτιμω αφανταστα το οτι ολες μας προτρεπεις να μην τσακωνομαστε! αφανταστα ομως!
Ινε, παρε τηλεφωνο κ ολα θα φτιαξουν κ με σας!
εγω απο χθες κλαιω. εχω την μικρη μου με 39 πυρετο. τι ντεπον, τι μπανια, κατω απο 38 δεν επεσε. ευτυχως ο γιατρος δεν ειναι πολυ υπερ των νοσοκομειων κ ειμαστε στην αναμονη για τωρα. εχει λιγο συναχι μονο. δακρυζουν τα ματακια της. καημενουλι μου. ξερω δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα ειναι το πρωτο σοκ. ολη νυχτα ημασταν αγκαλιτσα. βεβαια ουτε ο μπαμπας της κοιμηθηκε αλλα που να κοιμηθεις! ευτυχως ειναι ευδιαθετη! ειπε ο γιατρος βλεποντας και κανοντας! ουφ θα σκασω!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την peristeraki στις Παρ Οκτ 18, 2013 2:00 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : εγραψα ειμασταν αντι για ημασταν)

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περιστέρακι περαστικά εσυ που είσαι και νοσηλεύτρια ξερεισ καλα οτι και στο νοσοκομείο να χρειαστεί να πάτε θα ειναι μόνο για το καλο του παιδιού. Εγώ προτείνω ανελέητο θηλασμο, το καλύτερο φάρμακο 
Οσο για τους καυγαδες λέγε λέγε υπομονη, καμμια μερα θα ανατιναξω το σπίτι και θα φύγω μπαχαμες απο την υπομονη!

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο με τον θηλασμο μου ειπε κ ο γιατρος. ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ευτυχως που δεν ειναι πολυ μπουκωμενη κ μπορει κ τρωει!
ευχαριστω για τα περαστικα!

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξερω οτι κ νοσοκ. να παμε θα ειναι για το καλο της αλλα μου'ρχεται καπως ρε γαμωτη. ειναι σοκ οπως κ να'χει.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγ σουτζουκακια σμυρνεικα εκανα με μακαρονια.Το παπι μου εχει κοκκινα ματακια αλλα ειναι ησυχη παλι καλα.Θηλασμο ναιιι περιστερακι αλλα τι να κανουμε αρρωσταινουν τα καημενακια.Εγω που με θηλαζε η μαμα μου πιο πολυ απολους αρρωσταινα συνεχεια.Μετα που εγινα νοσηλευτρια δεν ξανα αρρωστησα ποτε αντισωματα βλεπετε.

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο γιατρός δεν σου είπε τι μπορει να προκαλεί τον πυρετο;

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχω βρει ηδη περιστερακι ...περαστικα γαμωτο γιατι ετσι η μπουμπου εχεις δικιο το σοκ του νοσοκομειο το καταλααβαινω το περασα απτην αλλη η κατυ εχει απολυτο δικιο...μου τα ελεγε αλλωστε τοτε που ετρεχα με τον μπεμπη

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μου ειπε. μαλλον καποια ιωση περναει αλλα για σιγουρα θα δουμε τι συμπτωματα θα παρουσιασει μεχρι το βραδυ.

lne

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περιστερακι περαστικα μην στεναχωριεσαι θα περασει κ αυτο!!ρε κοριτσια απο χτες του εβαλα κοτοπουλο στη χορτοσουπα αλλα κ χτες κ σημερα πηγε να πνιγει λετε να μην το εχω αλεσει καλα η μηπως θελει κ αλλο ζουμι η το δινω γρηγορα?εχω ανγωθει!!ματινα εσεις πως πατε απο φαγητο?κανε υπομονη με τον αντρα σου κατι που εγω δεν εχω!!κατυ οσο περνανε οι μερες το πιστευω κ πιο πολυ!!!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικα περιστερακι ολα καλα θα πανε καμια ιωσουλα θα χει το μωρο.Δοκιμασε την ινε λιγο να δεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις