Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
354 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 354 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τα παίρνω απ την αρχή να καταλάβετε.
Απ την 1η δημοτικού μέχρι και την 3η λυκείου καθόμουν στο ίδιο θρανίο με την ίδια κοπέλα. 12 χρόνια πηγαίναμε και γυρνούσαμε μαζί απ το σχολείο. Στο λύκειο επίσης πηγαίναμε μαζί στο ίδιο φροντιστήριο. Έμπαινε και έμπαινα στα σπίτια μας.
Δυστυχώς κάποια στιγμή έχασε την μητέρα της. Από εκείνη την ημέρα και μετά δεν έκανα τίποτα χωρίς αυτήν. Τσίρκο μας πήγαινε η μάνα μου? Δίπλα μου και εκείνη. Νονά έγινα? Μαζί μου στην εκκλησία να ετοιμαστούμε. Αρραβώνα έκανα? Την είχα καλεσμένη (όλες μου τις φίλες). Έμαθα πότε θα γεννήσω? Την πήρα και της το είπα γιατί ήθελα να το μάθει από μένα (και όχι φυσικά για δώρο και βλακείες αλλά ήθελα να της το πω εγώ και όχι να το μάθει στο δρόμο από άλλους). Μου έβρισκε πληροφορίες η μαμά μου για εργασίες? Χώρια φάκελος για εκείνην. Γενέθλια και γιορτές έκανα? Μαζί μου απ την αρχή να ετοιμάσουμε τις καφετέριες. Όλα αυτά τα έκανα γιατί την αγαπούσα και στεναχωριόμουν για αυτά που περνούσε. Έφυγα Θεσσαλονίκη και εκείνη αλλού. Χαθήκαμε αλλά πάντα σε γενέθλια, γιορτές κτλ κτλ μιλούσαμε και όποτε μπορούσαμε βρισκόμασταν. Ήθελε να μπει και εκείνη νονά στο μικρό και το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αλλά τελικά δεν έκατσε. Δυστυχώς σε μετέπειτα κακουχίες που την βρήκαν δεν μπόρεσα να είμαι κοντά της (λόγω μωρού και Έβρου) παρεβρέθηκε όμως η μαμά μου. Της στάθηκαν τα υπόλοιπα κορίτσια όμως εγώ πάντα της μιλούσα και την σκεφτόμουν.
Και έρχομαι στο προκείμενο. Έχει σχέση με ένα παιδί. Σχεδίαζαν για αρραβώνα τον Οκτώβρη ξεκαθαρίζοντας απ την αρχή (εκείνος δηλαδή) ότι θα είναι μόνο γονείς (θείοι για την φίλη μου) και ότι οι φίλοι θα το γιορτάζαμε αργότερα. Μιλάω στο τηλ με μια κοινή μας φιλενάδα και μου λέει πως έχει εξαφανιστεί και ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα. Κορίτσια με το που το άκουσα λέω «Αυτή αρραβωνιάζεται και δεν εμφανίζεται για να μην μας πει τίποτα!» «Σιγάαααα, λες???» μου λέει η άλλη. Όλα αυτά αρχές Σεπτέμβρη. Πέμπτη βράδυ με παίρνει η άλλη κοπέλα έξαλλη τηλέφωνο. «Την πήρα τηλ και μου είπε πως το Σάββατο αρραβωνιάζονται και πως ήθελαν να το ανακοινώσουν την Κυριακή!» Ψέμματα γιατί άλλα άτομα το ήξεραν!
Μετά το πέρας του αρραβώνα μίλησαν οι δυο τους (ο αρραβωνιαστικός της δηλαδή!) και της είπαν πως δεν ήθελαν να το πουν σε κανέναν για να μην τους γρουσουζέψουν! Και πως κανένας άλλος δεν το ήξερε! (ψέμματα! Το ήξεραν! Αυτοί που ήθελαν όμως!) Στη φιλη μου έδωσε μπομπονιέρα και της είπε πως θα με πάρει τηλ να μου ζητήσει την διεύθυνση να μου στείλει και εμένα. Έχει περάσει 1μήνας και ακόμα δεν με έχει πάρει καν ένα τηλ να μου πει «ξερεις κάτι αρραβωνιάστηκα!». Με έχει φαρμακώσει πάρα πολύ όλο αυτό το θέμα! Ούτε μπομπονιέρα ήθελα ούτε μερίδα να με κεράσει και να χρεωθεί εμένα και τον άντρα μου. Αλλά δεν άξιζα ένα τηλ να μου το πει ότι θα αρραβωνιαστεί να χαρώ με την χαρά της? Να της στείλω εκείνο το πρωί ένα λουλούδι να ξέρει πως εκείνη τη μέρα θα τη σκέφτομαι? Τέτοια αχαριστία?????????

kat_laz

kat_laz
Έχω άδικο που είμαι νευριασμένη μαζί της?

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυσκολη κατασταση.Η που ο αρραβωνιαστικος εχει βαλει το χερακι του,η που η κοπελα ειναι λιγο απαραδεκτη.Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο επρεπε να σου πει να ευχηθεις και εσυ.Η μαμα σου δν το εμαθε ας πουμε θα ντρεπομουν να μην επαιρνα καταλαβες τι εννοω.Εκτος και αν εχει παρεξηγηθει με κατι και δν το αντιληφθηκες.

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

kat_laz

kat_laz
μέχρι και η μάνα μου πειράχτηκε!!! Θεωρώ πως όλες μου τις φίλες τις έχω βοηθήσει μέχρι εκεί που περνούσε απ το χέρι μου και όχι για να το περηφανεύομαι αλλά γιατί το ήθελα και τις αγαπούσα υπερβολικά!!! (μέχρι και για τις προτιμήσεις μου είχα αρχίσει να αμφιβάλλω!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα πλάκα κάνω!) Ούτε θέλω να με προσκυνάνε μέρα νύχτα! Μου έχουν σταθεί και εμένα φυσικά. Αλλά ΟΥΤΕ ΕΝΑ τηλέφωνο??? Πραγματικά δεν μπορώ να το ξεπεράσω!
Ότι ο δικός της δεν πρέπει να μας θέλει είναι αλήθεια, τουλάχιστον για μένα θα μιλήσω. Δεν με έχει γνωρίσει όσο τις άλλες. Αλλά χέστηκα για αυτόν! Απ τη φίλη μου πληγώθηκα! Και το ξαναλέω δεν ήθελα ούτε μπομπονιέρα ούτε τίποτα! Απλά να μου το πει (και όχι κατόπιν εορτής!). Τι τόση πολύ γρουσουζιά πια φοβούνται! Δόξα το Θεό το παιδί μου το έχω και έχω και έναν άντρα που (για μένα πάντα!!!!) είναι απ τους καλύτερους! ΕΙΔΙΚΑ μπροστα σ'αυτόν!!!!!!!!! Θα την ζήλευα εγώ???? Και το άλλο?? Θα μου ζητήσει την διεύθυνση... Δεν μπορούσε να πει όταν έρθει να της την δώσω???? Γιατί θα πάω κάποια στιγμή!! Μετανάστης έφυγα?????

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατ μου σε καταλαβαινω απολυτα δν δικαιολογητε,τα χω περασει και ξερω σας τα ελεγα θυμασαι.Δυστηχως ομως υπαρχουν ανθρωποι που ειναι απαραδεκτοι και δν βρισκω την καταλληλη φραση.Και δν ξερω τι ακριβως να σου πω,η καρδια σου και η λογικη ξερουν.Εισαι εξυπνη απο εχω αντιλιφθει,δν το λεω επειδη ειμαστε σε ενα φορουμ.Βαλε το μυαλο σου να σκεφτει λογικα και μη σκας καλη μου.

kat_laz

kat_laz
Ναι θυμάμαι Νατάσσα που τα λέγαμε.
Και τώρα αναρωτιέμαι και για κάτι άλλο
Να κάτσω να περιμένω να μου το πει εκείνη??? Γιατί θέλω να δω μέχρι που θα φτάσει η αναισθησία της!
Ή να την πάρω και να της τα πω ένα χεράκι????
Ακούω γκάλοπ!

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατ,να σου πω κ εγω τη γνωμη μου..Ειχα κ εγω μια τετοια φιλη(δεν ξερω αν την εχω ακομα για να πω την αληθεια),ειμασταν καλυτερα κ απο αδερφες.!!Κ στα ευκολα κ στα δυσκολα παντα μα παντα μαζι.!!Αυτη συνηθως ηταν η πιο δυνατη,πιο αποφασιστικη,πιο δυναμικη τελος παντων..Τον αντρα μου τον γνωρισα χαρη σε αυτην.Δεν γνωριζοντουσαν καν αλλα μεγαλη ιστορια κ αυτο.!Εκεινη μετακομισε σε ενα νησι 3χρονια τωρα το οποιο επισκεπτομαι καθε χρονο μιας κ ο αντρας μου ειναι απο εκει..Ηρθε λοιπον η ωρα του γαμου..Κ ειναι απλο,ξεχασα να την καλεσω..Πραγματικα ομως το.ειχα στο νου μου τοσους μηνες κ απλα το.ξεχασα..!Φετος το καλοκαιρι παλι πηγαμε στο νησι κ δεν προλαβα να τη δω μιας κ μειναμε μονο 3μερες.Δεν ξερω τι εγινε με τη φιλη σου αλλα ισως συνεβει κατι παρομοιο.!!!Μπορει κ οχι,απλα ηθελα να σου πω τη δικη μου ιστορια για να σκεφτεις κ μια αλλη εκδοχη(ισως λιγο χαζη αλλα πραγματικη).!!

pennytol

pennytol
Εγώ πιστεύω οτι η φίλη σου ντρέπεται. Προφανώς υπέκυψε/υποχώρησε όπως θες πες το στην επιθυμία του αρραβωνιαστικού της για συγκεκριμένα και λίγα άτομα και ντρέπεται/νιώθει αμήχανα να επικοινωνήσει μαζί σου, έστω και τηλεφωνικά.
Έχει καταλάβει το λάθος της (ίσως κι από την αρχή το ήξερε οτι είναι φάουλ) και γι' αυτό αποφεύγει την επικοινωνία. Αυτή η φίλη σου που της έδωσε την μπομπονιέρα πως την είδε; Εννοώ με τι ψυχολογία της μίλησε; Πανευτυχής και ζω στον κόσμο μου ή με την ουρά κάτω από τα σκέλια;

kat_laz

kat_laz
Ανατολή δεν παίζει κάτι τέτοιο. Αυτοί το είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνει τον Οκτώβρη και εμείς περιμέναμε το γεγονός! μάλλον άρον άρον τον έκαναν ένα μήνα νωρίτερα για να ... αραιώσουμε!
Πεννυ είναι αλήθεια ότι υποκύπτει μπροστά του. Και να σου πω και τι έγινε να σου πέσουν τα μαλλιά?? Η άλλη κοπέλα δεν μίλησε ουσιαστικά μ αυτήν αλλά με τον αρραβωνιαστικό της! (και αρπάχτηκαν κιόλας). Αυτή ούτε άχνα λέει δεν έβγαλε και όλο ο άλλος έλεγε για την γρουσουζιά και τα λεφτά!Shocked Shocked Shocked Shocked 
Και το τονιζε η άλλη κοπέλα! Οτι αφού θέλατε να το κάνετε μεταξύ σας με γεια σας με χαρά σας!!!!!!! Θα το σεβόμασταν! Αλλά μη μας λέτε και μαλακίες! Πες ότι ήθελες μόνο τους δικούς σου ρε μάγκα!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η φίλη σου πρέπει να έχει βιώσει πολύ πόνο και τωρα που ξεκινά μια καινούργια ζωή,θελει να κοψει τους δεσμούς με το παρελθόν. Είναι σκληρο αλλα αν την αγαπάς,θα το δεχτείς...

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωστη πεννυ και αυτο γινετε παρε ενα τηλ και απο κει θα κρινεις.Εγω παντα συζητουσα και συζητω.Κανει καλο.Σας αφηνω αυριο θα διαβασω τα υπολοιπα.Καληνυχτα σας.

kat_laz

kat_laz
Καληνύχτα Νατάσσα.
η κοπέλα έχει ζήσει απίστευτες καταστάσεις κάτυ! απίστευτες! Αλλά με την κοπέλα που έγινε κώλος και βρακί (όταν κατάλαβαν τι έχουν μέσα στο βρακί τους!!!) και κυνηγούσαν γκόμενους και είναι εδώ σε κοντινή πόλη με μένα την ειδοποίησε. Με την φίλη που σας προανέφερα βρίσκονται αρκετά συχνά. Μόνο εγώ τις θυμίζω αυτά που πέρασε? Και εννοείτε πως θέλω να είναι ευτυχισμένη. Αλλά σε μας κατηγορεί τον δικό της και σε εκείνον εμάς (το έχει διασταυρώσει αυτό η άλλη κοπέλα).

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο μεναSmile 
Κατ απο οτι βλέπεις πανω κατω ολες το εχουμε περασει..και γω μεσα..ειχα μια φιλη απο το σχολειο...κολλητες, βολτες μαζι, παντρευτηκα πρωτη εγω, συνεχισαμε τις επαφες, ομως σιγα σιγα παρατηρουσα οτι γινοταν καπως απομακρη, ειρωνικη..θυμαμαι σαν και τωρα που καθε φορα που μου τυχαινε καποια δουλεια την επαιρνα τηλ με χαρα να της πω μεχρι που σε καποιο τηλ μου ειπε, καλα τι μου το λες καθε φορα που σε προσλαμβανουν καπου?Shocked ...Τελος παντων, μπορει να εφταιξα και γω, οπως λενε συνηθως φταινε και οι 2 πλευρες....εγω τοτε θυμαμαι στενοχωρηθηκα οπως και με διαφορα αλλα που κατα καιρους μου ελεγε..ομως δεν ξεκοψα,συνεχισαμε να εχουμε επαφες, να βρισκομαστε, αλλα ολο και αραιωνε η συχνοτητα τους, αραιωνε, αραιωνε, ...αραιωνε μεχρι που πλεον δε στελνουμε ουτε μηνυμα...ετσι απλα χωρις καποιο καβγα, χωρις τιποτε...οι δρομοι μας χωρισαν...το συμπερασμα μου...σε καθε φαση της ζωης μας εχουμε διαφορετικες αναγκες και ενδιαφεροντα, πολλες φορες οι φιλοι που καποτε μας καλυπταν τα κενα ειναι πλεον ανεπαρκεις...και ετσι ...σιγα σιγα οι φιλιες ξεθωριαζουν...Εγω παντως με τα χρονια εκανα πολλες νεες βαθιες φιλιες που ειναι πολυ πιο ισχυρες απο τις παιδικες μου..
Σιγουρα τωρα νιωθεις προδομενη αλλα κατα τη γνωμη μου δεν εχεις πλεο πολλα να κερδισεις απο αυτη τη φιλια...

pennytol

pennytol
Μην το ψάχνεις πολύ το θέμα Κατ, γνώμη μου πάντα! Απ' ότι φαίνεται η φίλη σου ψυχολογικά και συναισθηματικά εξαρτάται από τον αρραβωνιαστικό της. Αυτός έχει καταφέρει να σας αντικαταστήσει, όχι επαρκώς βέβαια...γιατί άλλο μία φίλη κι άλλο ο σύντροφος!
Γι' αυτό και σε σας κατηγορεί αυτόν και σε αυτόν εσάς. Θέλει να είναι αρεστή και οκ με αυτόν οπότε σας αποκηρύττει-όσες δεν σας συμπαθεί αυτός- αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνει οτι είστε ένα μεγάλο κομμάτι από τη ζωή της και δεν είναι νορμάλ να σας διαγράφει επειδή το θέλει αυτός κι έτσι κατηγορεί αυτόν σε εσάς για να εξιλεωθεί.

Παρ' την τηλέφωνο εσύ, για να τη βγάλεις απο τη δυσκολη θεση και επειδή πραγματικά είσαι φίλη.
Πες τις ευχές σου και οτι το έμαθες απο τις άλλες, μην της δείξεις οτι ενοχλήθηκες και άφησε την να απολογηθεί με τον τρόπο της.
Αφού έχει περάσει τόσο δύσκολες καταστάσεις δεν αξίζει τον κόπο να πιέζεται ψυχολογικά επειδή αυτός είναι κακιασμένος!

kat_laz

kat_laz
Ποτέ δεν περίμενα να κερδίσω κάτι απ αυτήν. Πάντα έκρυβε πράγματα, έβγαινε έξω με άλλη και εμένα δε μου έλεγε τίποτα (εγώ τα πρώτα χρόνια είχα μόνο αυτήν τόσο ψηλά). Θυμάμαι ένα βράδυ την παρακαλούσα να πάμε στον Χατζηγιάννη και μου έλεγε δεν μπορώ, πρέπει να πάω σπίτι. Τελικά με πήγαν κάτι ξαδέρφες μου και στον δρόμο για την συναυλία την είδα να μπαίνει με μια άλλη σε μια φοιτητοπολυκατοικία. Έβγαινα και εγώ έξω και πέφταμε μούρη με μούρη και έκανε πως δεν με έβλεπε. Αλλά όλα αυτά τα άφηνα πίσω μου λόγω γεγονότων. Ειδικά απ την στιγμή που ήθελε να βαφτίσει και τον γιο μου όλα τα είχα ξεχάσει! Έχω κάνει και εγώ φιλίες καινούργιες και καταλαβαίνω την διαφορά των αμοιβαίων ασθημάτων με των μονόπλευρων. Αλλά ακόμα (πείτε με κολλημένη) δεν μπορώ να το δεχτώ ότι ήμουν καλή μόνο όταν είχα κάτι να της προσφέρω! Με την μαμά μου ίδια γειτονιά μένουν. Θα συναντηθούν κάποια στιγμή. Δεν θα ντραπεί? Απ την πόρτα της την έπαιρνε και εκεί την άφηνε.
Δε ξέρω, έχω φάει τρομερό κόλλημα. Και δεν ξέρω και τι να κάνω! Να την πάρω? Να περιμένω? Να στείλω δώρο, κάρτα κάτι?

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω παντως θα αφηνα εκεινη να κανει οτι νομιζει..

kat_laz

kat_laz
Πένυ έχεις δίκιο.
Σε ένα μόνο θα διαφωνήσω. Στο να μην της πω τίποτα. Θα της πω! (αν δεν αρπάξει δλδ ο άλλος το τηλέφωνο!) Η απολογία της θα έχει να κάνει με τα χρήματα (που δεν τίθεται τέτοιο θέμα και εύχομαι άλλο τόσα να βγάλει στη ζωή της!! μέσα απ την καρδιά μου!!!).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΉΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 - Σελίδα 33 417472 

mhtsaina

mhtsaina
Κατ μου να πω κάτι σαν μεγαλύτερη που έχω βρεθεί και στη δική σου θέση και στης φίλης σου; Μην κάνεις τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι που θαμπορούσε να σου πει τώρα η κοπέλα αυτή και να σε ικανοποιήσει σε επίπεδο εξήγησης, άσε που ήδη μέσα σου έχει ξεκινήσει η απομυθοποίηση της.Μην ασχοληθείς άλλο, δεν θα βγει αποτέλεσμα.

pennytol

pennytol
άντε καλέ που ευχαριστείς...!
Αφού σ' αρέσουν και οι πλάκες Κατ πήγαινε κρυφά (χωρίς να το ανακοινώσεις στη γειτονιά) στη μαμά σου και κάνε σ' αυτόν την φάρσα με το ποντίκι!!!! Αν τον κάνεις να τσιρίξει θα είσαι θεά!!!Laughing Laughing Laughing 

kat_laz

kat_laz
Μήτσαινα ωραία τα είπες! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

Α Πέννυ μη μου βάζεις ιδέες μη μου βάζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

(και για να κλείσω και να μην σας ζαλίζω άλλο απλά ήθελα να της δείξω πόσο χαίρομαι με τη χαρά της! Αυτό! Ότι δεν ήμουν εκεί για εκείνην μόνο όταν ήταν χάλια. Ότι είμαι εκεί έστω και από μακρυά και στις χαρές της! Αυτά! Τέλος!!!)

Και για να μην ξεχνιόμαστε
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing " target="_blank" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=VBmIMSyVclw:lol: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mhtsaina έγραψε:Κατ μου να πω κάτι σαν μεγαλύτερη που έχω βρεθεί και στη δική σου θέση και στης φίλης σου; Μην κάνεις τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι που θαμπορούσε να σου πει τώρα η κοπέλα αυτή και να σε ικανοποιήσει σε επίπεδο εξήγησης, άσε που ήδη μέσα σου έχει ξεκινήσει η απομυθοποίηση της.Μην ασχοληθείς άλλο, δεν θα βγει αποτέλεσμα.
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι...

kat_laz

kat_laz
Καλημέρα κορίτσιαααα!!!!!!!!
Βαριέμαι πολύ σήμερα!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια Παρασκευή σήμερα να κανόνισουμε για ποτο!!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερααα,κατ μου ειδα τι σου παν οι κοπελες ενταξει δν εχω να πω κατι.Και να μην ευχαριστεις εδω ειμαστε ολες για ολες.Αυτο με τη πλακα καντο χαχαχα.δες αυτα που εβαλα στις πιο πισω σελιδες θα λιωσεις στα γελια.Σημερα εχω επετειο γαμου παω να φτιαξω το αγαπημενο του φαι χιχιχι.Η Χριστινα σαν παπι μιλαει το καημενο "Μαμα μυτσες γιε"2 το βραδυ και 4 με ορο την ξεμπουκωνα κοιμοταν παλι.Επιστρεφω εντος ολιγων λεπτων.

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερες νατασσα να τα χιλιασεται μονο χαρες και ευημερια στην οικογενεια σου...κατ αρχισε τις φαρσες να τελειωνεις ...κατυ εγω ειμαι μεσα για το ποτο ειμαι και τσακωμενη με τον αντρα μου και γουσταρω να βγω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις