526 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 Τρι Οκτ 15, 2013 12:19 pm
pennytol
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
λέγε νατάσα λέγε! θα σας πω κι εγώ...αν και δεν ήταν τίποτα το σπαρταριστό...!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλα ειναι έγκυος με τοοοοοσο ντεκαπαζ;;;;lne έγραψε:λοιπον ωραια τα λετε αν δεν με παρει ο υπνος θα σας πω κ εγω αλλιως αυριο!!!για να μην ξεχναμε την ιδιοτητα μου εδω μεσα.... η σκορδα το πιο σιγουρο ειναι εγκυος ειμαι απο κινητο κ δεν μπορω να ανεβασω το λινκ αυριο!!κατι αλλο ηθελα να σας πω σορυ αν σας στεναχωρησω μια γιαγια πηγαινε βολτα με το εγγονι στο καροτσι το παιδι ετρωγε μπιφτεκι ορμαει το ντοπερμαν του γειτονα στο μωρο κ δεν μπορουσαν να το ξεκολησουνε!!!τα κατασπαραξε το παιδι ειναι στο παιδων!!!μεγαλη προσοχη!!!!
Τελικα εμεις οι δυο εχουμε πολλα κοινα.!!Τι εγινε με τον κουμπαρο.;νατασσα έγραψε:Κριμα το παιδακι το πως εγινε τ να λεμε τωρα.Κατ εμενα τν εκνευριζει που θυμαμαι τα παντα και καμια φορα τα διαστρεβλωνει χωρις επιτυχια.Η πεθερα μου τους εχει μαθει πως το ψεμα σωζει.Εγω δν μπορω ρε γαμωτο καταλαβαινω οταν μ λενε ψεμματα δν λεω μαρεσει να μαι ειλικρινης το θεωρο προσον.Δν τοταντεχουν αλλα δν με νοιαζει πια.
Χαχαχα ελα ντε καλο ομως αντε παω για υπνο αργησα.kat_laz έγραψε:καλά Νατάσσα πως και δεν τον άφησες στον τόπο τον άνθρωπο πάνω στον γάμο!!!! χαχαχαχαχαχαχα
Πενυ το αποτέλεσμα μετράει!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης