451 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 <3 *3 Παρ Οκτ 11, 2013 1:08 am
love4
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολες! Τελεια παρασκευηηηη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λοιπόν κατριν έχεις γίνει emo!kaatrin έγραψε:Ευτυχώς περνά εύκολα η εβδομάδα.
Δυστυχώς μαζί της περνούν κ τα χρόνια
Ναι, αλλά με τόσο ποιητικό τρόπο! Καλημέρα σας κορίτσιαCatty έγραψε:Λοιπόν κατριν έχεις γίνει emo!kaatrin έγραψε:Ευτυχώς περνά εύκολα η εβδομάδα.
Δυστυχώς μαζί της περνούν κ τα χρόνια
χαχαχχα ποσο εισαι τωρα λοβ αν επιτρεπετε?Μητσαινα τι φωτο ειναι αυτη πολυ γελιο εχω ριξει και συμφονω σε αυτο που λες .love4 έγραψε:Ε ναι βρε νατασα ουτε εγω ειχα προβλημα στα 27!!!!
ε ΜΙΚΡΕς ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΧΑΧΑΧΧΑlove4 έγραψε:37 KAI ΓΩ
γΕΝΙΚΑ ΑΠΟ 40 ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΘΕΟΡΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑς.Επισης να πω οτι σας αφηνω να παω μια βολτα με την κορη και τον συζηγοθα μπω το βραδακυ λογικα.mhtsaina έγραψε:Νατάσα μου, ευχαριστώ, η φωτό με αντιπροσωπεύει πλήρως σήμερα, μη με ρωτήσεις όμως γιατί, δεν υπάρχει εξήγηση. Υποθέτω την έχω δει Μπουμπουλίνα παρασκευιάτικα!
Love κορίτσι μου, μικρές είμαστε ακόμη, ορίστε, το λέει η Νατάσα πιο πάνω, 37 ίσον τζόβενο.. Κι έχεις προλάβει κι έχεις και 4 παιδιά και τόσες ασχολίες. Εσύ θα μείνεις πάντα νέα!
χαχαχχα ειναι πολυ μπροστα το παιδι ρε η δικια μου προσπαθει να φυσαει προς τα εξω πολυ γελιο.Catty έγραψε:Η κόρη μου πηρε το μυξορουφηχτηρι, έβαλε το μαραφετι στη μύτη της, έβαλε το λαστιχακι στο στόμα και... Αυτορουφηξε τη μύτη της
Εμείς καλοκαιρινά φοράμε ακόμα. Σήμερα ειδικά θα πηγαίναμε για μπάνιο... αλλά δυστυχώς δούλευα ως τις 2νατασσα έγραψε:Καλημερα να εχουμε ενα ομορφο Σ/Κ.Θα χει και ζεστη αλλα μη ξεγελαστειτε με τα ρουχα.
Εμείς καλοκαιρινά φοράμε ακόμα. Σήμερα ειδικά θα πηγαίναμε για μπάνιο... αλλά δυστυχώς δούλευα ως τις 2 [/quote Και αυριο μερα ειναι Αρετη μακαρι να πατε αυριο.νατασσα έγραψε:Καλημερα να εχουμε ενα ομορφο Σ/Κ.Θα χει και ζεστη αλλα μη ξεγελαστειτε με τα ρουχα.
Καθηγήτρια αγγλικών είμαι. Έχουμε μαθητές που δίνουν εξετάσεις τον ερχόμενο μήνα και αυτό το σ/κ γράφουν τεστ προσομοίωσης. Οπότε τα κεφάλια μέσα!!!νατασσα έγραψε:Μη κλαις Αρετουλα αλλη φορα χαχαχκ.Τι δουλεια κανεις δν θυμαμαι.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης