Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
533 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 533 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και τι τουρτα! τουρτα περιπτερο! για κανε ενα κοπο κ πες μου περιπου τι γλυκο εφτιαξε ο Ακης! επίσης ξερετε καμια καλη σως σοκολατας για προφιτερολ; οχι πολυ νερουλη αλλά οχι κ πετσι. κατι ενδιαμεσο

lne

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peristeraki έγραψε:και τι τουρτα! τουρτα περιπτερο! για κανε ενα κοπο κ πες μου περιπου τι γλυκο εφτιαξε ο Ακης! επίσης ξερετε καμια καλη σως σοκολατας για προφιτερολ; οχι πολυ νερουλη αλλά οχι κ πετσι. κατι ενδιαμεσο
Μάθετε τι είναι τα woopie pies και θα τα λατρέψετε! Μια πολύ νόστιμη συνταγή από τον Άκη!...  Very Happy Very Happy " target="_blank" rel="nofollow">http://fb.me/2Q95L0bX8:D Very Happy Very Happy Very Happy 

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λοιπόν το γλυκό του Ακη μου ζήτησε να του το φτιάξω ο λεχώνος. Αλλά σκέφτηκα τα κεκάκια να τα κάνω άσπρα και να τα γεμίσω με μερέντα (με φουντούκια ή τα ορέο) γιατί δεν μ'αρέσει η βουτυρόκρεμα.
Ινε με τις φωτό που είδα της Σκορδά μάλλον η κοπέλα όντως είναι.
Επίσης μια απορία. Γιατί δεν πάει η Μπαλατσινού στην μαγειρική και χώνεται ο αχώνευτος???? Μάλλον από κόμπλεξ θα το κάνει για να φαίνεται αυτός πιο πολύ!

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε δεν εχω φεισμπουκ.

lne

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peristeraki έγραψε:βρε δεν εχω φεισμπουκ.
Ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΠΑΝΕΥΚΟΛO γλυκό απο τον Άκη Πετρετζίκη... http://fb.me/6uEke4EiF τωρα ενταξει?

lne

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σας αρεσουν τα ψαρακια του Very Happy Very Happy αντρα μου?

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
A ομορφα ειναι drunken drunken ωραια τα κεκακια του Ακη θα τα κανω και εγω αν μαφησει ο κυριος.

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περιστέρακι δεν σου άρεσε η κρέμα που σου έγραψα; Ειναι της βεφας 
ΚΑΤ αυτο το γλυκο αν δεν το κανεις με βουτυροκρεμα θα χάσει την ομορφια του scratch 
Ο κωστοπουλος είχα βγάλει και βιβλιαράκι μαγειρικής 
Η φαιη αποκλείεται να ειναι έγκυος με αυτο το styling

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε!!!!ο πετρετζικης κανει απιστευτες συνταγες εδω και 2 χρονια κανω τα μελομακαρονα του κ ε13:13:16ω τρελανει κοσμο!!κοριτσια γιατι δεν τρωει την φρουτοκρεμα ??λετε να θελει τον χρονο του?

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οτι ναναι γραφει ο υπολογιστης ,,μου φαινεται καλημερες!

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ρε μου αρεσε αλλα θελω μια για σοκολατα γαλακτος! εκτος αν μπορω να κανω την ιδια αλλα με κουβερτουρα γαλακτος. μπορω;;;

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
madmommy έγραψε:ε!!!!ο πετρετζικης κανει απιστευτες συνταγες εδω και 2 χρονια κανω τα μελομακαρονα του κ ε13:13:16ω τρελανει κοσμο!!κοριτσια γιατι δεν τρωει την φρουτοκρεμα ??λετε να θελει τον χρονο του?
Λοιπόν θα ξεκινήσεις με ρυζαλευρο γιατι εχει πιο γαλατενια γεύση.προσεξε καλα μην περιμένεις να πεινασει για να δώσεις την κρέμα γιατι θα αρχίσει να εκνευριζεσαι. Επειδη εχει συνηθίσει οταν πειναει να υπάρχει συνεχής ροή τροφής δεν θα εχει κουράγιο. Διάλεξε μια ωρα που το μωρο απλα κάθεται και χαζευει και δώσε του την Κρεμα σαν παιχνίδι

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
peristeraki έγραψε:ναι ρε μου αρεσε αλλα θελω μια για σοκολατα γαλακτος! εκτος αν μπορω να κανω την ιδια αλλα με κουβερτουρα γαλακτος. μπορω;;;
Ναι αλλα δεν θα ειναι προφιτερολ!

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λες ε;;; μμμ καλα! παω να μαγειρεψω. τα λεμε μετα!

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Catty έγραψε:
madmommy έγραψε:ε!!!!ο πετρετζικης κανει απιστευτες συνταγες εδω και 2 χρονια κανω τα μελομακαρονα του κ ε13:13:16ω τρελανει κοσμο!!κοριτσια γιατι δεν τρωει την φρουτοκρεμα ??λετε να θελει τον χρονο του?
Λοιπόν θα ξεκινήσεις με ρυζαλευρο γιατι εχει πιο γαλατενια γεύση.προσεξε καλα μην περιμένεις να πεινασει για να δώσεις την κρέμα γιατι θα αρχίσει να εκνευριζεσαι. Επειδη εχει συνηθίσει οταν πειναει να υπάρχει συνεχής ροή τροφής δεν θα εχει κουράγιο. Διάλεξε μια ωρα που το μωρο απλα κάθεται και χαζευει και δώσε του την Κρεμα σαν παιχνίδι
χθες το απογευμα τελικα του εδωσα κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο κ την εφτυνε αηδιαζε κ εκανε γκριματσα εμετου...μηπως θελει τον χρονο του κατυ???η δεν θα μου τα φαει ποτε αυτα???κοριτσια ξυνο που θα βρω??

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινα μπορει να μην του αρεσει η συγκεκριμενη.Εγω ξεκινησα με νεστλε δν της αρεσε μ τπτ το φτυνε νουνου τα ιδια και της αρεσαν της γιωτης.Τυχαινει αυτο αλλα και 2 κουταλιες για αρχη καλα ειναι.

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολες και ευχαριστω παααρα πολυ για τις ευχες...εγινε 5 το κοριτσακι μου και ειμαι πολυ συγκινημενη γιατι εχουμε περασει πολλα...
Περιστερακι πολυ ωραια και η δικη σου ανακοινωση της εγκυμοσυνης..στην αρχη καταλαβα οτι ξεκινησατε ΚΙΟΛΑΣ προσπαθειες για το 2ο και ειπα ΓΟΥΑΟΥΥ !!
Καττυ ελπιζω να μη σε πλακωσε το τσουναμι Wink 
Αααχ εμας γινεται τοσο μπαχαλο το σπιτι καθε μερα, που ειναι σαν να εχω να το καθαρισω μια εβδομαδα, οποτε ολες τις δουλειες τις κανω καθημεριναMad 

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ριξτε τα φωτα σας για ακομα μια φορα..Την κυριακη εχουμε βαφτιση,ο αδερφος της μαμας μου βαφτιζει το παιδι του.Κ πριν λιγο ακουσα τη μαμα μου που ειπε στην πεθερα μου να ερθει κ εκεινη στη βαφτιση μην μεινει μονη της.Κ λεει εκεινη εγω δεν παω σε τετοια,ειναι πολυ βαβουρα..Θα κρατησω λεει το μωρο να πατε εσεις..!!Εγω βεβαια δεν μιλησα γιατι ημουν στο δωματιο με τη μικρη κ λεω μην νομιζει οτι κρυφακουω..Κ ρωταω τωρα εγω..Εννοειται οτι το νινι θα ερθει μαζι μου..Αλλα τι να κανω.;Να το πω στον αντρα μου κ πως ακριβως.;Να μην το πω κ να περιμενω απλα να ερθει η κυριακη.???Οεο.??

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συνήθως το φτυνουν στην αρχη γιατι δεν έχουν μάθει να σπρώχνουν την τροφή προς τον οισοφαγο. Εσυ θα προσπαθείς δυο τρεις κουτάλιες την ημέρα!
Το ξυνο δεν κατάλαβα τι ειναι

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anatoligew έγραψε:Ριξτε τα φωτα σας για ακομα μια φορα..Την κυριακη εχουμε βαφτιση,ο αδερφος της μαμας μου βαφτιζει το παιδι του.Κ πριν λιγο ακουσα τη μαμα μου που ειπε στην πεθερα μου να ερθει κ εκεινη στη βαφτιση μην μεινει μονη της.Κ λεει εκεινη εγω δεν παω σε τετοια,ειναι πολυ βαβουρα..Θα κρατησω λεει το μωρο να πατε εσεις..!!Εγω βεβαια δεν μιλησα γιατι ημουν στο δωματιο με τη μικρη κ λεω μην νομιζει οτι κρυφακουω..Κ ρωταω τωρα εγω..Εννοειται οτι το νινι θα ερθει μαζι μου..Αλλα τι να κανω.;Να το πω στον αντρα μου κ πως ακριβως.;Να μην το πω κ να περιμενω απλα να ερθει η κυριακη.???Οεο.??
Θα συζητήσετε με τον άντρα σου τι θα κάνετε οι 3 σας και μετα θα το ανακοινωσετε στην πεθερα! Δεν θα αποφασίζει αυτη για εσας. Μέχρι να μιλήσεις με τον άντρα τσιμουδια

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ανατολη εγω δε θα ασχολιομουν αν θα ερθει η δε θα ερθει..αλλα σχετικα με το μωρο αν ειχα αποφασισει οτιθα το παρω μαζι θα το επαιρνα πασει θυσια οτι και να μου ελεγε η πεθερα...
Σχετικα με το φαγητο οντως ειναι πολυ λογικο στην αρχη να μην ξερουν ουτε να το καταπιουν, μερα με τη μερα προοδευουν. Α, και ειναι ασχετο το ποσο γρηγορα θα μαθουν να τρωνε με το ποσο θα τρωνε στην πορεια..σας μιλαει μια παλια καραβαναWink 

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τσιμουδια,μια κουβεντα ειναι...Μιλαμε η γυναικα μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι..Οοουυυυφφφφφφφφφφ.........

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anatoligew έγραψε:Τσιμουδια,μια κουβεντα ειναι...Μιλαμε η γυναικα μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι..Οοουυυυφφφφφφφφφφ.........
με τον αντρα σου ειχατε πει οτι θα παρετε και το μωρο μαζι ετσι???οποτε μην μιλας αστο κ απλα θα κανεις αυτο που προγραμματισες εξαρχης...εγω παντως στην πεθερα μου που ειναι και αυτη που ειναι βεβαια ,ουτε 5λεπτα δεν θα το αφηνα ειδικα τοσο μωρο...αυτη θα του εδινε ξενο καθε 5 λεπτα ολο λεει πειναει πειναει το μωρο σκεψου να τον εβαζα και στο στηθος που δεν θα εβλεπα κ τι τρωει θα με επηρεαζε τρελα ξεφυγα αλλα θυμηθηκα τα δικα μου τωρα...και εγω γιωτης του δινω αντε να δουμε τι θα γινει τις υπολοιπες μερες μαρεσει που μ ειπε ο παιδιατρος 6κουταλιες σημερα ουτε 2δεν εφαγε..τουλαχιστον ειναι χοντρουλης αλλα το γαλα το ρουφηξε

anatoligew

anatoligew
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φυσικα κ ειχαμε πει οτι το μωρο θα ερθει μαζι μας.!!!Αυτο που μου τη δινει περισσοτερο ξερετε ποιο ειναι..Οτι αποφασιζει μονη της τι θα γινει.!!Κ εχθες παλι που ηθελε να παμε μαζι της ουτε που μας ρωτησε,απλα ντυθηκε η μανταμ ειπε στον αντρα μου να την παει κ μολις με ειδε λεει ετοιμη εισαι.??Δηλαδη ελεος......

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εσυ θα κανεις σχέδια μόνο με τον άντρα σου και θα της τα ανακοινώνει ο άντρας σου. Οταν αποφασίζει αυτη κατι εσείς απλα θα κάνετε το αντίθετο. Παντα όμως θα την ξενερωνει ο άντρας σου εσυ θα το παίζεις "οτι πει ο Θανάσης μου" (τυχαίο ονομα)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις