326 Απ: Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 15 Πεμ Σεπ 26, 2013 11:22 am
JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Εχεις δικιο Παραμυθενια μου..!!!Ετσι πρεπει να σκεφτομαι...δεν ξερω τι με επιασε....τοσο καιρο ημουν πολυ χαλαρη και μες την αναισθησια..!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Κι εγώ αυτή την αίσθηση έχω! Είναι αισιόδοξος άνθρωπος και όλα θα της πάνε καλά...sophia έγραψε:Καλά να πω κάτι? Δεν εχω ξανα ακούσει πιο χαρούμενη κ πρόσχαρη λεχωνα από τη Γιούλη!!!
Σωωωωωπα!! Καλε αυτη ειναι χαρα Θεού συνέχεια! Τωρα δε θα ηταν! Μπράβο Γιουλακι μου αν μας διαβάζεις!!!sophia έγραψε:
Καλά να πω κάτι? Δεν εχω ξανα ακούσει πιο χαρούμενη κ πρόσχαρη λεχωνα από τη Γιούλη!!!
ioazon έγραψε:Julia,
με το καλό!
Λογικό το άγχος. Πάρτο χέρι-χέρι και πήγαινέ το στο μαιευτήριο! Έτσι θα το δαμάσεις! Μ' ένα πόνο!!!!! (ούτε ένα! με μισό!)
Ετοίμασα βαλιτσόνι για την Έδεσσα. Θα είμαι μία γκαστρο-κιουρία στο γάμο
Αύριο το πρωί περνάω και επιτροπή στον ΕΟΠΥΥ για την αναρρωτική που είχα πάρει. Όλα τα 'χε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε. Το μόνο καλό είναι πως η επιτροπή είναι δίπλα από το Prenatal Αγίας Παρασκευής οπότε μπορεί να πάω να τσιμπήσω κανα μπλουζάκι με 15 γιούρια!!!!
Θα ανεβάσω Έδεσσα και την αδερφή και τον μπαμπά του γαμπρού αύριο! Θα ταξιδέψουμε φουλ έξτρα!
Ο φίλος μου αυτός έχει χάσει τη μαμά του πριν 3 χρόνια και το σκεφτόμουνα καθώς έφτιαχνα τη βαλίτσα και μου ήρθε μία σκέψη-σφαλιάρα...
Στον δικό μου γάμο φέτος τον Φλεβάρη ούτε που σκέφτηκα τη μάνα μου και πως δεν ήταν εκεί.... Πω πωωω, τι σου είναι η συνήθεια και ο χρόνος.....
Εβινάκι μου πέφτεις πότε,πότε αλλά είναι παροδικό!!!Είμαι σίγουρη πως με καμαρώνει από κει ψηλά!!Η ζωή συνεχίζεται....evini7 έγραψε:Ιωάννα εσυ θα οδηγησεις μέχρι την Εδεσσα;;
Κορίτσια μη πέφτετε!! όλοι, κάποιον πολυτιμο ανθρωπο που μας λειπει θελουμε στις μεγάλες στιγμές μας....
Ας τις ευχαριστηθουμε τουλάχιστον με όσους έχουμε τωρα κοντα μας κι ας είμαστε ευγνώμονες που έχουμε κι αυτούς!
Ουφ, γύρισα πτώμα...20´ χθες, 30´ σήμερα, μέχρι να πιάσω την ώρα θα έχω πιαστεί ολόκληρη!!!
Ιωάννα ντιαρ καλο ταξιδι κ να προσεχείς!!!
Paramythenia έγραψε:Ιωάννα μου καλό ταξίδι αύριο! Θα μπαίνεις να μας λες τα νέα σου ναι;
Εβινάκι μου μπράβο σου που τα καταφέρνεις!
Μόλις έφαγα τα ακτινιδιάκια μου και πάω για ύπνο. Κάνει πολλή νύστα...
Καληνυχτούδια!
Εγώ τρώω κατά τις 10 συνήθως και κοιμάμαι 11-12...έχει τα φεγγάρια της πάντως...ότι να΄ναι...πίνω και το ουλτροτζεσταν στις 11 και πιστεύω αυτό μου κάνει την ζημιά...evini7 έγραψε:Μαρακι εγω τρώω ελαφρύ βραδινό κατα τις 20.00 - 21.00 κι είδα αποτέλεσμα...καουρα is gone!
Κοιμάμαι πάντα μετα τις 2 κιόλας....
Εύχομαι να σου περάσει τωρα κι όσο για το αλλο που εγραψες είμαι σίγουρη οτι σε βλέπει κι ειναι περήφανη η μανούλα τωρα που θα γίνεις κι εσυ!
Καληνύχτα κορίτσια μου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης