226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 Τρι Οκτ 01, 2013 4:03 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα ψυχουλες μου!!! τι κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα ψυχουλες μου!!! τι κανετε?
Μπράβο και στις δυο σας λοιπόν που τα πάτε τέλεια και με τον θηλασμό!!!!Τι ωραία!!Μοναδική αίσθηση πρέπει να είναι ε;;!Μακάρι κοριτσ'ακι μου να συνεχίσετε έτσι για όσο καιρό θέλεις!!Αλήθεια ο πατέρας έχει πάθει τον σχετικό έρωτα με την κόρη ;;;;;;;Alexandra23 έγραψε:σοφακι μου κ μενα μου λειψατε πολυυυυυ!!η ζουζουνα μας ειναι μια χαρουλα,μεγαλωνει γρηγορα κ ομορφαινει ναι θηλαζω αποκλειστικα κ ευτυχως δεν εχουμε κανενα προβλημα!μακαρι να τα καταφερω για 6 μηνες η κ λιγο παραπανω!εσυ τι κανεις?πως τα περνας?
πραγματικα ο θηλασμος ενωνει πολυ τη μητερα με το παιδι!!!ειναι υπεροχο συναισθημα!αλλα ειναι κ αθλος!δεν ειναι παντα ευκολη υποθεση!εγω ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα κ ευχομαι να συνεχισω ετσι!ο μπαμπας μας ειναι τρελαμενος εντελως ομως με την κορακλα!κ τωρα ειδικα που αρχισε τα ναζακια τα χαμογελακια κ τις φωνουλες λιωνειιιιιι αφου το ειπε κ ο ιδιος!θα μου παρει τα βρακια λεει χαχαχαΣοφία83 έγραψε:Μπράβο και στις δυο σας λοιπόν που τα πάτε τέλεια και με τον θηλασμό!!!!Τι ωραία!!Μοναδική αίσθηση πρέπει να είναι ε;;!Μακάρι κοριτσ'ακι μου να συνεχίσετε έτσι για όσο καιρό θέλεις!!Αλήθεια ο πατέρας έχει πάθει τον σχετικό έρωτα με την κόρη ;;;;;;;Alexandra23 έγραψε:σοφακι μου κ μενα μου λειψατε πολυυυυυ!!η ζουζουνα μας ειναι μια χαρουλα,μεγαλωνει γρηγορα κ ομορφαινει ναι θηλαζω αποκλειστικα κ ευτυχως δεν εχουμε κανενα προβλημα!μακαρι να τα καταφερω για 6 μηνες η κ λιγο παραπανω!εσυ τι κανεις?πως τα περνας?
Εγώ καλά Αλεξανδρούκο μου, παλεύουμε να πετύχουμε το πολυπόθητο!Κάνουμε εξετασούλες, είχαμε και κάτι μικρόβια , αντιβιώσεις και μετά πάλι εξετάσεις να δούμε αν έφυγε το μικρόβιο και τρέχα γύρευε!!!Τι να κάνουμε στον αγώνα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexandra23 στις Τρι Οκτ 01, 2013 4:25 am, 1 φορά
Καλά πουλάκι μου και γω τον τελευταίο καιρό έχω πολύ καλή ψυχολογία προσπαθούμε και όπου μας βγάλει..Δώσε της πολλά γλυκά φιλάκια στα πατουσάκια!!Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαι βασουλα μου!!εσυ?ολα καλα με τη μικρη δοξα τον θεο!!δεν μας παιδευει ειναι πολυ καλη!!
ευχομαι πολυ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα βασουλα μου!κ μην ακους κανεναν ο,τι κ να σου λενε κ ακομη καλυτερα να τους το ξεκοψεις στα ισια το να σε ρωτανε συνεχεια για το ποτε θα κανετε παιδι!vasoula1 έγραψε:Καλά πουλάκι μου και γω τον τελευταίο καιρό έχω πολύ καλή ψυχολογία προσπαθούμε και όπου μας βγάλει..Δώσε της πολλά γλυκά φιλάκια στα πατουσάκια!!Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαι βασουλα μου!!εσυ?ολα καλα με τη μικρη δοξα τον θεο!!δεν μας παιδευει ειναι πολυ καλη!!
Alexandra23 έγραψε:ευχομαι πολυ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα βασουλα μου!κ μην ακους κανεναν ο,τι κ να σου λενε κ ακομη καλυτερα να τους το ξεκοψεις στα ισια το να σε ρωτανε συνεχεια για το ποτε θα κανετε παιδι!vasoula1 έγραψε:Καλά πουλάκι μου και γω τον τελευταίο καιρό έχω πολύ καλή ψυχολογία προσπαθούμε και όπου μας βγάλει..Δώσε της πολλά γλυκά φιλάκια στα πατουσάκια!!Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαι βασουλα μου!!εσυ?ολα καλα με τη μικρη δοξα τον θεο!!δεν μας παιδευει ειναι πολυ καλη!!
θα φυγει το μικροβιο σοφακι μου!!δεν ειναι στο χερι του!επηρεαζει τη γονιμοτητα αυτο?Σοφία83 έγραψε:Όχι ακόμα Αλεξάνδρα μου δεν εφυγε !!!Σε λίγες μέρες θα ξανακάνουμε εξετάσεις να δούμε!Δεν είναι τίποτα πολύ σοβαρό , απλά θέλει πολύ υπομονή και επιμονή!Αλλά εντάξει νομίζω ότι προς το παρόν έχω κι απ'τα δύο!!!
Καλά ο αντρούλης σου είναι τελιωμενος από χέρι πες του!!!Η κόρη του θα τον χορεύει στο ταψί για πάντα!!!χαχαχα!!!
vasoula1 έγραψε:Αχ κοριτσάκι μου αυτό έχω σκοπό να κάνω και πολύ σύντομα μάλιστα!Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα μου μακάρι από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!Alexandra23 έγραψε:ευχομαι πολυ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα βασουλα μου!κ μην ακους κανεναν ο,τι κ να σου λενε κ ακομη καλυτερα να τους το ξεκοψεις στα ισια το να σε ρωτανε συνεχεια για το ποτε θα κανετε παιδι!vasoula1 έγραψε:Καλά πουλάκι μου και γω τον τελευταίο καιρό έχω πολύ καλή ψυχολογία προσπαθούμε και όπου μας βγάλει..Δώσε της πολλά γλυκά φιλάκια στα πατουσάκια!!Alexandra23 έγραψε:καλα ειμαι βασουλα μου!!εσυ?ολα καλα με τη μικρη δοξα τον θεο!!δεν μας παιδευει ειναι πολυ καλη!!
Ναι Αλεξανδρουκο μου επηρεάζει το σπερματάκι μας αλλά θα το καταπολεμήσουμε το άτιμο!!!Είπαμε υπομονή και επιμονή!!Alexandra23 έγραψε:θα φυγει το μικροβιο σοφακι μου!!δεν ειναι στο χερι του!επηρεαζει τη γονιμοτητα αυτο?Σοφία83 έγραψε:Όχι ακόμα Αλεξάνδρα μου δεν εφυγε !!!Σε λίγες μέρες θα ξανακάνουμε εξετάσεις να δούμε!Δεν είναι τίποτα πολύ σοβαρό , απλά θέλει πολύ υπομονή και επιμονή!Αλλά εντάξει νομίζω ότι προς το παρόν έχω κι απ'τα δύο!!!
Καλά ο αντρούλης σου είναι τελιωμενος από χέρι πες του!!!Η κόρη του θα τον χορεύει στο ταψί για πάντα!!!χαχαχα!!!
εννοειται θα το καταπολεμησετε!!κ ετσι θετικοι να ειστε γιατι ετσι πρεπει!! ναι ασε τα αρχισε κ μας σκλαβωνει!πλεον μενει κ ξυπνια πολλες ωρες κ χαζευει,γελαει,της βαζουμε κ τραγουδακια!αρχισαν σιγα σιγα τα ωραια!η μπουμπου πηρε κ απο τους δυο μας!ειναι μια μειξη φοβερη!!εχεις φεισμπουκ σοφακι μου?βασουλα μου εσυ εχεις?θα ηθελα οσο κοριτσακια εχετε να ανταλλαξουμε να σου στειλω εκει φωτο να τη δεις!Σοφία83 έγραψε:Ναι Αλεξανδρουκο μου επηρεάζει το σπερματάκι μας αλλά θα το καταπολεμήσουμε το άτιμο!!!Είπαμε υπομονή και επιμονή!!Alexandra23 έγραψε:θα φυγει το μικροβιο σοφακι μου!!δεν ειναι στο χερι του!επηρεαζει τη γονιμοτητα αυτο?Σοφία83 έγραψε:Όχι ακόμα Αλεξάνδρα μου δεν εφυγε !!!Σε λίγες μέρες θα ξανακάνουμε εξετάσεις να δούμε!Δεν είναι τίποτα πολύ σοβαρό , απλά θέλει πολύ υπομονή και επιμονή!Αλλά εντάξει νομίζω ότι προς το παρόν έχω κι απ'τα δύο!!!
Αχ τι ωραια που η Αποστολία σας άρχισε τα γελάκια και τα ναζάκιαααααα!!!Ααααααχ λιώνωωωωω!!!!!Σε ποιον μοιάζει η μπουμπού;;;
αλεξανδρα μου γλυκια τι κανεις??/Alexandra23 έγραψε:καλησπερα ψυχουλες μου!!! τι κανετε?
συνονοματη μουυυυυ!Σοφία83 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια μου!!Τι κάνετε;;
Βικάκι μπραβο για τον μπεμπουλη σου που ειναι γερος και δυνατος!!
Κατερινιώ καλή δουλίτσα!
Ποπάκι μου γλυκόοοοοο ξέρεις ότι σ'εχω στο μυαλό και πραγματικά αύριο νοερά θα είμαι μαζί σου!!!!Αλλωστε μετά από σένα θα πάρω κι εγώ σειρά!!Όλα να πάνε τέλεια και μη μασάς!!Αύριο τέτοια ώρα θα χει περάσει κι αυτό!!!!
Βασούλα μου μέγα θέμα άνοιξες!!!Άστα κοριτσάκι μου όλες περνάμε από αυτήν την αδιακρισία και τη θρασύτητα μερικών ανθρώπων!!Όλοι ρωτάνε αν 'εχουμε τίποτα'!!Ποτε δε θα μπορεσω να καταλαβω τους αυτούς τους ανθρωπους πραγματικα!Ποτε στη ζωη μου δε ρωτησα ζευγαρι παντρεμενο αν θα κανουν παιδι και γιατι δεν καναν ακομα!!!!Πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να ρωτας τετοια πραγματα!!Ελεος!!!
καλημερα σοφακι!!!Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα συνονόματη!!!!Ωχ πιασμένη ε;;Ο Φιλιππάκος είναι καλύτερα;;
Ποππάκι σου στέλνω ολη μου τη θετικη ενεργεια και περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου!!!!!!
λεω να κανω μπριζολιτσες...Σοφία83 έγραψε:Μπράβο τον Φιλιππάκο!!Εσύ μανούλα κουράγιοοοοο!!!
Ο μπαμπούλας δυστυχώς είναι εδώ !!Στα μουλοχτα γραφω χιχιχι!!
Τι θα μαγειρεψεις σημερα;;;Εγω εχω στερεψει απο ιδέες πια!!!
καλημερα καλλια μου γλυκιαααα!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Μ ΟΜΟΡΦΑ!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ Μ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΕΚΕΙ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης