301 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 Πεμ Οκτ 03, 2013 3:21 am
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια μου όμορφα!Πάλι δεν σας πρόλαβα..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εσυ κοπελια θα περνεις απουσιες απο δω και περα τα πρωινα!!!vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου όμορφα!Πάλι δεν σας πρόλαβα..
ευχαριστουμε πολυ,ειναι καλυτερα εγω που τον βλεπω ..βεβαια δεν ξερω μεσα του τι γινεται!poppaki έγραψε:ΑΧ ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΜΑΣ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!
ΓΙΑ ΦΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΔΩ Ή ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑΧΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΠΑΛΙ....)
ΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ!
Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααα!!!!!
κοριτσια μου τι κανετε??
εγω ειμαι αρκετα καλυτερα οσο αφορα τον αυχενα και σιγα σιγα με πιανει η κοιλια...ερχεται η "κιουριαααα"! καιρος της ηταν εχει 3 μερες που με παιδευει!!!
καφεεεεε
ζεστο εννοειται αφου κρυωσε ο καιροςς!!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ;;;;ΣΧΟΛΕΙΟ;;;
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΡΑΨΙΨΟ. ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ........ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!
ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ (90 Η ΓΙΑΓΙΑ) ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ.
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ.......ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΘΜ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.......
ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
Χαχαχα έχεις και συ τα δίκια σου!!Που να γυρίζω μια αγορά σαν χαροπή νοικοκυρούλα μια για κανένα καφεδάκι!Σοφία 26 έγραψε:εσυ κοπελια θα περνεις απουσιες απο δω και περα τα πρωινα!!!vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου όμορφα!Πάλι δεν σας πρόλαβα..
ηθελα να ηξερα που γυριζεις????
φιλια ποπακι μου!!!poppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΦΑΚΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!
viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες μου.....ποπακι μου δεν σε προλαβα.....φιλακια πολλα και καλο οδοντιατρο με τη γιαγιακα σου.....
σοφακι μου βασουλα μου τι κανετε;;;;;;
και εμεις εδω κρυο κοριτσια μου πολυ κρυο απο χθες..........
βικακι μου καλα ειμαστε!!!δε σε προλαβα εχθες!!viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες μου.....ποπακι μου δεν σε προλαβα.....φιλακια πολλα και καλο οδοντιατρο με τη γιαγιακα σου.....
σοφακι μου βασουλα μου τι κανετε;;;;;;
και εμεις εδω κρυο κοριτσια μου πολυ κρυο απο χθες..........
Καλημέρα ομορφιά μου!!Άντε εμείς πάμε πακέτο! Καλέ εγώ ξύπνησα στον ύπνο μου και βλέπω τον άντρα μου κατέβασε το πάπλωμα!τώρα έχουμε 7 βαθμούς φαντάσου τι έκανε το βράδυ!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες!!!!
τι κανετε???
εγω αδιαθετησα εχθες τελικα και ευτυχως με ενα ντεπον την παλευω!!!
εβαλα κρυουλακι για τα καλα ε??
εμας εδω ειπε απο αυριο βροχες αλλα η θερμοκρασια εχει πεσει αρκετα!!!!
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!
καλημερα βασουλινα μου.....τι κανεις;;;;ολα καλα;;;;;δεν πειραζει κοριτσακι μου....παμε γερα για τον αλλο μηνα...να μας βγεια καλοκαιρινο το μωρακι.....ισως ειναι και για καλυτερα αφου αυτο το μηνα ειχας περασει και κρυωμα.....τωρα προσοχη παλι μην κρυωσεις και βουρ............vasoula1 έγραψε:
Βικάκι μου γλυκό είπα να καθαρίσω την κουζίνα,πριν λίγο τελείωσα και έκατσα!Πάρα πολύ κρύο αφού να φανταστείς τώρα έχουμε 13 βαθμούς!Αδιαθέτησα και χτες το βράδυ σε 25 μέρες παρακαλώ!
καλημερα σοφακι μου και σε σενα και στον μικρουλη σου.....Σοφία 26 έγραψε:
βικακι μου καλα ειμαστε!!!δε σε προλαβα εχθες!!
τι κανεις εσυ κοριτσακι?ο πριγκιπακος σου???
πω πω βασουλα μου κρυοοοοοοο!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα ομορφιά μου!!Άντε εμείς πάμε πακέτο! Καλέ εγώ ξύπνησα στον ύπνο μου και βλέπω τον άντρα μου κατέβασε το πάπλωμα!τώρα έχουμε 7 βαθμούς φαντάσου τι έκανε το βράδυ!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες!!!!
τι κανετε???
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!
βικακι μου μπραβο που ειστε και τα δυο σας καλα!!!viki1988 έγραψε:καλημερα σοφακι μου και σε σενα και στον μικρουλη σου.....Σοφία 26 έγραψε:
βικακι μου καλα ειμαστε!!!δε σε προλαβα εχθες!!
τι κανεις εσυ κοριτσακι?ο πριγκιπακος σου???
μια χαρα ειμαι και εγω και ο πριγκιπακος μου....δοξα το Θεο.....
εδω χαζευω......εξω και σημερα πολυ κρυο...μα γιατι απο τοσο νωρις;;;;;
Σοφία 26 έγραψε:πω πω βασουλα μου κρυοοοοοοο!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα ομορφιά μου!!Άντε εμείς πάμε πακέτο! Καλέ εγώ ξύπνησα στον ύπνο μου και βλέπω τον άντρα μου κατέβασε το πάπλωμα!τώρα έχουμε 7 βαθμούς φαντάσου τι έκανε το βράδυ!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κοριτσαρες!!!!
τι κανετε???
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!
αχ μου αρεσει,πειτε οτι θελετε αλλα τρελενομαι για κρυο!!!
viki1988 έγραψε:καλημερα βασουλινα μου.....τι κανεις;;;;ολα καλα;;;;;δεν πειραζει κοριτσακι μου....παμε γερα για τον αλλο μηνα...να μας βγεια καλοκαιρινο το μωρακι.....ισως ειναι και για καλυτερα αφου αυτο το μηνα ειχας περασει και κρυωμα.....τωρα προσοχη παλι μην κρυωσεις και βουρ............vasoula1 έγραψε:
Βικάκι μου γλυκό είπα να καθαρίσω την κουζίνα,πριν λίγο τελείωσα και έκατσα!Πάρα πολύ κρύο αφού να φανταστείς τώρα έχουμε 13 βαθμούς!Αδιαθέτησα και χτες το βράδυ σε 25 μέρες παρακαλώ!
Σοφία 26 έγραψε:ελα μωρε βασουλααααα,οκτωμβρη εχουμε!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης