676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 Πεμ Οκτ 17, 2013 2:39 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
εμεισ πατατοσαλατα σημερα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoula1 έγραψε:Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα..Αλλά σήμερα θα δεις και τα μικρούλια οπότε πιστεύω ότι απόγευμα σίγουρα θα είσαι ανεβασμένη!!poppaki έγραψε:ΠΡΟΣΠΑΘΒ ΡΕ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΑ JUNIORAKIA ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣοφία83 έγραψε:Αααα τώρα διάβασα για τη γιαγιά σου και για το αμάξι !!!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου!!!Πάλι καλά που δε σας βρήκε τίποτα χειρότερο!Μικρό το κακό , αυτό να σκέφτεσαι!poppaki έγραψε:ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......
ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΑ......ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ;;;;;3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΛΥ.....
Έεεελα και δεν μ'αρέσεις πεσμένη!!Τρελαίνομαι για την αισιόδοξη πλευρά σου!!Βρες την πάλι pleaseeeeeee!!Αναποδιές συμβαίνουν σε όλους κοριτσάκι μου , το θέμα είναι να είναι πραγματα που διορθώνονται!Έλα πάρε τα πάνω σου ζουζούνααααα!!
ΩΧ ΒΡΕΧΕΙ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΠΤ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......
ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.....
και με μπολικο τυρακι απο πανω ακομα πιο τελειο!!!μμμ μου ανοιξε η ορεξη τωρα!!poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα..Αλλά σήμερα θα δεις και τα μικρούλια οπότε πιστεύω ότι απόγευμα σίγουρα θα είσαι ανεβασμένη!!poppaki έγραψε:ΠΡΟΣΠΑΘΒ ΡΕ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΑ JUNIORAKIA ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣοφία83 έγραψε:Αααα τώρα διάβασα για τη γιαγιά σου και για το αμάξι !!!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου!!!Πάλι καλά που δε σας βρήκε τίποτα χειρότερο!Μικρό το κακό , αυτό να σκέφτεσαι!poppaki έγραψε:ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......
ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΑ......ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ;;;;;3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΛΥ.....
Έεεελα και δεν μ'αρέσεις πεσμένη!!Τρελαίνομαι για την αισιόδοξη πλευρά σου!!Βρες την πάλι pleaseeeeeee!!Αναποδιές συμβαίνουν σε όλους κοριτσάκι μου , το θέμα είναι να είναι πραγματα που διορθώνονται!Έλα πάρε τα πάνω σου ζουζούνααααα!!
ΩΧ ΒΡΕΧΕΙ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!
ΜΑΚΑΡΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΒΟΥΝΟ.....
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ. ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΙΖΑΚΙ, ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ, ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ), ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ!ΓΙΑΜΙ ΓΙΑΜΙ!!!
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα..Αλλά σήμερα θα δεις και τα μικρούλια οπότε πιστεύω ότι απόγευμα σίγουρα θα είσαι ανεβασμένη!!poppaki έγραψε:ΠΡΟΣΠΑΘΒ ΡΕ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΑ JUNIORAKIA ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣοφία83 έγραψε:Αααα τώρα διάβασα για τη γιαγιά σου και για το αμάξι !!!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου!!!Πάλι καλά που δε σας βρήκε τίποτα χειρότερο!Μικρό το κακό , αυτό να σκέφτεσαι!poppaki έγραψε:ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......
ΩΧ ΒΡΕΧΕΙ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!
ΜΑΚΑΡΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΒΟΥΝΟ.....
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ. ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΙΖΑΚΙ, ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ, ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ), ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ!ΓΙΑΜΙ ΓΙΑΜΙ!!!
poppaki έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΤΣΙ. ΒΡΑΖΩ ΣΤΗΘΟΣ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΙΖΑΚΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΔΑΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!
μμμ ωραιο και το δικο σου φαγακι σοφακι μου!!!Σοφία83 έγραψε:Μμμμμ πιάσατε φαγητοσυζήτηση και είναι η ώρα που κόβει λόρδα!!!Και μέχρι να πάω σπίτι θα φάω μια μπαρα δημητριακών !!!Ποππάκι μου τα μακαρόνια με οποιαδήποτε κόκκινη σάλτσα με τρελαίνουν!!!Είναι το αγαπημένο μου!!Σλουρπ!!
Κάλλια, Βασούλα !!!
Εγώ σήμερα εχω συκωτι μοσχαρίσιο κι έχω βράσει και κουνουπιδάκι μμμμμούρλια!!!!
Σοφία83 έγραψε:Μμμμμ πιάσατε φαγητοσυζήτηση και είναι η ώρα που κόβει λόρδα!!!Και μέχρι να πάω σπίτι θα φάω μια μπαρα δημητριακών !!!Ποππάκι μου τα μακαρόνια με οποιαδήποτε κόκκινη σάλτσα με τρελαίνουν!!!Είναι το αγαπημένο μου!!Σλουρπ!!
Κάλλια, Βασούλα !!!
Εγώ σήμερα εχω συκωτι μοσχαρίσιο κι έχω βράσει και κουνουπιδάκι μμμμμούρλια!!!!
bourboulithra έγραψε:κοριτσια μπηκα να σας πω τα νεα μου!
χοριακη 108.6 μοναδες...
3η εβδομαδα εγκυμοσυνης.
καναμε υπερηχο και ειδαμε μονο το ενδομητριο που ηταν παχυ παχυ,ειπε να κανω αυριο ξανα χοριακη για να αποκλεισουμε το γεγονος της παλλινδρομης γιατι ηταν χαμηλουτσικο το νουμερο. ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
καλα ειμαι Βασουλα μου εσυ?vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα Μαρία τι κάνεις?Μπράβοbourboulithra έγραψε:κοριτσια μπηκα να σας πω τα νεα μου!
χοριακη 108.6 μοναδες...
3η εβδομαδα εγκυμοσυνης.
καναμε υπερηχο και ειδαμε μονο το ενδομητριο που ηταν παχυ παχυ,ειπε να κανω αυριο ξανα χοριακη για να αποκλεισουμε το γεγονος της παλλινδρομης γιατι ηταν χαμηλουτσικο το νουμερο. ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
bourboulithra έγραψε:καλα ειμαι Βασουλα μου εσυ?vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα Μαρία τι κάνεις?Μπράβοbourboulithra έγραψε:κοριτσια μπηκα να σας πω τα νεα μου!
χοριακη 108.6 μοναδες...
3η εβδομαδα εγκυμοσυνης.
ακομα να συνειδητοποιησω τι εχει γινει!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!
ΝΙΝΑΚΙ.....ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.......ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ......ΔΩΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΜΕΛΙ!!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΜΙΑ ΧΤΕΣ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ;;;;Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ.......ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ. ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΜΕ. ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα!!!
τι κανουμε κοριτσια μου???
ποπακι μου τι κανεις?δεν το ειδα το πατεκο,δε θελει ο αντρουλης μου να βλεπει πραγματα που τον συγκινουν ..αντρικος εγωϊσμος ..οπως καταλαβαινεις!!!
πες τα νεα σου ποπακι μου,σημερα εισαι πιο χαλαρη ε?? δεν μπορουμε να σε βλεπουμε πεσμενη ποπακι μου..
νινακι..σου ειπα νομιζω πιο ειναι το θεμα..ο αντρα σου θελει δευτερο αλλα δεν θελει το σεξ να γινετε μονο γι αυτο..και να θες να το κρυψεις το καταλαβαινουν το αγχος μας!το περασε κ ο δικος μου αυτο το σταδιο (αν και ο δικος μου νομιζε οτι επειδη πιασαμε το γιο μου με τον πρωτο μηνα..ετσι γινετε παντα) οταν ειδε οτι δεν εδινα σημασια και σκεφτομουν αν θελει να ερθει ας ερθει,τοτε με κυνηγουσε!!!
χαλαρωσε λιγο κοριτσι μου γτ με τοσο αγχος δε θα την παλεψεις!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την poppaki στις Πεμ Οκτ 17, 2013 11:33 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης