Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις δικιο ποπακι μου!για να δουμε τι θα σου πει οταν της το πεις..

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΦΑΚΙ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΜΙΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ!
Very Happy Very Happy Very Happy 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οκ ποπακι μου!! Very Happy 

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera kalimeraaaaaaaaaaaaaaaa simera den exei douleia kai eipa na mpw kai gw gia ena geia sto 8ema pou me antiproswpeuei. re koritsia o dikos mou simera pige prwti mera se mia douleia pou pige 9 to prwi kai mou eipe oti 8a gyrisei stis 7 kai ka8e mera 8a einai 10wro kai nai poppaki pairnei 3 e thn wra pantou oles oi douleies twra einai gia 3 e.

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
I'M BACK!
ΓΟΓΟΥΛΙΝΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΤΙΣ 10 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 30 ΕΥΡΩ. ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 24 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.
ANYWAY.......
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ;;;

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ama einai gia 2 wres evdomadiaiws ontws de leei

Σοφία83

Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρααα!
Εδώ κι εγώ προσπαθώ τόση ώρα να γράψω κι όλο βαράν τηλεφωνα, φωνάζει ο μπαμπούλας να μου πει ό,τι πετριά έχει στο κεφάλι κτλ...!!
Ποπάκι μου!!Πλάκα κάνεις;;;!!24 ευρώ το μήνα;;;;;;;;;;;;!!!!Με τίποτα δεν αξίζει τον κόπο πραγματικά!!!Είναι μεγάλη ξεφτίλα δεν το συζητώ!3 ευρώ την ώρα;;!!Ελεος!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΝ ΛΕΕΙ!
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΝ ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ!!

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ??

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?Ο ΦΙΛΙΠΑΚΚΟΣ ΜΑΣ??

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΕΣ!!!
ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 27 50580  ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ Η ΓΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
ΜΑΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 27 35468 
ΕΓΩ ΕΧΤΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ!
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΘΜ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ. 13.00 ΓΥΡΝΑΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 27 606100 ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΙΜΟ!!ΕΥΤΥΧΩΣ!!!ΓΥΡΝΑΩ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΘΜ. ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ, ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ......ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ.......ΕΙΧΑ ΑΓΙΟ!
ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ, ΜΟΝΟ......ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΦΤΙΑΞΙΜΑΤΑTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!Mad Mad Mad 
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΛΕΜΕ.ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟ;;;;!!!!!!3,87 ΜΙΚΤΟ. ΠΕΡΣΥ ΕΠΕΡΝΑ 9.35 ΜΙΚΤΟ!!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ 3 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ (ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ)ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 24 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΙΔΕΡΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ........ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ!!!!

Ποππάκι μου καλησπέρα!Κοριτσάκι μου γλυκό όντως φρικτή μέρα..Περαστικά για την γιαγιά σου και όντως δόξα το θεό που δεν έσπασε τίποτα και για αυτήν αλλά και για σας!!Καλά για μεσιέ του τριαξονικού τι να πω δεν έχω λόγια δεν μας υπολογίζουν καθόλου εμάς με τα ΙΧ..Twisted Evil Twisted Evil Όσο για το φροντιστήριο πατάνε επί πτωμάτων οι αλήτες..Τι να πω όντως αν το καλοσκεφτείς όυτε ένα πακέτο τσιγάρα είναι !Πως μας κατάντησαν έτσι?Εννοείται πως να το συζητήσεις

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια μου όμορφα που είστε?Τι κάνετε?Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:Κορίτσια μου όμορφα που είστε?Τι κάνετε?Ελπίζω να είστε όλες καλά!!
καλημερα γλυκια μου βασουλα τι κανεις?

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ninaki. έγραψε:
gogoulini88 έγραψε:
ninaki. έγραψε:κοριτσια μετα τοοο μενετε ξαπλωμενες? εχει μπει καμια στη διαδικασια να μετραει θερμοκρασια?
k ksaplwmeni kai or8ia ama einai na tyxei 8a tuxei. 8ermokrasia oxi den metraw allwste de ksereis peripou pote einai oi gonimes sou?
Οχι δε ξερω ποτε ακριβως ειναι οι γονιμες μου.. δε βοηθαει και ο κυκλος μου ο οποιος δεν ειναι σταθερος.. σε 3-4 σελιδες που εχω μπει να δω με τους μετρητες που εχουν αλλα μου λεει η μια αλλα η αλλη.. μια μου ελεγε οτι η πιο γονιμη μερα μου ειναι στις 17 (σημερα) αλλη στις 20 και 21.. τι να πω.. περιοδο εχω καθε 30 μερες περιπου και +-5 μερες.. μπορει δηλαδη να ερθει και στις 25 μπορει και στις 35.. μου εχει τυχει και λιγοτερο αλλα και περισσοτερο.. παντως σημερα δεν εχω πολυ ορεξη για.... καταλαβαινεται.. προχτες ειχα πολλα υγρα και ορεξουλες που το βραδυ εγινε κι ολας... τι να πω.. με εχουν καταμπερδεψει με τις γονιμες οποτε ειπα κι εγω να θεωρησω ολη τις μερες που γραφουν ολες οι σελιδες γονιμες.. απο τις 15 μεχρι και τις 22... ε καπου εκει θα ειναι δε γινεται.. δε θεωλ να μπω και στη διαδικασια του τεστ ωοριξιας.. ισως αν δεν εχουμε αρκετους μηνες επιτυχια να μπω αργοτερα.. εαν και ειδα απο τη μερα που ηρθα στην παρεα σας 2 εγκυουλες εδω μεσα και ελπιζω να παρω κι εγω και ολες μας βεβαια που θελουμε λιγο απο την τυχη της εγκυου! Κοριτσια που μαθατε οτι ειστε εγκυες ευχηθειτε και για εμας για ενα γρηγορο θετικο αποτελεσμα!!!
k me ta test 8a mperdeuteis asto kalutera upologize kalutera tis imeres kai piase ena euros twn imerwn

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ....

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......
ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΑ......ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ;;;;;3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΛΥ.....Sad Sad Sad Sad Sad 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ......ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΠΙΑ!!!ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΛΕΜΕ!!!

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nai giati emena mou pan kalutera i nia gkantemia panw stin alli eleos tipota de mas paei isia oloi oi alloi pws ta katafernoun de kserw k meis oxi. ase mi to anoigeis to 8ema ayto giati gia mena einai megalo

Σοφία83

Σοφία83
poppaki έγραψε:ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......
ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΑ......ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ;;;;;3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΛΥ.....Sad Sad Sad Sad Sad 
Αααα τώρα διάβασα για τη γιαγιά σου και για το αμάξι Shocked Shocked Shocked !!!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου!!!Πάλι καλά που δε σας βρήκε τίποτα χειρότερο!Μικρό το κακό , αυτό να σκέφτεσαι!
Έεεελα και δεν μ'αρέσεις πεσμένη!!Τρελαίνομαι για την αισιόδοξη πλευρά σου!!Βρες την πάλι pleaseeeeeee!!Αναποδιές συμβαίνουν σε όλους κοριτσάκι μου , το θέμα είναι να είναι πραγματα που διορθώνονται!Έλα πάρε τα πάνω σου ζουζούνααααα!!

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι θα φτιαξουν τα πραγματα ολοι λιγο πολυ στα ιδια βαδιζουμε!τι νομιζεις οτι εμασ πανε καλυτερα τα πραγματα???το ενα μετα το αλλο ερχονται και χοντρα προβληματα..μας εχουν μουτζωσει φετος δν εξηγειτε αλλιως...αντε να φυγει το 2013 γτ μας εχει παει πολυ χαλια να ρθει το 2014 μπας και παρουμε καποια ανασα...

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:
Αααα τώρα διάβασα για τη γιαγιά σου και για το αμάξι Shocked Shocked Shocked !!!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου!!!Πάλι καλά που δε σας βρήκε τίποτα χειρότερο!Μικρό το κακό , αυτό να σκέφτεσαι!
Έεεελα και δεν μ'αρέσεις πεσμένη!!Τρελαίνομαι για την αισιόδοξη πλευρά σου!!Βρες την πάλι pleaseeeeeee!!Αναποδιές συμβαίνουν σε όλους κοριτσάκι μου , το θέμα είναι να είναι πραγματα που διορθώνονται!Έλα πάρε τα πάνω σου ζουζούνααααα!!

ΠΡΟΣΠΑΘΒ ΡΕ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΑ JUNIORAKIA ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Twisted Evil Twisted Evil 
ΩΧ ΒΡΕΧΕΙ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΠΤ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......
ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.....

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:Κορίτσια μου όμορφα που είστε?Τι κάνετε?Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Γεια σου Κάλλια μου καλά περιμένω να περάσει η μέρα σήμερα βαριέμαι πολύ ...Εσύ?

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
kallia24 έγραψε:
Γεια σου Κάλλια μου καλά περιμένω να περάσει η μέρα σήμερα βαριέμαι πολύ ...Εσύ?
εγω παλι δν βαριεμαι σημερα ειμαι κουρασμενη για ενα ανεξηγητο λογο!Shocked 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για πειτε κοριτσακια μου τι μαγειρευεται σημερα??

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
Σοφία83 έγραψε:

ΠΡΟΣΠΑΘΒ ΡΕ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΑ JUNIORAKIA ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Twisted Evil Twisted Evil 
ΩΧ ΒΡΕΧΕΙ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΠΤ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......
ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.....
Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα..Αλλά σήμερα θα δεις και τα μικρούλια οπότε πιστεύω ότι απόγευμα σίγουρα θα είσαι ανεβασμένη!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:για πειτε κοριτσακια μου τι μαγειρευεται σημερα??

Εγώ φακές το προστάζει και ο καιρός!!

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kotopoulo sto fournooooooo

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις