651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 Τετ Οκτ 16, 2013 11:16 pm
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
εχεις δικιο ποπακι μου!για να δουμε τι θα σου πει οταν της το πεις..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΕΣ!!!
ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ Η ΓΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
ΜΑΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!
ΕΓΩ ΕΧΤΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ!
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΘΜ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ. 13.00 ΓΥΡΝΑΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ!!! ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΙΜΟ!!ΕΥΤΥΧΩΣ!!!ΓΥΡΝΑΩ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΘΜ. ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ, ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ......ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ.......ΕΙΧΑ ΑΓΙΟ!
ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ, ΜΟΝΟ......ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΦΤΙΑΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΛΕΜΕ.ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟ;;;;!!!!!!3,87 ΜΙΚΤΟ. ΠΕΡΣΥ ΕΠΕΡΝΑ 9.35 ΜΙΚΤΟ!!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ 3 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ (ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ)ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 24 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΙΔΕΡΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ........ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ!!!!
καλημερα γλυκια μου βασουλα τι κανεις?vasoula1 έγραψε:Κορίτσια μου όμορφα που είστε?Τι κάνετε?Ελπίζω να είστε όλες καλά!!
k me ta test 8a mperdeuteis asto kalutera upologize kalutera tis imeres kai piase ena euros twn imerwnninaki. έγραψε:Οχι δε ξερω ποτε ακριβως ειναι οι γονιμες μου.. δε βοηθαει και ο κυκλος μου ο οποιος δεν ειναι σταθερος.. σε 3-4 σελιδες που εχω μπει να δω με τους μετρητες που εχουν αλλα μου λεει η μια αλλα η αλλη.. μια μου ελεγε οτι η πιο γονιμη μερα μου ειναι στις 17 (σημερα) αλλη στις 20 και 21.. τι να πω.. περιοδο εχω καθε 30 μερες περιπου και +-5 μερες.. μπορει δηλαδη να ερθει και στις 25 μπορει και στις 35.. μου εχει τυχει και λιγοτερο αλλα και περισσοτερο.. παντως σημερα δεν εχω πολυ ορεξη για.... καταλαβαινεται.. προχτες ειχα πολλα υγρα και ορεξουλες που το βραδυ εγινε κι ολας... τι να πω.. με εχουν καταμπερδεψει με τις γονιμες οποτε ειπα κι εγω να θεωρησω ολη τις μερες που γραφουν ολες οι σελιδες γονιμες.. απο τις 15 μεχρι και τις 22... ε καπου εκει θα ειναι δε γινεται.. δε θεωλ να μπω και στη διαδικασια του τεστ ωοριξιας.. ισως αν δεν εχουμε αρκετους μηνες επιτυχια να μπω αργοτερα.. εαν και ειδα απο τη μερα που ηρθα στην παρεα σας 2 εγκυουλες εδω μεσα και ελπιζω να παρω κι εγω και ολες μας βεβαια που θελουμε λιγο απο την τυχη της εγκυου! Κοριτσια που μαθατε οτι ειστε εγκυες ευχηθειτε και για εμας για ενα γρηγορο θετικο αποτελεσμα!!!gogoulini88 έγραψε:k ksaplwmeni kai or8ia ama einai na tyxei 8a tuxei. 8ermokrasia oxi den metraw allwste de ksereis peripou pote einai oi gonimes sou?ninaki. έγραψε:κοριτσια μετα τοοο μενετε ξαπλωμενες? εχει μπει καμια στη διαδικασια να μετραει θερμοκρασια?
Αααα τώρα διάβασα για τη γιαγιά σου και για το αμάξι !!!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου!!!Πάλι καλά που δε σας βρήκε τίποτα χειρότερο!Μικρό το κακό , αυτό να σκέφτεσαι!poppaki έγραψε:ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......
ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΑ......ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ;;;;;3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΛΥ.....
κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι θα φτιαξουν τα πραγματα ολοι λιγο πολυ στα ιδια βαδιζουμε!τι νομιζεις οτι εμασ πανε καλυτερα τα πραγματα???το ενα μετα το αλλο ερχονται και χοντρα προβληματα..μας εχουν μουτζωσει φετος δν εξηγειτε αλλιως...αντε να φυγει το 2013 γτ μας εχει παει πολυ χαλια να ρθει το 2014 μπας και παρουμε καποια ανασα...poppaki έγραψε:ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......
ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΑ......ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ;;;;;3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΛΥ.....
Σοφία83 έγραψε:Αααα τώρα διάβασα για τη γιαγιά σου και για το αμάξι !!!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου!!!Πάλι καλά που δε σας βρήκε τίποτα χειρότερο!Μικρό το κακό , αυτό να σκέφτεσαι!poppaki έγραψε:ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......
Έεεελα και δεν μ'αρέσεις πεσμένη!!Τρελαίνομαι για την αισιόδοξη πλευρά σου!!Βρες την πάλι pleaseeeeeee!!Αναποδιές συμβαίνουν σε όλους κοριτσάκι μου , το θέμα είναι να είναι πραγματα που διορθώνονται!Έλα πάρε τα πάνω σου ζουζούνααααα!!
kallia24 έγραψε:καλημερα γλυκια μου βασουλα τι κανεις?vasoula1 έγραψε:Κορίτσια μου όμορφα που είστε?Τι κάνετε?Ελπίζω να είστε όλες καλά!!
εγω παλι δν βαριεμαι σημερα ειμαι κουρασμενη για ενα ανεξηγητο λογο!vasoula1 έγραψε:Γεια σου Κάλλια μου καλά περιμένω να περάσει η μέρα σήμερα βαριέμαι πολύ ...Εσύ?kallia24 έγραψε:καλημερα γλυκια μου βασουλα τι κανεις?vasoula1 έγραψε:Κορίτσια μου όμορφα που είστε?Τι κάνετε?Ελπίζω να είστε όλες καλά!!
Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα..Αλλά σήμερα θα δεις και τα μικρούλια οπότε πιστεύω ότι απόγευμα σίγουρα θα είσαι ανεβασμένη!!poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Αααα τώρα διάβασα για τη γιαγιά σου και για το αμάξι !!!!Αμάν βρε κοριτσάκι μου!!!Πάλι καλά που δε σας βρήκε τίποτα χειρότερο!Μικρό το κακό , αυτό να σκέφτεσαι!poppaki έγραψε:ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ......
Έεεελα και δεν μ'αρέσεις πεσμένη!!Τρελαίνομαι για την αισιόδοξη πλευρά σου!!Βρες την πάλι pleaseeeeeee!!Αναποδιές συμβαίνουν σε όλους κοριτσάκι μου , το θέμα είναι να είναι πραγματα που διορθώνονται!Έλα πάρε τα πάνω σου ζουζούνααααα!!
ΠΡΟΣΠΑΘΒ ΡΕ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΑ JUNIORAKIA ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
ΩΧ ΒΡΕΧΕΙ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΠΤ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......
ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.....
kallia24 έγραψε:για πειτε κοριτσακια μου τι μαγειρευεται σημερα??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης