Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
676 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 676 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 39]

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια σορρυ για την ερωτηση αλλα παρατηρησα σημερα τα υγρα μου περιεργα λιγο πιο κιτρινα και παχυρευστα... αυτο τι σημαινει? σε ποια φαση του κυκλου μου μαλλον ειμαι?.. περιοδος μου ηρθε πριν 2 βδομαδες και περιμενω σε 16-17 μερες περιπου (το περιπου γιατι δεν ειναι σταθερος). απο περιεργια ρωταω γιατι δε νομιζω να ειναι ετσι της ωοριξιας ειναι αλλιως απο οτι εχω διαβασει και μαλλον εχει περασει αν καταλαβα σωστα και δε νομιζω οτι εχουμε καταφερει και τιποτα μεχρι τωρα... ας μαθω να διαβαζω τουλαχιστον το σωμα μου...

Ρεγγίνα

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σας κορίτσια! έχω να γράψω από τον Απρίλιο στο forum. Τότε περίμενα και το μοιράστηκα μαζί σας. Μετά όμως, πάλι και πάλι και πάλι και πάλι απογοητεύτηκα και έχουν περάσει 6 μήνες!!! Δεν είχα κουράγιο να γράψω τίποτα. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος που κάνω είναι που αγχώνομαι και που δεν έχω όσο συχνές επαφές χρειάζεται. Αυτό το μήνα το αποφάσισα, θα κάνω ακριβώς ότι χρειάζεται ή περίπου ότι χρειάζεται. Για όλες εσάς που γράφετε και θέλετε δεύτερο παιδάκι, σας εύχομαι ότι καλύτερο και γοργά και καλά νέα! Αλλά να σας πώ κάτι... μπείτε λίγο στην θέση μας για να ξεαγχωθείτε!!!
Καλημέρα.....

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ki emena reggina 8 mines kai de kserw akoma kai posoi alloi!!!!!!!!!!

Ρεγγίνα

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
φαντάσου ότι εσυ είσαι και 5 χρόνια μικρότερή μου!!!! συγνώμη, ξέρω ότι θα ακουστεί άσχημο, αλλά είναι παράλογο να αγχώνεσαι στα 25 σου!!!! έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου για πολλές προσπάθειες και επιπλέον κανένας στον περίγυρο δεν σε παρεξηγεί και δεν ρωτάει συνέχεια!!!!
Ούτε που πρέπει να το σκέφτεσαι νομίζω!!!!
Απόλαυσέ το. Πόσα χρόνια είσαι παντρεμένη;;;; Αλήθεια, γιατί από τόσο μικρούλα θέλεις αμέσως μωράκι;;;

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρεγγίνα έγραψε:φαντάσου ότι εσυ είσαι και 5 χρόνια μικρότερή μου!!!! συγνώμη, ξέρω ότι θα ακουστεί άσχημο, αλλά είναι παράλογο να αγχώνεσαι στα 25 σου!!!! έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου για πολλές προσπάθειες και επιπλέον κανένας στον περίγυρο δεν σε παρεξηγεί και δεν ρωτάει συνέχεια!!!!
Ούτε που πρέπει να το σκέφτεσαι νομίζω!!!!
Απόλαυσέ το. Πόσα χρόνια είσαι παντρεμένη;;;; Αλήθεια, γιατί από τόσο μικρούλα θέλεις αμέσως μωράκι;;;
den agxwnomai toso sto pote 8a ginei apla mipws uparxei kapoio provlima kai den erxetai...genika eimai agxwdis typos.to teleutaio xrono mou genni8ike auti i epi8umia kai polu entona malista den eimai pantremeni akoma opws leei kai to tickeraki to kalokairi 8a ginei..

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 438696 

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα! πινω καφεδάκι και μου κάνετε παρέα!
τι κάνετε?

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ JELLYFISH!!!
ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΩ-ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την poppaki στις Δευ Οκτ 21, 2013 12:01 am, 1 φορά

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωραία, καλή δύναμη.
Εγώ έχω την κολλητή εδώ (μένουμε πλέον σε διαφορετική πόλη) και μου φέυγει σήμερα Crying or Very sad Crying or Very sad 
θα πάμε μια βολτίτσα στα μαγαζιά όπου να ναι

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ, ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ!

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σ ευχαριστώ!!
τωρα τελευταία όλο κοιτάω παπούτσια (πρώτότυπο!!!)...
μπορεί και να παρασυρθώ !!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααααα!!!
ποπακι μου τι κανεις?? Very Happy 
ο φιλιππακος αρρωστος πυρετο και εχθες ειχαμε κ εμετους!
σημερα σειχνει καλυτερα!

τι διαβαζω...κουρτινες? Mad Mad 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααααα!!!
ποπακι μου τι κανεις?? Very Happy 
ο φιλιππακος αρρωστος πυρετο και εχθες ειχαμε κ εμετους!
σημερα σειχνει καλυτερα!

τι διαβαζω...κουρτινες? Mad Mad 

ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
ΠΡΩΤΟΝ:ΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΜΟΥ!!!!
ΝΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ. ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΞΙΩΘΗΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ. ΤΩΡΑ ΣΙΔΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ!ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΩ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JELLYFISH έγραψε:σ ευχαριστώ!!
τωρα τελευταία όλο κοιτάω παπούτσια (πρώτότυπο!!!)...
μπορεί και να παρασυρθώ !!!

ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ.....
ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ........!!!!!
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ.....ΠΑΡΑΣΥΡΣΟΥ!!!!

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ασε και μενα δε με πολυπαίρνει αλλά ξέρεις πως είναι τα παπούτσια.....

οι κουρτινούλες πάνε για πλύσιμο? κάθε ποτε τις φρεσκάρεις?

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τζααααα??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα-καλησπερα!!!!!!sunny sunny sunny sunny sunny 
τι κανετε κοριτσαρες?!!!!!
κουρτινες ποπανς?με για!!!!καλοφορεμενες!!!!!να τις χαρεις!!!!!
σοφακι περαστικα στον μικρουλη σου!!!!
τζελιφισ καλα ψωνια!!!!!
ρεγγινα και γωγουλινι με το καλο να σας (μας ερθει )το σποριον!!!!για να σας φυγει καθε αγχος μηπως υπαρχει κατι καλο θα ηταν να το ψαξετε πρωτα και να μην αγχωνεστε χωρις λογο....αλλα και αν υπαρχει λογος παλι να μην αγχωνεστε γιατι ολα διορθωνονται!!!μην με παρεξηγησετε το λεω με ολη την καλη μου προθεση και θεληση!

αχ και εγω πρεπει να ξεκινησω τωρα που εχει καλο καιρο γιατι αμα χειμωνιασει δεν με παιρνει!!!!!

σας φιλω ολες ολες και τις απουσες ολεςΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 604962 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JELLYFISH έγραψε:ασε και μενα δε με πολυπαίρνει αλλά ξέρεις πως είναι τα παπούτσια.....

οι κουρτινούλες πάνε για πλύσιμο? κάθε ποτε τις φρεσκάρεις?

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΧΝΑ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:τζααααα??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα-καλησπερα!!!!!!sunny sunny sunny sunny sunny 
τι κανετε κοριτσαρες?!!!!!
κουρτινες ποπανς?με για!!!!καλοφορεμενες!!!!!να τις χαρεις!!!!!
σοφακι περαστικα στον μικρουλη σου!!!!
τζελιφισ καλα ψωνια!!!!!
ρεγγινα και γωγουλινι με το καλο να σας (μας ερθει )το σποριον!!!!για να σας φυγει καθε αγχος μηπως υπαρχει κατι καλο θα ηταν να το ψαξετε πρωτα και  να μην αγχωνεστε χωρις λογο....αλλα και αν υπαρχει λογος παλι να μην αγχωνεστε γιατι ολα διορθωνονται!!!μην με παρεξηγησετε  το λεω με ολη την καλη μου προθεση και θεληση!

αχ και εγω πρεπει να ξεκινησω τωρα που εχει καλο καιρο γιατι αμα χειμωνιασει δεν με παιρνει!!!!!

σας φιλω ολες ολες και τις απουσες ολεςΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 604962 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ;;;;
ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;;

katerina1983

katerina1983
καλα ποπανς!!!!εσυ πως εισαι?
εχω ντοκτορ για τσεκ απ το απογευμα!!!!!
θελω να κανω γενικη!!!!αλλα που.....μαλλον απο αυριο.....σελιγο θα βαλω σιδερο να το τελειωσω!!!!!κανει καλο καιρο και τα πλυντηρια δεν σταματησανε και ειμαστε 2 ατομα!!!!που να μεγαλωσει η οικογενεια!!!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:καλα ποπανς!!!!εσυ πως εισαι?
εχω ντοκτορ για τσεκ απ το απογευμα!!!!!
θελω να κανω γενικη!!!!αλλα που.....μαλλον απο αυριο.....σελιγο θα βαλω σιδερο να το τελειωσω!!!!!κανει καλο καιρο και τα πλυντηρια δεν σταματησανε και ειμαστε 2 ατομα!!!!που να μεγαλωσει η οικογενεια!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ 3 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΙΝΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ. 3 ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡ ΑΥΤΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΡΩΝΩ. ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΚ........ΠΜ.

katerina1983

katerina1983
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
ΚΑΙ ΕΓΩ 3 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΙΝΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ. 3 ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡ ΑΥΤΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΡΩΝΩ. ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ......
εγω ποπανς παω στα 3 με 5 την εβδομαδα αναλογα τα ρουχα!!!!επειδη οπως σου ειπα ξεκιναω σιγα σιγα και εχει και καλο καιρο βρηκα ευκαιρια να πλυνω και αλλα εκτος απο ρουχα!!!!πατακια μπανιου,παππουτσια,τα τραπεζοκαρε κτλ κτλ με καταλαβαινεις τι εννοωRazz Razz Razz Razz 
και εγω μαλλον νοεμβρη με κοβω διοτι no money για να μου τα φερουν απο τωρα!!!!!Razz Razz Razz Razz 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
poppaki έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ 3 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΙΝΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ. 3 ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡ ΑΥΤΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΡΩΝΩ. ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ......
εγω ποπανς παω στα 3 με 5 την εβδομαδα αναλογα τα ρουχα!!!!επειδη οπως σου ειπα ξεκιναω σιγα σιγα και εχει και καλο καιρο βρηκα ευκαιρια να πλυνω και αλλα εκτος απο ρουχα!!!!πατακια μπανιου,παππουτσια,τα τραπεζοκαρε κτλ κτλ με καταλαβαινεις τι εννοωRazz Razz Razz Razz 
και εγω μαλλον νοεμβρη με κοβω διοτι no money για να μου τα φερουν απο τωρα!!!!!Razz Razz Razz Razz 

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!!ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

katerina1983

katerina1983
ποπανς ξεκιναω σιδερο!!!!!μεχρι να ερθει το καψουρομανουλο να φαμε!!!!!αν δεν σε βρω μετα θα τα πουμε αυριο παλι!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 
σε ολες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 604962 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:ποπανς ξεκιναω σιδερο!!!!!μεχρι να ερθει το καψουρομανουλο να φαμε!!!!!αν δεν σε βρω μετα θα τα πουμε αυριο παλι!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 
σε ολες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 604962 

ΥΠΟΜΟΝΗ......ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ, Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠ@ΡΔ@Λ@ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΜΘΜ. ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!!!!
ΑΧ......ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 - Σελίδα 33 417472 ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ!
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις