426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 Τετ Οκτ 09, 2013 12:02 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ. ΗΡΘΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΓΗΣΕ.
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ!!!
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία83 έγραψε:Πόσο σας ζηλεύω που είστε στα σπιτάκια σας αυτήν τη στιγμή!!!!Εντάξει, δε θέλω να είμαι αχάριστη , είπαμε δουλιτσα να υπάρχει αλλά.....θέλω να φύγωωωωωωω τώρααααα!!!
Εγώ έχω ψαράκι από χθες!Βακαλάο με πατατούλες στο φούρνο!μιαμμμμμμ!!Αυτός ο κιμάς σόγιας βρε Ποππάκι μου κι εμένα με ξενερώνει!!!Σόρρυ κιόλας γκαζιάρα μου αλλά θα σταθώ στο πλευρό του καψουρομάνουλου αυτή τη φορά!!!!!
Σοφία83 έγραψε:Φαντάζομαι την αντίδραση του καψουρομανουλου όταν παθαίνεις αυτές τις κρίσεις !!!χαχαχα!!
Αχ πήγε 1 η ώρα;;;!!!Τώρα το είδα και χάρηκα νόμιζα ήταν ακόμα 12!!!Ουφφφφ άντε 3 ωρίτσες ακόμη!!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;;
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΝΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΡΟΧΑ!!!
ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ PRE-JUNIORAKIA ΜΟΥ. ΕΧΩ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ HELLO, ΤΟ GOODBYE ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ!
ΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!ΑΛΛΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!
ΑΥΤΑΑΑΑΑ!!!!ΑΝΤΕ ΜΠΡΟΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ!
poppaki έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7.30 ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!
ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ. 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ......
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ .ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ......Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;;;!!!
Σοφία83 έγραψε:Ααα κοιμάστε νωρίς, εμείς αν δεν παει 1-1.30 δεν κλείνει το μάτι και αυτό τις καθημερινές που δουλεύουμε, αν δεν δουλεύουμε κοιμόμαστε και 2-3. Το σ/κ πάντως που δεν εχω ξυπνημα σηκώνομαι γυρω στις 11 μπορεί και 12!!Ειδικά τον χειμώνα, πώς μ'αρέσει να χουζουρεύω μέσα στα παπλωματακια και στις κουβερτουλες!!!!!Πιστεύω και 11 να κοιμόμουν όπως εσύ αποκλείεται να ξυπνούσα τόσο νωρίς!!Είμαι πολύ του χουζουριού!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης