Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
533 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 533 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τρι Οκτ 01, 2013 6:09 am

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ο ντουκαν γιατρος δεν ειναι??
επισης ασχετη ερωτηση, οι διατροφολογοι παιρνουν αδεια εξασκησεως επαγγελματος??

27Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τρι Οκτ 01, 2013 6:17 am

margdimitra

margdimitra
Θησαύρισε βέβαια ο ντουκαν...
Τι τον νοιάζει η Άδεια?

28Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τρι Οκτ 01, 2013 7:13 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:ο ντουκαν γιατρος δεν ειναι??
επισης ασχετη ερωτηση, οι διατροφολογοι παιρνουν αδεια εξασκησεως επαγγελματος??
ναι συγνωμη . Ηταν νευρολογος και απο οτι ξερω ασκουσε και την διατροφολογια (δεν ξερω αν απλα ασχοληθηκε με τον τομεα ή εκανε και αλλη ειδικευση). αλλα του πηραν την αδεια της ιατρικης.   Παντως  περνουν αδεια ασκησεως επαγγελματος. και οι ΠΕ και ΤΕ.

29Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 2:54 am

roxanne87

roxanne87
Μια γνωστή μου την έκανε, σωστα κ όλες τις φάσεις. Έχασε 25 κιλά κ 7 μηνες μετα συνεχίζει να διατηρει το αποτελεσμα κανοντας απλα την συντηρηση. Την συστηνει ανεπιφυλακτα κ είναι γιατρος στο επάγγελμα ( δεν μπορει, κατι θα σκαμπάζει).

Κ εγώ θα την κάνω αφού γεννήσω με το καλό κ αποθηλάσω. Τότε λογικά εσύ θα έχεις τελειώσει κ θα μας πεις αποτελέσματα! Επίσης δεν νομίζω οτι δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, είναι μια χορταστική δίαιτα, όπου η πιο δυσκολη φάση δεν κρατάει πολυ, ισα ισα κάνεις αποτοξινωση, καλό ειναι αυτο!

Καλή αρχή κ καλά αποτελέσματα!

30Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 3:03 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω! Ευτυχως βρηκα υποστηριξη στο fcbk που υπαρχει ομαδα με 700 κοπελες που την κανουν και μου εξηγησαν καποιες αποριες που ειχα και εχουν αναρτησει και πολλες συνταγε με τα τροφιμα που επιτρεποντε ωστε να μην βαρεθεις. Να ψαξεις να μας βρεις οταν με το καλο αποθηλασεις! Αν γραψεις "dukan" θα την βρεις. Εδω δεν βλεπω χαιρι..........................................

31Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 3:09 am

roxanne87

roxanne87
stefy έγραψε:Ευχαριστω! Ευτυχως βρηκα υποστηριξη στο fcbk που υπαρχει ομαδα με 700 κοπελες που την κανουν και μου εξηγησαν καποιες αποριες που ειχα και εχουν αναρτησει και πολλες συνταγε με τα τροφιμα που επιτρεποντε ωστε να μην βαρεθεις. Να ψαξεις να μας βρεις οταν με το καλο αποθηλασεις! Αν γραψεις "dukan" θα την βρεις. Εδω δεν βλεπω χαιρι..........................................

μην ανησυχείς,είναι που δεν ξεκίνησαν ακόμα τα σήριαλ κ μας έλειψε η ίντριγκα! χαχαχαχαχ!!

32Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 3:28 am

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα.Εκανα την διαιτα αυτη για ενα μηνα και εχασα 6 κιλα ευκολα και αβιαστα!Δεν πεινουσα καθολου.Σταματησα στον μηνα γτ εμεινα εγκυος.Η μητερα μου την εκανε 2 μηνες και εχασε 10 κιλα!Να σημειωσω οτι ειναι 57 χρονων και ΔΕΝ μπορουσε να χασει κιλα με τπτ με οσες διαιτες και αν ειχε δοκιμασει!Εγω σε συμβουλευω να την κανεις.Μονο η πρωτη φαση ειναι λιγο δυσκολη αλλα μετα απο 3 μερες συνηθιζεις και πραγματικα δεν πεινας καθολου!Ασε που οταν μπεις στη συντηρηση μπορεις να τρως απ'ολα σχεδον με μετρο παντα φυσικα!Καλη επιτυχια!!Με λιγη υπομονη θα την εχεις σιγουρα!

33Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 3:59 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alepouditsa1 έγραψε:Καλησπερα.Εκανα την διαιτα αυτη για ενα μηνα και εχασα 6 κιλα ευκολα και αβιαστα!Δεν  πεινουσα καθολου.Σταματησα στον μηνα γτ εμεινα εγκυος.Η μητερα μου την εκανε 2 μηνες και εχασε 10 κιλα!Να σημειωσω οτι ειναι 57 χρονων και ΔΕΝ μπορουσε να χασει κιλα με τπτ με οσες διαιτες και αν ειχε δοκιμασει!Εγω σε συμβουλευω  να την κανεις.Μονο η πρωτη φαση ειναι λιγο δυσκολη αλλα μετα απο 3 μερες συνηθιζεις και πραγματικα δεν πεινας καθολου!Ασε που οταν μπεις στη συντηρηση μπορεις να τρως απ'ολα σχεδον με μετρο παντα φυσικα!Καλη επιτυχια!!Με λιγη υπομονη θα την εχεις σιγουρα!
Ευχαριστω πολυ μου δινεις πολυ κουραγιο!

34Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 6:51 am

margdimitra

margdimitra
Αν δεν απαντούσε κανείς στο θέμα θα το εκλαμβάνατε ως αδιαφορία σωστά?
Τώρα που κάποιες εξέφρασαν την αντίθετη άποψη θεωρείται έλλειψη συμπαράστασης και ίντριγκα?
Τι να πω.
Δεν ειναι κακό να ακούγονται όλες οι απόψεις και ας μη συμφωνούμε πάντα. Αρκεί να μην τσακωνόμασταν σωστά?

Κανε παιδί μου τη δίαιτα. Εκ του αποτελέσματος θα κρίνεις. Μπορεί να μη σου ταιριάζει. Τι ζητάς γνώμες? Smile 
Θα ακούσεις τα όσα για το θέμα.

35Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 7:11 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζητησα την γνωμη οσων την εχουν κανει ή την κανουν ή θελουν να την κανουν. Δε με ενδιεφερε ν ακουσω απο καποιον οτι εχει ακουσει οτι δεν ειναι καλη γιατι απο μονη μου ειχα διαβασει και τα αρνητικα και τα θετικα της συγκεκριμενης διαιτας. Ωστοσο ευχαριστησα τις κοπελες που μου απαντησαν απλα και μονο για να μου πουν την αποψη τους και μονο χωρις να εχουν κανει οι ιδιες την συγκεκριμενη διαιτα. Δεν τσακωθηκε κανεις με κανεναν. Εγω βρηκα αυτο που ηθελα τελικα μεσω fcbk και αν μπορουσα να διαγραψω το θεμα εδω θα το εκανα. Αλλα δυστυχως δεν εχω αυτην την δυνατοτητα. Παντως αφου το ανοιξα που το ανοιξα καποια στιγμη μετά απο καιρο που θα κανω κι εγω αυτην την διαιτα θα μπω να γραψω και την προσωπικη μου εμπειρια ειτε θετικη ειτε αρνητικη μηπως καποια κοπελα την ενδιαφερει.

36Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 10:31 am

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefy έγραψε:Ζητησα την γνωμη οσων την εχουν κανει ή την κανουν ή θελουν να την κανουν. Δε με ενδιεφερε ν ακουσω απο καποιον οτι εχει ακουσει οτι δεν ειναι καλη γιατι απο μονη μου ειχα διαβασει και τα αρνητικα και τα θετικα της συγκεκριμενης διαιτας. Ωστοσο ευχαριστησα τις κοπελες που μου απαντησαν απλα και μονο για να μου πουν την αποψη τους και μονο χωρις να εχουν κανει οι ιδιες την συγκεκριμενη διαιτα. Δεν τσακωθηκε κανεις με κανεναν. Εγω βρηκα αυτο που ηθελα τελικα μεσω fcbk και αν μπορουσα να διαγραψω το θεμα εδω θα το εκανα. Αλλα δυστυχως δεν εχω αυτην την δυνατοτητα. Παντως αφου το ανοιξα που το ανοιξα καποια στιγμη μετά απο καιρο που θα κανω κι εγω αυτην την διαιτα θα μπω να γραψω και την προσωπικη μου εμπειρια ειτε θετικη ειτε αρνητικη μηπως καποια κοπελα την ενδιαφερει.
cheers cheers 

37Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 10:39 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Αν δεν απαντούσε κανείς στο θέμα θα το εκλαμβάνατε ως αδιαφορία σωστά?
Τώρα που κάποιες εξέφρασαν την αντίθετη άποψη θεωρείται έλλειψη συμπαράστασης και ίντριγκα?
Τι να πω.
Δεν ειναι κακό να ακούγονται όλες οι απόψεις και ας μη συμφωνούμε πάντα. Αρκεί να μην τσακωνόμασταν σωστά?

Κανε παιδί μου τη δίαιτα. Εκ του αποτελέσματος θα κρίνεις. Μπορεί να μη σου ταιριάζει. Τι ζητάς γνώμες? Smile 
Θα ακούσεις τα όσα για το θέμα.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ζητησε γνωμες .ειπε αν την εχει κανει καμια ή θελει να την κανει. Οποτε απαντησαμε εκτος θεματος. Αλλα αν θελαμε ιντριγκα θα μπαιναμε και θα λεγαμε αλλα. Απλα ειπαμε οτι σαν διαιτα θεωρηθηκε επικίνδυνη . αυτο για την κοπελα που ανεβασε το θεμα. Οπως και να εχει καλη επιτυχια. και θα ηθελα να διαβασω την γνωμη της αφου την κανει. Wink 

38Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 10:45 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φυσικα και θα πω πως μου φανηκε κι αν ειχα οντως αποτελεσμα. Αλλα αυτο θα δειξει μετα απο καιρο γιατι το θεμα δεν ειναι μονο να χασεις αλλα και ναμην τα ξαναπαρεις.... Rolling Eyes 

Αν καταφερω και τα χασω παντως και μετα τα ξαναπαρω γιατι ειναι μ@λ@κια η διαιτα α τραβαω τα μαλλια μου Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 606100 ... Οι αλλες κοπελες που βλεπω στο fcbk καλα τα πανε... χανουν αρκετα αλλα δεν ειδα ...μιλησα με καποια που να την εχει ολοκληρωσει. Rolling Eyes 

Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 417472 

39Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 10:49 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Φυσικα και θα πω πως μου φανηκε κι αν ειχα οντως αποτελεσμα.  Αλλα αυτο θα δειξει μετα απο καιρο γιατι το θεμα δεν ειναι μονο να χασεις αλλα και ναμην τα ξαναπαρεις.... Rolling Eyes 

Αν καταφερω και τα χασω παντως και μετα τα ξαναπαρω γιατι ειναι μ@λ@κια η διαιτα α τραβαω τα μαλλια μου Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 606100 ... Οι αλλες κοπελες που βλεπω στο fcbk καλα τα πανε... χανουν αρκετα αλλα δεν ειδα ...μιλησα με καποια που να την εχει ολοκληρωσει. Rolling Eyes 

οκ.Απλα προσεχε. αν δεις οτι κουραζεσαι, δεν νιωθεις καλα ,ατονιες κλπ σταματα τη. Δεν αξιζει να παθεις και τιποτα. Μην πεις θα κανω υπομονη. Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 9664 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 9664 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 9664 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 9664 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 351126 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 351126 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 351126 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 351126 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 597524 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 597524 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 334589 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 334589 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 334589 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 912791 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 912791 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 912791 μερικα εμοτικον για να σε βοηθησουν στην προσπαθειαRazz Razz Laughing Laughing Laughing 

40Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 10:52 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
stefy έγραψε:Φυσικα και θα πω πως μου φανηκε κι αν ειχα οντως αποτελεσμα.  Αλλα αυτο θα δειξει μετα απο καιρο γιατι το θεμα δεν ειναι μονο να χασεις αλλα και ναμην τα ξαναπαρεις.... Rolling Eyes 

οκ.Απλα προσεχε. αν δεις οτι κουραζεσαι, δεν νιωθεις καλα ,ατονιες κλπ σταματα τη. Δεν αξιζει να παθεις και τιποτα. Μην πεις θα κανω υπομονη. Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 9664 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 9664 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 9664 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 9664 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 351126 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 351126 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 351126 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 351126 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 597524 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 597524 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 334589 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 334589 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 334589 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 912791 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 912791 Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 912791 μερικα εμοτικον για να σε βοηθησουν στην προσπαθειαRazz Razz Laughing Laughing Laughing 
ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗ!!! ΕΜΟΤΙCON ΜΕ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ????????????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

Εννοειται αν δεν την παλευω θα σταματησω... Ευχαριστω πολυ!

41Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 11:01 am

stalicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια..Μονο θα σου πω οτι την εχω κανει και τι αποτελεσματα ειχε σε μενα...
Λοιπον..εγω ποτε δεν ημουν παχια..αλλα θυμαμαι παντα τον εαυτο μου να ηθελε να χασει 3-4 κιλακια...Απο τα 18 και μετα ο μεταβολισμος μου αλλαξε και ακομα και τα 2 κιλα με δυσκολευαν...Οταν εβλεπα λοιπον οτι με καμια ΣΩΣΤΗ διατροφη και γυμναστηριο δεν εφευγαν, κατεληγα σε ασχημες τεχνικες του στυλ, να τρωω υπερβολικα λιγο προκειμενου να ''σοκαρω''τον οργανισμο μου ή ακολουθουσα διαιτες τυπου Ατκινς..Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα, τα κιλα που ηθελα να χασω, απο 3-4 να γινουν 5-7..Κ ενω γυμναζομουν, διαφορα δεν εβλεπα...Πριν 2,5 χρονια και μετα απο πιεση κοντινου μου προσωπου ειδα την Ντανκαν και σκεφτηκα να την κανω...Αφου ημουν αποφασισμενη, θα πετυχαινα το στοχο μου ο κοσμος να χαλασει...Ξεκινησα λοιπον...Στερουμουν πραγματα αλλα επειδη ημουν αποφασισμενη δεν το σκεφτομουν και πολυ...Και οσο εχανα ελεγα, τι καλα!!!Καποια στιγμη εφτασα στην φαση της διατηρησης των νεων κιλων, που τα φαγητα μπαινουν σιγα σιγα παλι...Εδω να σημειωσω πως αυτο το θεωρησα το πιο δυσκολο σταδιο...Δυστυχως εμενα αυτη η φαση με βρηκε σε καλοκαιρι και διακοπες, ειχαν περασει και καποιοι μηνες απο τοτε που την εκανα και τελικα εκει εγινε το κακο...Πιστευω πως πρεπει να εχεις καποιον ειδικο απο πανω σου γτ αυτη η φαση ειναι αρκετα δυσκολη...Ενω δεν ετρωγα ιδιαιτερα ''απαγορευμενα'' πραγματα, για καποιο λογο-προφανως λαθος δικο μου,αλλα δεν ξερω που-δεν μπορουσα να διατηρησω τα κιλα μου...Κ ενω προσπαθουσα, καποια στιγμη ''λαλησα'' απο τα πολλα πρεπει...Εβλεπα πως ειτε ετρωγα κανονικα ειτε οχι, ενα και το αυτο...Ξαναπαιρνα τα κιλα ακομα και οταν τα εκανα ολα(?) σωστα!!!(ακομα δεν εχω καταλαβει το λαθος που εκανα...πιστευω πως μαλλον ηταν το γεγονος πως εστω κ κατι-μια κουταλιτσα- να ετρωγες απο κατι απαγορευμενο ηταν λαθος...κ μαλλον καπου εκει το εχασα το παιχνιδι )...Τεσπα...αποτελεσμα??Εγω απο τα 66 να θελω να παω 63 , το οποιο το καταφερα, κ μετα στη φαση της διατηρησης τα πηρα πισω...Ε, αφου σιχτηριασα, επρεπε καποια στιγμη να επιστρεψω στις κανονικες μου διατροφικες συνηθειες-οι οποιες ηταν πολυ φυσιολογικες,χωρις υπερβολες, και με γυμναστικη παντα...Αποτελεσμα?Απο τα 66 στα 68...απο τα 68 στα 70 και τον Απριλιο 2013 εφτασα τα 72!!!Οταν το ειδα, τα επαιξα!!Δεν μπορουσα να καταλαβω πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος σαν και μενα με γυμναστηριο και σωστη διατροφη, χωρις να τρωω εξω και τζανκ φουντ, να ειναι 72 κιλα!!!!!!!!Βεβαια να πω παλι πως δεν φαινοταν στο σωματοτυπο μου τα κιλα μου...Ε, καποια στιγμη, μετα απο πολυ ψαξιμο, βρηκα μια διατροφολογο με πολυ προσιτη τιμη...(Η τιμη ηταν παντα ο λογος που δεν επισκεπτομουν μεχρι εκεινη τη στιγμη ειδικο). Αφου μιλησαμε, μου ειπε καποια πραγματα τα οποια αλλαξαν την κοσμοθεωρια μου...Πρωτα απο ολα αυτη δουλευει με βιολογικα προιοντα, εινια κατα των χημικων διαιτων και δεν δινει τα συνηθισμενα κλασικα προγραμματα με κοτοπουλα και σαλατες!!!Αυτη μου ειπε πως πρωτα απο ολα ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ με τους οποιους προσπαθουσα να αδυνατησω ηταν λαθος (Ατκινς και λιγες θερμιδες)...Εβγαλε το λιπομετρητη και τι ειδε???Οτι για τον δικο μου σωματοτυπο τα φυσιολογικα κιλα ηταν 65-70!!!!ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!Κ γω εκανα προσπαθεια να πεσω απο τα 66 που ημουν μια χαρα φυσιολογικη, στα 63 (αφυσικο γ μενα οπως ολα εδειξαν) και τελικα πηγα στα 72!!!Καθε βδομαδα μου εδινε ενα προγραμμα ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ κια με πολλα φαγητα!!Πολλα ομως!!!Πολλες γευσεις...Χαρακτηριστικο ηταν οτι, ό,τι και να μαγειρευα επρεπε ΠΑΝΤΑ να περιεχει λαχανικα...Παραδειγμα: επειδη δεν τρωω πολλες σαλατες, μου εβαζε σε καθε γευμα να φτιαχνω το κρεας μου με καροτο-ντοματα-πιπερια-κρεμμυδι κλπ...Ειχα απειρες γευσεις κα τηρουσα το προγραμμα κατα γραμμα...Δεν πεινουσα καθολου και δεν ενιωθα ελλειψη...Ειχα μια φορα τη βδομαδα γλυκο-ομως εκανα και καμια παρασπονδια και συχνα το εβαζα 2 φορες σε μικροτερη ποσοτητα!!Very Happy Αποτελεσμα??Καθε βδομαδα εχανα 700γρ-1.300γρ και ετσι μεσα σε 1,5 μηνα πηγα στα 67.200 απολυτως φυσιολογικα!!Εκει καπου το συστημα κρασαρε!!!Αυτο εδειχνε απο οτι μου ειπε η κοπελα, πως ο οργανισμος μου δεν δεχοταν μεγαλες αποκλεισεις απο αυτα τα κιλα και δυσκολα θα πετυχαιναμε να παω κατω των 67.Το παλεψαμε για κανα μηνα με αναναδες και ειδικα τσαγια και μετα κατεβηκα 400γρ. κ μετα εφυγα γ διακοπες...ε, καπου εκει εχασα και κανα κιλο ακομα και πηγα 66!!!Τωρα ειμαι μια χαρα, θα θελα καποια στιγμη να κατεβω και 2-3 κιλακια ακομα, αλλα δεν πιεζω καταστασεις!!!Πρεπει ο οργανισμος μου να σταθεροποιηθει και μετα με προσεγμενη διατροφη και γυμναστικη, πιστευω ισως να κατεβω λιγο ακομα...Εγω προσωπικα μετα απο 7 χρονια απειρων διαιτων γ να χασω αρχικα 2-3 κιλα, τα οποια εγιναν 7, καταλαβα πως πρεπει να ζηταμε βοηθεια ειδικου οταν βλεπουμε πως δεν μπορουμε...Καταληγω παλι στο γνωστο ρητο πως χρειαζεται ισορροπημενη διατροφη και γυμναστικη αλλα παντα με συμβολη ειδικου..γτ κ εγω ισορροπημενη διατροφη εκανα (δεν εννοω την Ατκινς και τις λιγες θερμιδες)πριν τη διαιτολογο αλλα αυτη μπορεσε και μου εκανε διαφορετικους συνδυασμους αναλογα με το σωματοτυπο μου...Α!Επισης, ενω ολες οι ''φυσιολογικες'' κοπελες στην ηλικια μου (25 χρονων με 1.72 υψος) παιζουν σε κιλα 55-63, εγω ανηκω σε αλλη ομαδα...Εγω παιζω στην ομαδα 67-70 διοτι ειμαι πολυ μυωδης!!(Ελεγα και γω, που παει ρε γαμωτο ολη αυτη η γυμναστικη αν δεν χανω κιλα?? Very Happy)Δεν μπορω να πεσω ευκολα κατω απο τα 65 (μου ειπε πως δεν χρειαζεται βεβαια να πεσω πιο κατω γτ μετα θα θεωρουμαι πως ειμαι κατω του φυσιολογικου) γτ εχω μυες οι οποιοι καλως-κακως (καλως κατα τη γνωμη μου) ο,τι και να γινει δεν μπορουν να χαθουν!!!Συνεπως, μεσα απο ολα αυτα που εγω εζησα εχω να πω τα εξης:
1)Οταν ειναι να ξεκινησετε διαιτα, να εισαστε αποφασισμενοι οτι θελετε να το προσπαθησετε και δειτε ποιο προγραμμα διαιτας σας κανει
2)Βαλτε εναν εφικτο στοχο...Οχι μονοκοπανια 10-15 κιλα!! Εγω θεωρω πως το 1 κιλο τη βδομαδα ειναι ΙΔΑΝΙΚΟΤΑΤΟ αν το καταφερετε
3)καντε παραλληλα ασκηση και αν δειτε οτι δεν γινεται, ζητηστε και τη συμβολη ειδικου
4)Προσωπικα δεν θεωρω σωστη διαιτα τη διαιτα με στερησεις που σε τρελλαινει..ναι στο να περιορισεις τα γλυκα, ναι στο να περιορισεις καποιες ομαδες τροφων, αλλα οχι στο κοψιμο με το μαχαιρι γτ πολυ απλα οση θεληση και να εχει κανεις, νομιζω ειναι ανθρωπινως αδυνατο αυτο να γινει...καταληγει μονο σε αποθημενα...
5)Αυτοι που εχουν να χασουν παραπανω κιλα, νομιζω πως ειναι πιο σωστο να ακολουθουν μια διατροφη σωστη γ μεγαλυτερο χρονικο διαστημα(που θα εχει και τα γλυκακια της), παρα μια διαιτα που μονο υποσχεσεις δινει...Ας το δουμε και ρεαλιστικα...Αν θελει καποιος να χασει 10 κιλα, πρφανως και δεν μπορει να τα χασει σε 1 μηνα...Ισως ουτε σε 2!!!Εγω 5 κιλα τα εχασα σε 1,5 μηνα και μετα για 1 μηνα δεν εχανα γραμμαριο...Καπου το συστημα κρασαρει και πρεπει να το περιμενουμε...!!
Αυτα απο μενα...Καλη συνεχεια σε ο,τι αποφασισετε και ΥΠΟΜΟΝΗ!!! και σορρυ γ το μεγαλο ποστ!!

42Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 11:19 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω ειμαι της αποψης πως οταν κανεις διατροφη για χασιμο κιλων δεν πρεπει να λειπει κανενα μα κανενα φαγητο αποτ ην διατροφη σου. Επισης αυτος που τρωει ενα ταψι μ πακλαβα δεν μπορεις να τον πας σε 3 φυλλα μαρουλι. θα του δωσεις μισο ταψι μπακλαβα για αρχη και ενω εγω θα επερνα 10 κιλα αυτος θα χασει. και σιγα σιγα προσαρμοζεις. Τωρα για 3-5 κιλανα μπεις σε διαδικασια διαιτας και μαλιστα τοσο αυτηρης ειναι αυτοκτονια.

43Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 11:47 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ ευχαριστω για την απαντηση σου. Περα απο το τι ειναι ή δεν ειναι η διαιτα Dukan ... καλη ή κακή... το λάθος ήταν δικό σου που την επελεξες σαν διαιτα αφου ο ιδιος ο Dukan την συστηνει σε ατομα που εχουν να χασουν πανω απο 5 κιλα και απευθυνεται πιο πολυ σε υπερβαρα ατομα. Για 3 κιλα λοιπον εσυ επελεξες σιγουρα λαθος δαιτα. Απο κει και περα συμφωνω μαζι σου ... και σκεψου οτι εσυ ειχες να κανεις συντρηση μονο για 3 κιλα που εχασες.... εγω που θελω να χασω πολλα αν τα χασω μετα η συντηρηση θα διαρκεσει εξισου παρα πολυ με την διαιτα  κι αυτο ειναι που με βαζει πιο πολυ σε σκεψεις. Απο την αλλη εδω και καιρο κανω διατροφη (μονη μου χωρις διαιτολογο) με βαση την διατροφη που μου ειχε γραψει παλαιοτερα μια διαιτολογος... εκανα καποιες αλλαγες προσθεσα αφαιρεσα να την φερω πιο "στα μετρα μου" συμφωνα με τις σημερινες μου αναγκες και οντως πηγε καλα.... εχασα συνολο 12 κιλα απο την τελευταια μου εγκυμοσινη.... Αλλα μετα απο κει ΤΕΛΟΣ κολλησα γα ΠΑΝΤΑ! Και αυτες οι διατροφες που δινουν οι διατροφολογοι ολες ιδιες ειναι μ εχουν κουρασει πραγματικα.. τις διαβαζω και τις βαριεμαι........ Εγω οπως ειπα λεφτα για διατροφολογο να ξαναπαω δεν εχω με την καμια ειδικα τωρα που ειμαι στο 6 μηνο του ΟΑΕΔ και πληρωνομαι τριχες κατσαρες.  Η Dukan κατι μου εκανε ρε συ.. μου εκανε το κλικ... απο εκει που βαριομουν να ξαναμπω στην ιδια διαδικασια με εβαλεστο τριπακι να την δοκιμασω... και ειδικα τωρα που βρηκα κι αλλες κοπελες που την κανουν και θα αλληλουποστηριζομαστε. Παντως εσυ οντως με εβαλες σε σκεψεις απο την αποψη οτι ειχες την εμπειρια. Και δεν θα εχω χειροτερο να κανω την υπερπροσπαθεια μηνες ολοκληρους να χασω καμια 20 αρια κιλα και να τα ξαναπαρω σε 1 μηνα! 10000 φρες καλυτερα να μεινω ετσιοπως ειμαι τωρα... Δεν αντεχω κι αλλο ξεχειλωμα! Embarassed Embarassed Embarassed  Ακομη τα υλικα για την διαιτα δεν τα εχω παρει... ειναι να τα παρω το ΣΚ... ο αντρας μου λειπει ταξιδι με τη δουλεια του και γυριζει αυριο ή Παρασκευη... θα δω τι θα μου πει κι εκεινος...

44Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 11:56 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:και εγω ειμαι της αποψης πως οταν κανεις διατροφη για χασιμο κιλων δεν πρεπει να λειπει κανενα μα κανενα φαγητο αποτ ην διατροφη σου. Επισης αυτος που τρωει ενα ταψι μ πακλαβα δεν μπορεις να τον πας σε 3 φυλλα μαρουλι. θα του δωσεις μισο ταψι μπακλαβα για αρχη και ενω εγω θα επερνα 10 κιλα αυτος θα χασει. και σιγα σιγα προσαρμοζεις. Τωρα για 3-5 κιλανα μπεις σε διαδικασια διαιτας και μαλιστα τοσο αυτηρης ειναι αυτοκτονια.
χαχαχαχχα ! Μιλαμε μιλαμε για διαιτες και με το που ειπες μπακλαβας το ματι μου γυαλισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

Να χαμε λιγο μπακλαβα τωρα... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 

Η Dukan σε αυτα που επιτρεπει εχει απεριοριστες ποσοτητες ... οποτε.... θεωρητικα παντα... τρως ωσπου να μην πεινας.... και χανεις βαρος. (γενικοτερα καλα μας τα λεει η dukan... στην πραξη δεν ξερω τι γινεται)

45Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 12:02 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στεφυ για ποσα κιλα μιλας? Τα πηρες με τις εγκυμοσυνες ή ειχες καποια επιπλεον κιλα απο αυτο που εσυ θεωρεις ιδανικο? λεω εσυ γιατι μπορει να εχεις διαβασει οτι το ιδανικο βαρος σου να ειναι 60 και τελικα να 67.

46Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 12:03 pm

margdimitra

margdimitra
Τρως τρως... Όσο θες αλλά και πόσο κρέας να φας σκέτο πια?
Ειναι λίγο βαρετή στην αρχή ειδικά.
Όταν μπουν τα λαχανικά κάπως πάλευεται.

47Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 12:10 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
20 κιλα πρεπει να χασω για να ειμαι 65 που ειναι το ιδανικο μου βαρος παρολο που εγω νομιζα λογο υψους (1,70) οτι ειναι τα 60 κιλα. Η φαση σκετη πρρωτεινη κραταει 1 εβδομαδα κι εχει μεσα κρεατα , ψαρια, θαλασσινα, γαλακτοκομικα, αυγα. Επιτρεπει καφε, επιτρεπει Lght αναψυκτικα ... Γενικοτερα αυτο δεν με τρομαζει... 1 εβδομαδα ειναι... εμενα η συντηρηση με τρομαζει... γιατι πιστευω οτι με την συγκεκριμενη διαιτα τα χανεις τα κιλα... και τα χανεις και σχετικα γρηγορα... η συντηρηση δε με εχει πεισει... Ειναι οτι πρεπει κι αυτην να την τηρεις κατα γραμμα..... και εκει ειναι που κρινεται ολο το παιχνιδι... ποση θεληση θα εχεις τοτε ... ενω εχεις φτασει το στοχο σου.. να συνεχιζεις να βρισκεσαι σε προγραμμα αυστηρο για πολυυυυυυυυυυυυ ακομη.

48Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 12:11 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλλα σαμπως για ολες τις διατες δεν ισχυει αυτο??? Δεν θελουν συντηρηση? Απλα ισως οχι τοσο αυστηρη...

49Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 1:08 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:20 κιλα πρεπει να χασω για να ειμαι 65 που ειναι το ιδανικο μου βαρος παρολο που εγω νομιζα λογο υψους (1,70) οτι ειναι τα 60 κιλα. Η φαση σκετη πρρωτεινη κραταει 1 εβδομαδα κι εχει μεσα κρεατα , ψαρια, θαλασσινα, γαλακτοκομικα, αυγα. Επιτρεπει καφε, επιτρεπει Lght αναψυκτικα ... Γενικοτερα αυτο δεν με τρομαζει... 1 εβδομαδα ειναι... εμενα η συντηρηση με τρομαζει... γιατι πιστευω οτι με την συγκεκριμενη διαιτα τα χανεις τα κιλα... και τα χανεις και σχετικα γρηγορα... η συντηρηση δε με εχει πεισει... Ειναι οτι πρεπει κι αυτην να την τηρεις κατα γραμμα..... και εκει ειναι που κρινεται ολο το παιχνιδι... ποση θεληση θα εχεις τοτε ... ενω εχεις φτασει το στοχο σου.. να συνεχιζεις να βρισκεσαι σε προγραμμα αυστηρο για πολυυυυυυυυυυυυ ακομη.  
ο στοχος δεν ειναι να αχασεις τα κιλα. Ειναι να τα συντηρησεις. εμενα με τρομαζει μετα την συντηρηση, αν δεν εχεις μαθει να τρως σωστα οταν θα τελειωσει η συντηρηση θα γυρισεις πισω στις παλιες σου συνηθειες? να ξερεις οτι η ΄΄συντηρηση'' ειναι εφ ορου ζωης οταν φτασεις τον στοχο. Θα πρεπει να μαθεις να τρεφεσαισ ωστα και δεν εννοω τις βλακειες που δινουν ψαρι, μιοσχαρι σαλατα. Παντως σου ξαναλεω οτι τα δημοσια νοσοκομεια διαθετουν και τμημα διατροφης. Κανε την ντουκαν που εχιες λυσαξειRazz κανε και την συντηρηση σου αλλα παραλληλα παρε καποιες διατροφικες συμβουλες για το πως θα τρεφεστε εσυ και η οικογενεια σου και τι θα πρεπει να προσεχετε.

50Δίαιτα Dukan - η αρχή ... - Σελίδα 2 Empty Απ: Δίαιτα Dukan - η αρχή ... Τετ Οκτ 02, 2013 1:12 pm

stalicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοιτα..επειδη εχω περασει απο αυτη τη φαση...δλδ να θελω οσο τπτ να χασω τα κιλα και ο,τι κ να μου πουν οι αλλοι, εγω να θελω να το κανω...θα σου ελεγα το εξης:Αν εσυ πιστευεις οτι θες και μπορεις να την κανεις, καντην!Για να σου φυγει το απωθημενο βρε παιδι μου!!Κ μενα μου εφυγε το απωθημενο...απλα δεν τη συστηνω...οχι τοσο για το αν ειναι σωστη σαν διατροφη, αλλα για το αποτελεσμα αυτο καθε αυτο...Οταν την διαβασα και αρχισα να το σκεφτομαι, ειπα ακριβως αυτο που ειπες και συ...οτι εχει απεριοριστη ποσοτητα του επιτρεπομενου φαγητου, οποτε δεν θα εχω θεμα...παντα ενιωθα πως προτιμουσα να τρωω οσο θελω απο ενα φαγητο που πρεπει, παρα απο πολλα και λιγο...Κ σε αυτο ομως εκανα λαθος γτ παντα θα θες τη διαφορετικη γευση...Τον πρωτο μηνα, αντε τον δευτερο την παλευεις...ειδικα αν βλεπεις διαφορα...το μετα ομως...ειναι θεμα...Οπως και να χει καλη επιτυχια αν την κανεις...απλα για να την κανεις και να επανελθει ο οργανισμος σου νομιζω θελει συνολικα ενα εξαμηνο το λιγοτερο, αν εχεις και καποια κιλακια παραπανω...(Εγω παντως στη διαιτολογο πληρωνα 50 ευρω το μηνα και μια φορα καθε βδομαδα ειχαμε ραντεβου για νεο προγραμμα και λιπομετρηση...τωρα το εχει κανει 60κατι ευρω το μηνα...Αν το θεωρεις προσιτη τιμη, μπορω να σου πω πληροφοριες...Εχει γραφειο στην Κηφισια και στη Ν.Φιλ/φεια)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις