226 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #16 Δευ Οκτ 07, 2013 12:47 pm
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Τωρα ειδα πως το εγραψα απαπα δν καταλαβα ουτε εγω.Τη ρωταω αν κλαιει η αν εχει πυρετο η μικρη χαριτωμενα εννοειτε να τη μαζεψεις.Να μη φοβαται.Και εγω αυτα βλεπω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αντε καλε μην τη πας την μικρη δν υπαρχει λογος εγω σας το πα για να το ξερετε ρουφαμε χαλαρα.Ινε βγαλε το παπλωματακι θα ελεγα.pennytol έγραψε:Προληπτικά θα το πάω...να το δει λίγο μ'εκείνο το μηχανηματάκι στ' αυτιά να ησυχάσω...! Πάντως έχεις δίκιο δεν κλαίει! Λες να μην πάω ε; Θα το σκεφτώ μέχρι αύριο και θα δώ...!
Χατζηνικολάου -Πρετεντέρη παράλληλα;;; Θα σε αποτελειώσουν καλέ αυτοί!!!
Αντρες η παρανοια στο σπιτι σας.Τι να πω το φανταζομαι σταματησε να παιζει η τιβι στο σαλονι χαθηκαν τα καναλια και θα ρθει ο κουνιαδος μου να τπ δει και αυτος αυριο.Δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα με τν Ηλια πρεπει να φταιει η κεραια.Ουφ τι ωρα ειναι?Ειναι ωρα για υπνο ναιιι.Καληνυχτα κατ μου και σε ολες τις κουκλες της παρεας της ομορφης.kat_laz έγραψε:Παιδί μου εκεί που έπλενα τα πιάτα γυρνάω και βλέπω με ένα καμάρι να μου τα στρώνει πάνω στα ασκούπιστα! 11 χαλιά έστρωσε! Παναγιά μου!
Το Μαξί ρούχο παντα κερδίζει τις εντυπώσεις το μόνο κακο οτι θέλει ύψος για να δείξει. Επίσης τα χρώματα της ειναι πολυ σωστα και για την εποχή και για την περίσταση. Εχω μια ψιλό ένσταση στην ασήμι ζώνη αλλα το όλο σύνολο ειναι κλασσατο!lne έγραψε:Η βάπτιση της κόρης της Τζένης Τζιβεριώτη και του Γιάννη Τσακουμάκου. Δείτε φωτογραφίες http://www.fthis.gr/article/318314/twitter-article … via @FthisGR κατυ πιο ωραιο αυτο το ρουχο ε???
Τοσο πολυ ξυπνάει; Εσυ που το αποδιδεις;peristeraki έγραψε:καλημέρα! βεβαια για να πεις καλημέρα, πρεπει να κοιμηθεις, να ξυπνησεις, να πλυθεις κλπ. εμεις μονο πλυθηκαμε ! πφφφφφφφ δευτερη νυχτα που ξυπναει σαν δρομολογιο του κτελ. καθε μια ωρα! τι να της φταιει αραγε;;;;;; νυσταζωωωωωωωωω
τσαγακι με μελι Ινε κ γρηγορα!
ζεεστη ε;; ενδιαφερον!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης