251 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #16 Δευ Οκτ 07, 2013 10:58 pm
lne
Η ψυχή της παρέας!
Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το μωρό της: "Θηλάζω ακόμη και έχω τα κιλά της εγκυμοσύνης" (video) http://www.fthis.gr/article/318358/twitter-article … via @FthisGR
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Χαχαχαχαχα τι απίστευτο τυπακι ο λαζαρακος σου Κατ! Να τον χαίρεσαι!kat_laz έγραψε:Καλημέρα σας!!!
Περιστεράκι μήπως πονάει η κοιλίτσα της? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Ο δικός μου με κατούρησε απ την κορφή μέχρι τα νύχια το βράδυ. Οπότε φτου και απ την αρχή. Πλύσιμο του μικρού μέσα στα μεσάνυχτα, άλλαγμα σεντόνια, πλυντήριο να πλυθούν και άαααααντε να ξανακοιμηθείς!!!
Σηκώνομαι το πρωί και εγώ η δόλια μάνα με το κεφάλι καζάνι του κάνω γάλα, του βάζω παιδικά και πάω να ετοιμαστώ πρώτη
"Μαμά σε κατούρησα το βράβυ?"
"ΝΑΙ!!"
"Γιατί ρε Κατερίνα το έκανα αυτό???"
"Εμένα ρωτάς μωρέ????"
"Μη μιλάς! Μη μιλάς! Να ακούσω τα παιβικά!"
Εκεί που πλένομαι ακούω τον μικρό να μιλάει. Λέω τρελάθηκε αυτό απ το κατούρημα??? Πάω στο κρεβάτι και βλέπω ένα Λάζαρο με τα χέρια σταυρωμένα κάτω απ το σαγόνι, με κλειστά μάτια να λέει
"Το πρωί με την αυγούλα χαρούμενα ξυπνώ και στέλνω προσευχούλα ψηλά στον ουρανό. Βοήφησε με Φεέ μου να 'μαι καλό παιβί και να έχω χαρά και προκοπή! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!"
Κατάπια την οδοντόκρεμα....
kat_laz έγραψε:Καλημέρα σας!!!
Περιστεράκι μήπως πονάει η κοιλίτσα της? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Ο δικός μου με κατούρησε απ την κορφή μέχρι τα νύχια το βράδυ. Οπότε φτου και απ την αρχή. Πλύσιμο του μικρού μέσα στα μεσάνυχτα, άλλαγμα σεντόνια, πλυντήριο να πλυθούν και άαααααντε να ξανακοιμηθείς!!!
Σηκώνομαι το πρωί και εγώ η δόλια μάνα με το κεφάλι καζάνι του κάνω γάλα, του βάζω παιδικά και πάω να ετοιμαστώ πρώτη
"Μαμά σε κατούρησα το βράβυ?"
"ΝΑΙ!!"
"Γιατί ρε Κατερίνα το έκανα αυτό???"
"Εμένα ρωτάς μωρέ????"
"Μη μιλάς! Μη μιλάς! Να ακούσω τα παιβικά!" χαχαχα πολυ γελιο δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!!
Εκεί που πλένομαι ακούω τον μικρό να μιλάει. Λέω τρελάθηκε αυτό απ το κατούρημα??? Πάω στο κρεβάτι και βλέπω ένα Λάζαρο με τα χέρια σταυρωμένα κάτω απ το σαγόνι, με κλειστά μάτια να λέει
"Το πρωί με την αυγούλα χαρούμενα ξυπνώ και στέλνω προσευχούλα ψηλά στον ουρανό. Βοήφησε με Φεέ μου να 'μαι καλό παιβί και να έχω χαρά και προκοπή! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!"
Κατάπια την οδοντόκρεμα....
Ως γυναίκα αρτοποιου έχω να καταθέσω ότι ούτε αυτοί έχουν συνήθως όρεξη για ζύμωμα το πρωί, αγγαρεία το κάνουν. Οπότε άμα θες στείλε μας το Λάζαρο, θα του κολλάμε και ενσημοkat_laz έγραψε:Ευχαριστώ Μήτσαινα!
Ένας Θεός ξέρει τι έχουμε να δούμε ακόμα απ τα παιδιά μας!
Χθες το πρωί ξύπνησε και μου λέει "Ρε Κατερίνα δεν πάμε να ζυμώσουμε κανένα τσουρέκι???????"
Μα 7 30 το πρωί πόση όρεξη έχεις για ζύμωμα????????? Μόνο οι αρτοποιοί!!!!!!!!!!!!1
Αμέ! Σκέψου το, παρέχουμε και πληρωμή σε είδος, ψωμάκι, κουλουράκια, τσουρεκακιαkat_laz έγραψε:Βρε λες????? Είναι δύσκολοι οι καιροί!!!!!!!!
Xaxaxaxa κορυφη ο Λαζαρακοςkat_laz έγραψε:χαχαχαχαχαχα!! Πακέτο πίσω θα μου τον στείλουν στο μισάωρο!!!!!!!!!!!!
Δεν μαγείρευα μια μέρα και πήγε το χαζό και μου έριξε όλο το βαζάκι με τη ρίγανη στο φαγητό??????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης