276 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #16 Τρι Οκτ 08, 2013 1:11 am
kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αυτό είναι για την Κατριν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.tlife.gr/Article/news-darra/0-71-52542.html
http://www.tlife.gr/Article/news-darra/0-71-52542.html
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλα οι αντρες ντιπ χαζοι. Εμένα μου έλεγε να πάμε σε ενα παιχνίδι γνώσεων που παρουσίαζε ο αρναουτογλου με πολλα λεφτα. Μου έλεγε εσυ θα απαντας σε ιστορία λογοτεχνία πολιτικά γεωγραφία κινηματογράφο καλλιτεχνικά πολιτική και εγώ μου λεει θα απανταω τα αθλητικαkat_laz έγραψε:Στην εγκυμοσύνη άρχισα να πίνω καφέ. Πριν μόνο όταν έβγαινα έξω κι αυτό για να μην παίρνω συνέχεια χυμούς! Απ όταν έμεινα έγκυος μέχρι και στα αφτιά ήθελα να τον βάζω!!
Εμ έλα ντε πως του είχε έρθει???? Εκείνος έλεγε γιατί του άρεσαν οι ερωτήσεις... Εγώ κλίνω προς τις τρέσες!!!
Catty έγραψε:Καλα οι αντρες ντιπ χαζοι. Εμένα μου έλεγε να πάμε σε ενα παιχνίδι γνώσεων που παρουσίαζε ο αρναουτογλου με πολλα λεφτα. Μου έλεγε εσυ θα απαντας σε ιστορία λογοτεχνία πολιτικά γεωγραφία κινηματογράφο καλλιτεχνικά πολιτική και εγώ μου λεει θα απανταω τα αθλητικαkat_laz έγραψε:Στην εγκυμοσύνη άρχισα να πίνω καφέ. Πριν μόνο όταν έβγαινα έξω κι αυτό για να μην παίρνω συνέχεια χυμούς! Απ όταν έμεινα έγκυος μέχρι και στα αφτιά ήθελα να τον βάζω!!
Εμ έλα ντε πως του είχε έρθει???? Εκείνος έλεγε γιατί του άρεσαν οι ερωτήσεις... Εγώ κλίνω προς τις τρέσες!!!
Catty έγραψε:Εγώ εχω ρεβίθια χυλωμενα και μακαρόνια για την κατερινα γιατι δεν τρώει σταγαλια.
Οταν πετάνε κοτσανοβλακειες οι αντρες ειναι πολυ εκνευριστικοι!
Είμαστε σε παρέα με ανθρώπους που εκτιμώ και έλεγα οτι το όνειρο μου ειναι να κανω διδακτορικό και να μπορέσω να γράψω ενα βιβλίο
Ωρε και πετάγεσαι ο δικός μου και λεει "εγώ θελω να γράψω βιβλίο για την ΑΕΚ"
Εμπρός τισ αεκ παλικάρια
Σουταρετε και Σπάστε τα δοκαριαααα
Τα δίχτυα σκιστε, τη δόξα κατακτηστε
Νικηστε Νικηστε νικηστεεεεε
Πρεπει να δώσεις ενα μπατζετ να ξέρουμεmhtsaina έγραψε:Κόρες, επιτρέψτε μου να εκμεταλλευτώ άλλη μια φορά τη φιλοξενία σας, διότι υπάρχει σοβαρός λόγος κι εσείς δίνετε καλές συμβουλές.
Σήμερα κλείνουμε 3 χρόνια μαζί με το Μήτσο. Όμως
Το Σ/Κ είχαμε έναν άσχημο καβγά διότι εγώ αδιαθέτησα το Σάββατο το βράδυ και δεν πήγα στο γάμο ενός κολλητού του και αυτός το πήρε στραβά (οι άντρες δεν ξέρουν από πόνους περιόδου, κατανοητό)
Από τότε ναι μεν τα ξαναβρήκαμε χθες το βράδυ, αλλά υπάρχει ακόμη ένα κλίμα λίγο βαρύ, με εκατέρωθεν πίκρα.
Θέλω λοιπόν να του κάνω ένα ωραίο δώρο έκπληξη για την επέτειό μας, ώστε να τον κάνω να χαμογελάσει, αλλά από λεφτά είμαστε γιοκ.
Μήπως έχετε καμια καλή ιδέα με μίνιμουμ κόστος και μάξιμουμ αποτέλεσμα;
Ευχαριστούμε πολύ Κατ, κι εσείς να είστε πάντα καλά! Μωρέ αλλιώς τα είχα σκεφτεί, είχα σκοπό την Κυριακή να του έκανα το τραπέζι έξω, αλλά ας όψεται ο καβγάς@!kat_laz έγραψε:Κατ αρχήν να τα εκατοστήσετε!!!
Εγώ μια φορά είχα καθίσει και είχα μαγειρέψει τα πάντα σε σχήμα καρδιάς. Μέχρι και ψωμί είχα κάνει καρδουλοτό.... Αλλά τώρα λίγο δύσκολο για τελευταία στιγμή...
Ευχαριστούμε περιστεράκι κι εσείς πάντα ευτυχισμένοι! Του Αγίου Βαλεντίνου πέρισυ του έστειλα μια κάρτα με το περιεχόμενο που λες και του το έστειλα με το ταχυδρομείο με όνομα αποστολέα Ευγενία Ταμτιριρίρογλου. Το πρωί που έφτασε ήμουν κι εγώ στο φούρνο μαζί με το Μήτσο και τον αδελφό του, ο οποίος πήρε την κάρτα μου από τον ταχυδρόμο και οι δύο μαζί έσπαγαν το κεφάλι τους καμιά ώρα να δουν ποιανού γνωστή είναι η Ταμτιριρίρογλου και αν είναι προσκλητήριο γάμουperisteraki έγραψε:ααα Μητσαινα να ζησετε!!!!!!
μπορεις να του γραψεις ενα γραμμα και να του αναλυσεις ολους τους λογους που τον αγαπας! ιδανικο να ερχοταν με το ταχυδρομειο αλλα δεν προλαβαινεις. μαγειρεψε κατι ωραιο για το βραδυ και φτιαξε και μια τουρτα περιπτερο τηε Αργυρως που εχει εγγυημενο αποτελεσμα!
Αυτή θα ήταν φοβερή ιδέα κορίτσι, αν δεν είχα πέσει στον μοναδικό τύπο στον κόσμο που συμπεριφέρεται σαν κορίτσι: μετά από καβγά το σεξ του φαίνεται σαν πονηριά και στυλώνει τα πόδια Αχχχχχ!lne έγραψε:ολα σε σχημα καρδιας???????? μητσαινα κανε τιποτα πιο ουσιαστικο κ φτηνο οταν τελειωσει η περιοδος
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης