651 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #16 Παρ Οκτ 11, 2013 12:07 pm
kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τα κανα!!!! Να πω ότι δεν τα κανα!!!! Δε ξέρω τι έκανα λάθος. Η γιατρός η πρώτη που είχα μου είχε πει πως καμμιά φορά είναι στο παιδί
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Παππούλη έκανα μάθημα με δύο κοπέλες.η μια 20 πάνω κάτω κ η άλλη μάλλον μικρότερη μου.παχουλουλες αλλα λίγο πιο προχωρημένες.αχ η μια πονάω...αχ γλυστραω... αχ δεν μπορώ...κλπ.Catty έγραψε:Ετσι!!!! Η ζωη αρχίζει μετα τα τριάντα μωρο μου!!!kaatrin έγραψε:Ενδιαφέρουσα άσκηση είναι .για πρώτο μάθημα τα πήγα πολύ καλα.μαθε τέχνη κ αστηνε δε λένε; Αν απολυθω από τον παιδικό θα σας καλέσω να πιείτε ποτό εκεί που θα δουλέψω.
Χαχσχσχα είσαι η μονη σε όλο το φόρουμ που εχει βάλει και τα δικα της γενέθλιαkat_laz έγραψε:Μπράβο Κστρίν!!!
(ήταν να μην πάρω φόρα με τα τικεράκια!)
pennytol έγραψε:Ινε μακάρι να μπορούσα να σου πω πως να βάζεις τον ορό αλλά κι εγώ απ' ότι φαίνεται λάθος το κάνω...!
Στην αρχή το έκανα ακριβώς όπως λένε οι οδηγίες, τώρα όπως μου είπε η Ανατολή! Ενώ δεν φαίνεται όμως να έχει μύξες όταν κοιμάται ακούγεται μπουκωμένη! Αδιέξοδο! Εμένα ο παιδίατρος τις πρώτες μέρες που είχε πολλή μύξα και δεν μπορούσε να κοιμηθεί μου είχε πει να της βάζω μία σταγόνα Otrivin παιδικό στο κάθε ρουθούνι.
Καατριν ουαού!!! Θα συνεχίσεις δηλαδή;;;
Κατ μην συγχύζεσαι! θα της πω την ιστορία σου με τη σερβιέτα κι έτσι θα έχει παράδειγμα να ακολουθήσει το πουλάκι μου...!
Catty έγραψε:Χαχσχσχα είσαι η μονη σε όλο το φόρουμ που εχει βάλει και τα δικα της γενέθλιαkat_laz έγραψε:Μπράβο Κστρίν!!!
(ήταν να μην πάρω φόρα με τα τικεράκια!)
Μπουμπουκα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης