501 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #16 Τετ Οκτ 09, 2013 10:10 pm
peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! επιστρεψαμε στα κανονικα μας ωραρια! καλα ο αντρας σου τρελοκομειο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τωρα θα σου ελεγα τι κανουν εδω αλλα εχε χαρη.kat_laz έγραψε:Καλημέρα Νατάσσα!!
Κάνε πως λιποθυμάς βρε να σε εξυπηρετήσουν!!!!!
Σαν σήμερα το 2010 ημέρα Δευτέρα παντρεύτηκε η Καγιά τον Κριθαριώτη με το νυφικό - παντελόνα.....
retouche την εχω δει απο κοντα και εχουμε μιλησει καμια σχεση ειναι μεσα στις ρυτιδες και χαλια σωμα.Ε πηγαινα ενα διαστημα σο καναλι με τη μαμα για να δω κανα γνωστο χιχιχι.kat_laz έγραψε:http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/281767/royla-koromila-i-ananeosi-i-yoga-kai-o-erotas
Είναι δυνατόν να μην είναι πειραγμένες αυτές οι φωτογραφίες???????????? Είναι?????????????????
δεν προλαβα να συγκινηθω εκλαιγε τρελα ο μπεμπης και πηγα να τρελαθω απο το αγχοςlne έγραψε:καλημερα ποναω πολυ απο περιοδο!!!μπιφτεκια με κασερι γεμιστα σημερα??πρωτη φορα ετσιματμομμυ βαλε κ αλλες φωτο σιγκινηθηκες καθολου??κατυ δεν παιζεται ο αντρας!! σου τι ζωδιο ειναι??νατασσα πεσ μας κ αλλα!!!!δουλευε η μανα σου σε καναλι??πες πες!!!!!
ευχαριστουμε παρα πολυ αυτη η φωτο ειναι πριν αρχισει το μυστηριοkat_laz έγραψε:είστε πολύ όμορφοι!!!! Να σου ζήσει το όμορφο το αντράκι σου!!!
ΩΩΩΠΠΠ και αλλη χριστινα χαχαχαCatty έγραψε:Ματινα δυστυχώς στη βάφτιση η μάνα σπάνια συγκινείται γιατι πολυ απλα όλοι την μπριζωνουν. Εγώ κόντεψα να τρελαθω και είπα στον άντρα μου στη Χριστίνα απλή βάφτιση και αυστηρά οικογενειακο τραπέζι!!!!
Πάντως ο δικός σου ολόκληρο αντρακι έγινε, παυλαρας!!!!
Ινε τι θα δούμε σημερα;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης