51 Απ: .............................. Τρι Οκτ 08, 2013 12:52 am
kefati
Πανταχού παρούσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:39 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:39 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:38 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:38 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:37 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:36 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:37 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:36 am, 1 φορά
Γιατί, που έδιωξε το 8χρονο από το σπίτι; Δηλαδή αν στα 13 του φοβηθεί επειδή δεν πήρε καλό βαθμό και το σκάσει ή και ακόμα χειροτερα, αυτοκτονήσει γιατί θα θεωρεί ότι καλύτερα να μη γυρίσει στο σπίτι; Τότε θα φταίμε εμείς που είμαστε κακιές ή εσύ που έβλεπες και δεν έκανες τίποτα; Γιατί τίποτα δεν κάνεις κοπέλα μου, αφού βλέπεις ότι ο άντρας σου δεν παίρνει από λόγια και το μόνο που κάνεις να του λες και να του ξαναλες, είναι σαν να μην κάνεις τίποτα και κάποια στιγμή θα στο πετάξουν αυτό και τα παιδιά σου.margdimitra έγραψε:Θέμα με τίτλο "Ο άντρας μου δέρνει τα παιδιά" και πρέπει να έχει σχόλια τριαλαρί τριαλαρό!
Ωραίο και αυτό.
Την περιγραφή με το κόκκινο μάγουλο και τις μελανιές μόνο εγώ τη διάβασα?
Συνεχίστε έτσι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:45 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:47 am, 2 φορές συνολικά
Συνεχίζεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και να ζητάς κάποιον να σου χαϊδέψει τα αυτιά! Αυτά που περιέγραψες είναι κλασσική περίπτωση κακοποίησης, καλός οικογενειάρχης προς τα έξω, ξεσπάσματα βίας, περίοδος "μέλιτος" όπου όλα δείχνουν ότι στρώνουν, σύζυγος-θεατής που προσπαθεί να δικαιολογήσει το θύτη (είχε πιει, είναι λίγο πιεσμένος στη δουλειά, τα παιδιά ήταν ζωηρά κτλ). Είσαι και εκπαιδευτικός, θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα. Ζητα βοήθεια για την οικογένειά σου άμεσα!kefati έγραψε:Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Έτσι πρέπει. Και σε ευχαριστώ για την κατανόηση.. Αυτές οι δύο μέρες ήταν πολύ καλές. Μπορεί να ήταν και "φάση" και να πέρασε. Σε όλες τις οικογένειες υπάρχουν και οι άσχημες μέρες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιολογώ αυτές τις καταστάσεις. Αν ξαναγίνει κάτι παρόμοιο, έχω υπόψη μου τι να κάνω. Να 'σαι καλά!!markella_p έγραψε:Κορίτσι, μην βλέπεις μόνο τη μία πλευρά. Υπάρχουν και κοπέλες που μίλησαν μαζί σου και δεν είχαν πρωταρχικό σκοπό να σε κρίνουν-κατακρίνουν. Αυτό που γίνεται στο θέμα σου είναι σύνηθες φαινόμενο σε αυτό το φόρουμ.
Αν θες μπορείς να μην ασχοληθείς καθόλου με τα άνευ ουσίας σχόλια που εκτός από επικριτικά δεν είναι τίποτα άλλο και να συνεχίσεις την συζήτησή σου με τα υπόλοιπα κορίτσια.
Στο θέμα σου τωρα, δεν ξέρω με ποιον τρόπο, αλλά πρέπει να το χειριστείς πιο απόλυτα και αποτελεσματικά. Καταλαβαίνω την κατάσταση οσο μπορώ, σίγουρα δεν το χειρίζεσαι αρκετά καλά. Κάτει παραπάνω θα μπορείς να κάνεις.
ΜΠΑΙΝΕΙΣ στη μέση και προλαβαίνει να κάνει μελανιές; Και συγνώμη, αυτό έλειπε να το εννοεί κιόλας το "φύγε"! Να 'σαι σιγουρη ότι το παιδί δεν το ξέχασε και ότι το έχει πάρει τοις μετρητοίς. Κατά τα άλλα δες το προηγούμενο ποστ μου, δεν έχω κάτι να προσθέσω, δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι!kefati έγραψε:Αυτά ακριβώς που λες τα έχω ήδη κάνει: μπαίνω στη μέση! Είπα εγώ ότι δεν μπαίνω?? Πώς έχετε αυτήν την εντύπωση?? Και τον έχω απειλήσει, όπως λες, όχι ότι θα φύγω - το σπίτι είναι δικό μου - αλλά ότι να τα μαζέψει και να φύγει αυτός!! Όσο για που έλεγε στο παιδί να φύγει (που σίγουρα δεν το εννοούσε) έγινε χαμός (από τη μεριά μου εννοώ), μπήκα στη μέση και πήρα το παιδί μέσα!!! Και φυσικά δεν επαναλήφθηκε!! Τώρα δείχνει "καλή διαγωγή", αλλά είπαμε, αν αρχίσουν τα ίδια, την έβαψε!!Mamma Tomato έγραψε:Γιατί, που έδιωξε το 8χρονο από το σπίτι; Δηλαδή αν στα 13 του φοβηθεί επειδή δεν πήρε καλό βαθμό και το σκάσει ή και ακόμα χειροτερα, αυτοκτονήσει γιατί θα θεωρεί ότι καλύτερα να μη γυρίσει στο σπίτι; Τότε θα φταίμε εμείς που είμαστε κακιές ή εσύ που έβλεπες και δεν έκανες τίποτα; Γιατί τίποτα δεν κάνεις κοπέλα μου, αφού βλέπεις ότι ο άντρας σου δεν παίρνει από λόγια και το μόνο που κάνεις να του λες και να του ξαναλες, είναι σαν να μην κάνεις τίποτα και κάποια στιγμή θα στο πετάξουν αυτό και τα παιδιά σου.margdimitra έγραψε:Θέμα με τίτλο "Ο άντρας μου δέρνει τα παιδιά" και πρέπει να έχει σχόλια τριαλαρί τριαλαρό!
Ωραίο και αυτό.
Την περιγραφή με το κόκκινο μάγουλο και τις μελανιές μόνο εγώ τη διάβασα?
Συνεχίστε έτσι.
Τι να σου πω, αφού δεν καταλαβαίνει από λόγια, την επόμενη φορά μπες στη μέση. Αφού λες ότι εσένα δε σε χτυπάει ή που θα σταματήσει ή που θα τις φας και τότε ίσως καταλάβει τι κάνει (και θα δεις κι εσύ τη γλύκα, ακούς εκεί "τα δέρνει αλλά δεν τα σαπίζει κιόλας;"). Απείλησέ τον ότι θα φύγεις. Αν και αυτό δεν τον σταματήσει σηκωθείτε και φύγετε από κει μέσα όσο είναι καιρός.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 8:47 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kefati στις Τετ Οκτ 09, 2013 9:51 am, 1 φορά
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης