726 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #17 Τετ Οκτ 30, 2013 11:16 pm
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Δύσκολη η χθεσινή ημέρα! Δεν είμαι και καλα ψυχολογικά!
Τέλος πάντων! !
Καλημέρα σε όλες!
Τέλος πάντων! !
Καλημέρα σε όλες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καατριν μου σε σκέφτομαι πολυ. Απο εβδομάδα να δούμε αν θα προλαβαίνω να μπαίνω και εγώ. Προσπάθησε να γράφεις έστω μια φορα την ημέρα να μη χαθουμεkaatrin έγραψε:Καλημέρα! Δύσκολη η χθεσινή ημέρα! Δεν είμαι και καλα ψυχολογικά!
Τέλος πάντων! !
Καλημέρα σε όλες!
Καττυ που στο μπλογκ της?Catty έγραψε:Κορίτσια την ωρα που έβλεπα το ρε.. Την εκπομπη που βλέπω διάβασα το κείμενο της ολιβια "δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι" και κολλάω τα μαλλιά μου με uhu
Δεν θα κανω σχόλιο
Αν κ δεν γράφω ποτε στην ομαδα σας, με δελεασετε τώρα! Σύμφωνα απόλυτα σε ολα! Τι κωδικό να βρούμε?Catty έγραψε:Αν δεν σας αγαπούσα τόσο θα ετρωγα ban αλλα δεν αξίζει
Πάντως πρεπει να βρούμε έναν κωδικό ασφαλείας αν μια μερα μπούμε και δεν υπάρχει φορούμ γιατι δεν τα βλέπω καλα τα πράματα
Catty έγραψε:Μαμαγοριου πολυ χαίρομαι που γράφεις και εδω
Εγώ προτείνω για να μην φτιάχνουμε FB twitter και αλλα τέτοια χαζα αν ποτε διαλυθεί το φόρουμ θα πάμε στο κείμενο της ολιβ με τίτλο "20 μήνες μαζι" (τυχαία επιλογή επειδη ειναι στρογγυλό το νούμερο)και θα γράψουμε σχόλια απο κάτω με τα nick name mas. Ετσι θα συναντηθούμε και μετα βλέπουμε τι κάνουμε.
Το καταλάβατε ; Αυτο προτείνω εγώ για κατασταση εκτάκτου ανάγκης
Άλλη πρόταση;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης