301 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Δευ Σεπ 06, 2010 4:01 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:σ'αυτόν!
σε ποιον;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρία έγραψε:σ'αυτόν!
Μιλουπακι έγραψε:α καλα οτι του φανει του λολο στεφανη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κουκλα εισαι ρε μαρακι τι θες τωρα; το λεμε εμεις και τελος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μαρία έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:α καλα οτι του φανει του λολο στεφανη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κουκλα εισαι ρε μαρακι τι θες τωρα; το λεμε εμεις και τελος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλά καλά πάω πάσο (που σημαίνει: δεν πάει να λέτε, εγώ γνώμη για μένα δεν αλλάζω! )
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:α καλα οτι του φανει του λολο στεφανη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κουκλα εισαι ρε μαρακι τι θες τωρα; το λεμε εμεις και τελος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλά καλά πάω πάσο (που σημαίνει: δεν πάει να λέτε, εγώ γνώμη για μένα δεν αλλάζω! )
Δεν πας να διαβάσεις το "όμορφη μαμά";;;
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:α καλα οτι του φανει του λολο στεφανη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κουκλα εισαι ρε μαρακι τι θες τωρα; το λεμε εμεις και τελος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δεν πας να διαβάσεις το "όμορφη μαμά";;;
Μιλουπακι έγραψε:
χαχα ελα ρε αθηνα και ειδα το μπλοκ και λεω τι εγινε μου την πεσαν τιποτα εκει και δεν το πηρα πρεφα; μετα καταλαβα γιατι το ειπες, ναι κυρια μου καλα σου λεει εγω τσαμπα καθομαι και τα γραφω; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μιλουπακι έγραψε:
χαχα ελα ρε αθηνα και ειδα το μπλοκ και λεω τι εγινε μου την πεσαν τιποτα εκει και δεν το πηρα πρεφα; μετα καταλαβα γιατι το ειπες, ναι κυρια μου καλα σου λεει εγω τσαμπα καθομαι και τα γραφω; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τι εννοείς florentiab?florentiab έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Και εγώ ας πούμε οτι δουλεύω. Τελευταία υποκρίνομαι οτι δουλεύω και υποκρίνονται οτι με πληρώνουν
GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΕΓΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!
vasoula έγραψε:Τι εννοείς florentiab?florentiab έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Και εγώ ας πούμε οτι δουλεύω. Τελευταία υποκρίνομαι οτι δουλεύω και υποκρίνονται οτι με πληρώνουν
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης