451 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Τετ Σεπ 08, 2010 1:34 am
ladycat
Η ψυχή της παρέας!
μεραααααααααααααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ladycat έγραψε:μεραααααααααααααααα
Vivian έγραψε:Καλησπερα και απο μενα!!!!
Tziz έγραψε:Καλησπέρα!
Πάνω που ξεφόρτωσα τον κόκορα λίγο χθες, σήμερα του τα ξαναφόρτωσα...
Θα παραιτηθεί στο τέλος και θα τον χάσω.
Ένας μήνας ακριβώς μέχρι να βγω στην άδεια!
Tziz έγραψε:Αυτό του λέω, αλλά μετά θα φορτωθεί τα του σπιτιού...
Γιατί ως γνωστόν (στους γνωστούς) τα οικοκυρικά δεν είναι το φόρτε μου...
Λες να διώξω τον κόκορα και να πάρω ένα γάιδαρο που αντέχει πιο πολύ????
ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!!!ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛ@@@ΚΑ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟ!!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΑΡΩΝ - ΑΡΩΝ ΠΙΣΩ, ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ???ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΑΛ@@@ΚΑ!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΖΕΙ!!!!!athina24 έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΤΖΙΖ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ!!!!!!!!!!!
MariaIoanna έγραψε:Καλημέρα σας κορίτσια
Κι εγώ στη δουλειά και άργησα να
ξυπνήσω και ήρθα τρέχοντας.
Είμαι λίγο προβληματισμένη, με απασχολούν κάποια πράγματα θα σας πω
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης