801 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Σαβ Σεπ 11, 2010 3:11 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kalliopi έγραψε:ΑΧΑΧΑΧ!ΣΑΡΩΤΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΑΘΗΝΑ!ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ 2 ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ(Ω ΝΑΙ...ΑΠΟ ΤΩΡΑ)ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΤΕΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΚΟΜΑ...ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣΗΤΙΚΑ Κ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ ΖΟΥΜΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ!!!
athina24 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ?
κρεμουλες τυπου mundisal ή bexident αφηνει να βαζεις ; Ειδικα η δευτερη ειναι πολυ καλη και ισως σε βοηθησει.Kalliopi έγραψε:athina24 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ?
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΩΡΕ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΝΤΕΠΟΝ...ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Κ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!ΟΥΦΦΦΦ
faye έγραψε:κρεμουλες τυπου mundisal ή bexident αφηνει να βαζεις ; Ειδικα η δευτερη ειναι πολυ καλη και ισως σε βοηθησει.Kalliopi έγραψε:athina24 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ?
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΩΡΕ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΝΤΕΠΟΝ...ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Κ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!ΟΥΦΦΦΦ
Μιλουπακι έγραψε:δεν μπορω να γραψω αλλο το μυαλο μου ειναι αλλου...
Athin@ έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:δεν μπορω να γραψω αλλο το μυαλο μου ειναι αλλου...
Καλησπέρα!
ΠΟΥ;;;;;
Μιλουπακι έγραψε:Athin@ έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:δεν μπορω να γραψω αλλο το μυαλο μου ειναι αλλου...
Καλησπέρα!
ΠΟΥ;;;;;
να μην σε νοιαζει κουτσομπολα
Athin@ έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:Athin@ έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:δεν μπορω να γραψω αλλο το μυαλο μου ειναι αλλου...
Καλησπέρα!
ΠΟΥ;;;;;
να μην σε νοιαζει κουτσομπολα
ΑΠΑΠΑΑΑΑΑ!!!!
Καλέ απο ενδιαφέρον ρώτησα...
(όπως πριν λίγο που απο κάτω βριζότουσαν δύο μετά απο φρενάρισμα και παραλίγο να σαβουρωθώ που βγήκα τρέχοντας)
Ευάκι έγραψε:δε ρωτας καλυτερα?εγω θυμαμαι να εχω ακουσει να μου λενε οχι αυγο στο παιδι αμα κανει εμβολιο για 3 μερες.δε ξερω γιατι ουτε απο που ακριβως αλλα το θυμαμαι...επεσε τωρα καθολου ο πυρετος???
Μιλουπακι έγραψε:εμενα δεν μου το εχουν πει αυτο για το αυγο και το εμβολιο, παντως αν την πειραζε θα εβγαζε και κοκκινιλες δεν θα εκανε μονο πυρετο, εξαλλου κυκλοφωρει και ιωση αυτες τις μερες, το εμβολιο δεν κανει 39,9 τοσο πολυ
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης