776 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Σαβ Σεπ 11, 2010 1:01 am
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΔΩΣΕ ΜΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΜΟΥ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΘΗΝΑΚΙ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ!ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΟΟΟΟΛΗ ΕΔΩ!ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΨΗΝΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΥΣ ΠΡΑΛΙΝΑ,ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ Κ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΥΝΤΑΓΗ!
αχ τι μου θυμισες τωρα!!!!!!!!!ημασταν αργος τον μαιο,παμε ναυπακτο και λεμε δε παμε απο γιαννενα στη θεσσαλονικη για βολτα και επειδη στα γιαννενα μου εκανε προταση γαμου ο αντρας μου μας αρεσει να πηγαινουμε!ανεβαινοντας εκεινες τις ανηφοροστροφες πριν τα γιαννενα βλεπουμε πινακιδα που προειδοποιει για βροχη σε 200μετρα και γελαμε!!!περναμε 200 μετρα και τσουπ βροχη!!!λεμε τυχαιο!μετα κι αλλη πινακιδα και παλι βροχη!!!!!!!!παθαμε πλακα!!!!!!!!!!!
athina24 έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΠΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!
athina24 έγραψε:ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ Η ΑΥΡΙΟ Η ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!
athina24 έγραψε:ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ Η ΑΥΡΙΟ Η ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!
Athin@ έγραψε:Καλημέρα κοπελίτσες μου!Εμείς σήμερα έχουμε πυρετούλη αλλά οκ θα το ξεπεράσουμε.
Athin@ έγραψε:Καλημέρα κοπελίτσες μου!Εμείς σήμερα έχουμε πυρετούλη αλλά οκ θα το ξεπεράσουμε.
Kalliopi έγραψε:ΑΧ ΜΩΡΕ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!
athina24 έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!
Athin@ έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΑΧ ΜΩΡΕ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!athina24 έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ!
Μαρία έγραψε:
το φιλί στην ασθενή μην ξεχάσεις!
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:
το φιλί στην ασθενή μην ξεχάσεις!
Το έδωσα καλέ!!!!!
Τώρα σκίζει κάτι ζωγραφιές μου...πάνε οι δημιουργίες μου
Kalliopi έγραψε:ΑΧΑΧΑΧ!ΣΑΡΩΤΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΑΘΗΝΑ!ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ 2 ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ(Ω ΝΑΙ...ΑΠΟ ΤΩΡΑ)ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΤΕΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΚΟΜΑ...ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣΗΤΙΚΑ Κ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ ΖΟΥΜΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης