751 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Παρ Σεπ 10, 2010 11:23 pm
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΡΟΧΗ?ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!
ειμαι κομματια!!!!!!μετα τη δουλεια πηγα λαικη,σουπερ,φουρνο κτλ και τωρα καθομαι για καμια ωριτσα μεχρι να αρχισω τα μαγειρεματα!!!
Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!
ειμαι κομματια!!!!!!μετα τη δουλεια πηγα λαικη,σουπερ,φουρνο κτλ και τωρα καθομαι για καμια ωριτσα μεχρι να αρχισω τα μαγειρεματα!!!
καλημέρα! και μετά σου λέει: τι κάνεις όλη μέρα!
καλό κουράγιο!
εγώ το έβαλα πρωί πρωί το φαγητό και ξέννοιασα!
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!
καλημέρα! και μετά σου λέει: τι κάνεις όλη μέρα!
καλό κουράγιο!
εγώ το έβαλα πρωί πρωί το φαγητό και ξέννοιασα!
κι εγω μη φανταστεις πηρα ψαρακια και θα τα βαλω στο φουρνο και μια τηγανια πατατες και μια σαλατα και νανι μετα!!!οπως καταλαβες πηγα και ψαρα!!!κατα τα αλλα γενικη καθαριοτητα εκανα χθες οποτε σημερα θα μου πει εννοειται "καλα πως κουραστηκες αφου δεν εκανες τιποτα!!!!!!"
valerakievelinaki έγραψε: αθηνα το πιο ευκολο γλυκο του κοσμου ειναι το τσιζ κεικ !! γιατι δεν το φτιαχνεις ;
και εδω ηλιο εχει για αυτο ρωτησα αλλα η εμυ ειπε αλλα οχι τιποτα αλλο θελω να πλυνω κατι χαλακια αυτες τις μερες και λεω να πλυνω ναμην πλυνω !!
athina24 έγραψε:ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.....
valerakievelinaki έγραψε:συγνωμη μωρε αθηνα δεν το ηξερα !! ..........λοιπον φτιαξε ενα γρηγορο χαλβαδακι !
athina24 έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΜΟΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ...!ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ!ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΟΟΟΟΛΗ ΕΔΩ!ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΨΗΝΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΥΣ ΠΡΑΛΙΝΑ,ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ Κ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΥΝΤΑΓΗ!
athina24 έγραψε:ΠΕΣ!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΤΟΙΜΟ!ΕΤΟΙΜΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης