851 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Κυρ Σεπ 12, 2010 12:46 am
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!ΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΒΙΒΙΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;;;;;;;;ΓΕΝΝΑΕΙ;;;;;;;;;;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
GEODATOU έγραψε:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!
Μιλουπακι έγραψε:περαστικα αθηνα μου αντε να σας πεσει ο παλιοπυρετος,
Μιλουπακι έγραψε:το βιβιανακι ειναι καλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] περιμενει ποτε θα γεννησει σημερα αυριο τελειωνουν τα ψεματα, ανχωμενο μου ειναι αλλα λογικο με ολα αυτα, αλλα οταν μας διαβασει γιατι εχει λαπτοπ εκει που ειναι να της πω
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Athin@ έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:περαστικα αθηνα μου αντε να σας πεσει ο παλιοπυρετος,
Ευχαριστούμε!Μιλουπακι έγραψε:το βιβιανακι ειναι καλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] περιμενει ποτε θα γεννησει σημερα αυριο τελειωνουν τα ψεματα, ανχωμενο μου ειναι αλλα λογικο με ολα αυτα, αλλα οταν μας διαβασει γιατι εχει λαπτοπ εκει που ειναι να της πω
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Αχ ανυπόμονη και βιαστική μικροσκοπική μέλλουσα γυναίκα...ανυπομονείς να δεις τη μανούλα!
ΒΙΒΙΑΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΙΣΣ ΕΛΛΑΣ 2030 (σταρ ελλάς θα είναι η δικιά μου),ΑΑΑ και περίμενε καλέ μέχρι τις 16 να έχει γενέθλια μαζί μου...καλά άντε δεν πειράζει παρθενάκι να είναι και εντάξει,είμαστε γ*μ* τα παιδιά,χι χι χι
Μ Ε Τ Ο Κ Α Λ Ο ! ! !
Μιλουπακι έγραψε:Να κανω μια μικρη διορθωση μιας και η δικη μου ηταν η Μις κοσμος 2030 χαχαχαχαχα
οποτε αντε αθηνα σας χαριζουμε την ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ εξαλλου και η ειρηνη σκληβα Μις Ελλας ειχε βγει οποτε θα ακολουθησουμε τα χναρια της [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και αφηνουμε την Μις κοσμος στη Βιβιαν γιατι αμα της μοιασει η κορη δεν το συζητω θα καψει απειρες καρδιες
Μιλουπακι έγραψε:Να δω εστεμενη να εχει παρει Νομπελ και θα τρελαθωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μιλουπακι έγραψε:ρε μαρακι ελεος ποτε τα προλαβες ολα παιδι μου απο τι ωρα αρχισες;
συμπεθερα πρεπει να σκεφτεις πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να παρεις πιατα και ρουχα μιας χρησεως χιχιχιΜαρία έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:ρε μαρακι ελεος ποτε τα προλαβες ολα παιδι μου απο τι ωρα αρχισες;
από τις 8,30 το πρωί περίπου! είμαι λιώμα, ένα με το πάτωμα! για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι έχω βάλει 4 πλυντήρια και ήδη γέμισε το καλάθι με ρούχα του μικρού πάλι! ΕΛΕΟΣ!
βλέπω τα πιάτα από μακριά και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι όοοοοοοολα αυτά πρέπει να τα πλύνω!
μήπως να εφαρμόζαμε την μέθοδο του πλαστικού πιάτου?
faye έγραψε:συμπεθερα πρεπει να σκεφτεις πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να παρεις πιατα και ρουχα μιας χρησεως χιχιχιΜαρία έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:ρε μαρακι ελεος ποτε τα προλαβες ολα παιδι μου απο τι ωρα αρχισες;
από τις 8,30 το πρωί περίπου! είμαι λιώμα, ένα με το πάτωμα! για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι έχω βάλει 4 πλυντήρια και ήδη γέμισε το καλάθι με ρούχα του μικρού πάλι! ΕΛΕΟΣ!
βλέπω τα πιάτα από μακριά και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι όοοοοοοολα αυτά πρέπει να τα πλύνω!
μήπως να εφαρμόζαμε την μέθοδο του πλαστικού πιάτου?
Μαρία έγραψε:Αθηνάκι περαστικά, πολύ πυρετό η μικρή βρε παιδί μου ψήθηκε το κακομοιράκι μου! να φύγει και να μην ξανάρθει! περαστικούλια σας
κουκλιτσα μου περαστικα στην μικρουλα σου ευχομαι να της περασει γρηγορα και να ειναι μια χαρα. Οι δικια μου συνηθως οταν εχει πυρετο προσπαθει να ριξει την μεσοτοιχια με την γιαγια που μενει διπλα μας. χιιχιAthin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:Αθηνάκι περαστικά, πολύ πυρετό η μικρή βρε παιδί μου ψήθηκε το κακομοιράκι μου! να φύγει και να μην ξανάρθει! περαστικούλια σας
Ευχαριστούμε Μαράκι!!!Τώρα έχει 38 και κάνει μετακόμιση στο σαλόνι φωνάζοντας.Μάλλον προσπαθεί να πουλήσει τα έπιπλα στους γείτονες.
Και το χειρότερο:ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ
Κάτσε και ξεκουράσου λίγο τώρα,άσε τα πιάτα για αργότερα,δε θα σου δώσει κανένας παράσιμο μην παιδεύεσαι.
faye έγραψε:κουκλιτσα μου περαστικα στην μικρουλα σου ευχομαι να της περασει γρηγορα και να ειναι μια χαρα. Οι δικια μου συνηθως οταν εχει πυρετο προσπαθει να ριξει την μεσοτοιχια με την γιαγια που μενει διπλα μας. χιιχι
Μιλουπακι έγραψε:αχ και το ελεγα εγω οτι δεν ειναι απο το εμβολιο, το εμβολιο δεν κανει τοσο πυρετο, να τα τωρα και ο μπαμπας, αθηνα και εμεις ετσι ειμαστε πρωτα ο μικρος μετα ο αντρας μου λιγο η μικρη αυτη συνηλθε ο αντρας μου ακομα και εμενα με γυροφερνει αλλα ακομα αντεχω
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης