Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
567 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 567 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες!τι κανετε?εμεις κοιμηθηκαμε εξαωρακι σερι παλι κ ξυπνησαμε φαγαμε κ τωρα παλι νανι κλασικα!εφαγα κ το πρωινο μου πεινουσα σαν λυκος γιατι εκοψα το βραδινο.τρωω απογευματινο κ μετα απο τις 7 βαζω φερμουαρ!

elitsa

elitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ....ΕΧΟΥΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΓΑΡΙΔΑ....ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 2....ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΛΙΓΑΚΙ...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειστε μανουλες??εμεις ημασταν τρεις ωρες εξω βολτα κ τωρα τρωμε!!

maraki_t

maraki_t
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τι κάνετε κορίτσια & μπεμπίνια? Εμείς μια χαρούλα! Μόνο που δεν την πήγα βόλτα σήμερα Crying or Very sad  Ήταν να πάμε το απόγευμα αλλά δεν έκατσε κι έτσι το μωράκι μου δεν βγήκε καθόλου αν κ είχε πολύ καλή μέρα. Αλεξούκο πως περάσατε στην βόλτα σας? Ελίτσα μου τι κάνετε? Τα μικρά? Τελικά βολτάρατε ή όχι? Πάντως μπράβο σου που τα φέρνεις βόλτα με 2! Εγώ με 1 κ πάντα αργούμε στα ραντεβού μας....ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 328109

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μανουλες!!πως ειστε?εμεις ειμαστε καλα,το βραδυ κοιμηθηκαμε οχταωρακι σερι μετα το μπανιο κ το φαγητο κ το πρωι ενα τριωρακι ακομη κ τωρα γκρινιαζουμε!!μαρακι μου πολυ ωραια περασαμε χθες στη βολτα μας οπως καθε φορα!σημερα δεν θα βγουμε!σπιτακι κ χουχουλιασμα!

maria87

maria87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Kαλημερα μανουλες!!!Επιτελους επιστρεψατε γιατι το φορουμ δεν ηταν το ιδιο χωρις εσας!Very Happy Ησασταν το παρεακι μου στην εγκυμοσυνη και τωρα θα ειστε και στη μητροτητα...Να μας ζησουν τα μωρακια μας!Να ειναι γερα και καλοτυχα!!Ελπιζω να τα λεμε συχνα απο εδω και περα...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειστε μανουλες ??παει το παλιο μας λημερι μονο εγω γραφω :-( μαρακι μου τι κανεις?το μωρακι σου?

maria87

maria87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σου Αλεξανδρα μου!Τωρα καλα ειμαστε...μας τρομαξε λιγο η μπουμπου μας αλλα τελος καλο ολα καλα...Η Αποστολια σου τι κανει?Very Happy 

mariatsak

καλησπερα σας κοριτσια.δεν εχω μπει καθολου.γεννησα 11/09/13 το κοριτσακι μου. ειμαστε 1,5 μηνων προς το παρον ολα καλα.ειμασταν μια βδομαδα κρυωμενοι οικογενειακως. με βηχαλακι και σιναχι το μωρο αλλα το αντιμετωπίσαμε με ορούς και μητρικό γάλα μόνο. χτες είχε κάτι πονάκια στην κοιλίτσα και ήθελε συνέχεια να τρώει και δεν μπορούσε να κοιμηθεί.ίσως την πείραξε κάτι που έφαγα εγω . θα δούμε και σήμερα πως θα πάει.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μανουλες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 654316  τι κανετε?εγω εχω ενα στομαχι χαλια..παλι κρυωσα..καλα να παθω αφου δεν ντυνομαι ζεστα..θελει πολυ προσοχη ειδικα μετα τη γεννα κρυωνουμε πιο ευκολα...θα περασει κ αυτο...μαρια87 τι επαθε το κοριτσακι σου?καλα ειναι η αποστολια μου ολο μεσα στη χαρα στα ναζακια κ συνεχεια μουρμουριζει!!!
μαριατσακ καλως ηρθες!να σου ζησει η κορουλα σου!!αχ αυτες οι αρρωστιες,ολοι αρρωστοι ειναι ακομη δεν μπηκε ο χειμωνας καλα καλα...

mariatsak

Ευχαριστώ πολύ Alexandra23
και σένα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 215994 

maria87

maria87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα μανουλες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 654316  τι κανετε?εγω εχω ενα στομαχι χαλια..παλι κρυωσα..καλα να παθω αφου δεν ντυνομαι ζεστα..θελει πολυ προσοχη ειδικα μετα τη γεννα κρυωνουμε πιο ευκολα...θα περασει κ αυτο...μαρια87 τι επαθε το κοριτσακι σου?καλα ειναι η αποστολια μου ολο μεσα στη χαρα στα ναζακια κ συνεχεια μουρμουριζει!!!
Παρελυσε ενα νευρο στο προσωπακι της και δεν κινουσε το μισο στομα και το ματι της δεν εκλεινε καλα....γενικως εκφραζοταν μονο το μισο της προσωπο το αλλο μισο ηταν ακινητο...Sad Περασαμε δυσκολα αλλα συνηλθε...Smile

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα,γλυκιές μανούλες και μωράκια! είχα μέρες να μπω!
maria87, περαστικά,κοριτσάκι μου! φαντάζομαι τι δύσκολα που περάσατε...σημασία έχει ότι είναι καλά τώρα!
mariatsak, περαστικά σας και εσάς! είναι πολύ ύπουλος ο καιρός,θέλει προσοχή!
Εμείς κάναμε σήμερα το πρώτο μας εμβόλιο! το κορίτσι μου ήταν πολύ γενναίο, δεν γκρίνιαξε καθόλου!! I love you 

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα σασ ειχα παρα πολυ καιρο να μπω στο φορουμμSad νομιζα δεν θα μπαινατε ποτε ξαναCrying or Very sad κ ειχα απογοητευτειRolling Eyes κ ειπα να μπω κ σασ εντοπισα τωρα κ χαρηκα πολυVery Happy ελπιζω να στε ολεσ οι κοπελεσ κτα μωρακια πολυ καλα....εμεισ κοντευουμε 2 μηνων κ ειμαστε πολυ καλα αν εξαιρεσουμε λιγο την κουραση αλλα χαλαλι ειναι η πιο γλυκια κουρασηVery Happy μακαρι να μπαινουμε να λεμε τα νεα μασ...φιλακια πολλαΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 417472 

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ να μου καποια πωσ βγαινει το τικερακι τησ εγκυμοσυνησ καθοτι λιγο ασχετουλα χιχιSmile 

maria87

maria87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα!!Ευχαριστω Νατασα μου!Να χαιρεσαι το γενναιο κοριτσακι σου!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες!μαρω μου σε πεθυμησα!χαιρομαι που ειστε καλα!εγω να ξερεις μπαινω σχεδον καθε μερα οποτε θα μιλαμε!δεν το ξεχνω το φορουμ εδω γνωριστηκαμε!!

mariatsak

ευχαριστώ natasathess.να σου ζήσει το κοριτάκι σουVery Happy  αχ ωραία με το εμβόλιο ,κι εμείς θα το κάνουμε στις 11/11 και το σκέφτομαι....
να σου ζήσει maro28 και σένα.

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας,κορίτσια μου! όλα καλά;
Σας ευχαριστώ,γλυκιές μου Μαρίες για τις ευχές σας! Ανταποδίδω και εγώ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 215994 
mariatsak, με το καλό να το κάνετε και εσείς το εμβόλιο! ελπίζω να το πάρετε χαλαρά!
Μάρω μου, τι κάνεις; ο μπέμπης σου; φαντάζομαι πόσο θα έχει μεγαλώσει!! πώς τα πάτε; Όσο για το τικεράκι,πας στο προφίλ σου, εκεί που λέει υπογραφή και απλά το σβήνεις!

maraki_t

maraki_t
Τι κάνετε υπέροχες μανούλες? Μαρίατσακ να σου ζήσει το κουκλάκι σου!!! Με το καλό κ το εμβόλιο. Μην το σκέφτεσαι γιατί τα μπεμπάκια ξεχνάνε γρήγορα, οι μανούλες είναι το πρόβλημα...ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 534787 Αλεξούκο, νατασσάκι και λοιπές πως είστε? Μου λείψατε!!! Δεν μπορεί, δεν μπορεί, κάπου θα συναντηθούμεεεεεεΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 604962  Μάρω μου σε σκεφτόμουν! Τι κάνει ο όμορφος? Εσύ πως τα πας?
Εμείς είμαστε μια χαρά! Έχω πάθει μεγάλο έρωτα με την κόρη μου κορίτσια. Και κάθε μέρα διογκώνεται...Είμαι σίγουρη πως με καταλαβαίνετε!!! Σας φιλωωωωώ

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες!!!τι κανετε?τα μωρακια σας?εμεις ειμαστε πολυ καλα,απο χθες ξεκινησαμε να αντιλαμβανομαστε την αφη κ να παιζουμε στο μουσικο μας γυμναστηριο κ χτυπαμε τα κουκλακια να κανουν μουσικη Very Happy καθεται αρκετη ωρα εκει κ δε ξεκολλαει!ετσι βρισκω κ εγω ευκαιρια για καμια δουλιτσα κ μαγειρεμα!
μαρακι_τ που εισαι?????δε σε πετυχαινω πουθενα!!!ερωτας η κορη ε?οντως δεν υπαρχει μεγαλυτερος ερωτας!!!I love you I love you I love you I love you I love you 
σε φιλω κοριτσι μου να περνας καλα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 417472 

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι κοριτσια μου ευχαριστω που με σκεφτεστε κ γω σασ σκεφτομαι ομωσ εχω ελεχιστο χρονο προσ το παρον οπωσ κ σεισ φανταζομαι....καλα ειναι κ ο μικροσ μου θελει ολο αγκαλιτσεσ.....σασ χαιρετω προσ το παρον.φιλακια

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολο αγκαλιτσες θελει ο γιοκας σου μαρω μου ε?πεθαινω για αυτες τις αγκαλιες!!νομιζω δεν θα το χορτασω ποτε το μωρο μου!!με το θηλασμο πως τα πας?

maria87

maria87
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα μανουλες!!Τι κανετε?Τα μωρακια σας?Βρε κοριτσια τα μαλλακια τους πεφτουν?Ξερω οτι ειναι φυσιολογικο αλλα της μπεμπας μου πεφτουν πολυ!Shocked Και επισης,καθε ποση ωρα θηλαζουν?ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 401147 

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,μανούλες! τι κάνετε; όλα καλά;
Μάρω μου, το καλύτερο είναι οι αγκαλιές! και εμείς αυτοκόλλητες είμαστε!

maria87 έγραψε:Καλησπερα μανουλες!!Τι κανετε?Τα μωρακια σας?Βρε κοριτσια τα μαλλακια τους πεφτουν?Ξερω οτι ειναι φυσιολογικο αλλα της μπεμπας μου πεφτουν πολυ!Shocked Και επισης,καθε ποση ωρα θηλαζουν?ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!! - Σελίδα 2 401147 
Μαράκι,και μένα κάνει φαλακρίτσα λίγο από πίσω η δικιά μου! μην αγχώνεσαι, βγάζουν καινούρια! Όσο για το θηλασμό, δεν είναι στάνταρ..Τα απογεύματα μπορεί και κάθε 1-2 ώρες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις