651 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Τρι Νοε 05, 2013 11:16 am
matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μολις διαβασα πως ενα μωρο μεχρι να γινει 1 χρονων χαλαει 2500 πανες...σαν πολλες δεν ειναι;;; τι βγαζουν κ αυτες οι ψυχουλες...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Χαχα και εμείς έχουμε πει ότι πρέπει να πάρουμε ένα μεγάλο κουβά σκουπιδιών να τον έχουμε στη βεράντα μόνο για πάνεςntina_kostas έγραψε:
Ειδικά τον 1ο καιρό σχεδόν τίποτα!!!Η ποσότητα είναι πολύ μικρή αλλά πάρα πολύ συχνή. Μόλις το διάβασα στον άντρα μου και μου λέει ότι θα μας καταχέσει η μικρή τον τόπο
irenehr έγραψε:Χαχα και εμείς έχουμε πει ότι πρέπει να πάρουμε ένα μεγάλο κουβά σκουπιδιών να τον έχουμε στη βεράντα μόνο για πάνεςntina_kostas έγραψε:
Ειδικά τον 1ο καιρό σχεδόν τίποτα!!!Η ποσότητα είναι πολύ μικρή αλλά πάρα πολύ συχνή. Μόλις το διάβασα στον άντρα μου και μου λέει ότι θα μας καταχέσει η μικρή τον τόπο
Φιλάκια Ματινάκι...Καλό βράδυ να έχεις. Τα φιλιά μου και στη μπουμπούκα σου....matinaki1990 έγραψε:πω πω κοριτσια...με κανατε και γελασα!!!!θα πεφτει πολυ "τσιρλιο"... ...σας αφηνω..καλο βραδυ!!!!!!
μπαα..το ποδοσφαιρο με αφηνει αδιαφορη
Θα περιμένουμεviki1988 έγραψε:καλησπερα και σε σενα ειρηνακι μου...
κοριτσια μου θα τη στησουμε θα κολλησουμε και τα αυτοκολλητα που παραγγειλαμε και μετα θα σας βαλω φωτο.....
Ναι πράγματι πάλι καλά και αυτός γιατί δεν τους βλέπω καλά!!! Μόλις έκανε πάλι φοβερή επέμβαση! Ουφ! Καρδιακούς θα μας κάνουν!!ntina_kostas έγραψε:Βίκυ μου καλή ξεκούραση κορίτσι μου...Με το καλό να έρθει η κούνια σας
Ειρήνη φθηνά τη γλυτώνουμε προς το παρόν αλλά κ ο Ρομπέρτο παπάδες κάνει πάλι σήμερα
Χαχα δεν έχεις και άδικο!!ntina_kostas έγραψε:Μάλλον θα πρέπει να κόψουμε τους αγώνες μην έχουμε και κανένα απρόοπτο.ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.Με το που μπούμε στον 9ο ας τα ξαναρχίσουμε
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης