1 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #4# Πεμ Οκτ 24, 2013 1:30 am
mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια.
Καλή συνέχεια...
Καλή συνέχεια...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
gallida έγραψε:Τέλειο το καθισματάκι σας!Με το καλό!
Δεν μου λέτε...εσείς λαχανιάζετε τελευταία. Εγώ σήμερα όταν έτρωγα με έπιασε δύσπνοια λες και έτρεχα....
Οι σκάλες και εμένα με κουράζουν πλέον...εννοώ δεν λαχανιάζω στο άσχετο όπως πχ στο φαγητό που είπε η γαλλίδα.matinaki1990 έγραψε:εγω ναι λαχανιαζω μιας και εχουμε 17 σκαλοπατια μ εσα στο σπιτι..κοιταω βεβαια να μην τα ανεβαινω συχνα.. γι αυτοωτην βγαζω κατω στο σαλονι ολη μερα στον καναπεgallida έγραψε:Τέλειο το καθισματάκι σας!Με το καλό!
Δεν μου λέτε...εσείς λαχανιάζετε τελευταία. Εγώ σήμερα όταν έτρωγα με έπιασε δύσπνοια λες και έτρεχα....
οντως είναι ακριβά ρε γμτ... αλλά το καροτσάκι το μικρό (scoot) πολύ μου αρέσει!! εκτός και αν πάρουμε το bugaboo bee που είναι ακομη πιο μικρό και πιο ελαφρύ γιατί και στο πορτ μπαγκαζ τα μεγάλα τύπου peg perego, inglesina κτλ δεν μας χωράνεirenehr έγραψε:Ιόλη αν κοιτάς συνέχεια τη stokke είναι λογικό να σου φαίνονται όλα ακριβά! Εγώ όταν βλέπω τη συγκεκριμένη μάρκα ούτε καν μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ παραπάνω γιατί ξέρω ότι είναι η πιο ακριβή σε όλα!
Μην ανησυχείς όλα μια χαρά θα είναι! Εξάλλου σύντομα θα ξέρεις τι γίνεται και θα ηρεμήσεις!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης