Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πολύ καλές χοριακές μου φαίνονται μπουρμπουλήθρα μου !!!

Άντε να πάς αύριο να μας πείς νεότερα!!!!!!!

Κορίτσια μου θα σας αφήσω!
Σας φιλώ όλες και χαίρομαι πολύ πολύ που είμαι κοντά σας!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:Ποππάκι μου μπήκα πριν είπα τις ευχές μου και έφυγα γιατί το καθήκον με καλούσε.

Όλα καλά Ποππάκι μου το καλοκαίρι πέρασε με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν και να έρχονται, δουλειά, βολτίτσες, μπανάκια κι ένα σπίτι καράβι.....
Κατα τα άλλα όλα ήταν ήσυχα!!!Very Happy 

Οι προσπάθειες συνεχίζονται αλλα με ρυθμούς χελώνας ...και όταν ό "άντρας του σπιτιού" έχει πέσει για ύπνο που τώρα τελευταία έχει ξεμουρήσει και πάει για ύπνο κατα τις 10.30 με 11.00!confused 
Εκείνη την ώρα πέφτουμε κι εγώ κι ο άντρας μου αποκαμωμένοι για ύπνο και μόνο το Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 215994  δεν έχουμε στο μυαλό μας !
Μας εξαντλεί όλη την ημέρα ο μικρός κι έτσι οι πιθανότητες σύλληψης πάνε περίπατο!

Εσείς Ποππάκι μου πως περάσατε?

Πές μου τα νέα σας ?

Συνεχίζετε προσπάθειες?

Είχαμε εγκυμοσύνες στο θεματάκι ?

Βασούλα μου γλυκιά τί κάνεις ??Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 
Πείτε μου κορίτσια τα νέα σας ?Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 893968 

Καλά πουλάκι μου εδώ στον αγώνα και στην προσπάθεια για το θαυματάκι!!Συνεχίζω με καλή ψυχολογία ξεκίνησα εκτός από το filicine που έπαιρνα και extra συμπλήρωμα βιταμινών και ελπίζω!!Χάρηκα πολύ που ξαναμπήκες και εύχομαι να τα λέμε συχνα σε φιλω!!

katerina1983

katerina1983
καλησπερα κοριτσια και καλοριζικο το νεο θεματακι μας!!!!
μας ευχομαι να ακουσουμε για ολες μας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 990599 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 990599 Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!!  συντομα!!!!!
σας φιλω ολες!!!!και ενα γλυκο καλωσορισμα στην αναστασια αμς!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 417472 

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Το λοιπον αυριο κοριτσια ομορφα κλεινω 20!!!!!! παρακαλω ημερες καθυστερησης. και ξανα ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Εχω πολυκυστικες βεβαια αλλα με μικρο κυκλο οχι μεγαλο. Ποτε ποτε αστατο αλλα 20 μερες καθυστερηση σπανια θυμαμαι. Εκανα ενα clear blue στις 4 μερες καθυστερηση αλλα βγηκε αρνητικο. Το χω αφησει ετσι και το σ/κ μαλλον θα παω στην γιατρο για να με δει να μου πει αν θα ζησω η οχι και που στο καλο πηγε η περιοδος μου. Πονους δεν εχω παντως μονο οταν ηταν να μου ερθουν υποτιθεται. Με ποναει λιγο η μεση οχι τρελα, αλλα νιωθω αρκετη ενοχληση. Κατα ταλλα ολα καλα. Δεν πιστευω να ειμαι να πω αληθεια υποθετω λογω αγχους μαλλον. Θελω πισω την περιοδο μου και αν ειναι να μην ερθει τουλαχιστον ας ειναι εγκυμοσυνη αλλα οχι να χανεται ετσι. Ειναι αγχωτικο μην κοιτατε που το διακωμωδωΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 

Σοφία83

Σοφία83
Καλημέραααα κοριτσάκιααα!!!
Ποππάκι ετοιμάζεις βαλίτσες;;;;Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Καλημέραααα κοριτσάκιααα!!!
Ποππάκι ετοιμάζεις βαλίτσες;;;;Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!
ΠΡΙΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ......ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ;;;T-SHIRT;;;ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ.....ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ......ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ, ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΡΩΙΝΟ Sad ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΡΙΟ....

Σοφία83

Σοφία83
Σιδέρωνε σιδέρωνε!!!Ε βεβαια πουκαμισιά το καψουρομάνουλο, τι άλλο;;!!!
Πας τριημεράκι στην Σαλόνικα και μου ξύπνησες με κακή διάθεση;;;;!!!Ε όχιιιιιιιι!!!Δεν το δέχομαι!!!Πάρε τα πάνω σου βρεεεε !!!!!Άντε άντε γιατί κοντά είμαστε θα έρθω εκεί να σε ταρακουνήσω λίγο!!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία83 έγραψε:Σιδέρωνε σιδέρωνε!!!Ε βεβαια πουκαμισιά το καψουρομάνουλο, τι άλλο;;!!!
Πας τριημεράκι στην Σαλόνικα και μου ξύπνησες με κακή διάθεση;;;;!!!Ε όχιιιιιιιι!!!Δεν το δέχομαι!!!Πάρε τα πάνω σου βρεεεε !!!!!Άντε άντε γιατί κοντά είμαστε θα έρθω εκεί να σε ταρακουνήσω λίγο!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΤΕΣ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ANYWAY........

Σοφία83

Σοφία83
Αααα δε θα τα παμε καλά με το καψουρομανουλο που σου χαλασε τη διάθεση!!
Μην ανησυχείς κοριτσάρα, είμαι σίγουρη ότι θα σου την φτιάξει πάλι τη διάθεση!Τι να κάνουμε , άντρες!!!

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!!!!!!

Σοφάκι μου !!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 379767 

Ποππάκι μου τι ακούω?
Ταξιδάκι ?
Πόσο σε ζηλεύω!!!!!!!!!
Πού θα πάτε ?
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 522194 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 522194 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!!
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ;;;;
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΛΕΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ. ΟΤΑΝ ΜΑΝΟΥΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ, ΑΥΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ!!!Wink Wink 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!!!!!!

Σοφάκι μου !!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 379767 

Ποππάκι μου τι ακούω?
Ταξιδάκι ?
Πόσο σε ζηλεύω!!!!!!!!!
Πού θα πάτε ?
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 522194 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 522194 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΘΕΑ ΜΟΥ!!!(ΑΧ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ!!!)
ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!!ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ;;;;
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΓΛΥΚΟ;;;;ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ;;;;

Σοφία83

Σοφία83
Καλημέρα Αναστασάκι μουυυυυυυ!!!Τι κάνεις κοριτσάρα μου;;;;Ο Μιχαλάκης μας για τι παιχνίδια σε τραβολογάει σήμερα;;
Ποππάκι μου σουπερ η πεθερα!!Μπράβο της!!Οπότε μην ανησυχείς, όλα θα στρώσουν!!Κι εμένα μωρέ πιο πολύ το μέρος μου παίρνει η γλυκούλα!!!Κι εγώ από θέμα πεθεράς είμαι πολύ τυχερή!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααα καλημερα καλημερα!!!!
καλοριζικο το θεμα μας κοριτσια μου..ΜΑΡΑΚΙΙΙΙΙ ριξεεεεεεεεε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 868444 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 727892 

τι μου κανετε κοριτσια μου!!!!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου δεν νομιζω να εχουμε ξαναμιλησει,οπως και να εχεις καλως ξαναρθες και να χαιρεσαι το μικρο σου(αγορι,ποσο χρονων?)!
εγω εχω ενα σκαθαρι το φιλιππακο 3 και μισο ,παει!!!

ποπακι  δε θελω τετοια εεεε?ελα γελα λιγο!αφου ξερεις αυτοι πετανε τις βομβες και την αλλη μερα δεν ξερουν τιποτα,μην του δινεις σημασια!!!!ΑΝΤΡΕΣ!!!
αντε!πες τα συνονοματη μου..πες της τα!!!
καλημερα σοφακι μου!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΟΦΑΚΙ. ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΗΤΤΩ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΜΙΑ SADE;;;;ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ!!

AnastasiaMM

AnastasiaMM
"Η νύφη απ΄οντα θα γεννηθεί της πεθεράς της μοιάζει"
Έτσι λέμε εδώ!

Σημαίνει οτι κι εσύ είσαι νύφη μάλαμα γι΄αυτό σε υποστηρίζει!
Έτσι ακριβώς είναι και η δική μου πεθερά!
Πάντα το μέρος μου παίρνει και τα λέει στον άντρα μου με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει!
(Ξέρεις τώρα για να μην θεωρηθεί οτι επεμβαίνει γιατί αν καταλάβει κατι τέτοιο το χάσαμε το παιχνίδι πεθερά και νύφη)

Ποππάκι μου εμείς όλα καλά!

Τώρα ο μικρός μου είναι ακριβώς 28 μηνών και μας έχει τρελάνει!!!!!
Εχει αρχίσει και μιλάει και καταλαβαίνεις λέει πράγματα που σε στήνουν στο τοίχο!Laughing Laughing Laughing 

Αχ τί ωραία βάπτιση Ποππάκι μου !!!!!!!!
Μπράβο πάντα άξιοι να είστε γλυκιά μου και σύντομα με ένα μωράκι στην αγκαλιά να συζητάμε για τα βαπτίσια του μωρου σας!!!!!!!

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Σοφάκι26 καλώς σας βρήκα και πάλι !!!!
Μάλλον δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλα χαίρομαι που έχουμε αυτή την ευκαιρία!
Να τον χαίρεσε τον μικρό Φιλλιπάκο σου!
Τριά μιση ε?
Ολόκληρος άντρας!!!!Wink 
Τέλεια θα μαθαίνω και τί με περιμένει!

Σοφάκι μου η αλήθεια είναι οτι τον έχω να βλέπει παιδικά αυτή τη στιγμή για να πιώ τον καφέ μου με την ησυχία μου!Wink 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω χαιρομαι πολυ,για να ενθουσιαζονται τα κοριτσια που ξαναμιλανε μαζι σου ,κατι θα ξερουν!!!Very Happy Very Happy Very Happy 
εγω θα σου πω τι εχεις να περασεις!!!Laughing Laughing Laughing Laughing 
ετοιμασου ξεκιναει μια "δυσκολη" περιοδος και απο οτι εχω καταλαβει απο παιδια φιλων μου,την περνανε ολα τα παιδακια αυτη τη φαση..ειναι η φαση που δεν ξερουν τι θελουν Rolling Eyes  αλλα (αφου εφοδιαστεις υπομονη) το αποτελεσμα θα σε ανταμειψει σε ενα ωριμο παιδι!!!!

και εμενα παιδικα βλεπει,ειμαστε αρρωστοι και ετσι δεν παει παιδικο αυτη την εβδομαδα!
να τον χαιρεσαι αναστασια μου!!!σαν τα ψηλα βουνα να τον δεις!!!

Σοφία83

Σοφία83
Καλημέρα συνονόματη μου!!!Ε μα της τα λέω, της τα λέω!!Οι άντρες είναι από τη φύση τους λίγο άγαρμποι και σε αυτά που λένε και σε αυτά που κάνουν!!!Γι'αυτό άμα υπάρχει συμμαχία νύφης-πεθεράς μη φοβάστε τίποτα κορίτσια!!Και όπως πολύ σωστά είπε το Αναστασάκι, χωρίς να καταλάβει ο ανήρ τη συμμαχία!!!!
Ανασατασία μου άστον εκεί λίγο να βλέπει παιδικούλια να απολαύσεις το καφεδάκι σου μια χαρά!!!!Για πες, η δουλειά πώς πήγε το καλοκαίρι;;Σου γέμισε τις μπαταρίες;;

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Κορίτσια μου συγνώμη με πήρε η μητέρα μου τηλ. κι έπιασα την κουβέντα!Rolling Eyes 

Σοφία 26 όντως έχω καταλάβει αυτή τη δύσκολη περίοδο του μικρού που λές που δεν ξέρει τι θέλει.......
Ευτυχώς που θα είσαι κι εσύ εδώ να μου δίνεις κουράγιο!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 328109 

Σοφάκι μου όλα ήταν πολύ καλά το καλοκαίρι με τη δουλειά!
Είναι πολύ καλό που βγήκα και άλλαξα παραστάσεις σίγουρα γεμισα μπαταρίες και τώρα εκτιμώ πολύ το χρόνο που είμαι στο σπίτι.

Εε ξέρεις τώρα γύρω στο Φεβρουάριο θα με πιάσει πάλι να γκρινιάζω οτι δεν μπορώ άλλο στο σπίτι και τέτοια.......Embarassed Embarassed 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ειναι οι αντρες!!!
εγω καμια συμμαχια απο την πεθερα..αν της πω τιποτα μου λεει "ααα μη με ανακατευεται εμενα,εσεις ξερετε!" Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  φοβαται μην την "μπλεξουμε" στα δικα μας!!!!! Laughing Laughing Laughing

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου μη φοβασαι εγω ειμαι εδω!!! Very Happy Very Happy Very Happy 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:"Η νύφη απ΄οντα θα γεννηθεί της πεθεράς της μοιάζει"
Έτσι λέμε εδώ!

Σημαίνει οτι κι εσύ είσαι νύφη μάλαμα γι΄αυτό σε υποστηρίζει!
Έτσι ακριβώς είναι και η δική μου πεθερά!
Πάντα το μέρος μου παίρνει και τα λέει στον άντρα μου με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει!
(Ξέρεις τώρα για να μην θεωρηθεί οτι επεμβαίνει γιατί αν καταλάβει κατι τέτοιο το χάσαμε το παιχνίδι πεθερά και νύφη)

Ποππάκι μου εμείς όλα καλά!

Τώρα ο μικρός μου είναι ακριβώς 28 μηνών και μας έχει τρελάνει!!!!!
Εχει αρχίσει και μιλάει και καταλαβαίνεις λέει πράγματα που σε στήνουν στο τοίχο!Laughing Laughing Laughing 

Αχ τί ωραία βάπτιση Ποππάκι μου !!!!!!!!
Μπράβο πάντα άξιοι να είστε γλυκιά μου και σύντομα με ένα μωράκι στην αγκαλιά να συζητάμε για τα βαπτίσια του μωρου σας!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ......ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΝΑ.....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.....ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ!

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Α!καλά τώρα με πήρε και ο άντρας μου τηλ. δεν θα με αφήσουν να σας μιλήσω......Smile 

Ωχ Ποππάκι μου συγνώμη .....Embarassed 
Δεν ξέρω πως μου ήρθε οτι το βαπτίζετε εσείς....Embarassed 
Τέλεια θα περάσετε Ποππάκι μου το πάν είναι με τί διάθεση θα πάτε εσείς, θα περάσετε σούπερ έτσι κι αλλιώς αν αυτό έχετε σκοπό!Wink 

Σοφάκι μου ξέρω πως θα είσαι εδώ να με ακούς να γκρινιάζω.....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 2 379767 

Σοφία 26 έχετε ξεκινήσει προσπάθειες για 2ο παιδάκι  ?

Πότε έστειλες το Φιλλιπάκο στο παιδικό ?
Εγώ φέτος τον άφησα και λέω να τον στείλω του χρόνου.

AnastasiaMM

AnastasiaMM
Αχου Ποππάκι μου!!!!

Δεν πήγατε πουθενά διακοπές φέτος ?Crying or Very sad 

Κρίμα....Ορίστε τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το ρίξετε έξω!

Ακου Ποππάκι εμείς πήγαμε το Μάιο σε ένα γάμο στο Λασίθι που μας είχε καλέσει ο γαμπρός. Ξεκινήσαμε λοιπόν απο Χανιά 2 ζευγάρια και ένας single που είμασταν καλεσμένοι, είχαμε κλείσει ξενοδοχείο άφησα και το μικρό 2 μέρες για να το κάνουμε σαν εκδρομή.
Για κάποιο λόγο όλο το γάμο και τις λεπτομέρειες καθώς και του καλεσμένους τα είχε οργανώσει ο μπαμπάς του γαμπρού

Μάλλον λοιπόν δεν του άρεσε που και ο γιός του είχε καλέσει κάποιους φίλους του (καθώς όλοι οι καλεσμένοι ήταν στην ηλικία του πατέρα του)
και φρόντισε να μας το δείξει απο τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας εκεί....Mad Mad Mad Mad 

Τί να σου πώ μας έδιωχνε στα ίσα....
Εμείς δεν το κάναμε θέμα για να μη χαλάσουμε τη διάθεση του γαμπρού και φυσικά ακόμα του λέμε οτι περάσαμε καταπληκτικά...
Αυτό δεν είναι και ψέμα γιατί εμείς είμασταν ευδιάθετοι και διακομοδούσαμε την όλη κατάσταση.

Ένα θα σου πώ για να καταλάβεις...
Το βράδυ του γάμου και αφού είχαμε πιει τα κρασάκια μας προσπαθούσε ο μπαμπάς του γαμπρού να μας διώξει να φύγουμε Χανιά (να σκοτωθούμε και στο δρόμο) για να μην τύχει και τους ενοχλήσουμε την επόμενη μέρα (που φυσικά δεν το είχαμε σκοπό) και όλη η οικογένεια του μας ρωτούσε "και τη ώρα θα φύγετε ? θα φύγετε απόψε ? και άλλα τέτοια κομψά!.....

Αφησα το παιδάκι μου έδωσα και τα ωραία μου λεφτάκια στο φακελάκι για το δώρο του γάμου και το ευχαριστώ ήταν να μας διώχνουν απο το γάμο που μας είχαν καλέσει....... Shocked 
Τραγικό .....

Ευτυχώς λέω και πάλι που είμασταν καλή παρέα και περασαμε ωραία κατα τα άλλα και ακόμα το συζυτάμε και γελάμε.......Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ......ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ......ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΟ. ΚΟΛΛΑΡΙΣΤΑ ΛΕΜΕ!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ;;;;;ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΩ....;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις