Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
567 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 567 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ. ΟΠΟΤΕ ΑΡΑΞΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ Wink Wink 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Geia sas kopeloudes!!
ti kanete? xa8hka k egw ligaki, dioti th mia eimastan taksidaki me to syzygo thn allh treksimo me th douleia...oute na ksy8w den prolabena!!
Diabasa ta euxarista kai xarika paaaaaara poly!!Ante na mh paratame tis elpides mas!!
alla diabasa k ta dysaresta, k ekei omws xreiazete elpida k ypomonh!
as elpisoume k as euxomaste oti ola 8a pane kala sthn epomenh prospa8eia!

Exw k ena 8emataki koritsia pou me apasxolei, k lew as rwthsw esas pou eiste sth idia katastash ths prospa8eias san emena: ton iounio eixa paei teleutaia fora sto gynaikologo mou, tou eipa oti apo ton martio-aprilio ksanadokimazoume gia paidaki, eipe as symplhrw8oune 6 mhnes prospa8eiwn k meta as ksanapaw gia elegxo an de ginei tipote, ola auta kserontas to istoriko mas.
oi 6 mhnes exoun perasei k me to parapanw, eimai akoma ligo anapofasisth sto na paw h oxi sto giatro, exw akolou8hsei th symbouli tou: oxi stress/agxos, oso pio syxna ginete oi epafes (to pio symantiko!) k fysika tis bitaminoules/ foliko oksy.
eseis exete paei kiolas sto giatro sas?
ti sas exei pei genika?
kai ti lete, isws mas piezei to endexomeno elegxou apto giatro?
ta agoria sas ti gnwmh exoun? pws antidroun se sxesh me ton "elegxo"?
eimai ligo mperdemenh k anapofasisth, ti na kanw na paw h oxi?
scratch scratch 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ANGELMOMMY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!!!ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ)
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Very Happy Very Happy Very Happy 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
poppaki έγραψε:ANGELMOMMY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!!!ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ)
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Very Happy Very Happy Very Happy 

Se euxaristw pou eisai h prwth pou antapokrinese!!

Basika apo 8ema hlikias den exoume problhma nomizw, eimai katw twn 30, den anhkw stis hpshlou kyndinou logw hlikias toulaxiston!! klp.
se emas o paragontas pisteuw einai perissotero to agxos k o fobos isws giati exoume "asxhmo" istoriko, organika k swmatika episeis eimaste poly kala.
eseis dhladh phgate mazi gia elegxo me to palhkari h prwta esy k tou to feres laou laou? oxi oti o dikos mou 8a xei problhma me to giatro alla oso na nai de to xoume syzhthsei k de kserw pws 8a to parei, isws 8ewrhsei oti agxonwmai tzampa!!
lete na to epispeusw, afou perase k h "dioria" tou giatrou mas?
fobamai to oti mporei na mou proteinei kamia 8erapeia k test kai kai kai...

einai kai kati symptwmatakia teleutaies meres k me fobizoun pio poly, ligo to stomaxaki, ligo pou niw8w mia ypotonia k mia kourash k mia nysta, ligo pou perimenw k th "brwmiara"...me mperdeuoun k me bazoun se skepseis ola mazi, pio poly skeftomai oti 8a apogohteutw pali!!
xilia sygnwmh koritsia mou pou sas mperdeuw k esas k ta lew etsi ola mazi k san "prwtara" alla eimai pragmatika mperdemenh k eipa as zhthsw apo sas boh8eia pou kserw oti 8a me katalabete!
Embarassed Embarassed Embarassed 

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΡΩ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ;;;!!!ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Rolling Eyes Rolling Eyes 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
poppaki έγραψε:ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΡΩ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ;;;!!!ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Rolling Eyes Rolling Eyes 
k exeis dikio poppaki!!
isws prepei na to 8esw etsi k na to syzhthsoume ektenestera!!
ftaei mallon h blakeia pou me xei baresei tis teleutaies meres k prepei na apofasisw!!
mou fainete 8a kleisw ranteuou!!
Rolling Eyes Rolling Eyes 

eseis kata ta alla pws ta pate edw kai ta alla ta koritsia? egw xa8hka alla sas skeftomoun poly!

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως περασατε την κυριακη σας?ολες καλα?μα καλα τι πιπινια εχουμε στην ομαδα πω πω,φτου φτου σας κοπελιες!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:καλησπερααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως περασατε την κυριακη σας?ολες καλα?μα καλα τι πιπινια εχουμε στην ομαδα πω πω,φτου φτου  σας κοπελιες!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΘΙ!!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;;;;
ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΝΙΝΙ;;;;;
ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ CULT ΦΩΤΟ.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΙΗΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΑΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ!!!

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
wwwx pali ayrio deytera...eimai polu down..Crying or Very sad  Crying or Very sad 

katerina1983

katerina1983
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε: 
ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΘΙ!!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;;;;
ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;
ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΙΗΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΑΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ!!!
ναι ναι το ειχα δει!!!!καλα ε?και πολυ καψουρομάναρος ησουνα!!!!(και εισαι)Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
εδω ειμαι χαζευω γυρω γυρω γιατι επεσε το καψουρομανουλο αργα(7:shock: ) για τον μεσημεριανο του υπνο και βρηκα ευκαιρια!!!!χαχαχα
απο υγεια ειμαι καλα απο ψυχολογια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 654655  αστα να πανε !!!!!
εσυ απο οτι ειδα ΟΛΑ ΜΑ ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ ΟΚ!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 50580 αντε βουρ στο ψητο!!!!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kortsoudia egw sas afhnw,
isws mpw argotera an exw oreksi!
poppaki sorry an se "epriksa" k se mperdepsa ligaki isws, alla me talaipwrousan oi skepseis toses meres!
8a paw giatroudako k sas lew nea mas!!

kala na pernate! kalo sas brady an de ksanampw!!

katerina1983

katerina1983
gogoulini88 έγραψε:wwwx pali ayrio deytera...eimai polu down..Crying or Very sad  Crying or Very sad 
μια απο τα ιδια γωγω!!!!αχ αυτες οι δευτερες!!!!

katerina1983

katerina1983
AngelMommy έγραψε:Kortsoudia egw sas afhnw,
poppaki sorry an se "epriksa" k se mperdepsa ligaki isws, alla me talaipwrousan oi skepseis toses meres!

αγγελομαμα καλο σου βραδυ!!!!και εγω τα ιδια θα σου πω οπως ειπε και το ποπακι!!!!καλη επιτυχια σε οτι αποφασισετε!!!!περιμενε λιγακι και μπορει να πατε 3 στο γιατρο και οχι 2!!!! Wink Wink Wink Wink  μπορει αυτα που νιωθεις να ειναι το αναμενομενο και οχι η κιουρια!!!!!περιμενουμε νεα σου!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogoulini88 έγραψε:wwwx pali ayrio deytera...eimai polu down..Crying or Very sad  Crying or Very sad 

ΟΥΠΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ ΜΟΥ!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
poppaki έγραψε:
katerina1983 έγραψε: 
ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΘΙ!!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;;;;
ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;
ναι ναι το ειχα δει!!!!καλα ε?και πολυ καψουρομάναρος ησουνα!!!!(και εισαι)Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
εδω ειμαι χαζευω γυρω γυρω γιατι επεσε το καψουρομανουλο αργα(7:shock: ) για τον μεσημεριανο του υπνο και βρηκα ευκαιρια!!!!χαχαχα
απο υγεια ειμαι καλα απο ψυχολογια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 654655  αστα να πανε !!!!!
εσυ απο οτι ειδα ΟΛΑ ΜΑ ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ ΟΚ!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 50580 αντε βουρ στο ψητο!!!!

ΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 215994 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AngelMommy έγραψε:Kortsoudia egw sas afhnw,

ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΡΗΞΕΣ ΑΓΓΕΛΟΜΑΜΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ. ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!
Wink Wink Wink Wink

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ. ΟΠΟΤΕ ΑΡΑΞΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ Wink Wink 

Καλώς την!!Εγώ πάλι είχα ένα γεμάτο σκ με τον βαφτισιμιό!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:καλησπερααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως περασατε την κυριακη σας?ολες καλα?μα καλα τι πιπινια εχουμε στην ομαδα πω πω,φτου φτου  σας κοπελιες!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 

Γεια σου Κατερινάκι μου!Τι κάνεις κοριτσάρα μου?Σε μερσώ με κάνεις κι ντρέπομαι!!Very Happy 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
Καλώς την!!Εγώ πάλι είχα ένα γεμάτο σκ με τον βαφτισιμιό!!

ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ!ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ (2.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!
ΚΑΝΑΜΕ ΜΩΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΑΣΟΥΛΑ!

katerina1983

katerina1983
καλα ειμαι βασουλα μου!!!!αντε καλε που ντρεπεσαι!!!!οι αληθειες να λεγονται!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 23 417472 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ DANCING ΣΗΜΕΡΑ;;

katerina1983

katerina1983
poppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ DANCING ΣΗΜΕΡΑ;;
οχι το εχουνε πει εδω και μερες οτι δεν σημερα

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΡΩ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ;;;!!!ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Rolling Eyes Rolling Eyes 
Καλησπέρα συμφωνώ απόλυτα με την Πόπη..Και εμείς είμαστε στην προσπάθεια για το θαυματάκι εδώ και 10 μήνες αλλά από την πλευρά μου παίζει πολύ άγχος..Προσπαθώ να το αποβάλλω..Ο σύζυγος ήταν από την αρχή της λογικής μετά από ένα χρόνο το ψάχνουμε

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΕΧΕΙ ΤΟ MY BIG FAT GREEK WEDDING!
ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:
poppaki έγραψε:ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ DANCING ΣΗΜΕΡΑ;;
οχι το εχουνε πει εδω και μερες οτι δεν σημερα

ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις